שת"ב

ש נ י ס

New member
ממ..עוד אחד..

מאותו שיעור...ממ..הכיפוף קצת בהגזמה בגלל שהיא לא השתחררה בצוואר...

טוב אממ....

אני אומרת מה שנראה לי מהתמונה.. כהערות בונות כמובן.. =) אז יד חיצונית קצת יותר גבוהה.. לקחת את הרגל קצת יותר קדימה.. אז אם תאריכי את הארכובות כמו שאמרו זה יביא את הרגל למצב שתהייה במקום שצריך ולא אחורה מדיי.. לשבת יותר זקוף, להרים את המבט והמושכות קצת ארוכות אבל הרבה פעמים יותר נוח לעבוד ככה עם הסוס מאשר שזה קצר יותר.. גם לי זה הרבה פעמים ככה... סה"כ הסוסה הולכת במסגרת יפה וזה נראה טוב.. ואת הולכת להתחרות העונה??

ש נ י ס

New member
למישהו יש את התמונה הזאת של הישיבה

הנכונה עם הקווים וזה..??? ו..ממ..לא ברור עדיין..כנריאה שכן
ותודההה

ש נ י ס

New member
לא..לא אל זאת..אבל תודה..התמונה

שאני התכוונתי היא ציור של סוס ורוכב..ויש גם פסים מהידיים לפה של הסוס והקו של הטוסיק ושל הרגל..

מוריייי

כבר שנה לא דיברנו
המממ...כמו שאמרו כבר האצבעות ברגלים שלך פונות החוצה..תנסי שכף הרגל שלך תהיה מקבילה לסוס. העקב למטה זה מעולה אבל הרגל נראית טיפה אחורה..תנסי לשמור אותה יותר קרובה לחגורת בטן. הממ..תקצרי מושכות ותרימי טיפה ידיים. שימי אותן יותר קדימה לכיוון התנועה. תשתדלי שהן יהיו מקבילות למי לקחת את הג'קט? הוא ענקקק
קצת קשה לדעת אבל זה נראה שאת במן מעגל (יכול להיות?) או פינה. בכל מקרה גם כשאנחנו לא על קו ישר, אין סיבה שהפוזיציה של הגוף תשתנה, אלא אם יש משהו מיוחד. זה נראה כאילו הכתף הפנימית שלך נופלת פנימה כדי 'לעזור' לסוס(ה), מה שגורם בעצם לסוס ליפול לתוך המעגל כי הוא לא מקבל את התמיכה שהוא צריך ממך. את בעצם מהווה דוגמא שלילית לסוס במקרה כזה. בכל מקרה יכול להיות שזאת הזווית וסתם חפרתי חח... אהבתי את המבט ואת המראה הכללי=]] האורך של הארכובות גם נראה לי סבבה אם את בקפיצות=) אם זה דרסאז' תאריכיייי
זהו ממה שרואים..
אולי לפתוח כתפיים אבל ממש קשה להגיד.

שירלי317

New member
טוב נו...

ידיים טיפה למעלה וקדימה.. ידוע.. מה חוצמזה? אה, ואל תשימו לב לזה שאני עקומה.. עובדים על זה... מה שמזכיר לי שצריך לקבוע תור אצל הכירופרקטית

arieledaho

New member
אהבתי את השמיכה!!!

גם לי יש כזאת ועם בנדז'ים זה עוד יותר יפה תתחילי לרכב עם בנדז'ים חחח

שירלי317

New member
../images/Emo13.gif

אני גם אהבתי את השמיכה..חחח אבל אני לא רוכבת עם בנדז'ים כי אין לי סיבה.. בדרך כלל רק עם המגנים פרופשיונל צ'וייס שלי..

S H I L G I

New member
שומדבר חוצמיזה!

ההרמה של הידיים והנתינה תגרום לסוסה פחות להשען לך על היד..חוצמיזה זה נראה מעולה ואני לא רואה שום עקימות..

למעלה