אזהרה

../images/Emo70.gifאזהרה../images/Emo70.gif

אז כמעט כולם פה יודעים שקניתי טבעת אצבע בוולווט נכון? יופי. רציתי לשתף אתכם שאחד החיבורים של הטבעת נשבר מעצמו בזמן שהלכתי בטבעיות (אגב שמרתי עליה מצויין!!!). החלטתי לקחת את הטבעת לצורף. עברתי 8 צורפים ואפאחד מהם לא הסכים להלחים לי את הטבעת מכיוון שהטבעת לא עשויה מכסף אמיתי אלא מבדיל כחוש (אלקמי גות'יק) בכל מקרה הטבעת שעלתה 350 כרגע בתיקון שככל הנראה יעלה 100 אם לא יותר כי אני רוצה שיחזקו גם את שאר החיזוקים שלא יתפרקו לי שוב, וכל זה במידה והצורף שמצאתי היום יהיה מוכן לתקן את זה, הוא בודק את העניין כרגע. רק רציתי להגיד שחברה שלי קנתה מאנטר בעזריאלי ויש גם סניף בקניון רחובות טבעת אצבע מכסף אמיתי ב350. שלי היתה של אלקמי ולא מכסף אמיתי ועלתה במקור 400 ונתנו לי הנחה. אז רק רציתי להגיד שאם אתם קונים טבעת אצבע אל תתפשרו על משהו שהוא לא כסף אמיתי. איך יודעים מה כסף אמיתי? יש חותמת קטנטנה שכתוב עליה 925 וזה המפר המוכסם לכסף. פחות מזה לא שווה לכם ואני עכשיו לא יודעת מה לעשות אם הצורף לא יסכים הלכה לי הטבעת שביזבזתי עליה את כל המשכורת שלי והחזיקה חודש.

smady by

New member
../images/Emo10.gif אוי...

אבל אלקמי גות'יק אמור להיות מתכת יותר טובה, לא?! בגלל זה זה יותר יקר! אני אומרת שתלכי לולווט ותשאלי ממה המתכת עשויה, ואם הם יכולים לעזור לך... איזה בלע זה...
אני מקוה שיסתדר....

אלקמי...

זה לא מתכת יותר טובה. אין מתכת יותר טובה מכסף. המחיר הזה באמת בהתחלה חשבתי שזה כסף והייתי טיפשה שלא בדקתי אבל לא שערתי לעצמי בחלומות הכי גרועים שטבעת ב350 שקל לא תהיה מכסף! בכל מקרה זה לא משנה ממה היא עשויה, זה פשוט בעיה להלחים את זה. ואלקמי לא לוקחים כסף על איכות אלא על עיצוב מיוחד.

smady by

New member
../images/Emo4.gif

לפחות עכשיו אני יודעת שלא שווה להוציא על משהו שהוא לא כסף... כסף! אני באמת מקוה שהצורף יסכים לתקן את זה... למה זה בעיה להלחים?

המממ...

תשמעי אני לא מבינה בתכשיטים אז אני לא יודעת אבל אם 8 צורפים שהצעתי להם מאה שקל או יותר על תיקון הטבעת לא הסכימו להלחים ואמרו שאי אפשר... אני מאמינה שיש בעיה...

וואי, הייתי בטוחה שאלקמי זאת מתכת

טובה. 0.0 אבל באמת החיבורים בטבעות האלו נראות קצת שבריריות.. זה נשמע ממש מבאס. אני מצטערת בשבילך.
מקווה שתמצאי צורף שיסכים לתקן את זה. השרשרת החדשה שלי היא מאלקמי, יש לך המלצות ממה להמנע? זה מחליד?

כל דבר שלא כסף

מחליד בסופו של דבר... רק תשמרי עליה טוב אין לי יותר מה להגיד... תבדקי יכול להיות שהיא כן כסף... לא בטוח שכל המוצרים שלהם לא כסף/=

¥EleVatioN¥

New member
הוא מתלכלך..../images/Emo129.gif

וגם אם זה חלודה מכסף אפשר להסיר אותה (משחת שיניים או חומרים אחרים מיוחדים לזה) ממתכות אחרות חלודה לא יורדת ככל הידוע לי

באמת? ../images/Emo12.gif

ג'יזס.. אני אשמור עליו טוב טוב וארחיק אותו מהמים. אני אוהבת את השרשרת הזאתי כל כך. לא רוצה שהיא תהרס לי.

xkittenx

New member
יאפ.

זה מה שמחורבן בהם. ונראה לי שהם מחלידים אפילו מהאויר או משו. כי עם הזמן השרשראות שלהם פשוט נהיות זוועתיות.

smady by

New member
זה נקרא

התחמצנות (או- קורוזיה) זה התהליך הכימי שקורא לכמה מתכות (בייחוד לאלקליות) עם אויר (חמצן) מים הם זרז... איכס! אני מדקלמת כימיה!! >< מייק איט סטופ!!

למעלה