אזהרה

דיברתי כרגע עם עידן

מוולווט גות' פאשיון. הוא אמר שיש להם צורף שעובד איתם ושאני אביא ושם יעבירו אליו ושהוא ינסה לעשות את מיטב יכולתו

Fearless Cherry

New member
אוי:/ ממש באסה.

אני מצטערת לבאס אבל יש לי טבעת כזו שעלתה 40 שקל...ולא התפרקה. זה שהמותג מוכר לא אומר שהוא טוב, ולא אומר שצריך לשלם עליו מחיר מופקע.

שרון... ../images/Emo4.gif

גם לי היה קטע דומה... זוכרת שקניתי טבעת מ"לטאליס" והיא לא היתה במידה שלי? אז לפני שהחלפתי אותה דרכם ניסיתי ללכת לצורף להקטין אותה. כל הצורפים שביקרתי אצלם אמרו שפשוט אי אפשר כי אפשר לטענתם להלחים רק זהב או כסף, והטבעת עשויה פיוטר, או משהו כזה, וזה לא חומר שמתעסקים איתו. נשמע לי הזוי... הרי איך הלחימו ויצרו את הטבעת?! ואני לומדת במקרה צורפות ושאלתי את המורה שלי לגבי זה... לטענתה- כל מתכת אפשר להתיך! צריך רק לדעת איך. אני במקומך לא הייתי מוותרת בקלות, הולכת לוולווט ומבקשת שיתנו לך פיצוי או שישלחו את הטבעת לתיקון. על תכשיטים של אלקמי גותיק צריכה להיות אחריות מכיוון שהם עולים לא מעט כסף...

כן אבל עם כל זה

נראה לי שאני פשוט אקנה רק כסף כי אני לא אתחיל להתעסק הרבה ולחפש הרבה ובסוף לשלם הרבה על טבעת שעלתה הרבה. יותר מידי הרבה!!!

smady by

New member
תראי...

ברור שכל מתכת אפשר להתיך- זוהי התכונה של מתכות.. השאלה היא באיזו טמפרטורה... אני מניחה שהצורפים לא אומרים לך סתם - אולי זו עבודה קשה מידי בשבילהם. ובת'כלס יש 2 דרכים ליצור טבעות\תכשיטים - הלחמה או יציקה. יכול להיות שאת הטבעת עשו ביציקה, ולכן ההתיחסות אליה שונה - תנסי לבדוק אצל המורה שלך..

BiTcHi BliTcHi

New member
במקומך

הייתי באה לחנות זורקת למוכר בתוך הפרצוף ודורשת תכסף שלי בחזרה. טבעת ב350 שקל?! עדיף לקנות איזה מחוך יפה או מגפיים ב-NOX או אם את באמת אוהבת טבעות אז טבעת מזהב או כסף אמיתי...

ס א י

New member
טבעות? כאלו?

בחיפה? ב20? איפה יש חנות שמוכרת טבעות כאלו במחיר הזה?! אני שנים מחפשת ואין לי להוציא כל כך הרבה על טבעת .... *אני לא באמת פה..חוזרת למגירה שלי*

lestatgirl

New member
מבינה אותך...

גם לי יש כמה דברים מאלקמי שלא החזיקו מעמד הכי הרבה...אבל שולחים את זה לתיקון דרך המקום שקנית משם..ולפחות עכשיו את יודעת על זה ויודעת להיזהר לפעמים הבאות במקום שתקני עוד דברים בהרבה כסף וגם הם יתפרקו תבדקי את סוג המתכת ותמיד תשאלי אם משהו קורה אם יש אחריות

../images/Emo4.gif גמני חשבתי שאלקמי גותיק טובים..

עד שקיבלתי את הטבעת שלי. ולא עברו שבועיים וכבר היא מתחילה להראות צבעונית.. (לא ממש.. אבל.. קצת.) זה ממש ממש עצוב..

למעלה