PianoGirl20

New member
האמת שאני מרגישה

כבר מזה פתאטית עם כל הודעות הדיכאון שלי...באמת. אבל הפעם פשוט קרה לי משהו שכל כך הוריד לי את המצב רוח, וכל כך דיכא אותי..עד עכשיו אני לא יכולה להתרכז בלימודים בגלל זה.. העניין הוא שזה בכלל לא קשור לנושא הפורום..לא יודעת אם יש כל כך טעם לפרט...זה סתם משהו שקשור במשפחה...פשוט יש לי אח פסיכופט, חולה נפש.. הוא בנאדם שתמיד עשה לי המון רע..בנאדם שיש בו המון ארס להוציא.. וגם כיום כשהוא כבר כמעט לא נמצא בחיים שלי הוא עדיין מצליח לעשות גיחות קטנות מדיי פעם שפשוט הורסות לי לגמרי את ההרגשה. הוא כבר בן 30 אבל מתנהג כמו בן 3.. לא יודעת אם יש טעם בכלל לספר מה קרה.. באופן כללי, הוא פשוט התפרץ לבית שלי (ההורים שלי בדיוק לא היו) והתחיל לעשות טרור ולהשתלט על הבית והתחלנו לריב וכמובן שהיו צעקות וקללות וזה ממש כמעט הגיע לאלימות... ממש רעדתי והרגשתי כאילו אני באיזה מלחמה... הוא גם כמעט כיבה לי את המחשב עם כל הלימודים שלי... ובסוף עוד טען שאני הרבצתי לו כשכל מה שעשיתי היה להעיף את היד שלו מהמחשב (בזמן שהוא באמת התנהג באלימות) ולא היה מוכן לעזוב את הבית עד שאני לא אתנצל שהרבצתי לו..... כל כך עצוב. בקיצור, הוא פשוט עשה לי כל כך הרבה רע.... וזה ממש הוציא לי אחרי זה את היכולת בכלל לחשוב על לימודים... כאילו שזה בדיוק מה שאני צריכה עכשיו, עם המבחן שלי בפסיכולוגיה מחרתיים...... אוף. מצטערת, זה פשוט ממש ממש עשה לי רע..

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

וואוו...אני ממש מבינה לליבך..
...גם לי יש אח בעייתי מאוד..וזה ממש מעכיר את המצב רוח כי אני ממש אוהבת אותו.. בכל מקרה אני מקווה שיהיה בסדר..יהיה טוב...את מוזמנת להמשיך לבכות ולהיות עצובה,זה בסדר...העצובים מנצחים!!!!!!!!!!!! חחח...בכל מקרה מזדהה
..

unholy

New member
היי!

זה תמיד נחמד שיש מקום שאתה מרגיש בו בנוח לפרוק מעליך את כל מה שמעצבן אותך...מה זה משנה אם זה קשור ללימודים או לא... מממ...לא יודע מה מי מו כ"כ אבל מקווה שהכל נרגע עכשיו...וששינה טובה תצליח להרגיע אותך...ואם לא אז מיכלית של בן אנד ג'ריז תמיד יכולה לעשות רק טוב (אולי לא למשקל P:) בהצלחה! והרבה ממנה:)

PianoGirl20

New member
חח....

זה בסדר, כבר הספקתי לאכול מלאווח שבדיוק אח שלי (אח אחר..) הזמין... לא יכולתי שלא לטעום מזה, למרות הדיכאון..חח..

PianoGirl20

New member
אז זהו,

שאצלי, אני בכלל לא אוהבת אותו (וזה גם הדדי)....אז זה הופך את הכל לעוד יותר קשה, כי אם לפחות הייתי אוהבת אותו אולי הייתי מסוגלת לסבול את זה, אבל זה לא ככה.

../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif אין לך על

מה להצטער.. לפעמים עוזר לשפוך קצת את הלב! {גם אני בכיתי היום ועכשיו אני מרגישה יותר טוב} את בכלל לא פתאטית (הזכרת לי ת'בלוג של מאי
). נראה לי שהמצב מסובך מידי ולתת עצות סתמיות לא כל כך יעזרו אז נותר לי לשלוח לך
ענקי עם המון חיוכים
ומחר, תקומי ליום חדש
מלא חיוכים
ותלמדי כמו גדולה לבחינה כי מה שהיה וצריך לחשוב על העתיד

PianoGirl20

New member
חח, תודה רבה!..

האמת שהיה קטע שאני ממש רציתי לבכות, אבל זה היה בזמן לא כל כך מתאים אז עצרתי את זה...(פשוט באותו הרגע הייתי אצל אשתו...הלכתי אליה לדירה שלהם (הם גרים ממש לידינו..) כדיי שהיא תתקשר אליו ותגיד לו כבר לעוף מהבית שלי וייתן לי ללמוד...) אז אחרי שסיפרתי לה הכל ממש הרגשתי שאני כמעט מתחילה לבכות אבל עצרתי את זה כי אני לא מאלה שבוכים ליד כל אחד..(ובכלל אני כמעט לא בוכה..). בכל מקרה תודה על העידוד, והצחקת אותי עם הבלוג של מאי!...

gilishvili

New member
בכי

יכול להיות בריא לפעמים. חוץ מהכאב ראש הנוראי שזה עושה אחר כך....

למעלה