האמת שאני מרגישה
כבר מזה פתאטית עם כל הודעות הדיכאון שלי...באמת. אבל הפעם פשוט קרה לי משהו שכל כך הוריד לי את המצב רוח, וכל כך דיכא אותי..עד עכשיו אני לא יכולה להתרכז בלימודים בגלל זה.. העניין הוא שזה בכלל לא קשור לנושא הפורום..לא יודעת אם יש כל כך טעם לפרט...זה סתם משהו שקשור במשפחה...פשוט יש לי אח פסיכופט, חולה נפש.. הוא בנאדם שתמיד עשה לי המון רע..בנאדם שיש בו המון ארס להוציא.. וגם כיום כשהוא כבר כמעט לא נמצא בחיים שלי הוא עדיין מצליח לעשות גיחות קטנות מדיי פעם שפשוט הורסות לי לגמרי את ההרגשה. הוא כבר בן 30 אבל מתנהג כמו בן 3.. לא יודעת אם יש טעם בכלל לספר מה קרה.. באופן כללי, הוא פשוט התפרץ לבית שלי (ההורים שלי בדיוק לא היו) והתחיל לעשות טרור ולהשתלט על הבית והתחלנו לריב וכמובן שהיו צעקות וקללות וזה ממש כמעט הגיע לאלימות... ממש רעדתי והרגשתי כאילו אני באיזה מלחמה... הוא גם כמעט כיבה לי את המחשב עם כל הלימודים שלי... ובסוף עוד טען שאני הרבצתי לו כשכל מה שעשיתי היה להעיף את היד שלו מהמחשב (בזמן שהוא באמת התנהג באלימות) ולא היה מוכן לעזוב את הבית עד שאני לא אתנצל שהרבצתי לו..... כל כך עצוב. בקיצור, הוא פשוט עשה לי כל כך הרבה רע.... וזה ממש הוציא לי אחרי זה את היכולת בכלל לחשוב על לימודים... כאילו שזה בדיוק מה שאני צריכה עכשיו, עם המבחן שלי בפסיכולוגיה מחרתיים...... אוף. מצטערת, זה פשוט ממש ממש עשה לי רע..