greeneye

New member
../images/Emo7.gif

אני עצובה. בעעע..... אחרי שמתן הורישה לנו את כרטיסיה...האס אם אס לאמא שלי שהיה אמור להודיע לה שאנחנו נשארים לתוכנית השנייה לא הגיע אל המספר המיועד! ואמא שלי לא רצתה להיות יויו...ולכן...כשהיא הגיעה.....היא לקחה אותנו! ולא נשארנו לתוכנית השניה! אוף. זה הדבר שהכי רציתי לעשות עכשיו. בטח גל, רווית, פולי ויובל מריצים דאחקות היסטריות ואני מבואסת רצח. אגב, מקורות מסויימים עם שיער בצבע בלונד(
) מסרו לי...שפרידמן קורא בפורום. ואם זה באמת נכון...הוא בטח יושב וחושב לעצמו "איזה חבורת מעריצים מפחידים ומוזרים יש תחת חסותינו. האם ההומור שלנו מתאים רק למוח מעוות כמו שלהם?" הכל בגלל השיחות "יותם העכביש" וכאלה...נוסח מתן. מתן- את החוליה מהקשה של הלחם. להתראות!

greeneye

New member
אגב, הדבר הכי מפחיד ומוזר שראיתי בי

קום- למה.....פרידמן יודע את הכינוי של רווית באייסיקיו?! ו...את השם הפרטי והמשפחה שלה?! זה מתחיל להפחיד אותי. אגב, אני אחשוף בפנייך משהו רווית...תשאלי את החברות שלך אפילו- עיצבנת אותי. למה קיציס אוהב אותך? ולמה הושיבו אותך קדימה?! החלטתי שאני רוצה לקלף את עורך, וללבוש אותו עלי. הייתי אומרת שאני רווית. היה כיף. לפחות לי. טוב, עכשיו אני אפילו מפחידה את עצמי. אין לקחת ללב, לראות וגם לא לידיים. אני מסוכנת לבריאות.

מהההההההה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

גל, מה נסגר איתך, אה?
פרידמן לא יודע שהכינוי של באיסיקיו זה "איל קיציס המלך" אבל לא קשה לנחש שזה מה שאני חושבת על קיציס. אפילו המורה שלי לספרuת יודעת את זה, זה די שקוף הייתי אומרת... והשם משפחה שלי?? אממ..זה לא כזה סוד מדיני. הוא כתוב לי באתר ובכל חור אחר
העבירו אותנו קדימה (אותי ואת גל) בדיוק כמו שהעבירו גם את 2 החברים הנוספים שגל הגיעה איתם. וזה רק בגלל שהיו מקומות פנויים מקדימה אז הורידו לשם אנשים ממש מהסוף... את רוצה לקלף את העור שלי? אההה...בכיף, למה לא

kfm

New member
אוי....אבל...

(בהמשך להודעה הקודמת...) עכשיו אני במת מצטערת שהפסקתי תטיפול.... אם הוא באמת קורא תהודעות בפורום, זאומר שהוא גם קורא תהודעות שלי...אוי...לא רוצה לחשוב אפילו מהוא חושב...ממ את חושבת שב11 ימים שאני לא אהיה פה הוא ישכח? ואז אני אחזור חדשה רעננה ושפויה? :)

greeneye

New member
אבל מי צריך אותך אם את שפויה?!

חוץ מזה שאני מביכה את עצמי לא מעט. ואני אומרת- "אז מה!? ופולי זה שם של תוכי". הבנת אותי?

פIלי

New member
זה מסר לשתיכם.

"שהוא אמר 3 כדורים ביום - הוא התכוון 3 פעמים - בבוקר, בצהריים, ובערב, לא את כולם ביחד!". ואגב, ההודעה של מתן זה רק היה כדי לסחוט תגובות "מתן, אנחנו נתגעגע" בכח.

kfm

New member
מאיפה המשפט הזה מוכר לי....

ד"ר שקשוקה???? טטחח עזבו בדיחה אישית....פולי, אתה הבנת כן? שאני לא אצא מטומטמת... רגע...

פIלי

New member
את האמת,

הייתי עושה הכל כדי להוציא אותך מטומטומת. אבל את טסה, אז כמחווה אני לא יעשה את זה (הכל). וכן, אני דיי אמרתי לך את זה... אז כן הבנתי. איכשהו.

greeneye

New member
ואני מתחננת, מי שהיה בצילומים של

התוכנית השניה- שיכתוב מה היה! ומצדי תשימו ספויילרים

פIלי

New member
וואי!

את האמת חשבתי על לרשת את הכרטיסים ממתן, גם היה לנו דרך לחזור, אבל החבר נדנד שהוא רעב וכאלה... אוווף. גרינאיי - אני ממש אבל ממש כמעט בטוח שראיתי אותך! את היית הג'ינג'ית הקטנה או אחת מאלה שישבו ליידה בשורה הכי למעלה, וצעקו "שיו הנה רבית" כל פעם שהיא הופיעה במוניטור? ספיר - איפה לעזזל היית? לא ראיתי אותך... יובלנקו - כנ"ל. ליאור - כנ"ל. אני לבשתי באגיז שחורות של Xboy וחולצה כחולה כזאת.. (חיחי עכשיו שאני חושב על זה זה אותה חולצה שלבשתי בצילומים הקודמים), והיה איתי חבר עם עגיל בגבה שלב גופיית פשע כזאת.. ורבית, זאת הודעה רשמית, פעם הבאה אני יושב ליידך. איזה כיף לך!!! אה כן, ושמתם לב שבהתחלה קיציס אמר "אני רואה שהחברים של פולי פה" או משהו כזה... אני מתפלא עליכם שלא קפצתם, מחאתם כפיים, וצעקתם "פולי! פולי! פולי!". והיה מעולה. פשוט מעולה! בסוף כבר כאבו לי השרירי לסת מרוב צחוק.. מישהו יודע אם הצילומים הבאים הם עוד שבועיים - זתומרת ביום שלישי, או ביום רביעי?

greeneye

New member
קטנה אני כן, אבל אני לא ג'ינג'ית.

אני לא צעקתי הנה רווית אלו היו החברות שלה. הם אמרו לי שרווית שם. היו כאלה קטעייייייים. ספיר ישבה בדיוווק לידי. ואפילו היינו המליאה מלאה של הפורום (מאלה שהגיעו חוץ ממך ומיובל) באייס פיצה.

greeneye

New member
האמת שדיברנו עלייך.

יותר נכון שאלתי את כולם אם ראו אותך. כי אני לא... ואז גל טענה שישבת שורה (או משהו כזה) לפני. יופי פולי. פעם לפני פעם בצד. אתה עושה את זה בכוונה? כי אם כן- "מי שיושב מלפני מאחורי או מצדדי- הוא העומד!"

greeneye

New member
תראה תשמע.....תראה תשמע...

תבין...לא משהו אישי. לי אין מושג איך אתה נראה אז זה די בעייתי לקרוא לך. מובן?

greeneye

New member
*מדמיינת את עצמי ברחבה הומת אדם

צורחת את הנשמה- פווווווווליייייי פווווווליייייי!* זה שם של תוכי. אנשים יתחילו להסתכל עלי מוזר.

greeneye

New member
*מדמיינת איש מחזיק בתוכי של הפרסומת

בטלוויזיה (נו, זה מהפלסטלינה!) ואומר לי- "סליחה ילדה, איבדת את התוכי שלך?* טוב, אני מדמיינת יותר מדי. כדורים. עכשיו.

פIלי

New member
הממ, יש בזה משהו...

טוב. פעם הבאה אני דורש מפגש מאורגן לפני\אחרי. ועדיין לא ראיתי אפ'חד חוץ מגל רווית ויובל(נקו). זה לא פייר.

Yuvalenko

New member
תגיד לי פולי, אתה התחרפנת??? איפה

היית לעזאזל?? חשבתי שלא באת בסוף.. לא ראיתי אותך, לא שמעתי אותך, לא שמעתי עליך, ולא צילמתי את אחותך..
איזה קטעים, היית שם כל הזמן.. ואני? לא ראית אותי? אני ישבתי מלפנים, בשתי התוכניות, כרגיל..
בעיקר בזכות ההפקה, אני מוכרח להודות. שמרו לי ולחברותיי מקומות במיוחד, בפיצוי על התאקל מלפני שבועייפ, ואני אומר לך - נהניתי מכל רגע.

kfm

New member
מה?! זלא אני....

הכריחו אותי....בעינויים והכל...בריכת מדוזות, שיחים קוצניים, שיחות לילה עם אריה שומר...קשה. היה קשה. אז נשברתי. אבל הם לא מוכנים שאני אגיד מיהם.... בעיניינים כאלה אנלא נשברת. הבטחתי. זה פולי וספיר.

למעלה