kfm

New member
זהם המשוגעים לא אני....הם רק

הכריחו אותי להתנהג כמוהם...מבינה? להגיד לאט? (:)

פIלי

New member
זה משורשר אליך...

אז אני חושב שאנחנו אלה עם הבלונד שרמזו על זה שפרידמן קורא את הפורום. אבל זאת מתן, לכי תביני. ואגב, כן ראיתי אותך בסוף! או לפחות שמעתי חברה שלך קוראת לך... זה גם משהו...

greeneye

New member
יאו באמת!?

כאילו... אין עוד גל בארץ בכלל. ובכלל, בשטח האולפן. את קולט שפרידמן קורא בפורום? תשתדל להיות נחמד. זה משתלם לכל הצדדים. אתה תהיה תוכי טוב, ואני אראה שפויה ונורמאלית.

greeneye

New member
אגב, אנשים עם שיער בצבע בלונד

הם כמובן הסוכנת הסמויה שלנו. אני לא יכולה להגיד מי זאת רק לרמוז שזה יקי. יקי? איך זה קרה?! הוא כפה את זה עלי מה יכולתי לעשות!? ועכשיו ברצינות...אני רק יכולה לרמוז שיש לה קשר למספר 42

~*~gaL

New member
מה תודה? תתפשטי כאילו?

הממממ, 42? מממממ, אינטרסטינג. 42 אישפוזים של מתן אולי?
לא לא, שלי? או בעצם... אמממ, קשה לדעת, אצל כולם כאן המצב קשה..

greeneye

New member
חרשתי יותר מדי על הפרק הזה

בשביל לדעת אותו בעל פה. "זה כמו שמישהו יגיד לך- את יודעת מה...תדחפי את זה בתחת!" "גם זו צורת ביוטי!? חבל שלא ידתע קודם זה היה חוסך לי שנים של צליעה..."

sapir stieben

New member
אני לא הבנתי מה עשו לטל...../images/Emo58.gif

כשאני וחברה שלי ניסינו לצאת לשירותים בהפסקה (ללא הצלחה) אז מישהי עשתה לטל כזה עיסוי מוזר בראש כזה.. לפרק את העצבים או משהו.. זה היה מוזררר!! זה כאילו הצד הזקן שלו או משהו! נו עכשיו זה מוזר לכתוב פה דברים עליו למה אתם אומרים שהוא פה בפורום?! טוב חוז מזה... הזה שישב מתחתינו עם הבקבוק קולה היה קורע! והילד מתלהב כאילו מה זה בקבוק קולה... (דיאט קולה אם תרשו לי להוסיף
) פה ה-
ליש אמרה שהמתמודדת סיפרה אחר כך לחברה שלה שהיא שיקרה בקטע של ה"האם סיכסכת בין בני זוג".. זה באמת היה נראה מוזר שהיא תנהל רומן עם גבר נשוי והיא לא סיכסכה בין בני זוג.. מה זה הקטע הזה?! חח איזה מצחיק זה איך שסוחבים אותה עם עגלת סופר אחרי שהיא מלוכלכת עם נילונים מתחת כאילו היא איזה כלב שלא תלכלך את הריצפה היפה שלהם.. ואיך הם ניקו עד הטיפה האחרונה את השמן מכוניות הזה... חח ואיך טל אמר "הם השביתו את המצלמות" זה היה מצחיק.. חח הקטע עם הקור... חח שלבנות קר זה היה מצחיק.. שמתם לב שכל הבנות הצביעו שקר והבנים שחם?! למה??? עליתי פה על עובדה מדעית שעוד כמה שנים תזכה אותי במליארדי דולרים?! כמובן אם מישהו פה לא יגנוב את הגילוי שלי!(מתן
) הכל היה מצחיק היה נורא כיף.. אני יזכר בעוד דברים אחורי זה... בה בייי!

greeneye

New member
ככה......ספיר......

כולם אומרים שהוא בפורום.....כי מקורות בעלי שיער בהיר כאור השמש ובעלי קשר חזק למספר 42 מסרו לי שפרידמן קורא בזמנו החופשי בפורום. אבל אני? אני לא מונעת מעצמי פאדיחות וירידות של חיות מכונפות מסויימות בפורום... אני עצמי! ואיירין.

sapir stieben

New member
טחחחחח

לא חשבתי על זה ככה אבל עכשיו שאתה אומר.... נשמע הגיוני.. וכן, לקח לי זמן לחשוב....

~*~gaL

New member
וואי, כמה אנרגיות!

אני בקושי יכולה לזוז כבר...
בכל אופן אני אסכם את היום בקצרה: כרגיל, היה ענק, התוכניות היו מצויינות ושוות כל רגע. טל ואיל הם שניים מהאנשים הכי נחמדים שקיימים בעולם הזה, וקשה לי לחכות לפעם הבאה :)) אה, והיה כיף לפגוש את כולכם!
לתוכנית הראשונה (האמת, לא כזה "ספויילר") ידיד שלי לקח את הקשה של הלחם ;) חחחח... מחר.

greeneye

New member
../images/Emo6.gif

זה שטל זרק? שהיה עטוף בסלוטייפ? רק שלא יאכל את זה. כופר שכמותו.

greeneye

New member
כן.....נקרעתי מזה...

ראית את השורות ההן? איך הם רבו על זה! כאלו.....מה אתם רוצים?! למסגר את זה?!

סולמית42

New member
תקשיבי לי מותק (גל)

אני אמרתי לך את זה רק בגלל שהוא אמר על רוית שהיא קוראת לעצמה "איל קיציס המלך" (דה! אין קשר לאייסיקיו.. כאילו זה כתוב פה...). אבל הוא מכיר את האתר, והוא ידוע בזה שהוא קורא הודעות בפורומים שקשורים לתוכניות שלו. (וטוב שלא רמזת בכלל על מי זה המקור עם הבלונד שאמר לך על זה... כי באמת אף אחד פה בטוח לא חשב אפילו בכיוון...
)

kfm

New member
אבל שוב, אם במת קיציס או פרידמן קור

אים בפורום...שיבואו להתארח פה!! אנחנו נארח אותם יפה אני בטוחה.... כשחשבתי שיוסף טרומפלדור היה פרידמן שמתי לעצמי בקביעות כוס מים ליד המחשב... ומזגן....ומכונת הנשמה....וטלפון למקרה שידרש אמבולנס....ערכת עזרה ראשונה ואחותי. למה אחותי? שתביא לי אוכל אם אני רעבה או משו.... בשביל מיש אחים קטנים

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

באמת, אם אחד מהם (או שניהם...אני לא ממעיטה בערכו של הפורום המהולל שלנו) קורא/ים פה... אנחנו נשמח ל.....תגובה. הם בטח לא מבינים את זה, אבל הודעה אחת מהם תגרום לנו להיות בהיי ובהיסטריה רצינית בשבועות הקרובים... טחח.... אפילו "היי" קטנטן ולא לבוא לבקרנו יותר. באמת, אני אישית אהיה מאושרת עד הגג אם תחכה לנו הודעונת מאחד מהם, או לחילופין, כמו בפורומים אחרים, אם אחד מהם יכתוב לנו ויענה לנו על שאלות. אני יודעת שכל היום אני אהיה אז על המחשב...עד שהעיינים שלי יהרסו. והאצבעות יכאבו..... ובסופו של דבר אני ארדם על המקלדת וישלחו לפורום הודעות בסגנון ה- "דוחי'ןשויטש'ןוט".

Yuvalenko

New member
רק שתדעי מתן, שבגלל הודעות כאלה -

הכוכבים של הפורום שלנו לא מתארחים כאן בכלל. למה? כי ככה מייעץ להם העורך דין - את אומרת שאת עלולה להתפנות באמבולנס, כמו חלק לא קטן כאן מהפורום, את חושבת שטל יכול לקחת על עצמו תביעה ייצוגית שכזאת??
עזבו, אני מחורפן..

למעלה