mazy

New member
ספרי לי על המשכורת...

של משרד החינוך.... אבל את בחופשה כרגע (חל"ת) , לא? לא פעם ולא פעמיים חלפו בראשי הרהורי פרישה, אבל על שוד בנקים לא חשבתי. תראי, כשלמדתי נהיגה, לפני המון שנים, אמר לי המורה שאני יכולה להיות נהגת בשוד... מאז זה רק הולך ומשתפר...

השגיא

New member
מזי ../images/Emo26.gif

לפני שנתיים בערך הייתי בתקופה שבה נסעתי מדי שבוע על הקו אילת - גליל, לבד עם שני ילדים. הייתי נוסעת בלילה כשאין הרבה מכוניות ובד"כ זה לקח לי ארבע וחצי שעות או ארבע ושלושת רבעי... (נו אני כבר מחכה שיבואו לעצור אותי, תכנון שוד , נסיעה במהירות מופרזת....)

mazy

New member
גלית...../images/Emo26.gif

מעניין, במשרד החינוך יודעים על המשרה השנייה שלך???

אתה רוצה להגיד לי שהמוסכניק נשאר חי

????????????????????????????????????????????????????????????????? אולי הוא צריך להחליף את הכתרים שלו בפה... שלח ואתו אלי חצי מהכסף חוזר אליך.... איך אני?!

לילה טוב לכולם!!../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif

גיל- מקווה שיצאת מההלם של כמות הכסף שאתה צריך לשלם..
זיו- כל הכבוד ומזל טוב על סיום הקורס
אלונה- לא ראינו אותך היום בכלל.. וגם לא חזרת אליי. מקווה שהכל בסדר
לילה טוב לכל הפורום המקסים הזה. אוהבת את כולכם מאוד!

../images/Emo42.gifאולי זה ינחם אותך...

רק שתדע שמוסכניקים הם עם! אמא שלי הסתבכה עם איזה אדיוט, שחשבה שהיא יכולה לסמוך עליו, והשאירה לו את האוטו שלה לטיפול עשרת אלפים ולטסט, כי היא היתה עם כתף מרוסקת ולא כל כך יכלה לטפל בזה (ואני בחיפה ולומדת והיא ברמת גן...). אחרי שהוא לא החזיר את האוטו יותר משבוע ואז התנצל קשות ואמר שהבן שלו כמעט מת לו בידיים (עד לאיזו דרגה אפשר להגיע) והוא היה איתו בביה"ח שבוע הוא החזיר את האוטו. אחרי כמה ימים כשבאתי הסתבר שהוא החזיר אוטו בלי טסט בלי 1000 קילומטר בלי 800 שקל ואחרי שאמא שלי נסעה עם האוטו לרחובות (הכתף מחלימה לאיטה) ונעצרה אצל מוסכניק כי משהו היה מוזר, הסתבר שגם בלי טיפול עשרת אלפים.... ולקינוח, המוסכניק (הפעם הגון) אמר לה שעוד כמה קילומטרים היא היתה נעצרת באמצע הכביש ועם מעט מאוד סכויים להחיות את האוטו ובוודאי שבעלות מאוד מאוד גבוהה... אז כמו שאמרתי... מסוכניקים זה עם! וצריך להיזהר מהם... תתעודד,יש יום יפה בחוץ

למעלה