איש החידות
New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif
שמתי את הרכב (הרכב של אחותי אבל הוא נמצא אצלי אז אני משלם ) במוסך הבוקר לטיפול לפני טסט ... אמרתי לעצמי כמה כבר יכול לעלות טיפול ? 300 שקל ? 400 ? גג 500 ... ב 10 בבוקר התקשרו מהמוסך שהברקסים גמורים, האגזוז אכול כולו והציריות חורקות ..
אז אמרתי לו שיעשה כל מה שצריך .. הרי אני לא אסע ברכב לא תקין .. מאז הטלפון שלו הייתה לי הרגשה לא טובה .. ידעתי שטוב לא יצא מהסיפור הזה. ניסיתי לדחות את הקץ, אבל ברבע ל 4 לא הייתה ברירה והייתי חיב לנסוע למוסך להוציא את הרכב ... נכנסתי למשרד בצעדים קטנים קטנים .. מנסה כמה שיותר לדחות את הקץ .. בעל המוסך הרים עיניו אלי והביט בי במין חיוך ממזרי .. בטח שהוא יחייך, בזכותי הוא יוכל לנסוע לשבוע מלון באילת ... הוא ישר הקליד את מספר האוטו במחשב .. אני עומד מעבר לדלפק מביט במספרים הרצים במסך .. והמספרים לא נעצרו .. הם המשיכו לעלות .. ועלו .. ועלו .. והמשיכו לעלות .. ויחד עם המספרים עלה גם מספר פעימות הלב שלי ... ידי התכסו בזיעה קרה, חום גופי עלה לרמה כזאת שאם היו שוברים עלי ביצה היא הייתה הופכת ישר לחביתה שרופה .. ואז המספרים נעצרו
הבטתי לעבר המוסכניק במבט מושפל, מחכה לשמוע את גזר הדין... הוא התחיל להגיד "א .." ישר אחרי ההברה הראשונה ניסתי לחשוב מה תהיה ההברה השניה : "אל" (שזה אומר אלף) אבל ההברה השניה הייתה "אלפ" ..... ברגע ששמעתי את האות "פ" ידעתי שהנורא מכל עומד לקרא ... ידעתי שזה לא "אלף" .. ואז הוא אמר "אלפיים ... " בליבי התפללתי שבזה הוא יעצור ולא ימשיך . אבל הבן בליעל המשיך "אלפיים וארבעה מאות" .. אמרתי לעצמי שעכשיו הוא חייב להפסיק .. אבל היבחוש בן שלולית המשיך .. "אלפיים וארבעה מאות ושמונים ש"ח" .. שקט ... אפשר היה לשמוע את רעש המזגן שמנסה להוציא אוויר קר ללא הצלחה מרובה .. "אלפיים ארבעה מאוד ושונים ש"ח ??? שאלתי אותו בתדהמה .. והוא חייך דרך השיניים הצהובות והכתרים הרבים שהיו לו בפה .. יש למשהו 5 שקלים להלוות לי ?
שמתי את הרכב (הרכב של אחותי אבל הוא נמצא אצלי אז אני משלם ) במוסך הבוקר לטיפול לפני טסט ... אמרתי לעצמי כמה כבר יכול לעלות טיפול ? 300 שקל ? 400 ? גג 500 ... ב 10 בבוקר התקשרו מהמוסך שהברקסים גמורים, האגזוז אכול כולו והציריות חורקות ..