../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שמתי את הרכב (הרכב של אחותי אבל הוא נמצא אצלי אז אני משלם ) במוסך הבוקר לטיפול לפני טסט ... אמרתי לעצמי כמה כבר יכול לעלות טיפול ? 300 שקל ? 400 ? גג 500 ... ב 10 בבוקר התקשרו מהמוסך שהברקסים גמורים, האגזוז אכול כולו והציריות חורקות ..
אז אמרתי לו שיעשה כל מה שצריך .. הרי אני לא אסע ברכב לא תקין .. מאז הטלפון שלו הייתה לי הרגשה לא טובה .. ידעתי שטוב לא יצא מהסיפור הזה. ניסיתי לדחות את הקץ, אבל ברבע ל 4 לא הייתה ברירה והייתי חיב לנסוע למוסך להוציא את הרכב ... נכנסתי למשרד בצעדים קטנים קטנים .. מנסה כמה שיותר לדחות את הקץ .. בעל המוסך הרים עיניו אלי והביט בי במין חיוך ממזרי .. בטח שהוא יחייך, בזכותי הוא יוכל לנסוע לשבוע מלון באילת ... הוא ישר הקליד את מספר האוטו במחשב .. אני עומד מעבר לדלפק מביט במספרים הרצים במסך .. והמספרים לא נעצרו .. הם המשיכו לעלות .. ועלו .. ועלו .. והמשיכו לעלות .. ויחד עם המספרים עלה גם מספר פעימות הלב שלי ... ידי התכסו בזיעה קרה, חום גופי עלה לרמה כזאת שאם היו שוברים עלי ביצה היא הייתה הופכת ישר לחביתה שרופה .. ואז המספרים נעצרו
הבטתי לעבר המוסכניק במבט מושפל, מחכה לשמוע את גזר הדין... הוא התחיל להגיד "א .." ישר אחרי ההברה הראשונה ניסתי לחשוב מה תהיה ההברה השניה : "אל" (שזה אומר אלף) אבל ההברה השניה הייתה "אלפ" ..... ברגע ששמעתי את האות "פ" ידעתי שהנורא מכל עומד לקרא ... ידעתי שזה לא "אלף" .. ואז הוא אמר "אלפיים ... " בליבי התפללתי שבזה הוא יעצור ולא ימשיך . אבל הבן בליעל המשיך "אלפיים וארבעה מאות" .. אמרתי לעצמי שעכשיו הוא חייב להפסיק .. אבל היבחוש בן שלולית המשיך .. "אלפיים וארבעה מאות ושמונים ש"ח" .. שקט ... אפשר היה לשמוע את רעש המזגן שמנסה להוציא אוויר קר ללא הצלחה מרובה .. "אלפיים ארבעה מאוד ושונים ש"ח ??? שאלתי אותו בתדהמה .. והוא חייך דרך השיניים הצהובות והכתרים הרבים שהיו לו בפה .. יש למשהו 5 שקלים להלוות לי ?

הלנה

New member
באמת מעצבן ../images/Emo5.gif../images/Emo73.gif

בגלל זה מכרנו השבוע את המכונית שלי, לא רצינו יותר מוסכים!! יש לי 5 שקלים להלוות לך! בשביל מה יש חברים?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גיל, אתה פשוט גדול.. העלת לי חיוך גדול מאוד על הפרצוף המדוכא שלי היום.. אולי זה סיפור עצוב ואתה די מסכן
.. אבל לפחות השתפר לי המצב רוח..
מקווה שתסתדר עם הכסף, אבל אני בטוחה שעם כל העסקאות שלך (כמו למשל לקחת ממני כסף בגלל שאני רוצה רק אבא..
) אתה תסתדר.. וחוץ מזה, אתה איש מחשבים גדול, אתה תהיה בסדר.. ואל תשכח שאתה צריך לעשות לי מגלשה באמבטיה בתור תחליף לסופרלנד..!!!!
טוב, עד אז קבל
ו
ועידוד ממני.. יהיה בסדר..

mazy

New member
זה כבר ממש מוגזם...../images/Emo5.gif

מילא שהיום שלך התחיל בקרצוף, נקיון וכו', אבל לשדוד אותך לאור היום- זה כבר יותר מדי
אם תצטרך עוד 5 שקלים, תודיע!

שביק

New member
מוסכניקים רבים בני... בלי בושה../images/Emo46.gif

מגזימים. צריך לסגור איתם לפני הטיפול על איזה תיקונים, מה מחירם וכו' . בוא אלי אזמין אותך לקפה. באמת מעצבן.

השגיא

New member
גיל , היום ב-02:00 לפנות בוקר

בפתח סניף בנק הפועלים באיזור מגוריך.... אתה בא?? תביא גרביון שחור לכיסוי הפנים. גלית

השגיא

New member
גיל- חיכיתי, חיכיתי, בכיתי, בכיתי

ומי לא בא.... (רמז: לא התכוונתי למיכאל) טוב, בפעם הבאה.

../images/Emo12.gif

רגע .. יש ב פ"ת 2 סניפים של בנק הפועלים .. איפה חיכית ?? כי אני גם חיכיתי לך עם כובע גרב ואקדח ...

השגיא

New member
../images/Emo5.gif חבל היינו מורידים את

שני הסניפים. בפעם הבאה ניקח איתנו את אורית והלנה, תיקי וזיו, מזי והטריסקרים כצוותים נוספים...

הלנה

New member
גליתוש - הכל בסדר? ../images/Emo8.gif

מילא גיל, שכבר ראינו שהוא קשוח, אבל את??? עליך לא היתי מאמינה. כמו שאומרים: מים שקטים חודרים עמוק..... ואם את צריכה אותי, אין בעיה אני מגיעה עם הנהג שלי...

קדימה .. נעשה את "השוד המושלם"

מעניין כמה זמן יעבור עד שהמשטרה תעלה על השרשור הזה ואז את המפגש הבא נוכן לקיים באבו כביר

השגיא

New member
גיל את אבו כביר תשאיר לי

אח שלי שוטר...
מזי- כשמשרד החינוך יתחיל לשלם כמו שצריך לא אצטרך לחפש השלמת שכר. הלנה-
אני ??? שקטה??? תדברי עם השכנים שלי נראה לי שתתרשמי אחרת...

הלנה

New member
את נראית כל כך עדינה ושברירית..../images/Emo12.gif

חשבתי שזה גם בא יחד עם "שקטה"...

הלנה

New member
מה גם שברירית זה לא??../images/Emo12.gif

זה רק מראה כמה רושם ראשוני יכול להטעות. הכל בגלל הבייבי פייס שלך, את כל כך יפה ורזה וכל פעם שראיתי אותך (פעמיים), היתה בזרועותיך תינוק מקסימה עם עיניים מדהימות... בכל זאת אני אוהבת אותך, גם אם את לא שקטה ולא שברירית...

למעלה