שרשור טוב ^____^

Mystic Dragon

New member
טוב, אז..

את מצחיקה, אוהבת מוזיקה מצוינת, מתחשבת, נחמדה, גם נינוחה וקצת מסטולה [בצורה טובה ולא מוגזמת
] אני לא מכיר אותך ולא פגשתי אותך כדי להגיד עוד, בעתיד זה כנראה ישתנה.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gifאת מגניבה!

ויש לך מכנסיים וחולצות ירוקים וכתומים ומה לא. וגם זה מגניב :] ובכלליות את מקסימה ויש לך אסלה מרופדת ובית יפה ^^ ואת מכירה המון שירי סדרות ילדימ ודיסני וזה טווווווווווווווווב.

Orbital Shadow

New member
../images/Emo23.gifאני אוהבת אותך!../images/Emo60.gif

כי את יפה ומגניבה ומוכשרת ועושה מלא מלא דברים! ואת יודעת לסרוג, שזה נסגד ביותר
אה, ואת גם יודעת מזה בלינצ'ס, שזה מגניביישן ביותר
ואת גם חמודה וחכמה ושנונה ומצחיקה ביותר אהה ואת אישתיייייייייי ^^ אוהבתותך

majere the mage

New member
אוי

את ממש מאגניבה, ואת יודעת שירי ילדים, אבל לא שמעתי אותך שרה את נילס
וזה לא נחמד, כי אני אוהב את נילס
, אז שירי לי נילס? בבקשה?.. אה וגם קטקטים. אני אוהב אותך בהמוניי

black robe

New member
אני רוצה!../images/Emo63.gif

כאילו שאתם מכירים אותי בשביל לכתוב עלי משהו , אבל שיהייה...

Orbital Shadow

New member
אני באמת לא מכירה אותך../images/Emo60.gif

מאוד טוב, אבל את חמודה מאוד
ואת כותבת יפה!! ואת מאוד מגניבה ^^

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אני גם לא מכירה אותך.

אבל בואי כברל איזה מפגש ונכיר :]

Orbital Shadow

New member
את!../images/Emo60.gif

את יפה ממש
ואת כותבת יפה מאוד
ואת גם ממש חמודה ומגניבה, ונורא כיף לחבק אותך
וחבל שאין לך מסנג'ר
אוהבתותך

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif את!../images/Emo99.gif

את יפה יפה יפה יפה. באמת, ואת נורא מגניבה והיית בילבי חמודה לאין שיעור. הפסיקי להיעלם מהפורום כלהזמן! את חסרה >< כיף לחבק אותך, ואני זוכרת שבמפגש השני שלי היית איתי המון בהתחלה, והיה ממש שייני כי לא הרגשתי לבד :]

Dead Black Moon

New member
את לא רוצה לראות אותי

לפני מבחן מתכונת/בגרות בהסטוריה! (ויש לי תמונה כזאת...מייא.)

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אני ראשונה! [דה ז'ה וו?../images/Emo12.gif]

טה, אני חוזרת לילדות ><
טוב, כמו שאמרתי לך ברוק"צ כשחיבקתי אותך, אני אוהבתותך אוהבתותך אוהבתותך. וזה בעצם הכל. אני לא צריכה להרחיב, כי אני באמת מתכוונת לזה מכל הלב. את בנאדם כיפי. את מצחיקה, ואני נהנית מכל דקה איתך - וזה הכי חשוב.

Mystic Dragon

New member
יש כ"כ הרבה דברים להגיד עלייך..

אז נתחיל: מהפורום, את הילדה שאני מכיר הכי טוב, ואני כ"כ שמח שאני מכיר אותך ככה. את הילדה הכי-הכי שאני מכיר ואי-פעם הכרתי, ופשוט כיף, מצחיק, מחמם את הלב לדבר איתך. אם היו נותנים לי 10 דברים שאני גאה שעשיתי בחיים, להכיר אותך היה בהחלט בראש הרשימה. את יפה, את מצחיקה, את חכמה, את מקורית, את מיוחדת, את יודעת דברים ביפנית, את שומעת מוזיקה מצוינת[*אהמ*], יש לך חוש הומור [חשוב מאוד], ועוד המון תכונות שאני אוהב בך ולא זוכר כרגע. אה, אתגם מאוד נינוחה, לא רבתי איתך אפילו פעם אחת. ואת אופטימית ושמחה. וזהו. אני גאה לומר שאני מכיר אותך. אגב, כבר אמרתי שהצמיד שהכנת לי הוא בנבנזונה?

אח...

לירון לירון לירון.. יש כ"כ הרבה דברים שאפשר לרשום פה, באמת, המון המון המון המון דברים. אני אסכם אותם בשני דברים כי למרות שאחד מספיק לרוב האנשים-לך הוא לא. אז ככה: 1. את הבנאדם הכי מדהים שפגשתי. ובכל פעם שאני מדבר איתך, כל פעם את גורמת לי לחייך, גם אם אני לא רוצה, ולהרגיש הרבה יותר טוב. 2. אני אוהב אותך, באמת, בשיא הרצינות ומכל הלב. אני אוהב אותך. עזרת לי כ"כ הרבה שאת לא מבינה בכלל...

למעלה