שרשור טוב ^____^

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gifשרשור טוב ^____^ ../images/Emo3.gif

בגלל שיבש כאן עד-מאוד, אני יכולה לפתוח שרשורים~! גם אם זה נראה קצת שטויות, האמינו לי שזה מעלה את מצב-הרוח, מנפח את האגו ועושה לך להרגיש טוב ^_^. אז, כן. זה נגנב מפורום פאנפיקים, מזמן, שגנב אותו מפורום דוליז, אניחושבת.
כל מי שרוצה, משרשר להודעה הזאת תגובה ובנושא "אני רוצה". כולם מוזמנים להגיב למי ששרשר את ההודעה הזאת, בתכונה טובה שלו, מעשה שלו שהערכתם, וכל דבר טוב שיש לכם להגיד עליו :] יש מבין? צומי-קיטש-ודביקות להמונים!
עצמאות שמייח~!
ושתפו פעולה, דיר באלק ><

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif אני ראשונה!

מעבר לעובדה שאת כישרון אחד גדול, את נורא נורא מיוחדת. כבר כתבתי לך את זה, אני חושבת, אבל את לא צפויה [זאת מחמאה למי שתהה
] ובגלל שהרבה אנשים אמור לי ש"כולנו מושפעים ממשהו" אני יכולה להגיד שאת מושפעת מדברים מגניבים בהחלט. [אני מסתבכת פה ><] ואת מכירה המונמון סוגים של מוזיקה ושירים יפים ^_____^ הממ, כן, את דפנטלי מגניבה ומיוחדת.
[וכבר אמרתי לך שפשוט לא יכול להיות שיש עוד "נוף" בעולם.]

אני שני!

טוב, למרות שלצערי הרב אף פעם לא יצא לי להכיר אותך באמת, ואני באמת מצטער על זה, את עדיין נראית לי אחת האנשות המדהימות יותר בעולם, ואני אומר את זה בשיא הרצינות. ויש לך טעם מצוין במוזיקה! [אמנם לא הבחירה הראשונה שלי, אבל אני עדיין ממש אוהב את מה שאת שומעת בערך] ו...זהו בערך.

Gays On Cock

New member
ממ לא ממש מכירה אותך אבל יש לי

הכתיבה שלך פשוט נסגדת(כן אני קוראת סמויה בפורום פאנפיקים) אני ממש נהנת לקרוא את מה שאת כותבת. יש לך טעם מעולה במוזיקה(פינק פלויד גררר מעולים ואת גם שונאת היהודים שזה בכלל מצוין) ממממ אני בטוחה שיש עוד מלא דברים שלי פשוט לא יצא להכיר

The Snow fox

New member
אני אמנם לא מכיר אותך אישית../images/Emo63.gif

ולא יצא לנו להיפגש, אבל... דבר ראשון- את מוכשרת בטירוף, ואני הולך לקנות את הספר שלך, ואני דואג לא לפספס שום יצירה שלך. דבר שני- את באמת-באמת מיוחדת. אבל ממש. דבר שלישי- יש לך מ-ע-ו-ל-ה במוזיקה ואת מכירה כל מיני להקות נידחות ממש מעולות^^ ואת אוהבת הביטלס, זה העיקר! (
)

Orbital Shadow

New member
אני חמישי? אין לי מושג../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

אבל את יפה ונחמדה וממש חמודה^^ שלא לדבר על זה שאת מוכשרת בטירוף וכותבת מדהים
ואז גם מנגנת נורא יפה במפוחית
ואת גם מגניבה ביותר! ואני אוהבת אותך

Knotted String

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

את נוף. את יפה. את מצחיקה. את כותבת מדהים. את מקשיבה לי כשאני מקטרת. את מקשיבה לי כשאני הזויה בשעות הקטנות של הלילה. [12.] את הולכת איתי לאיבוד ברכבת. את גרה ברחוב שלי. [יא. הבשור שליטה.] את מחלקת איתי סטיקרים. את פשוט מקסימה. ואני אוהבת אותך.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif../images/Emo23.gif

אתה!
אני נורא מעריכה אותך ואת הדברים שיש לך להגיד לי. תמיד תמצא מילים שיעודדו אותי ודברים שיצחיקו אותי ויגרמו לי לחייך. ואתה תמיד מעלה לי אסוציאציות של חיבוק-דוב-גדול-ומוחץ וחיבוקים אני נורא נורא אוהבת. כי זה כיף ^____^ נורא רציתי לפגוש אותך היום כי אני מתגעגעת, אבל אני אראה אותך כבר באיזה מפגש ואקבל חיבוק גדול, רייט? ^^
ואני אוהבתותך מלא.

^^

בבטח שתקבלי חיבוק גדול!! כמו שאת אוהבת אותם אני אוהב לתת אותם^^ [זונת חיבוקים? אני?
] בקיצור, כל מה שכתבת פה גרם לי להרגיש ממש ממש טוב, ותודה רבה לך על זה, באמת תודה
.

אתה. אתה. אתה...../images/Emo54.gif

אתה איש חמוד כזה... משעשע. אתה מצחיק אותי. ואתה קשוח ואפל. ואתה קטין! קטין קטן!

|מושון|

שמעי, זה שאני מצחיק אנשים זה כבר טוב..וקשוח ואפל אני לא, אבל אני לא חמוד |-Bאני לא קטין קטן! אני קטין מגודל!

Orbital Shadow

New member
תורי תורי^^../images/Emo60.gif

אתה פשוט מדהים וחמוד ומסוקס ויפה ואני מתה עלייך ^^ ואתה תמיד מקשיב לי ועזרת לי המון ואני נורא נהנת לדבר איתך, ויש לך חיבוקים כיפיים
ואתה תמיד גורם לי לחייך
ואני אוהבת אותך המון המון

^^

אם את נהנית לדבר איתי זה תמיד טוב, ואם אני גורם לך לחייך זה בכלל טוב.
גם אני אוהב אותך המון המון המון

Mystic Dragon

New member
אוקיי, נתחיל..

אני חייב להגיד שהמעבר לאן ש'תה גר היום ביגר אותך בצורה טובה. אתה אחלה גבר, באמת, בנאדם שאפשר לסמוך עליו. אתה כותב יפה, אני מזה אוהב את איך שאתה כותב, באמת! מה עוד, מה עוד... אה, יש לך טעם מצוין במוזיקה, אתה גם פתוח לתחומים חדשים ולא רק תקוע על סגנון אחד. אה! אתה מבין אנשים מצוין ויודע לפתח עליהם דעות נכונות, וגם אתה חכם, מצחיק ונחמד.

את!../images/Emo54.gif

מצחיקה, יפה, חכמה, N!ש*-NוeלNת, מגניבה, מתוקה, משעשעת ועוד הרבה דברים.

...

את, בשיא הרצינות, אחת משני האנשים הכי מדהימים שאני מכיר. את פשוט בנאדם מדהים. וכמה שיהיה לי קשה להסביר למה אני מתכוון בזה-אני עדיין אנסה: את יפה, את מצחיקה, את מוכשרת, את חכמה, את מדהימה, בקיצור. בכל פעם שרע לי אני יכול לדבר איתך וזה עוזר לי מיד. תמיד כשאני אדבר איתך, לא משנה מה המצב רוח שלי-את תשפרי אותו. את תמיד תעזרי לחברה או חבר בעת צרה ותמיד תתמכי, וזה באמת טוב. זה הכי טוב. בקיצור ולעניין:
אני אוהב אותך

למעלה