שרשור טוב ^____^

Armed Angel

New member
האלו בובה.

את תקבלי גם אם לא תרצי. |המ| את אחת הילדות הכי בוגרות, חכמות, יפות, והכי הכי שיש שאני מכיר ושאי פעם דיברתי איתם. את יודעת לדבר ולהביע את עצמך, את לא מסתתרת מאחורי שודמבר, ואת לא חיה בבועה, את יודעת להתמודד עם כל מה שצריך, ויודעת להילחם, ובעיקר, לנצח, את תמיד תעזרי לכל מי שצריך, ולא משנה מה זה לוקח. את תמיד תהיה שם בשביל מי שצריך אותך, ואת ילדה סופר מיוחדת, כי כמוך בחיים לא פגשתי. את בחיים לא תעשי על מישו פוזות, את עצמך במאה אחוז ואת ילדה סופר מאגניבה, ואני גאה להכיר אותך, וגאה יותר לדבר איתך.

Gays On Cock

New member
מממ מה שיצא לי לראות ממך

אפשר לראות שאת ממש מגנישה, חכמה ומאוד מאוד מצחיקה(גררר את היחידה שיכולה לגרום לי לצחוק מקולות של חיות) אני בכנות יכולה להגיד שאת אחת מהאנשים הכי נסגדים שיצא לי להכיר ואני שמחה מאוד שיצא לי להכיר אותך

The Snow fox

New member
דבר ראשון../images/Emo63.gif

הנה המסנג'ר החדש שלי (אנשים, צרפו אותי!)- [email protected] (כן, אנ ירושם עידן עם שני D. אני מיוחד
) עכשיו; את ממש-ממש נחמדה. ויש לך טעם מעולה במוזיקה. ואת כותבת טוב. ואת יפה. ואני מת לפגוש אותך כבר. ואני לא יודע להחמיא >_< צרפי אותי למסנג'ר!

Orbital Shadow

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo60.gif

את פשוט בנאדם מדהים כל כך. את בוגרת וחכמה ויפה וחמודה ומוכשרת ונחמדה ואני אוהבת אותך כל כך
ועזרת לי כל כך הרבה שאת אפילו לא יודעת, ואני אוהבת כל כך לחבק אותך
ואני אוהבת גם לדבר איתך, וליסוע איתך למפגשים ולעשות איתך תורנויות הירדמות
ואני כזאת ברת מזל שפגשתי מישהי מדהימה ומיוחדת כמוך
אני אוהבתותך

Mystic Dragon

New member
בסדר...

אמנם אני לא מכיר אותך *כזה* טוב, אבל עדיין, גיבשתי עלייך כמה דעות: את יפה מאוד, יש לך עיניים מדהימות ובכלל פנים יפות. את בוגרת, ואת כותבת יפה, ואת חכמה ולא טמבלית, ואת עוזרת לאנשים ואני מת על הסמיילים שלך, הם תמיד במקום הנכון. אה.. אני שמח שאת כבר לא פקאצה כמו שחשבתי שאת פעם [
]. אני אוהב לקרוא את מה שאת כותבת, ואת גם מצחיקה אותי. רציתי להגיד עוד ושכחתי
. אוף!

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gifהייתי פקאצה.

לא צריך לחשוב שאני פקאצה, זה לא רושם מוטעה, באמת הייתי
האא תודה.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gifלמה אתה כזה בטוח? ><

אני יכולה להבטיח לך שאם תכתוב אני רוצה, יש לי מה לכתוב :]

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif ^^

נמ, נתחיל בזה שיש לך טעם מצויין במוזיקה [אוונסנס
] ואתה אחד הבנים עם כושר-הביטוי-בכתב הטוב ביותר שאני מכירה. מקצת היצירות שקראתי שלך, אתה כותב טוב.
והייתי בטוחה שיש לי אותך במסן, אבל עכשי ואני רואה שלא. ובאיציק ישלי אותך, אבל אפעם לא יוצא לנו להתחבר באותן שעות, והייתי שמחה להכיר אותך טוב יותר :] [זה היה רמז, תן מסנג'ר
] וחוצמיזה אתה נשמע אנש מגניב ומעניין מאוד :]
[בוא למפגש!]

black robe

New member
אתה מגניב^^../images/Emo63.gif

ואתה אחד הבנים כאן עם כשרון הכתיבה המעולה ביותר!

Orbital Shadow

New member
אתה../images/Emo60.gif

מגניב ביותר ^^ ואתה גם כותב יפה ופעמים הספורות שיצא לי לדבר איתך במסנג'ר גרמת לי לחייך
ואתה חמוד ביותר, ובהחלט יש לך טעם טוב במוסיקה. ואתה צריך לבוא כבר לאיזה מפגש!

The Snow fox

New member
סאנקיו אול!^^../images/Emo63.gif

מחמם את הלב לקרוא דברים כאלה! ויש פה עד כמה שאני חייב לכתוב להם, עוד מעט, אל דאגה!

Gays On Cock

New member
בעע גם אני רוצה

אבל אין דברים טובים להגיד עליי. כרפ החיים בזיפת אם הכלבה/סוהרת שיש לי בתור אמא

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif פגשתי אותך רק פעם אחת,

ואני לא ממש מכירה אותך, אבל את אנשה מגניבה ושולתת ואת זה אפשר לראות גם בעשר דקות. השתלבת ממש מהר, מה שלי לקח כמה וכמה מפגשים, היה ממש כיף להיות איתך ^_^ את משעשעת וקשוחה עד מאוד

Orbital Shadow

New member
את!../images/Emo60.gif

את מאוד מגניבה ויפה^^ ואת גם אוהבת קווין שזה טוב מאוד
ואת מצחיקה, אז תבואי מעכשיו לכל המפגשים

למעלה