להלהלה ../images/Emo110.gif
שעת תחילת שאלון: 1650 פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינסים. אך ורק ג'ינסים התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אממ, אפריל י"א-סוף י"ב לאן היית רוצה לחזור? גרמניה
כמה פעמים עברת דירה? 1 אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? :\ והכי טובה? :] שמח על זה? מן הסתם היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? לא נראה לי חווית אהבה נכזבת? אמ, בערך בתול? כן אוהב את עצמך? כן, לפעמים מה היית משנה בך? מורידה משקל, עושה אותי פחות מעצבנת מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לי את שניהם
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? היה, הפסיק לעבוד :< כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: ורוניקה מארס ואבודים~! דבר לא נחמד שקרה לך היום: האוזן מציקה לי מתי התעוררת היום? 13:30 גובה: 168 משקל: עזבו לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? אמצע ח' לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: ווע ווע באיזה ארצות ביקרת? צרפת, גרמניה, פולין מה התיכנונים שלך לפסח? צבא? מה תעשה מחר? אישן הרבה, מקווה לצאת לאנשהו עם חברים מאוהב? לא דלוק על מישהו? לא ממש אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אולי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? ביי אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי משתנה איך, ואיך הוא ממשיך להתנהג אליי. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנהוג לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? שניהם התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק, למרות שלבכות משחרר לפעמים. גיטרה או תופים? שניהם!! אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? באותו גיל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מזל: תאומים פירסינג: באוזניים. אני רוצה הליקס ובגבה ;[ קעקועים: אין צבע אהוב: שחור צבע שנוא: ורוד חטיף אהוב: צ'יפס מקסיקני חטיף שנוא: דברים מעושנים פרי אהוב: תות ומנגו פרי שנוא: הרבה@$#@ בע"ח אהוב: איכ יש בע"ח?: לא מקום בילוי מועדף: התנחלות איפשהו, לשבת באיזה מקום נחמד עם חברים... מוטו: יפעתי שולטת סרט: חומות של תקווה, היומן, שישי הפוך לובשת: פיג'מה שומעת עכשיו: Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancin' שיר אהוב: ווע, בעייתי זמר: אביב גפן, עברי לידר זמרת: אפרת גוש, קלי קלארקסון להקה: היהודים, אלג'יר שריטה: יותר מדי חולשה: מקרים עצובים. אני בכיינית טילים מפחיד: לאבד מישהו אהוב :\ משמח: מחוות קטנות, שמראים לי שחושבים עליי מכעיס: שקרים מעציב: כנ"ל. מילה - משפט שאתה תמיד אומר: סעמק שיר שעושה מצב רוח טוב: כלמיני בנאדם שעושה מצב רוח טוב: יפעתי ביה"ס: אין כיתה : אין עיר מגורים: ירושלים גובה: 168 אופטימי - פסימי: אופטימית בדכ העדפה מינית: סטרייטית טלוויזיה: ורוניקה מארס, אבודים, 24, חברים רדיו: גלגלצ, 99esc כשיוצאים מהעיר, רדיו ירושלים בשבת בערב דיסק: הרבה! הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים הכי שונא בגוף שלך: משקל תכונה שנואה בעצמך: בכיינית, קרציה תכונה שנואה באחרים: שקרנים, צבועים, מתלהבים, אגוצנטרים לוקח לכל מקום: פלאפון ותז שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: יש הרבה בחיים לא יתפסו אותך עם: אנאעארף איפה אתה עכשיו? חדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא יודעת למה אתה לא שם? צ עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? :| רוצה אבל לא יכול? בערך את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה לא יכול בלי: יפעתי מתגעגע ל: צ גורם לך לבכות: וואי, יותר מדי דברים :\ כמעט הכל. אני מוציאה עצבים בבכי, לא בצעקות מצחיק אותך: הרבה דברים, אני צוחקת הרבה בחיים לא: מה מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: איף מתנה שהיית רוצה לקבל: לא משנה לי מה, העיקר שתהיה בזה מחשבה אוסף: כלום ים או בריכה: שניהם חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: שחור כמות או איכות: איכות קור או חום: באמצע הדבר הכי מפדח שקרה לך: לא יודעת שעת סיום שאלון: 1659