b a t e l 1 8 2

New member
עונה:] וד"א אני חדשה:p

שעת תחילת שאלון:15:18 פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס וחולצה התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אממ לפני שנתיים התקופה הכי טובה לאן היית רוצה לחזור?כיתה ט' כמה פעמים עברת דירה?פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו?יאפ יש לך חברים עוד מהגן? כן! מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?אממ חברה של חברות שלי ובערך חברה שלי התאבדה... והכי טובה? אממ יש הרבה:p שמח על זה?יאפ היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אמממ.. לא היית מאוהב?יאפ חווית אהבה נכזבת?יאפ בתולה?כן אוהב את עצמך?לפעמים מה היית משנה בך?אממ את השיער מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה=\ יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?בורינג סיקיו כמה מחשבים יש לך בבית? אחד כמה טלוויזיות?שלוש ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:אמממ היה יום גרוע. דבר לא נחמד שקרה לך היום:ילדים מפגרים שמנסים להתחיל איתי מתי התעוררת היום?06:30 גובה:1.63 משקל:50 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?חחחח חופש של ח' לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: אממ דיברתי על מורה לא כל כך יפה ואז היא הופיעה מאחורי=\ באיזה ארצות ביקרת?טורקיה מה התיכנונים שלך לפסח?פסח?@!?# וואי זה עוד המון זמן ,אבל כנראה שאני אלך לבוםבמלה מה תעשה מחר?שיעורים=\ מאוהב?לא דלוק על מישהו?יאפ אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?זורקת אותו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנסה לקבל אותו ככה זה או זה: מחשב או טלוויזיה?מחשב רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסוע לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?לכתוב חיבוק או נשיקה?חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול:p לבכות או לצחוק?לצחוק גיטרה או תופים?תופים! אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר מזל:תאומים פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: אממ כחול צבע שנוא:צהוב:S חטיף אהוב:כיפלי חטיף שנוא: אין פרי אהוב:שזיף פרי שנוא:אין בע"ח אהוב:כלב יש בע"ח?: לא:[ מקום בילוי מועדף:אממ בתים של חברות:p מוטו:לא משנה מה תמיד יהיה טוב סרט:צעד קטן לובשת:ג'ינס וחולצת בצפר שומעת עכשיו:כלום שיר אהוב:אממ יש הרבה אבל כרגע זה,ואיך שלא זמר:אביב גפן זמרת:אממ איה כורם להקה: אוונסנס שריטה:תיקים פתוחים זה נוראי חולשה:אממ אין מפחיד: חתולים משמח:אממ לראות אנשים צוחקים מכעיס:שאנשים חושבים אך ורק על עצמם מעציב:שמישו מת:[ מילה - משפט שאתה תמיד אומר:יהיה טוב שיר שעושה מצב רוח טוב: אלה-היהודים בנאדם שעושה מצב רוח טוב:אמממ דניאל:] ביה"ס:בגין כיתה :יא' עיר מגורים:ראש העין גובה:1.63 אופטימי - פסימי:אופטימית העדפה מינית:אממ .. טלוויזיה:חברים! רדיו:בע דיסק:אוונסנס הדיסק הראשון הכי אוהבת בגוף שלך:אממ לא יודעת=\ הכי שונא בגוף שלך:רגליים תכונה שנואה בעצמך:אממ רגישות תכונה שנואה באחרים:אגואיסטיות לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:היהודים-לעוף בחיים לא יתפסו אותך עם: קוקה קולה-בע איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?יאפ למה אתה לא שם?כי זה לא אפשרי עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?חברות רוצה אבל לא יכול? יאפ את מי אתה הכי אוהב בעולם?אממ לא יודעת לא יכול בלי:חברות שלי מתגעגע ל: לידיד שלי:[ גורם לך לבכות: מוות מצחיק אותך:אנשים שעושים דברים מצחיקים/מוזרים בחיים לא:אממ מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:=\ מתנה שהיית רוצה לקבל:אממ את הדיסק השני של אוונסנס+הדיוידי אוסף:אין ים או בריכה:ים חורף או קיץ:קיץ לבן או שחור: לבן כמות או איכות: איכות קור או חום:חום הדבר הכי מפדח שקרה לך:זה חוזר על עצמו? שעת סיום שאלון:15:34

Innocence Lost

New member
משעמם

שעת תחילת שאלון:15:20 פריט הלבוש האהוב עליך?ג'קטים נראה לי התקופה הכי אהובה עליך בחיים?ינואר פברואר מרץ אפריל האחרונים. מזעזע לאן היית רוצה לחזור? לשנה שעברה כמה פעמים עברת דירה?פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו?הוא נחמד יש לך חברים עוד מהגן?לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו?לא יודעת, לקחתי קצת קשה מידי את אחרי ינוארפברוארמרץאפריל. ובכיתה ט' היה זוועת עולם, גם קצת בי' והכי טובה?ראו למעלה את התקופה האהובה. שמח על זה?ברור היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?הו לא חסר היית מאוהב?כן חווית אהבה נכזבת?כן? בתול?כן אוהב את עצמך?לא כ"כ מה היית משנה בך?ארוך מידי מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?יופיD: מה אני מנסה להתאים את עצמי לעולם! יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו?בורינג אבל אני לא משתמשת בו הוא תמיד על של אחותי כמה מחשבים יש לך בבית?אחד כמה טלוויזיות?4? אבל נראה לי אחת מקולקלת, ואחת אדומה;[ ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:אמ, לא יודעת מה דבר לא נחמד שקרה לך היום:לא יודעת יום רגיל נו מתי התעוררת היום?9 וחצי גובה:158 משקל:אין לי מושג ואני לא מתכוונת לקבל אותו בזמן הקרוב
לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?כיתה ח' לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים:היו מלא מה באיזה ארצות ביקרת?פולין מה התיכנונים שלך לפסח?אללה יודע, אבל יש לי שאיפות! מה תעשה מחר?סבתא ואז קרן מאוהב?כן דלוק על מישהו?לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?אם לא הייתי מתכוונת לתת לזה להמשיך לא נראה לי שזה היה הגיוני שהייתי נדלקת עליו. כאילו, נו אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?מנסה לנתק קשר? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?מנסה להתאים את עצמי, להשלים עם זה אנאערף. אם זה קיצוני מנתקים זה או זה: מחשב או טלוויזיה?תלוי רוק או פופ?לרוב רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?לנסוע, כ"כ לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?להקליד, לא מסוגלת לכתוב, רציני חיבוק או נשיקה?תלוי ממי, לרוב חיבוק התכתבות או שיחת טלפון?תלוי עם מי ובאיזה מצב להיות נבוך או להיות קול?תלוי באיזו סיטואציה! לבכות או לצחוק?לצחוק? גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך?גדולים אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר מזל:שור פירסינג: אין קעקועים: אין, אני כזאת נקייה צבע אהוב: כולם צבע שנוא:אולי צהוב לא משהו חטיף אהוב:במבה? חטיף שנוא: פופקורן מתוק כבר נהיה עסק מבחיל פרי אהוב:אפרסמון! פרי שנוא:אמ, לא יודעת כולם טעימים בע"ח אהוב:כולם חמודים יש בע"ח?: אין מקום בילוי מועדף:אני חסרת מקומות בילוי מוטו:מה שיותר עמוק יותר כחול! סתםD: אין לי מוטואים אני תמיד שוכחת תטובים סרט: שמש נצחית בראש צלול. כמה מקורי מצידי לובשת:בוקסר של אופנועים [D:] חולצה של פורטוגל [כמה גברית אני היום] וסטרפלס שחור מתחת שומעת עכשיו:מקסיקו שיר אהוב:יש מלא עזבו אותי זמר:אביב? אבל יש הרבה נו זמרת:יש הרבה להקה: יש הרבה שריטה:קיימת. חולשה:בואו לא נפתח את זה פהD: מפחיד: לא יודעת, כלום לא מפחיד אותי אוקיי. הא ליפול לאחורה כשאנשים אמורים להחזיק אותך עם הידיים שלהם! זה מלחיץ משמח: ת"א מכעיס: אנשים מעציב: ת"א מילה - משפט שאתה תמיד אומר:בסקלץ' שיר שעושה מצב רוח טוב:[וואי יורד לי דם מהפה פתאום!] יש המון נו מה בנאדם שעושה מצב רוח טוב:כל מיני, חברים? ביה"ס:אורטבריה כיתה :יב1 עיר מגורים:טבריה גובה:158 אופטימי - פסימי: יום עסל יום בסל העדפה מינית:בנים. קורה טלוויזיה: טלוויזיה רדיו:רדיו [גלגלגלגלצ!] דיסק:יש הרבה הכי אוהבת בגוף שלך:אמ, את האף? הכי שונא בגוף שלך: המון תכונה שנואה בעצמך:לא יודעת תכונה שנואה באחרים: שונאת אנשים שמקצינים!1 ולא אובייקטיבים כאלה, שלא מסוגלים לדבוק בדיעה אחת! לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:יש. המון. בחיים לא יתפסו אותך עם: מעיל!! זה הדבר הכי מכוער שיש, אני מדברת על הניילונים הנפוחים האלה, איכככ מאז שאני זוכרת את עצמי זה הסיוט הכי גדול שלי איפה אתה עכשיו?בחדר שלי? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן למה אתה לא שם?כי לא רוצים אותי שם!1 עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?נו רוצה אבל לא יכול? כן את מי אתה הכי אוהב בעולם?נו לא יכול בלי:נו מתגעגע ל: נו גורם לך לבכות:נו!1 מצחיק אותך:נו
, סתם המון מצחיקים אותי אוקיי בחיים לא: אחתוך! נו זה הדבר הראשון שעלה לי מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:גכפ]3 מתנה שהיית רוצה לקבל:אולסטאר נורמלי! אוסף:טאזוס ים או בריכה: ים חורף או קיץ:לא יודעת לבן או שחור: תלוי במה כמות או איכות: איכות? קור או חום:אפשר אמצע? אם לא אז חום הדבר הכי מפדח שקרה לך:נו היו המון1@$? שעת סיום שאלון:15:44

...

מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?יופיD: מה אני מנסה להתאים את עצמי לעולם! D-:

The Damned

New member
את רצינית עם הטאזוס?../images/Emo6.gif

וואי איזה שם מגניב זה נו! היי, את מצחיקה.

The Damned

New member
מה אבל טאזוסים לא שמים באלבום,

קלפים מדביקים באלבום! טאזוס שמים במן קופסא עגולה כזאת מה יש לך. ומה תודה, תביאי את המסנג'ר שלך ;[

Young MC

New member
../images/Emo198.gif

שעת תחילת שאלון: 16:11 פריט הלבוש האהוב עליך? יש לי ג'ינס ישן תחת שאני אוהב במיוחד התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ווא, לא יודע, כל תקופה ישנה לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? לא עברתי אוהב את המקום שאתה גר בו? הוא בסדר אני מניח, אף פעם לא גרתי במקום אחר יש לך חברים עוד מהגן? תאמת כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כנראה בתול? לא אוהב את עצמך? כן לפעמים
מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? גםוגם יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה זה? כמה מחשבים יש לך בבית? אחד כמה טלוויזיות? שלוש, אחת בסלון, אחת בחדר שלי שבקושי עובדת ואחת בחדר של ההורים ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: השלמתי שעות שינה! דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? שמונה ועשרה, משהו כזה גובה: מטר שבעים פחות או יותר (פחות.. :<) משקל: אע לא יודע לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? לא קיבלתי הפאדיחה הגדולה של החיים: אם אני אתחיל זה לא יגמר P: באיזה ארצות ביקרת? סיני נחשב? מה התיכנונים שלך לפסח? להתחפשן <:, סתם לא, ללמוד מה תעשה מחר? עוד לא יודע
מאוהב? לא דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? כן אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? זורק עליו עיגולי נייר אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא זה ולא זה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון, אני לא יודע להתכתב. באמת. אף פעם אין לי מה להגיד. להיות נבוך או להיות קול? נבוך!
לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מזל: בתולה פירסינג: אין קעקועים: אין, אחד מתוכנן אבל אני בטח לא אעשה צבע אהוב: אדום צבע שנוא: צהוב חטיף אהוב: מארס חטיף שנוא: פרי אהוב: בננה? ;[ פרי שנוא: בע"ח אהוב: כלבים! יש בע"ח?: שלילי מקום בילוי מועדף: מוטו: חיה ותן לחיות סרט: וונילה סקיי לובשת: אני בן! שומעת עכשיו: Sweetness Follow של REM שיר אהוב: יש הרבה חח זמר: זמרת: להקה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה - משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: דור ההומו
ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: פתח תקוה גובה: היה כבר, 170 אופטימי - פסימי: אופטימי העדפה מינית: בנות טלוויזיה: רדיו: דיסק: פסקול פלורנטין, או מטרופולין, או החלונות הגבוהים הכי אוהבת בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: די לא יודע בחיים לא יתפסו אותך עם: איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? עדיין לא למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: אוסף: ים או בריכה: ים חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: שחור כמות או איכות: איכות קור או חום: חום הדבר הכי מפדח שקרה לך: שעת סיום שאלון: 16:22

The Damned

New member
איתך בקעקוע!

דיסק: פסקול פלורנטין, או מטרופולין, או החלונות הגבוהים

little WhiSper

New member
"התכתבות או שיחת טלפון?

שיחת טלפון, אני לא יודע להתכתב. באמת. אף פעם אין לי מה להגיד."

להלהלה ../images/Emo110.gif

שעת תחילת שאלון: 1650 פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינסים. אך ורק ג'ינסים התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אממ, אפריל י"א-סוף י"ב לאן היית רוצה לחזור? גרמניה
כמה פעמים עברת דירה? 1 אוהב את המקום שאתה גר בו? מאוד יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? :\ והכי טובה? :] שמח על זה? מן הסתם היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? לא נראה לי חווית אהבה נכזבת? אמ, בערך בתול? כן אוהב את עצמך? כן, לפעמים מה היית משנה בך? מורידה משקל, עושה אותי פחות מעצבנת מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לי את שניהם
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? היה, הפסיק לעבוד :< כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 5 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: ורוניקה מארס ואבודים~! דבר לא נחמד שקרה לך היום: האוזן מציקה לי מתי התעוררת היום? 13:30 גובה: 168 משקל: עזבו לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? אמצע ח' לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: ווע ווע באיזה ארצות ביקרת? צרפת, גרמניה, פולין מה התיכנונים שלך לפסח? צבא? מה תעשה מחר? אישן הרבה, מקווה לצאת לאנשהו עם חברים מאוהב? לא דלוק על מישהו? לא ממש אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אולי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? ביי אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי משתנה איך, ואיך הוא ממשיך להתנהג אליי. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנהוג לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? שניהם התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק, למרות שלבכות משחרר לפעמים. גיטרה או תופים? שניהם!! אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? באותו גיל אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מזל: תאומים פירסינג: באוזניים. אני רוצה הליקס ובגבה ;[ קעקועים: אין צבע אהוב: שחור צבע שנוא: ורוד חטיף אהוב: צ'יפס מקסיקני חטיף שנוא: דברים מעושנים פרי אהוב: תות ומנגו פרי שנוא: הרבה@$#@ בע"ח אהוב: איכ יש בע"ח?: לא מקום בילוי מועדף: התנחלות איפשהו, לשבת באיזה מקום נחמד עם חברים... מוטו: יפעתי שולטת סרט: חומות של תקווה, היומן, שישי הפוך לובשת: פיג'מה שומעת עכשיו: Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancin' שיר אהוב: ווע, בעייתי זמר: אביב גפן, עברי לידר זמרת: אפרת גוש, קלי קלארקסון להקה: היהודים, אלג'יר שריטה: יותר מדי חולשה: מקרים עצובים. אני בכיינית טילים מפחיד: לאבד מישהו אהוב :\ משמח: מחוות קטנות, שמראים לי שחושבים עליי מכעיס: שקרים מעציב: כנ"ל. מילה - משפט שאתה תמיד אומר: סעמק שיר שעושה מצב רוח טוב: כלמיני בנאדם שעושה מצב רוח טוב: יפעתי ביה"ס: אין כיתה : אין עיר מגורים: ירושלים גובה: 168 אופטימי - פסימי: אופטימית בדכ העדפה מינית: סטרייטית טלוויזיה: ורוניקה מארס, אבודים, 24, חברים רדיו: גלגלצ, 99esc כשיוצאים מהעיר, רדיו ירושלים בשבת בערב דיסק: הרבה! הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים הכי שונא בגוף שלך: משקל תכונה שנואה בעצמך: בכיינית, קרציה תכונה שנואה באחרים: שקרנים, צבועים, מתלהבים, אגוצנטרים לוקח לכל מקום: פלאפון ותז שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: יש הרבה בחיים לא יתפסו אותך עם: אנאעארף איפה אתה עכשיו? חדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא יודעת למה אתה לא שם? צ עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? :| רוצה אבל לא יכול? בערך את מי אתה הכי אוהב בעולם? משפחה לא יכול בלי: יפעתי מתגעגע ל: צ גורם לך לבכות: וואי, יותר מדי דברים :\ כמעט הכל. אני מוציאה עצבים בבכי, לא בצעקות מצחיק אותך: הרבה דברים, אני צוחקת הרבה בחיים לא: מה מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: איף מתנה שהיית רוצה לקבל: לא משנה לי מה, העיקר שתהיה בזה מחשבה אוסף: כלום ים או בריכה: שניהם חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: שחור כמות או איכות: איכות קור או חום: באמצע הדבר הכי מפדח שקרה לך: לא יודעת שעת סיום שאלון: 1659

The Damned

New member
מתי היית בגרמניה! גם אני רוצה../images/Emo216.gif

איך חווית אהבה נכזבת אם לא היית מאוהבת

למעלה