LAME
שעת תחילת שאלון: 17:36 פריט הלבוש האהוב עליך? נראהלי החולצה של גיב מי סאם ספייס (תמנון, שחורה) התקופה הכי אהובה עליך בחיים? כתה י'
לאן היית רוצה לחזור? לכתה י' יא סתומים כמה פעמים עברת דירה? פעם אחת אוהב את המקום שאתה גר בו? מהזהלא יש לך חברים עוד מהגן? איזההה :| מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? היום הזה. והכי טובה? ההופעה עם סטון פלייר, נראהלי שמח על זה? בטח היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? תמיד רציתי להיות אחותי, היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? כן בתול? לא אוהב את עצמך? כרגע, ממש לא מה היית משנה בך? את העובדה שאין לי רשיון מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי, חכמה כבר יש
יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? מה זה בורינג.סיקיו? יש לי ספייסיקיו שלא הפעלתי כבר איזה שנה. זה תכנה לנפרדים
(שתוקעת לי את המחשב חופשי) כמה מחשבים יש לך בבית? 2 וחצי כמה טלוויזיות? 6 נראהלי ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: משהו ש-גיא אמר דבר לא נחמד שקרה לך היום: נכשלתי טסט שני וגיליתי עוד משהו לא חביב מתי התעוררת היום? 5 וחצי, טסט בשבע גובה: 1.65 בערך לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? כתה ו' הפאדיחה הגדולה של החיים: מאיפה לי באיזה ארצות ביקרת? טורקיה, ספרד, צרפת, ספרד, סקוטלנד, ספרד, אנגליה מה התיכנונים שלך לפסח? מאיפה לי מה תעשה מחר? מאיפה לי מאוהב? לא יודעת דלוק על מישהו? שאלון לגנון. אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? נותנת לו כאפה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? אם אני ממש לא מסתדרת עם מי שהוא הפך להיות, מנתקת קשר. אין לי זכות לשנות אותו, גג להעיר. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון (אלא אם יש משהו שווה בבוקר) לכתוב או להקליד? לכתוב (כן, כן) חיבוק או נשיקה? תלוי ממי התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? ברור שקול ;[ לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אנשים בגילי.
אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר (התהפכו היוצרות.) מזל: בתולה פירסינג: נייט קעקועים: נייט צבע אהוב: כחולשחור צבע שנוא: צהוב, גוועלד חטיף אהוב: במבה פרפר, ארנבונים חטיף שנוא: דוריטוס וצ'יטוס פרי אהוב: תפוח ירוק! פרי שנוא: בננה, גוועלד בע"ח אהוב: כלב-ים
יש בע"ח?: נייט מקום בילוי מועדף: כרגע ספציפית, המיטה. בגדול, בתי קפה וכאלה (חבל שכבר אין עם מי לצאת) מוטו: ש סרט: Pulp Fiction לובשת: טישירט ומכנסיים קצרים שומעת עכשיו: לא שומעת שיר אהוב: מלא זמר: ירמי קפלן זמרת: מישל בראנץ'~אלאניס מוריסט~שירי מימון להקה: איפה הילד (ועוד 34509687) שריטה: בירכיים חולשה: מלאאא מפחיד: כנ"ל משמח: כרגע, כלום מכעיס: ששוב נכשלתי מעציב: ששוב נכשלתי מילה - משפט שאתה תמיד אומר: יאסו/ אאור/ באמאשלך שיר שעושה מצב רוח טוב: כנסיית השכל - "היינו עושים אהבה" בנאדם שעושה מצב רוח טוב: יהודית ביה"ס: אנקורי
כיתה: י"ב3 עיר מגורים: קדימה. "עיר", עלק גובה: לא עברנו על זה? אופטימי - פסימי: פסימי העדפה מינית: זכרים עם יופי נשי טלוויזיה: מה איתה רדיו: בדרך לבי"ס דיסק: מלא הכי אוהבת בגוף שלך: שיער הכי שונא בגוף שלך: ירכיים תכונה שנואה בעצמך: מלא תכונה שנואה באחרים: התנשאות לוקח לכל מקום: ארנק, פלאפון, מפתחות שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: ממש אבל? Bush - "Letting the Cables Sleep" בחיים לא יתפסו אותך עם: בננה/ מסטיק בפה איפה אתה עכשיו? במיטה שלי, מה יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן למה אתה לא שם? כי החיים כלבה עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? גיא רוצה אבל לא יכול? לא מדוייק את מי אתה הכי אוהב בעולם? גיא (ואביה ושמול ויהודית) לא יכול בלי: ^ מתגעגע ל: ^^ גורם לך לבכות: כשנכשלים בטסט ואז מגלים דברים שהייתי מצפה שלא יהיה אכפת לי מהם אבל מהזה אכפת מצחיק אותך: לא עברנו על זה? בחיים לא: כנ"ל מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מי איתו? מתנה שהיית רוצה לקבל: רשיון אוסף: כרטיסיות אוטובוס, כרטיסי רכבת, bloody tissues, מחקים, קופסאות של כדורים ועוד כל מיני דברים הזויים ים או בריכה: להסתכל על ים חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: שחור כמות או איכות: איכות קור או חום: חום הדבר הכי מפדח שקרה לך: לא עברנו על זה? שעת סיום שאלון: 18:00