../images/Emo68.gif

שעת תחילת שאלון: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? יש לך חברים עוד מהגן? מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? מה התיכנונים שלך לפסח? מה תעשה מחר? מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה או זה: מחשב או טלוויזיה? רוק או פופ? רוק או מטאל? ללכת או לנסוע? לישון או לקום? לכתוב או להקליד? חיבוק או נשיקה? התכתבות או שיחת טלפון? להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים? אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? מזל: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח?: מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: לובשת: שומעת עכשיו: שיר אהוב: זמר: זמרת: להקה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה - משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: אופטימי - פסימי: העדפה מינית: טלוויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהבת בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: אוסף: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: כמות או איכות: קור או חום: הדבר הכי מפדח שקרה לך: שעת סיום שאלון:

R e A

New member
בוקר עצוב

שעת תחילת שאלון:13:19 פריט הלבוש האהוב עליך? מכנסי הגלישה שלי:X התקופה הכי אהובה עליך בחיים? התיכון לאן היית רוצה לחזור? לגיל 4 כמה פעמים עברת דירה? 3 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? ממממ והכי טובה? ממממ שמח על זה? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? ממממ אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? הרבה מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? לא יודע יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? 3 כמה טלוויזיות? 3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: שומדבר דבר לא נחמד שקרה לך היום: הלוויה של הדודה מתי התעוררת היום? 7 גובה: 168 משקל: 56 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? 0.0 הפאדיחה הגדולה של החיים: אנערף באיזה ארצות ביקרת? פולין מה התיכנונים שלך לפסח? אני בונה על הקניידעלך מה תעשה מחר? אנוח מאוהב? כן דלוק על מישהו? מאוהב אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? למה לא?! אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? זה היה ממש מבאס. אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לא יודע זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? לוידע ללכת או לנסוע? לנסוע לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק ואז נשיקה התכתבות או שיחת טלפון? שיחת טלפון להיות נבוך או להיות קול? מה לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? קטנים אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי מזל: דגים פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אדום/ירוק חטיף אהוב: במבה חטיף שנוא: צ'יטוס פרי אהוב: תפוח, אבטיח פרי שנוא: שזיף וכלזה בע"ח אהוב: תוכי יש בע"ח?: כן מקום בילוי מועדף: נאפיס, או איזה סרט עם בן&ג'ריס אצל מישהו מוטו: חיה ותן לחיות? סרט: יש הרבה לובשת: ג'ינס וחולצה שחורה שומעת עכשיו: כלום שיר אהוב: לא יודע זמר: לא יודע זמרת: אנערף להקה: אנערף שריטה: לעשות שטויות חולשה: לדברים עוקצים מפחיד: דברים עוקצים משמח: עופרי
מכעיס: צבועים מעציב: אכזבות מילה - משפט שאתה תמיד אומר: אנערף שיר שעושה מצב רוח טוב: יש כלמיני בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ברור שעופרי ביה"ס: אורט רבין כיתה : י"ב5 עיר מגורים: גן יבנה גובה: 168 אופטימי - פסימי: אופטימי העדפה מינית: סטרייט טלוויזיה: הרבה רדיו: 100FM דיסק: מה הכי אוהבת בגוף שלך: עיניים הכי שונא בגוף שלך: כל השאר תכונה שנואה בעצמך: מתעצבן מהר תכונה שנואה באחרים: צביעות לוקח לכל מקום: את הפלא שלי שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: כלמיני בחיים לא יתפסו אותך עם: שיער מסודר איפה אתה עכשיו? יושב שבעה אצל סבתא יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן. כאילו=\ יש אבל עכשיו יותר חשוב להיות כאן=\ למה אתה לא שם? יש כ"כ הרבה סיבות!! עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? איתה
רוצה אבל לא יכול? כנראה את מי אתה הכי אוהב בעולם? את עופרי
לא יכול בלי: עופרי?
מתגעגע ל: עופרי!!!!!!!! גורם לך לבכות: עופרי..סתם. אממ היום התאפקתי לא לבכות בהלוויה. היה קשה. מצחיק אותך: עופרי בחיים לא: אזכה בטוטו מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: עופרי מתנה שהיית רוצה לקבל: עופרי אוסף: עופ..סתם אממ אין לי אוספים
ים או בריכה: ים חורף או קיץ: עכשיו אני רוצה חורף. לבן או שחור: לבן כמות או איכות: איכות קור או חום: כל פעם משו אחר הדבר הכי מפדח שקרה לך: לא יודע:X שעת סיום שאלון: 13:38?

גשםגשםגשם

שעת תחילת שאלון: 13:54 פריט הלבוש האהוב עליך? גרביים! התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ממ לאן היית רוצה לחזור? ^ כמה פעמים עברת דירה? 3 נדמה לי אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? כן מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא יודעת, היו המון נראה לי והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא החלטתי היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? אולי? בתול?
אוהב את עצמך? בדרך כלל מה היית משנה בך? לא יודעת, צריך לחשוב על זה טוב מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? ממ יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? יש לי את הבורינג המעאפן הזה אבל בגללו נתקע לי המחשב אז אני לא משתמשת בו. ;( כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: גשםםםםםםםםםםםםם
דבר לא נחמד שקרה לך היום: אממ, לא יודעת. לא היה בנתיים. מתי התעוררת היום? רבע ל10 גובה: 160 משקל: לא יודעת לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה?
פלישה לפרטיות! לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: אנאערף באיזה ארצות ביקרת? מה התיכנונים שלך לפסח? ח מאיפה לי, זה רחוק מה תעשה מחר? כנ"ל D: מאוהב? דלוק על מישהו? בטח אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? למה לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? ביי ביי אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי זה או זה: מחשב או טלוויזיה? תלוי רוק או פופ? ^ רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? תלוי לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק בדרך כלל התכתבות או שיחת טלפון? תלוי להיות נבוך או להיות קול? מה לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסן מזל: שור פירסינג: טבור קעקועים: אין צבע אהוב: כחול צבע שנוא: זוהרים חטיף אהוב: כל מיני חטיף שנוא: ^ פרי אהוב: דובדבן! פרי שנוא: לאיודעת בע"ח אהוב: דברים חמודים יש בע"ח?: כן מקום בילוי מועדף: התנחלות בבתים של אנשים מוטו: האקונה מטטה סרט: שמש נצחית בראש צלול לובשת: בגדים שומעת עכשיו: איה כורם - לא גמור שיר אהוב: רבות הדרכים זמר: אביב גפן זמרת: דנה עדיני, אבריל לאבין להקה: אוונסנס, מוניקה סקס, סינרגיה שריטה: על היד, החתול שלי שרט אותי חולשה: מפחיד: מוות משמח: חיוך מכעיס: שקרים מעציב: ^ מילה - משפט שאתה תמיד אומר: באמאשלי שיר שעושה מצב רוח טוב: לא יודעת בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה: י"ב1 עיר מגורים: טבריה גובה: 160 אופטימי - פסימי: אופטימית העדפה מינית:
טלוויזיה: מה איתה רדיו: ^ דיסק: ^ הכי אוהבת בגוף שלך: עין ימין הכי שונא בגוף שלך: עין שמאל.. תכונה שנואה בעצמך: איה כואבת לי הרגל תכונה שנואה באחרים: צביעות לוקח לכל מקום: פלאפון שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: רבות הדרכים בחיים לא יתפסו אותך עם: סיגריה? (ח הדבר הראשון שעלה לי לראש) איפה אתה עכשיו? בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא חושבת למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? אנשים שהייתי איתם אתמול, אפילו שדימה אמר שאני לא שפויה! רוצה אבל לא יכול? בערב את מי אתה הכי אוהב בעולם? את החתול שלי לא יכול בלי: פלאפון
מתגעגע ל: אממ, כל מיני גורם לך לבכות: מחשבות מצחיק אותך: אנשים בחיים לא: לא יודעת מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מ מתנה שהיית רוצה לקבל: אוסף: ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: תלוי כמות או איכות: איכות קור או חום: קור הדבר הכי מפדח שקרה לך: אנאערף שעת סיום שאלון: 14:08

rinat l

New member
נחמד כאן.. ../images/Emo13.gif

שעת תחילת שאלון: 14:24 פריט הלבוש האהוב עליך? תחתונים התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אממ.. לאן היית רוצה לחזור? לרגע אחד בין כיתה י'ליא' כמה פעמים עברת דירה? לא עברתי :( אוהב את המקום שאתה גר בו? לא יש לך חברים עוד מהגן? כה מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? צבא! והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? לא אם כן, מי? היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? בתול? מה זה? אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? 7
גובה: משקל: 50 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? מה זה?? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת? מה התיכנונים שלך לפסח? חחח זה רחוק ממש מה תעשה מחר? אין לי שמץ מאוהב? כן דלוק על מישהו? לא אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? אולי אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? להת' אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? תלוי למה הוא משתנה זה או זה: מחשב או טלוויזיה? תלוי רוק או פופ? רוק רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? לנסוע! לישון או לקום? לישון! לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? התכתבות להיות נבוך או להיות קול? לבכות או לצחוק? לבכות גיטרה או תופים? גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מזל: דגים פירסינג: 4 קעקועים: 4 צבע אהוב: אדום/ חום צבע שנוא: צהוב! ירוק! חטיף אהוב: בית קינדר חטיף שנוא: פרי אהוב: תותים
פרי שנוא: בננה בע"ח אהוב: כלב יש בע"ח?: דג... מקום בילוי מועדף: פאבים מוטו: חיה ותן לחיות סרט: נשיקה במצח לובשת: מה? שומעת עכשיו: כלום ת'אמת (מוזר) שיר אהוב: כרגע.. בואי וניפול משינה זמר: אביב גפן זמרת: להקה: שריטה: חולשה: מפחיד: לאבד מישהו שאתה אוהב משמח: מכעיס: אנשים טיפשים מעציב: אנשים טיפשים מילה - משפט שאתה תמיד אומר: מה שצריך לקרות יקרה שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ידידי
ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: אשדוד גובה: לא היה את זה כבר? אופטימי - פסימי: אופטימית העדפה מינית: חחחח טלוויזיה: רדיו: רשת ג' דיסק: אביב גפן 3 הכי אוהבת בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: רגליים תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: מוזיקה שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לונדון למה אתה לא שם? כסף... עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם זה שאני אוהבת
רוצה אבל לא יכול? עם זה שאני אוהבת :) את מי אתה הכי אוהב בעולם? לא יכול בלי: מוזיקה מתגעגע ל: זה שאני אוהבת גורם לך לבכות: מצחיק אותך: עדי אשכנזי
בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: אוסף: ים או בריכה: ים חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: שחור כמות או איכות: איכות קור או חום: קור הדבר הכי מפדח שקרה לך: שעת סיום שאלון: 14:30

little WhiSper

New member
אנירוצהחורף.

שעת תחילת שאלון:14:43 | פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה?=\ אוהב את המקום שאתה גר בו? לא יש לך חברים עוד מהגן?לא בדיוק מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לא משנה... והכי טובה? שמח על זה? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? כן. היית מאוהב?בקטנה חווית אהבה נכזבת?בקטנה בתול? אוהב את עצמך?לא מה היית משנה בך?הכל מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? =\ יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? האא? כמה מחשבים יש לך בבית?
כמה טלוויזיות?בבית הזה 4, בבית ההוא 3 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום:חורף
דבר לא נחמד שקרה לך היום:עדיין לא קרה, אבל יקרה מתי התעוררת היום?1 וחצי גובה: נמוך
משקל: לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? חחחח סוףיסודי תחילתחטיבה לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: באיזה ארצות ביקרת?פולין מה התיכנונים שלך לפסח?פסח!?!? מה תעשה מחר? אקרא, אשן, ואכין תיק מאוהב?לא דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני?תלוי, עד כמה קטן וכו' אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה?לא הייתי נמצאת איתו אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר?תלוי למה משתנה זה או זה: מחשב או טלוויזיה?גם וגם
רוק או פופ?רוק רוק או מטאל?רוק ללכת או לנסוע?תלוייי לישון או לקום?לישון לכתוב או להקליד?לאדעת חיבוק או נשיקה?גם וגם! אפילו ביחד! התכתבות או שיחת טלפון?תלוייי, בד"כ התכתבות להיות נבוך או להיות קול?קול
לבכות או לצחוק? גיטרה או תופים?גיטרה אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? אייסיקיו או מסנג'ר? מזל:גדי-דלי פירסינג: נזם קעקועים: אין צבע אהוב: כחולשחור צבע שנוא:אדום צהוב? חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב:תותים! פרי שנוא: בע"ח אהוב:סוסים יש בע"ח?: אכן מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: לובשת:פיג'מה שומעת עכשיו:גלגל"צ שיר אהוב:המון זמר:אביבגפן עברילידר זמרת: להקה: היהודים בעיקר, אבל יש עוד שריטה: חולשה: מפחיד: סוף משמח: מכעיס:חוסר הגיון וצדק מעציב:זקנים עניים וכו' מילה - משפט שאתה תמיד אומר:אינליכוח שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס:חרא כיתה :יב' 2 שליטעעע עיר מגורים:יש יותר מדי גובה:לא היה כבר? נמוך
אופטימי - פסימי:אמצע העדפה מינית:סטרייטית טלוויזיה:חברים רדיו:גלגלצ דיסק: הכי אוהבת בגוף שלך:כלום הכי שונא בגוף שלך:הכל תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: פלאפון מוזיקה ועוד... שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: איפה אתה עכשיו?תלאביב יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לאדעת למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? לא יכול בלי:אוויר מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש:יש הרבה.. מתנה שהיית רוצה לקבל: אוסף: ים או בריכה: גם וגם... חורף או קיץ:חורף!!!!! לבן או שחור: שחור כמות או איכות: איכות קור או חום: הדבר הכי מפדח שקרה לך: שעת סיום שאלון:14:51

dors

New member
עכשיו משעמם לי

שעת תחילת שאלון: 1450 פריט הלבוש האהוב עליך? לאיודע התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאיודע לאן היית רוצה לחזור? לשם כמה פעמים עברת דירה? 1 אוהב את המקום שאתה גר בו? כן יש לך חברים עוד מהגן? לא מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? לאיודע והכי טובה? כנל שמח על זה? כנראה היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא חושב היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? תמיד בתול? לא אוהב את עצמך? לפעמים מה היית משנה בך? דברים מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חציחצי יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? לא כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 4 ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: לא היה דבר לא נחמד שקרה לך היום: כנל נראה לי מתי התעוררת היום? 8 גובה: 173 משקל : 54 בערך לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? לא זוכר הפאדיחה הגדולה של החיים: כנל באיזה ארצות ביקרת? צרפת, הולנד, קרואטיה, סלובניה, איטליה מה התיכנונים שלך לפסח? אין מה תעשה מחר? לא יודע מאוהב? דלוק על מישהו? אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? בטח אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? הולך הביתה אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? לאיודע זה או זה: מחשב או טלוויזיה? שניהם רוק או פופ? לאיודע רוק או מטאל? רוק ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לישון לכתוב או להקליד? להקליד חיבוק או נשיקה? תלוי התכתבות או שיחת טלפון? כנל להיות נבוך או להיות קול?
לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? לאיודע אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? תלוי איפה אייסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר מזל: נאחס פירסינג: אין קעקועים: יש צבע אהוב: שחור צבע שנוא: לאיודע חטיף אהוב: הכל חטיף שנוא: לאיודע פרי אהוב: תפוח נחמד פרי שנוא: קיווי בע"ח אהוב: חתול יש בע"ח?: כן מקום בילוי מועדף: לאיודע מוטו: אם משהו עלול להשתבש, קרוב לוודאי שהוא אכן ישתבש" סרט: לא שמש נצחית בראש צלול
לובשת: כלום שומעת עכשיו: זהבה בן שיר אהוב: לאיודע זמר: עמיר בניון זמרת: לאיודע להקה: כנל שריטה: אין חולשה: יש מפחיד: חושך משמח: דברים.. מכעיס: גם מעציב: גם מילה - משפט שאתה תמיד אומר: אני לא מדבר שיר שעושה מצב רוח טוב: לאיודע בנאדם שעושה מצב רוח טוב: יש ביה"ס: אין כיתה : אין עיר מגורים: חולון גובה: 173 אופטימי - פסימי: באמצע העדפה מינית:
טלוויזיה: יש רדיו: יש דיסק: יש הכי אוהבת בגוף שלך: לאיודע הכי שונא בגוף שלך: את השאר! תכונה שנואה בעצמך: יש הרבה תכונה שנואה באחרים: גם.. לוקח לכל מקום: את עצמי[?] שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: כל מיני בחיים לא יתפסו אותך עם: אמא איפה אתה עכשיו? בחדר יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן למה אתה לא שם? אי אפשר עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? .... רוצה אבל לא יכול? כן.... את מי אתה הכי אוהב בעולם? אנשים לא יכול בלי: הסכין שלי מתגעגע ל: אנשים גורם לך לבכות: אנשים מצחיק אותך: אנשים בחיים לא: מה מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אנשים... מתנה שהיית רוצה לקבל: אנשים? אוסף: כלום ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: שחור כמות או איכות: איכות קור או חום: קור הדבר הכי מפדח שקרה לך: לאיודע שעת סיום שאלון: 1500

עופריקי

New member
../images/Emo34.gif

שעת תחילת שאלון: 14:41 פריט הלבוש האהוב עליך? חצאית לבנה שיש לה בתחת ציור של חזירP: התקופה הכי אהובה עליך בחיים? השנה..=] והתקופה שהייתי בגן חחח לאן היית רוצה לחזור? לטיול השנתיייייי כמה פעמים עברת דירה? נראלי 3.. לא יודעת אוהב את המקום שאתה גר בו? כן הוא של עשירים!
יש לך חברים עוד מהגן? כן^_^ מה החוויה הכי קשה שעברת עד עכשיו? זה מה זה לא משנה..=| והכי טובה? הטיול השנתי ועברי לידר
באמאשלי שמח על זה? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?כן, עברי לידר היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? כן בתול? כן אוהב את עצמך? כן מה היית משנה בך? את העקמת הזאת
מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי.. (שיטחי, הא..) יש לך בורינג.סיקיו, או ספיי.סיקיו? בורינג כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 6 =| ככה בכללי: דבר נחמד שהיה לך היום: משצים^_^ דבר לא נחמד שקרה לך היום: לקום ב8 אחרי טיול שנתי והופעה.. מתי התעוררת היום? 8. גובה: 1.53 משקל: 42 לבנות: מתי קיבלת מחזור פעם ראשונה? כיתה ו', מוצ"ש כשכל הדודים היו בבית
לבנים: מתי קיבלת קרי לילה פעם ראשונה? הפאדיחה הגדולה של החיים: נפלנו אני וחברה מול כל הבצפר באמצע האמפי:( באיזה ארצות ביקרת? פאריז וקפריסין מה התיכנונים שלך לפסח? לא יודעת מה תעשה מחר? ילמד לתקשורת, אש לילה, ללמוד לשלח, ופןP: מאוהב? כן דלוק על מישהו? כן אם.... אם היית נדלק/ת על מישהו/י שקטן/ה ממך, היית נותן/ת לזה להמשיך למשהו רציני? לא אם היית מגלה שבן אדם נמצא איתך בגלל רחמים, מה היית עושה? אומרת לו יפה ביי ביי אם חבר/ה טוב שלך היה משתנה, היית מנסה לשנות אותו חזרה או מנתק קשר? זה תלוי אם הוא משתנה לרעה או לטובה.. ואם זה משפיע על הקשר אומשו.. זה או זה: מחשב או טלוויזיה? מחשב רוק או פופ? שניהם רוק או מטאל? שניהם, אבל לא כבד משו ללכת או לנסוע? ללכת לישון או לקום? לקום לכתוב או להקליד? לכתוב חיבוק או נשיקה? חיבוק התכתבות או שיחת טלפון? טלפון להיות נבוך או להיות קול? קול לבכות או לצחוק? לצחוק גיטרה או תופים? תופים אנשים קטנים ממך או גדולים ממך? גדולים אייסיקיו או מסנג'ר? מסנ ללא ספק מזל: שור
פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: צהוב צבע שנוא: שחור חטיף אהוב: תפוצ'יפס גבינה ובצל חטיף שנוא: במבה פרי אהוב: אננס פרי שנוא: קוקוס בע"ח אהוב: כלב יש בע"ח?: כן, חתול מקום בילוי מועדף: מרינה מוטו: חיה ותן לחיות סרט: ארמגדון לובשת: עכשיו? חולצת בצפר וג'ינס שומעת עכשיו: פאניק אט דה דיסקו שיר אהוב: עברי לידר- גשם אחרון זמר: עברי לידר זמרת: קרן פלס ואפרת גוש להקה: פאניק אט דה דיסקו שריטה: אני שומעת דיכאוןD: חולשה: עיניים..מבטים כילו.. ודיגדוגים מפחיד: חושך משמח: לדעת שיש שם מישו בשבילך.. מכעיס: לקום ב8 כשהייתי יכולה לקום עכשיו מעציב: לדעת שאין שם אף אחד בשבילך.. מילה - משפט שאתה תמיד אומר: הלווווווו חמודדדדד שיר שעושה מצב רוח טוב: עברי לידר- יום טוב בנאדם שעושה מצב רוח טוב: פזוש. וטל. ביה"ס: מקיף א' כיתה : יא-6
עיר מגורים: אשקלון גובה: (שוב?) 1.53 אופטימי - פסימי: לרוב אופטימית העדפה מינית: בנים טלוויזיה: ארתור רדיו: גלגלצ דיסק: סינרגיה- מרגיש אחר הכי אוהבת בגוף שלך: שפתיים הכי שונא בגוף שלך: העקמת הזאת;[ תכונה שנואה בעצמך: רגישה תכונה שנואה באחרים: צביעות בעיקר לוקח לכל מקום: פלא שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: סינרגיה- לחבק אותך, קרן פלס- זאת שבמקומי בחיים לא יתפסו אותך עם: סמים איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן למה אתה לא שם? כי אי אפשר עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם יונתן רוצה אבל לא יכול? כן את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא ואבאD: לא יכול בלי: מוזיקה מתגעגע ל: יונתן גורם לך לבכות: זכרונות או סתם כשפוגעים.. מצחיק אותך: הרבה דברים בחיים לא: אצטלם בעירום[?]
מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: טל, והאוטובוס, ומה שבינהם(H). מתנה שהיית רוצה לקבל: את יונתן עטוף עם פפיון על הראש אוסף: בובות ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: לבן כמות או איכות: איכות קור או חום: קור הדבר הכי מפדח שקרה לך: נראלי ששאלת.. שעת סיום שאלון: 15:23

למעלה