שוק פאות

SunsRequiem

New member
אשמח.

אני בתל אביב כל יום. בימי שישי יכולה להגיע גם למקומות אחרים.

:)

אני מחר בת"א, בסנטר.... מ11 עד 11 וחצי בבוקר. רוצה לבוא? אני שולחת לך תמספר טלפון שלי בפרטי....

S.Riddle

New member
בייב, מה האורך שלה?

אם היא מספיק ארוכה היא אולי תהיה טובה לי לאוטנה לקיץ. http://ohtori.nu/galerie/v/movie/art/uanda/Utena_Anthy_Artwork_07.png.html מה את אומרת?

אין לי מושג בדיוק

אבל נראלי היא מגיעה עד התחת כזה.... XD אבל יש לך פיאה כזאתי כבר...לא? יא מצחיקה P:

S.Riddle

New member
אם היא מגיעה עד התחת אז מצוין

ושלי ב-rose pink, אני צריכה baby pink בשביל אוטנה. זה הצבע שלה, לא? קיצר אם התשובות על שתי השאלות הן כן, לקחתי.

מממממ

לצערי היא לא נראית לי בייבי פינק, היא יותר לכייון רוז פינק. אבל כשניפגש תראי אותה ואז תחליטי P:

yume2

New member
היא עדיין למכירה? ;A;

דחוף דחוף לכנס פורים ;A; (אני מירושלים אבל אם את מאזור תל אביב יש מי שתיקח בשבילי ;;)

akirekaeru

New member
אני הכי בעד שאפשר

מסיבות מובנות. יותר מאוחר אצלם את מה שיש לי להציע, כרגע יש לי רק תמונות "איתי".

akirekaeru

New member
אז גם וגם.. :)

פאה ראשונה: ביאנקה (והיא גם היחידה שיש לה שם) צבע: כסוף (יכול לעבור גם כלבן) אורך: מעט מעבר לאורך הצווארון היסטוריה: קוספליי פעיל, ואכן יש צלקות קרב. המון קירזולים קטנים באזור הרשת (שלא נראים לעין, בשימוש רגיל). יש קשיים בהברשה רגילה. מחיר: 50 ש"ח, עם אופציה להתפשר. בפעולה

Mint Drops

New member
מהממת

ואת לא מבינה עד כמה אני מעריכה אותך על זה שאמרת את המצב האמיתי ולא ייפת אותו :)

akirekaeru

New member
פאה שנייה

צבע: כתום זרחני (הצבעים בתמונות לא יצאו אמיתיים בגלל הפלאש והתאורה הלקויה) אורך: עד הצווארון היסטוריה: מינימלית - הייתה בשימוש (מלבד המדידות) רק למשך כ-4 שעות (של "פעילות משרדית"). כיוון שסוג הפאה לא משהו, גם לה יש נטייה להתרקזל. הרשת בצבע חום כהה, ויש מקומות שאפשר לראות אותה. מחיר: 65 ש"ח בפעולה (גוון צבע יותר דומה למציאות)

akirekaeru

New member
פאה שלישית

צבע: בלונד זהוב אורך: ארוכה, לא מדדתי בדיוק. עד קו המרפק, פחות או יותר. היסטוריה: נפשית בלבד: חדשה עם תג. הייתה בשימוש רק למדידה. מחיר: 120 ש"ח (+רשת לשיער מתנה!).

Apushu

New member
אני אנצל ברשותכם למכור

2 חצאיות לוליטה XDD;;;;;;;; מקווה שלאף אחד לא איכפת שזה לא קשור ממש XDDD;;;;;;; אז ככה, מעולם לא לבשתי אותן (חוץ ממדידה) יש להן עדיין תויות (BODYLINE). למה אני מוכרת? כי הגעתי למסקנה שאין לי לאן ללבוש את זה. אני פשוט לא לוליטה מספיק בנפשי אני מניחה...XDDD;;; (וגם כי זה ממש מקצר לי את הרגליים (גמדה ;; ) ) מחיר מקור: 160?...משהו כזה; מחיר נוכחי : 120 ש"ח הקשת לשיער בצד- 20 ש"ח~

למעלה