שוק פאות

rocket

New member
../images/Emo68.gif שוק פאות ../images/Emo68.gif

מכיוון שאני רואה ששוק הפאות והשאריות לא הולך לצאת לפועל בקרוב, אני מציעה שכל אחד יצלם את הפאות שיש לו בבית והוא מעוניין למכור או להיפטר מהן. כשאתם מצרפים תמונה, אל תשכחו לציין מחיר !

himitsu

New member
זה היה גם לפאות? O.O

הייתי בטוחה שזה רק שוק בדים, אבל גם פאות זה רעיון מעולה D: אני אצלם ואעלה מאוחר יותר היום ^^

פיאה כחולה כהה - 1

כל הפיאות שאני משרשרת לא נלבשו בכלל. זאת אומרת חדשות לגמריי, חוץ מהפיאת ראנקה שנלבשה פעם אחת. עלתה לי: בסביבות ה120 מחיר: 65 הערות: פיאה של COSPLAYWIG

RotemParamore

New member
D:

אממ... תכלס נראלי שאני יכולה אבל אני עוד לא בטוחה XD אבל אני גם מתלאביב אם זה עוזר... :)

ממ

כן אני נמצאת דווקא דיי הרבה בת"א.. אני אהייה ב21.3 יום שני אם זה עוזר תחשבי על זה ותודיעי לי :)

akane

New member
אני מתפתה....

ממה שאני זוכרת היא נראית יותר טוב בלייב. הצילומים שלך לא עושים חסד :ם הממממ.... אני לא יודעת אבל עד כמה ראנקה בכלל יתאים לי ~_~

XD

כן, תאמת באמת הצילומים שלי לא עושים חסד. ;; אני חושבת שהבעייה יותר פה זה הראש קלקר המטריד שיש לי XD היא נראית יותר טוב בלייב :p (כל הפיאות בעצם XD) ויתאים לך ראנקה, אבל יותר יתאים לך שריל :)

akane

New member
למה? קצת כיסוי על החזה זה פיקס

besides, I cal pull off the cute look too! לא שאני אוהבת שום גרסא של ראנקה חוץ מהשמלה הצהובה מהפרקים הראשונים אבל

Apushu

New member
הממ חושקת בה.

אפשר לדעת ממי הפיאה הזאת? (AKA מוכר איביי? ) וגם עד כמה מצב הקשרים רע? ;;

:p

וואי, סורי אבל אני לא זוכרת מי המוכר..... אני אנסה לחפש במשתמש שלי באיביי. ומצב הקשרים בכלל לא רע, זה רק נראה ככה בתמונה XD סירוק אחד וזה נעלם. מעולם לא לבשתי אותה, רק מדדתי.

למעלה