NEWS PACIFIC DVD SPECIAL

Sivan 85

New member
../images/Emo66.gifNEWS PACIFIC DVD SPECIAL../images/Emo66.gif

ולכל מעדיפי העברית
ספיישל ניוז-פסיפיק DVD
לרגל יציאת הDVD של מסע ההופעות שלהם וההופעה הראשונה באולם הגדול ביותר בטוקיו- טוקיו דום... החלטתי לשתף אותכם בתמונות מתוך הDVD שיצא החודש ובקצת קטעי וידיאו של הסיבוב הופעות 2007/2008. ההופעה עצמה, מי שעדיין לא ראה, פשוט מדהימה... הכמות אנשים שהייתה פשוט בלתי יאמנת... תתארו לכם חצי מיליון יפניות צורחות ומנפנפות בשלטי פרצוף ותאורה לכל עבר... בעצם לא יהיה לכם צורך לדמיין אני אביא לכם דוגמאות חיות בהמשך.. אז נתחיל עם התמונות ונעבור לוידיאו ורשמים... תגובות כרגיל בסוף... בתודה מראש קיוי!

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gif תמונות../images/Emo9.gif

ככה נראה הטוקיו דום כשהוא מלא ביפניות צווחות ורעשניות.. כיף להן.. אני מקנאה בטירוף!

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

הסדר של השירים בהופעה... בחיי שהייתי מזמינה את הDVD אם לא הייתי כל כך כל כך ענייה...

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

חמודים לאללה... כמה אנרגיות הם מוציאים על הבמה.. לא פלא שהם כולם כאלה שחיפים... חוץ מיאמאפי.. שאוכל מעריצות וכאלה..
ואת ריו...

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

מיסטר לידר המושלם... יאמאפי... בימים שבהם השיער שלו היה מאולף וחסר נפח...

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

קולאז' יאמאפי.. לגזור ולשמור...

mishi 1

New member
אהה~~ ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

מהמם~~ אני צריכה דלי מים לשפוך על הראש...

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gif

מיסטר סקסי אוסקה מן... ריו נישקידו... ככה אני אוהבת אותו..גיטרה, קול מחוספס, צוואר ארוך, עצמות לחיים.. מה עוד צריך בחיים?

Sivan 85

New member

קויאמה המתוקי שלא סתם את הפה כלללל ה-DVD!!! אבל הוא חמוד לאללה... יחד עם שיגה...

Sivan 85

New member

קולאז' קואימה....

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שיגה המסוקס... שככל שעובר הזמן הולך ומתייפיף.. בלי קשר לבלונד שהוא עשה עכשיו-טעות! Go Back To Black!!!!!

Sivan 85

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

דורימון החמוד- מאסאו... שהייתי הורגת שתהיה לי חולצה כמוש הוא לובש... אגב.. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג באינטרנט תמונה של הלוגו שלהם- כמו שמופיע לו על החולצה אני אודה לו לנצחי נצחים.. אבל באיכות טובה!!!

Sivan 85

New member

קולאז' דורימון... עם כל הצחוקים שאני ולולוש מריצות עליו רק שתדעו שהוא הכי מאמי למעריצות.. הוא תמיד מנופף להן במלוא המרץ.. זורק להן חתימות בריכוז ויש לו קול גם נורא נורא יפה... דורימון RULZ!!!

Sivan 85

New member

ו... אחרון חביב.. בחורינה! טגושי יויה המדהים, ההורס, הכוסית על!!!

Sivan 85

New member

וקולאז' טגושי לסיום...

Sivan 85

New member
../images/Emo44.gifקליפים../images/Emo44.gif

ההופעה עצמה... חלק ראשון.. עם כתוביות לאנגלית... ממליצה בחום לראות לפחות רק את החלק הזה כדי שתקלטו את הגודל של המקום ואת הכמות מעריצות... לא יאמן! http://www.youtube.com/watch?v=2jcSEaF-eY8

למעלה