NEWS PACIFIC DVD SPECIAL

Sivan 85

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif

החלק הדוקומנטרי בו תוכלו לראות את חברי הלהקה מתרחצים במעניינות החמים (טוב את הראשים שלהם לפחות
) את יאמאפי עושה שטויות, את ריו מרושע כרגיל, את קויאמה מפטפט עד שכרון חושים ושאר החברים במגוון שטויות..... משעשע בהחלט... http://www.youtube.com/watch?v=kjiBlR3iyMA&feature=related

Sivan 85

New member
../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif../images/Emo44.gif

וחלק שלישי... קטע ריופי משובח בהחלט! יאמאפי שר באוזנו של ריו צ'אן
ועוד הרבה קטעים נחמדים... http://www.youtube.com/watch?v=Y9sysx7tJ9I&feature=related וזה הכל לעת עתה... NEWS מדהימים בהחלט.. הם נותנים הופעה באמת בלתי נשכחת...! אז לכל מי שעדיין לא יצא להכיר.. אני ממליצה בחום.. ואני בכלל לא משוחדת!
Kiwi
NEWS Kiwi
NEWS Kiwi
NEWS Kiwi
NEWS Kiwi
NEWS

Sivan 85

New member
תגובות ויפנים קטנים וחמודים../images/Emo9.gif

לכאן לכאן.. אני מקבלת אותם ארוזים בבקשה בנייר נצמד... יד שנייה גם טוב!

mishi 1

New member
האמת שדורימון כזה מתוק

לא יודעת מה הקטע שלכן... הוא יפה גם! קיצר סתמו! חמדמד.. ואהבתי שיש בקולג' כל מיני פוזות ופרצופים אחד סקסי, אחד סתם יפה, אחד מתוק, אחד מצחיק.. כאלה ואת כזה "הממ.. מה נראה יותר טעים?
" קומפטה דונסנגית מהממת שלי

Sivan 85

New member
אין שום קטע..../images/Emo9.gif

אני חולה על כל אחד ואחד מהם.. ובטח ובטח שעל דורימון.. הוא תמיד כזה מאמוש עם המעריצות.. שאי אפשר שלא לאהוב אותו.. וכמו שאמרתי גם הקול שלו פצצה...! אז אל דאגה ניתה פיתה מתוקה... דורימון שלך חיה מוגנת! אף אחד לא יגיד עליו דברים רעים... כמעט...

edvil1

New member
אריגאטו~

איזה די וי די מקסים אתן פשוט קולטות אותי בבית עומדת רוקדת ושרה איתם את בכל השירים!! תודה סיווי על הספישל צריך לשבת כולן ביחד מתישהוא ולעבור על מלא הופעות די וי די של ג'וניז

Sivan 85

New member
או! סוף סוף צדיקה בסדום!../images/Emo9.gif

כשהן היו אצלי ניסיתי לשים להן את ההופעה וחוץ מהצוואר של ריו בקוד לא עניין אותן כלום.. אני מצידי לשבת ולראות את כל הדוקומנטרי ואת ההופעות של ניוז וקאט טון במשך מרתון של איזה 5-6 שעות.. גם את כל הcount down של ג'וניז... נעשה מזה מרתון של 20 שעות! בכיף בכיף... את מוזמנת תמיד!

edvil1

New member
באמת??

לא ציפיתי מהן את זה!! אני יכולה לעשות את זה כל היום ניראה לי ראיתי כל די וי די של קאט טון ושל ניוז איזה מאה פעם ואף פעם לא נמאס לי!! אז מתי שבא לך אני פתוחה להצעות

mishi 1

New member
את ממממממממדיייייימההההההההההההההה

נול סרנגהנדה גווווווו מהממת שכמוך!

Sivan 85

New member
../images/Emo99.gif את.. את... מלכה!!!../images/Emo47.gif!!!

אין לך מושג כמה חיפשתי את זה באיכות כזאת טובה!! רק שתדעי שעכשיו בגללך יש קיווי בוכה מאושר כרגע...!
אני אכין לי חולצת NEWS ! יאללה חולצות צוות! שושקה, לולי, פיצ'י... קדימה!!! סוגדת לך קשות!!!
ואם שכחתי להגיד... תודההההההההההההההההההההההה
!!!!!

Sivan 85

New member
ברור!!!../images/Emo9.gif

כזה מגניב... אם אני אראה אי פעם מישהי לובשת את החולצה הזאת אני אדע שהיא חלק ממועדון החברים האקסקלוסיבי ביותר!...
אני גם אכין לי אחת... ונורא אשתדל לשמור עליה נקייה..
לבן זה לא בדיוק הצבע המתאים בשביל שלומפרית כמוניXD

LILIN1

New member
חולצת T נכון? כאילו טישרט><"

כתבתי לך משהו בתגובות של האסיאתית שלי

yaelsn

New member
יואווו שנים אני מחפשת את התמונה הזו!!

מאז שראיתי את זה והחלטתי שגם לי בא על כזו חולצה
נראה לי שבהזדמנות אני באמת אכין לי כזו חחחח קומאוווו!!

למעלה