2ofir

New member
חח כן זה נכון, מי שהתחייבה חייבת

לשים לב לתגובות ולתקן כי לא סתם משקיעים בשבילן.:)

../images/Emo45.gif

הפסקתי כבר להגיב לבנות בשדח"ם כי נמאס לי שאין התייחסות בכלל
יש בנות שנעלבות מתגובות בונות, אף פעם לא הבנתי למה
(אני אישית, כשהייתי מקבלת תגובות בונות באורך 2 הודעות תמיד הייתי מתקנת ולוקחת את ההערות לצומת ליבי)

2ofir

New member
הבנות ששלחו לי מסר../images/Emo37.gif

שרשרו לכאן דולי אחת שלכן, כדאי שתהייה האחרונה... ולא לשכוח איזכור בייס אחרי שתתקנו שרשרו להודעה הרשונה שלכן את הדולי המתוקנת בהצלחה!

d a p h i

New member
זאת אני!

אני משרשרת את האחת לפני האחרונה.. כי האחרונה היא מהדלדצ.. ואני מבטיחה לפרסם תיקון..

2ofir

New member
יזכור בייס...:)

אני מבטיחה להגיב לך עכשיו אני ניכנסת להיתקלח אחרכך אני עושה לך תגובה:)

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifתגובה על השיער.~!!

קודם כל נעבור על הקווי מתאר. סימנתי לך באדום- את הקווי מתאר שאיך החלק שעל המצח אמור להיות. חייבים שקווי המתאר יתעגלו מהאוזניים למעלה, אחרת היא נראית קירחת עם פאה.
דבר שני כדאי לך להסתכל בטיוט, ההצללה שלך לא מוצלחת. אבל נגיד ואני אלך בכיוון שלך- סימנתי לך איך הצורה של הגוונים אמורה להיות- בכחול. ועוד נקודה חשובה: תוותרי על הקווים שבאים על ההצללה. וגם-
מאוד מומלץ לך להוריד קווי מתאר. אני כבר מתקנת לך את השיער- רק על ההערות עד כה, ואז אני אמשיך. :| יש עוד הרבה הערות, ואח"כ נעבור לבגדים.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהנה הקובץ!

אוף של האחרות יצא יותר יפה.;[ לקח לי אבל הרבה זמן.
טוב עכשיו תגובה על הקוקיה: אי אפשר לעולם להגדיר צורה של גוש שיער, זה פשוט לא הגיוני- לכן את פשוט עושה בצבע השלישי את הצורה של הקוקו ואז מצלילה, ואפשר להוסיף שערות בצבע הבהיר. תגידי לי אם את רוצה שאני אעשה גם את זה .
חולצה בקרוב- מכינה.^_^

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifלמה לא עובד?../images/Emo7.gif + תגובה על החו

+צה. פה כדאי לך לשנות הצללה לגמרי, להצללה שממממממש קלה וגם משפרת אותך בהרבה תחומים כמו: שמלות בדים וכלדבר שיש בו כפלים. אז משריינת לטיוט שהכנתי לך =] מקווה שאת בכלל מתייחסת.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהיום אני ממש מפגרת. :||

פה הטיוט לחולצה שהכנתי לך.=] אם את באמת מתקנת אני אשמח להמשיך. ^_^

d a p h i

New member
אני מתקנת..זה לוקח לי זמן..

ואני גם עוד מעט צריכה ללכת, כי עוד מעט שבת <פה רק עשרים לחמש>

d a p h i

New member
אני רוצה שתעשי את זה

אחרת אני לא מבינה מה ניסית להגיד..