2ofir

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo129.gif

אוקיי, יש לי רעיון לפינה חד פעמית..כאילו רק להיום..ואם המיכליות יסכימו אני אהופוך לפינה:) אז מה בעצם עושים? משהי שמה דולי, רצןי שתהייה חדשה שלה, שהיא לא ממש מרוצה ממנה, ואז משהי מגיבה לה תגובה בונה, עם טיוטים והזברים...לדעתי זה יכול לעזור לבנות להישתפר:).

אתן צודקות אבל..

בשדחם לא תמיד רושמים תגובה בונה עם טיוטים והכל רושמים משו כזה..
וואו זה ממש יפה וכו' וכו'.. אני חושבת שזה רעיון דיי חמוד.. זה ממש יעזור לבנות שצריכות את זה(כמוני)ולא רק אני.. אני חושבת שיש כאן בנות שצריכות את זה למרות שהם עושות ממש יפה תמיד אפשר להשתפר עוד..=]

חמצמצה

New member
../images/Emo45.gif אבל.

כדי שזה יהיה לא סתם כמו שדח"ם, זה צריך להיות פינה, פעם בשבועיים-שלושה. בפינה הזאת, את תבחרי כל פעם שתי/שני בנות/ים שיוכלו לפרסם את הדוליז שלהן, ורק להן יגיבו. ואז כל הפוקוס יהיה עליהן. (מה שאין בשדח"ם) יש מבין?

2ofir

New member
זה יכול להיות רעיון טוב, שמי שתרצה

תשלח לי במסר, ואן מי שתירצה תעזור לה

2ofir

New member
כן..אז מי שרוצה שתשלח לי במסר

רק ה-2 הראשונות ששולחות מסר יכולות...

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני חושבת שעדיף לא במסר

[למה אני משרשרת לפה? לאיודעת
] ויעל, אהבתי את השיפור. עכשיו כבר יש על מה לדבר. עדיף שאופיר תבחר בעצה שתי ילדות מתחילות. כי אז מה הקטע? אני אשלח לה מסר ואני אקבל תגובות בונות והכל אבל הילדה שבאמת צריכה להתקדם לא תתקדם.

2ofir

New member
לא אני לא חושבת שאני צריכה לבחור!!!

מי שחושבת שהיא צריכה עזרה ושיש לה עטוד מה לבחור והיא רק מתחילה..או מתקדמת יותר אבל תמיד יש מה ללמוד זה לא שאמרתי כולןןן לשלוח מסרים, הרי רק מי שרוצה וצריכה תשלח מסר

2ofir

New member
אוקי יש כבר 2 בנות, אז לא צריך לשלו

ח מסרים יותר עוד מעט הן ישרשרו את הדוליז שלהן

חמצמצה

New member
המממ.. שאלה לי אלייך../images/Emo13.gif

נכון שזה חלק מהחובה שלהן לפרסם פה גם את התיקונים
? חחח כי בד"כ כשאני לפחות, מגיבה תגובה בונה מושקעת וכזאת שבזבזתי עליה כל כך הרבה זמן- אין התייחסות ואין תיקונים. זה למה אני לא אוהבת להגיב
אז נכון שאם הן רוצות לפרסם דוליז שלהן בפינה, הן חייבות לפרסם תיקון? זו אחריות שהן לוקחת על עצמן, נכון?
חח

למעלה