2ofir

New member
אוקיי אני אתחיל מהשיער

בצבע הראשון, תעשי שורשים בצבע השני את צובעת את החלל שנשאר בצבע השלישי את ממשיכה להצליל המקומות בין השורש לסיום..וכך את ממשיכה עם הגוונים, הנה הקובץ- בהודעה הבאה אני אסביר לך על החולצה:)

2ofir

New member
ועכשיו אני אמשיך לחולצה..

את מתחילה את הקפלים בצבע הכי קהה, ממלאה בצבע השני. וממשיכה להצליל עם שאר הצבעים הנה הקובץ0- בהודעה הבאה חצאית

2ofir

New member
ואחרון חביב, חצאית!

על אותו עיקרון של השיער נאי לא עושה לך טיוט לנעליים כי אני גרועה בנעליים, אל תדאגי משהי אחרת כבר תעשה לך:) בכל זאת אני מקווה שעזרתי לך, מאוד השקעתי אז תגידי אם הבנת או לא,

2ofir

New member
האמ...השקעתי!! רק תגידי שראית ת

טיוטים!? ותגידי לי עם זה עזר לך:)

d a p h i

New member
אני עושה עכשיו

יש שלוש גירסאות..כל אחת מהם שטת הצללה חדשה..

2ofir

New member
חח חמודה כנסי-

3 גרסאות זה הרבה...לדעתי היית צריכה ללמוד מכל מה שהביאו לך לנסות..ולעשות ומה שיוצא יוצא..ומדולי לדולי משתפרים בהצלחה:)

broken winges

New member
מגיבה על השיער ../images/Emo9.gif

טוב אז ממ ככה הפלטה של השיער טובה מאוד! צורת השיער קצת הפריעה לי... קודם כול השביל צריך לכסות יותר את המצח(ראי קובץ) והכנתי טיוט' שתביני את הצללת הקבוצות... עכשיו בחלק התחתון של השיער לא ממש הבנתי מה רצית לעשות.. קוקיות? צמות ? שיער פזור? כשתגידי לי למה התכוונת אוכל לעזור לך גם בחלק ההוא
לדעתי אפשר גם להוסיף ברק.. ובקובץ שחכתי להוסיף שוונצים אבל הוספת שוונצים רצויה בהחלט

d a p h i

New member
רציתי קוקיות

אני ממש אשמח עם תעזרי לי עם זה..אני מסתבכת..

8ar8ie

New member
תגובה בונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שיער
צורה: סימנתי לך באדום בחלק העליון צורה שלדעתי תהיה קצת יותר הגיונית מכיוון שהשיער נראה כאילו הוא משוך בצורה לא ברור לאנשהו וזה לא כל כך הגיוני שהוא נגמר ככה לפני האוזניים. בחלק התחתון שיניתי את הצורה רק בשביל ההוצאת שוונצים שלי, אל תתיחסי:] רק יש בעיה קטנה שלא ברור איך השיער נהיה בקוקיות כאלה אז הוספתי גומיה, זה יותר ריאליסטי אני מניחה... הצללה: ההצללה בחלק העליון קצת בעייתית אני חושבת... היא קרובה להיות נכונה אבל את פשוט לא מתייחסת לקווי ההפרדה של הקבוצות, כמו שאת יכולה לראות בדוגמא שעשיתי (היא לא מושלמת, אני יודעת... אבל היא רק לשם הדגמה) הצללתי ליד הפסים ולא ציירתי אותם סתם... עשיתי גם יותר הדרגתיות כזאת בפסים בשביל שהם לא יהיו חזקים כאלה... בחלק התחתון ההצללה ממש גושית... לא התייחסת לצורה של השיער. ניסיתי להראות לך אני עושה מאין פסים שהם שיערות שהולכים בצורה של הקוקיה... אני מציעה לך לעשות את זה בצורה כזאת... לא הצללת על הראש... אה... וזה לא שהשיער מכוער, להפך... הוא חמוד מאוד, פשוט יש לך עוד מה ללמוד...
חולצה
לא בדיוק הבנתי מה הולך שם... מזה החולצה הורודה ואיך היא מתקשרת... אז כמה דברים, כי מאוד קשה לי להגיב לזה:] פה יש טיוטוריאל שלי לחולצה... אני חושבת שהוא די טוב וכדאי לך להשתמש בו... אממ... הבעיה העיקרית של החולצה היא שהיא מסורבלת עם יותר מדי גוונים ולא ברור בדיוק ההצללה וההדפס לדעתי... אז. תצלילי אותה מחדש, עם 4 גוונים ולפי טוי' (שלי או אחר)... הכפלים שלך לא נראים מאוד ריאליסטיים... ואז תעשי את ההדפס עם פלטה אחרת כי בפלטה שלו יש יותר מדי הבגלי גוונים בין גוון אחד לשני... אבל הצללת אותו נכון בעיקרון:] אני חושבת שאני מבינה שהדבר הורוד (אוי אני רעה...) זה חולצה עם שרוולים ארוכים לא? את חייבת להבליט את זה איכשו, כי זה נראה קצת כמו שק... הקו מתאר צריך להיות יותר כהה והברק פחות בהיר לדעתי... לא הצללת על הגוף... דבר אחרון: הלמטה של הגופיה קצת שפיצי מדי...
חצאית
צורה: נחמדה... טיפה נופלת למטה כזה מדי... הצללה: לא משו, אני ממליצה לך לא לעשות מן שני כתמי צבע בהירים אלא לעשות כפלים בסגנון של הדבר המפחידש ניסיתי לעשות שם ולא הלך
(הכיסים וכל זה מאוד נחמדים... אל תתייחסי לזה שהורדתי אותם בההצללה שלי... פשוט רק רציתי להראות לך תהצללה...) שיניתי קצת את הפלטה... (הגוון האחרון) את מוזמנת להשתמש ב"משופרת" גם פה לא הצללת על הגוף...
נעלים
חביבות... קצת "מרובעות משולשות" מדי... תעגלי תחלב שמסומן בתכלת... הסוליה לא נכונה, ציירתי לך בירוק תצורה הנכונה ההצללה נחמדה, הקו הכהה באמצע קצת כהה מדי... גם פה לא הצללת על הגוף...:(
ובכלליות
הדולי חמודה מאוד, חסרים קצת אביזירם ושטויות מעניינות... קצת נמאס לי לכתוב תגובה
אז לקראת הסוף היא נהייתה קצת עלובה אבל אני מקווה שהיא תעזור לך ושלא נעלבת משום דבר... מאיה

super cat

New member
אני השניה יש לי אישור...

אבל אני בשלבי סיום של הדולי... והשתמשתי בטיטוריאל של מעיין המוכשרת לשער מהמם... אז חכו

super cat

New member
הנה עוד לא גמורה

ואני לא מרוצה מהחגורה אני אתקן ונטיטוריאל מצויין תודה!!!! בייס מאיקנדי

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifווווווואו , השיער יצא מדהים.!:

אפשר להגיב רק על דברים מעטים מאוד.
כמו: בחצאית, הכפלים מתנגשים מאוד, אלכסונים מדי. :|

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifפששששש יש משהו בעייתי.

הכפלים לא אמורים לבוא אחד מול השני. זה אמור להיות נגיד : אחד מימין קצת יותר למטה אחד משמאל יותר למטה אחד מימין זה שיהיה כמו זיגזג =] הבנת? ושהכפלים יבואו בזגזג ואז יתישרו\יתעגלו ^_^

broken winges

New member
וול דיר..

חוץ מהצללות על ואולי איזה תיקונון בחולצה אני לא רואה משהו שאת צריכה לשפר!!

super cat

New member
אני צריכה תיקון לחגורה...

והשער יצא טוב רק בזכות הטיטוריאל!!!

broken winges

New member
בתקווה שאף אחת לא עשתה עדיין

הנה זו שיטה ממש קלה בשביל האחרון הוספתי אבזם אבל הוא לא חובה... הוא גם נראהפה יותר מדי בהיר.. את יכולה לעשות בצבע שונה

למעלה