תגובה בונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
שיער
צורה: סימנתי לך באדום בחלק העליון צורה שלדעתי תהיה קצת יותר הגיונית מכיוון שהשיער נראה כאילו הוא משוך בצורה לא ברור לאנשהו וזה לא כל כך הגיוני שהוא נגמר ככה לפני האוזניים. בחלק התחתון שיניתי את הצורה רק בשביל ההוצאת שוונצים שלי, אל תתיחסי:] רק יש בעיה קטנה שלא ברור איך השיער נהיה בקוקיות כאלה אז הוספתי גומיה, זה יותר ריאליסטי אני מניחה... הצללה: ההצללה בחלק העליון קצת בעייתית אני חושבת... היא קרובה להיות נכונה אבל את פשוט לא מתייחסת לקווי ההפרדה של הקבוצות, כמו שאת יכולה לראות בדוגמא שעשיתי (היא לא מושלמת, אני יודעת... אבל היא רק לשם הדגמה) הצללתי ליד הפסים ולא ציירתי אותם סתם... עשיתי גם יותר הדרגתיות כזאת בפסים בשביל שהם לא יהיו חזקים כאלה... בחלק התחתון ההצללה ממש גושית... לא התייחסת לצורה של השיער. ניסיתי להראות לך אני עושה מאין פסים שהם שיערות שהולכים בצורה של הקוקיה... אני מציעה לך לעשות את זה בצורה כזאת... לא הצללת על הראש... אה... וזה לא שהשיער מכוער, להפך... הוא חמוד מאוד, פשוט יש לך עוד מה ללמוד...
חולצה
לא בדיוק הבנתי מה הולך שם... מזה החולצה הורודה ואיך היא מתקשרת... אז כמה דברים, כי מאוד קשה לי להגיב לזה:]
פה יש טיוטוריאל שלי לחולצה... אני חושבת שהוא די טוב וכדאי לך להשתמש בו... אממ... הבעיה העיקרית של החולצה היא שהיא מסורבלת עם יותר מדי גוונים ולא ברור בדיוק ההצללה וההדפס לדעתי... אז. תצלילי אותה מחדש, עם 4 גוונים ולפי טוי' (שלי או אחר)... הכפלים שלך לא נראים מאוד ריאליסטיים... ואז תעשי את ההדפס עם פלטה אחרת כי בפלטה שלו יש יותר מדי הבגלי גוונים בין גוון אחד לשני... אבל הצללת אותו נכון בעיקרון:] אני חושבת שאני מבינה שהדבר הורוד (אוי אני רעה...) זה חולצה עם שרוולים ארוכים לא? את חייבת להבליט את זה איכשו, כי זה נראה קצת כמו שק... הקו מתאר צריך להיות יותר כהה והברק פחות בהיר לדעתי... לא הצללת על הגוף... דבר אחרון: הלמטה של הגופיה קצת שפיצי מדי...
חצאית
צורה: נחמדה... טיפה נופלת למטה כזה מדי... הצללה: לא משו, אני ממליצה לך לא לעשות מן שני כתמי צבע בהירים אלא לעשות כפלים בסגנון של הדבר המפחידש ניסיתי לעשות שם ולא הלך
(הכיסים וכל זה מאוד נחמדים... אל תתייחסי לזה שהורדתי אותם בההצללה שלי... פשוט רק רציתי להראות לך תהצללה...) שיניתי קצת את הפלטה... (הגוון האחרון) את מוזמנת להשתמש ב"משופרת" גם פה לא הצללת על הגוף...
נעלים
חביבות... קצת "מרובעות משולשות" מדי... תעגלי תחלב שמסומן בתכלת... הסוליה לא נכונה, ציירתי לך בירוק תצורה הנכונה ההצללה נחמדה, הקו הכהה באמצע קצת כהה מדי... גם פה לא הצללת על הגוף...
ובכלליות
הדולי חמודה מאוד, חסרים קצת אביזירם ושטויות מעניינות... קצת נמאס לי לכתוב תגובה
אז לקראת הסוף היא נהייתה קצת עלובה אבל אני מקווה שהיא תעזור לך ושלא נעלבת משום דבר... מאיה