ל י ג ל ו ש י
New member
עוווווונה ../images/Emo20.gif
מהו שמך? ליגל תאריך לידה: 15.7 מקום מגורים: יהוד כמה אחים/אחיות? אני ילדה יחידה צבע עיניים? חום ירוק צבע שיער? אדום, חום, כתום, מה שתרצו.. משקל: טון. גובה: 1.63 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 2 הליקסים 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן, בלאק דאביל שחור...
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בי 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? משו של עופר ניסים [בעברית] 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד, עם איילי
3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, מסינג'ר, ואייסי 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון, לאכול, לעשות כלים... 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לראות טיוי, להיות עם דודה שלי, וללכת לברנוער. 6. ישנת טוב אתמול? כןןןןןןןןןןןן 14 שעות! 7. תישן טוב הלילה? כמובן. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגי כמובן 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני 3. עונה אהובה של השנה: אביבבבבבבבבבבב 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגואיזם... 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? דרום P: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני שעה ככה התנשקת? לא זוכרת התאהבת? כמה ימים... נשבר לך הלב? ממזמן צחקת? היום בכית? אממממממממממ......... 21.12 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא מזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אפעם חיבקת מישהו/י? ביום רביעי עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? ביומולדת של צוף.. השתכרת? במסיבה בווקס ^^ שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון? חנוכה לבשת חצאית? איכככככככככככ קנית בגד? רביעי לפני שבוע וחצי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? אתמול! מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? ידיד שלי מהבצפר חשבת עליו? לא זוכרת התקשרת אליו?הבוסית בעבודה התקשר אלייך? דודה שלי.. פגע בך? אמממממממממממממממממממממממממ....... לא זוכרת. שימח אותך? אמא שלי, ומוזס
היום: באיזו שעה התעוררת? 11 וחצי מה/מי העיר אותך? הערתי את עצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת? חחחח [צחקתי] מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא אומרת לי " באתי לבדוק מה קורה איתך.." מה היה השיר הראשון ששמעת? קלאפ יור אנדס מה אכלת? לחוח.. מיקום כרגע: איזה כיתה את: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: איזה אחת נוסעת באוטובוס אומרת שנרדמה לה הרגל... היא מכה אותה כדי להעיר, ואז הנהג של האוטובוס אומר לה "לפי הריח היא כבר מתה.." הבנאדם הכי יפה שראית: אני? במראה... את חושבת שאת יפה? כן ולא את חושבת שאת צבועה? לעיתים נדירות את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים =] את חושבת שאת עקשנית? כשצריך את אוהבת את עצמך? בערך בזבזנית או חסכנית? בזבזנית! בנאדם ש: שונא/ת: שש... זה סוד. אוהב/ת: אותה מתגעגע/ת אליו: אליאור חסר לך: מוזס עושה לך טוב להיות איתו: מוזס! הכי מצחיק: מוזס כמובן! הכי דפוק: אמנון
הכי מוזר: בן הכי כיף לדבר איתו: שחוף שלי
יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין שיחות, אבל אם היה למוזס איזה צלצול יש לך? אממ.. משו מוזר. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איזה ציור שציירתי ושומר מסך? אני ובעלי. את רוצה להיות זמרת? טחח לא את רוצה להיות שחקנית? לא.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? גבה, לשון, סיידליפ. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אהבה - דניאל סלומון מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: כנ"ל... מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: קיפ און מובינג... מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): קיס פרום ארווז... מזכיר לך את הילדות: אני אוהב שקולד גורם לך לבכות: לא יודעת גורם לך לצחוק: קיפ און מובינג גורם לך לרצות לרקוד: קלאפ יור אנדססס... מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שש... הופך אותך למאוד ישנוני: לא יודעת שהיית רוצה לכתוב אותו: אין כזה שממלא אותך באושר צרוף: אממ.. ליודעת שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודעת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אממממממממ... לא חשבתי על זה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שששששששששש.... אני אחיה לעד! שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא יודעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אש - משה פרץ
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר שאני אוהבת שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אין כזה.. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: וואי לא חסר... שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: השיר של גוטיה, או ריקוד מושחת.. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? ליודעת ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא בידיוק מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? סתיו תמות, בסדר? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? חחחחחחחחחחחחח שהוא הקשיב להורים שלו.. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא יודעת זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? לא והוא, אוהב אתכם? לא כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?
מהו שמך? ליגל תאריך לידה: 15.7 מקום מגורים: יהוד כמה אחים/אחיות? אני ילדה יחידה צבע עיניים? חום ירוק צבע שיער? אדום, חום, כתום, מה שתרצו.. משקל: טון. גובה: 1.63 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא