עוווווונה ../images/Emo20.gif

מהו שמך? ליגל תאריך לידה: 15.7 מקום מגורים: יהוד כמה אחים/אחיות? אני ילדה יחידה צבע עיניים? חום ירוק צבע שיער? אדום, חום, כתום, מה שתרצו.. משקל: טון. גובה: 1.63 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא :( 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 2 הליקסים 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן, בלאק דאביל שחור...
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בי 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? משו של עופר ניסים [בעברית] 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד, עם איילי
3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, מסינג'ר, ואייסי 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון, לאכול, לעשות כלים... 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לראות טיוי, להיות עם דודה שלי, וללכת לברנוער. 6. ישנת טוב אתמול? כןןןןןןןןןןןן 14 שעות! 7. תישן טוב הלילה? כמובן. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגי כמובן 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני 3. עונה אהובה של השנה: אביבבבבבבבבבבב 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגואיזם... 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? דרום P: מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני שעה ככה התנשקת? לא זוכרת התאהבת? כמה ימים... נשבר לך הלב? ממזמן צחקת? היום בכית? אממממממממממ......... 21.12 אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לא מזמן מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אפעם חיבקת מישהו/י? ביום רביעי עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? ביומולדת של צוף.. השתכרת? במסיבה בווקס ^^ שכבת עם מישהו/י? אפעם היית במועדון? חנוכה לבשת חצאית? איכככככככככככ קנית בגד? רביעי לפני שבוע וחצי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? אתמול! מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? ידיד שלי מהבצפר חשבת עליו? לא זוכרת התקשרת אליו?הבוסית בעבודה התקשר אלייך? דודה שלי.. פגע בך? אמממממממממממממממממממממממממ....... לא זוכרת. שימח אותך? אמא שלי, ומוזס
היום: באיזו שעה התעוררת? 11 וחצי מה/מי העיר אותך? הערתי את עצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת? חחחח [צחקתי] מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא אומרת לי " באתי לבדוק מה קורה איתך.." מה היה השיר הראשון ששמעת? קלאפ יור אנדס מה אכלת? לחוח.. מיקום כרגע: איזה כיתה את: י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק: איזה אחת נוסעת באוטובוס אומרת שנרדמה לה הרגל... היא מכה אותה כדי להעיר, ואז הנהג של האוטובוס אומר לה "לפי הריח היא כבר מתה.." הבנאדם הכי יפה שראית: אני? במראה... את חושבת שאת יפה? כן ולא את חושבת שאת צבועה? לעיתים נדירות את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים =] את חושבת שאת עקשנית? כשצריך את אוהבת את עצמך? בערך בזבזנית או חסכנית? בזבזנית! בנאדם ש: שונא/ת: שש... זה סוד. אוהב/ת: אותה מתגעגע/ת אליו: אליאור חסר לך: מוזס עושה לך טוב להיות איתו: מוזס! הכי מצחיק: מוזס כמובן! הכי דפוק: אמנון
הכי מוזר: בן הכי כיף לדבר איתו: שחוף שלי
יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין שיחות, אבל אם היה למוזס איזה צלצול יש לך? אממ.. משו מוזר. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איזה ציור שציירתי ושומר מסך? אני ובעלי. את רוצה להיות זמרת? טחח לא את רוצה להיות שחקנית? לא.. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? גבה, לשון, סיידליפ. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אהבה - דניאל סלומון מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: כנ"ל... מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: קיפ און מובינג... מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): קיס פרום ארווז... מזכיר לך את הילדות: אני אוהב שקולד גורם לך לבכות: לא יודעת גורם לך לצחוק: קיפ און מובינג גורם לך לרצות לרקוד: קלאפ יור אנדססס... מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שש... הופך אותך למאוד ישנוני: לא יודעת שהיית רוצה לכתוב אותו: אין כזה שממלא אותך באושר צרוף: אממ.. ליודעת שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודעת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אממממממממ... לא חשבתי על זה שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שששששששששש.... אני אחיה לעד! שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא יודעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אש - משה פרץ
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר שאני אוהבת שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אין כזה.. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: וואי לא חסר... שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: השיר של גוטיה, או ריקוד מושחת.. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? ליודעת ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא בידיוק מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? סתיו תמות, בסדר? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? חחחחחחחחחחחחח שהוא הקשיב להורים שלו.. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא יודעת זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? לא והוא, אוהב אתכם? לא כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif זה חוזר על עצמו../images/Emo122.gif

1. מהו שמך? הדס. 2. תאריך לידה: 20.9.89. 3. מקום מגורים: גבעת שמואל. 7. כמה אחים/אחיות? 3 אחיות. 9. צבע עיניים? כחול-ירוק-אפור. 10. צבע שיער? חום כהה. 11. משקל: >< 12. גובה: 1.63. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
. 6. פיטמה, אף, לשון, גבה, אינדסטריאל וטראגוס. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?
. 4. אתה מסטול ברגע זה?
. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
. 4-5. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: סטרייטית. 2. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. 3. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בני זוג? אחד>< 4. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
. נחייה את הרגע 1. מה מתנגן עכשיו? שומכלום. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן, אייסיי. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון. 6. ישנת טוב אתמול?
. 7. תישן טוב הלילה? נחייה ונראה. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?
. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי יהיה לי כשאני אעבור לבת חפר
.
2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שקספייר[?!] 3. עונה אהובה של השנה: חורף. 4. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות, חשות יתר. 5. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: >< 6. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א, לונדון. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול. אכלת? לפני חצי שעה. התנשקת? פף. אמ. נראלי בסילבסטר. התאהבת? פף. בואו לא נדבר על זה. נשבר לך הלב? שקט! צחקת? אתמול. בכית? חמישי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול[?]. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול. חיבקת מישהו/י? אתמול. עישנת? חמישי. שתית משקה אלכוהולי? סילבסטר. השתכרת? >< שכבת עם מישהו/י? לפני חודש+-. היית במועדון? אנלא הולכת למועדונים! לבשת חצאית? אנלא לובשת חצאיות. קנית בגד? פף. מזמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
. הקדישו לך שיר? >< שיפרו לך את המצברוח? אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא. חשבת עליו? אחיינשלי. התקשרת אליו? >< התקשר אלייך? >< פגע בך? אוריאל. שימח אותך? אחיינשלי, אחותי. היום: באיזו שעה התעוררת? 12. מה/מי העיר אותך? התעוררתי לבד. מה היה הדבר הראשון שאמרת? שתקתי. מה היה הדבר הראשון ששמעת? קומקום רותח[?] מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי! מה אכלת? אוכל של אמא. מיקום כרגע: סלון. איזה כיתה את: י"ב. בדיחה שגרמה לך לצחוק: -.- הבנאדם הכי יפה שראית: אחיינשלי, בן, אורן, רועי, אליאור, אוריאל.. זה לא נגמר. את חושבת שאת יפה? לפעמים. את חושבת שאת צבועה? מהזה לא. את חושבת שאת קנאית?
. את חושבת שאת קרצייה? לפעמים. את חושבת שאת עקשנית? תלוי במה. את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית? חסכנית. בנאדם ש: שונא/ת: ליזה, רגינה, קורל [ילדות מהשכבה/כיתה מהשכבה] אוהב/ת: פף. זה לא נגמר. מתגעגע/ת אליו: בן, אוריאל ועוד מלאאאאאאאאאאאאאאאא! חסר לך: אוריאל. עושה לך טוב להיות איתו: אוריאל, אחיינשלי ועם כמה מהמפורום. הכי מצחיק: אחיינשלי. הכי דפוק: ילדים מסויימים מהשכבה/כיתה. הכי מוזר: פף. אלכס [?]. הכי כיף לדבר איתו: דנדן, אחותי, אורן ועוד כמה. יש לך פלאפון?
. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אחותי. איזה צלצול יש לך? אחד מאלה שיש בפלא'. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ג'וני דפ
.
ושומר מסך? אין>< את רוצה להיות זמרת? מהזה לא. את רוצה להיות שחקנית?
. אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
. איפה את רוצה פירסינג? ישלי כמעט בכל מקום שאני רוצה. אבל הבא שיהיה זה הליקס.

i love gay boys

New member
../images/Emo120.gif המשך.

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין. מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: >< מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: >< מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): >< מזכיר לך את הילדות: שירי ילדים[!?] גורם לך לבכות: >< לאדעת. אבל בטוח יש אחד כזה. גורם לך לצחוק: איזה שיר שרותם שלח לי. גורם לך לרצות לרקוד: שתקו ;[ מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: פף. מה לא מזכיר לי אנשים שאני רוצה?! הופך אותך למאוד ישנוני: >< שהיית רוצה לכתוב אותו: >< שממלא אותך באושר צרוף: >< שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שתקו! שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: די לחפור לי ;[ שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: ;[ שמסכם את שנות הנעורים שלך: ;[ ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: ;[ שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ;[ שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שומכלום! שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: המתוקות האחרונות-אריק ברמן. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: >< שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: >< שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: מישהו לרוץ איתו. 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
. 2) אם כן, כמה זמן? 3 חודשים נראלי. 3) ניסיתם להתחיל איתו? לא ממש. 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
. 5) התנשקתם איתו?
. 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אם זה אהבה אז כן. 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא חסר. 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק. 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי בוכה, נראלי. זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
. 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? >< 3) והוא, אוהב אתכם? >< 4) כמה זמן אתם יחד? >< 5) איך הכרתם? >< 7) מה אתם הכי אוהבים בו? >< 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? >< 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? >< 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? >< 11) אתם רבים? >< 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? >< 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? >< 14) אתם פוחדים לאבד אותו? >< 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?>< חפירה!

טIcטי

New member
../images/Emo23.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סטרייטית עלקקקקקקקקקקקקקקקקקקק גדולללללללללללללללללללל

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif כבר לא, ראיתי אותך אתמול [:

כפרעלייך י'מוכחשת

Saint Marco

New member
me...

1. מהו שמך? אור 2. תאריך לידה: 20.01 3. מקום מגורים: עדיף לא לדעת. 7. כמה אחים/אחיות? שנתיים 9. צבע עיניים? כחול 10. צבע שיער? בלונד כהה.. 11. משקל: 61 12. גובה: 168 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? טרם. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? שתיים- פיטמה ופופיק, בקרוב אחד נוסף. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? חשיש.. לא אהבתי... 4. אתה מסטול ברגע זה? ממש לא. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? סיגריות. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: לא הוכרע. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מקיים כלום. . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אפילו לא אחד.. תמיד זה היה צולע. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא תודה! נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? itunes, icq, messenger 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לבשל, לאכול וזייהוו.. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לא יודע. 6. ישנת טוב אתמול?לא כל כך. 7. תישן טוב הלילה? מקווה. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שיקספיר 3. עונה אהובה של השנה: אביב 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אין 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? תל אביב. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני 10 דקות. התנשקת? מלא מלא מלא מלא........ זמן.. התאהבת? פפפפ... נשבר לך הלב? שנה וחצי כמעט. צחקת? לא זוכר. בכית? שבוע שעבר בטח.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? לא זוכר.. שכבת עם מישהו/י? חודשיים בערך.. היית במועדון? יום חמישי לבשת חצאית? חחח, גיל 6?! קנית בגד? לפני חודש כמעט אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר? טרם שיפרו לך את המצברוח? לא זוכר מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא שלי חשבת עליו? חבר שלי התקשרת אליו? חבר שלי התקשר אלייך? לא זוכר פגע בך? עדיף לא לדבר שימח אותך? לא היה כזה.. היום: באיזו שעה התעוררת? 12 ומשהו מה/מי העיר אותך? השעון מה היה הדבר הראשון שאמרת? לא זוכר מה היה הדבר הראשון ששמעת? לא זוכר מה היה השיר הראשון ששמעת? wonder מה אכלת? הרבהההההההה מיקום כרגע: חדר שינה. איזה כיתה את: צבא בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: לא עולה כרגע אף אחד.. את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית?כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? מאוד את אוהבת את עצמך? תכלס לא כל כך .. בזבזנית או חסכנית? חסכן בנאדם ש: שונא/ת: אף אחד
אוהב/ת: אחותי מתגעגע/ת אליו: אחותי חסר לך: אממ אממ... לא יודע עושה לך טוב להיות איתו: אמיר הכי מצחיק: מתן הכי דפוק: יש הרבה... הכי מוזר: אני?! הכי כיף לדבר איתו: אין כל כך... יש לך פלאפון? כן, איך אפשר בלי?1 למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע.. איזה צלצול יש לך? always look on the bright side of life איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סוס
ושומר מסך? התמונות במחשב את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדרך כלל איפה את רוצה פירסינג? עוד אחד מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. 2) אם כן, כמה זמן? הרבההההההההההה 3) ניסיתם להתחיל איתו? כן 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא 5) התנשקתם איתו? לא 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? יש מצב 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?גיל 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מנסה להיותא יתו שוב... זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?

Luli147

New member
Tell me what do you do..

1. מהו שמך? ליאור 2. תאריך לידה: 1.1.90 3. מקום מגורים: ראשל"צ 7. כמה אחים/אחיות? אח ואחות 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 12. גובה: 1.59 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? חצי קופסא/קופסא תלוי במצב רוח פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנות 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 1 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? סינרגיה - אשם 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לאכול ו לצאת לעשן XD 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ניפגש עם חברים 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? לא יודעת
3. עונה אהובה של השנה: חורף 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: כאלה שבטוחים שהם הכי טובים שיש 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אושר 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לוס אנג'לס מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני חצי שעה ככה אכלת? בבוקר התנשקת? אתמול התאהבת? שבוע נשבר לך הלב? לפני חודש צחקת? אתמול בכית? לפני חודש אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? כמה חודשים נראה לי
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כמה חודשים חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? לפני חצי שעה XD שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? לפני שבוע שכבת עם מישהו/י? חודש
היית במועדון? לא ההיתי כבר המון זמן XD לבשת חצאית? איכ קנית בגד? יום רביעי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היה כבר או שאני מדמיינת?
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אותה פעם ממקודם XD הקדישו לך שיר? לפני שבועיים בערך שיפרו לך את המצברוח? אתמול =] מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? בנדוד שלי חשבת עליו? מורן התקשרת אליו? ליטל התקשר אלייך? דר פגע בך? XD שימח אותך? חח דודו היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך? אבא עושה הרבה רעש
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "תפסיקו לצעוק!!!" מה היה הדבר הראשון ששמעת? אבא מדבר בקולי קולות XD מה היה השיר הראשון ששמעת? The Reason מה אכלת? ג'חנון מיקום כרגע: בבית שלי איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: דודו מחקה את המנהלת
הבנאדם הכי יפה שראית: מיקי
את חושבת שאת יפה? מממ בסדר את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? קצת את חושבת שאת עקשנית? מאד את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? מחפשת על מי לבזבז כסף..מי מתנדב? בנאדם ש: שונא/ת: אלירן
אוהב/ת: מורן מתגעגע/ת אליו: מורן חסר לך: מורן עושה לך טוב להיות איתו: מורן הכי מצחיק: דודו
הכי דפוק: דודו הכי מוזר: לידור הכי כיף לדבר איתו: הדר יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא מתקשרת כל כך הרבה אבל בזמן האחרון זאת הייתה הדר איזה צלצול יש לך? BTHE איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם אחד שבא עם הוינדוס ושומר מסך?SAME SHIT את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בדר"כ איפה את רוצה פירסינג? עושה הליקס בקרוב מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:anytime מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: U&UR hand מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: the reason מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): wherever you will go מזכיר לך את הילדות: hey mickey גורם לך לבכות: השיר של ארמגדון, אבל רק אחרי שרואים את הסרט גורם לך לצחוק: dolly song גורם לך לרצות לרקוד: 4ever מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: the reason הופך אותך למאוד ישנוני: speechless שהיית רוצה לכתוב אותו: All I Know שממלא אותך באושר צרוף: wherever you will go שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: נרדם על החולות שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: anytime שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Bleed for me שמסכם את שנות הנעורים שלך: all star ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: go שאתה אוהב להתעורר לצליליו: addicted שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אין להם XD הם לוקחים תדיסקים שלי שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: 4ever שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: השיר של ארמגדון שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: addicted שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Imagine me and you (נראה לי שככה קוראים לשיר XD) 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן 2) אם כן, כמה זמן? כמה חודשים 3) ניסיתם להתחיל איתו? כן 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא 5) התנשקתם איתו? כן 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהיא לא אהבה אותי 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מנסה לתת לזה צ'אנס... זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא

ayala65

New member
בא לי בטוב P:

1. מהו שמך? איילה 2. תאריך לידה: 6/12/90 3. מקום מגורים: חולון 7. כמה אחים/אחיות? 1 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום כהה 11. משקל: לא זוכרת 12. גובה: לא זוכרת השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? - 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? - 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? - 4. אתה מסטול ברגע זה? - 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: אינלי P: 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? המ, זה מסובך >< . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? - 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? whisper/ אוונסנס 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שתיים 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? המדיהפלייר והחלונות שיחה 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות אצל ניצן
וללמוד למתמטיקה 5. מה עוד תספיק לעשות היום? המ ,לישון :] 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? בעזרת השם 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כי הוא יום לפני המתכונת במתמטיקה [?] כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שקספייר 3. עונה אהובה של השנה: סתיו 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות, חוסר עניין 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח בבגרות במתמטיקה! 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בדיוק איפה שאני גרה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? ב-4 וחצי אכלת? לפני שעה וחצי התנשקת? שלשום [חמישי.] התאהבת? לפני שנה נשבר לך הלב? המ צחקת? לפני חצי דקה בכית? יומחמישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? יומחמישי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? יומחמישי חיבקת מישהו/י? לפני שעתיים עישנת? לפני 3 חודשים בערך שתית משקה אלכוהולי? פייייי, שנים השתכרת? פיייי, שנים שכבת עם מישהו/י? הרבה שנים. היית במועדון? חודש נדמהלי, פחות. לבשת חצאית? חחחחחחחחחחחחח קנית בגד? שבוע שעבר
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שלשום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שלשום הקדישו לך שיר? מזמן ;[ שיפרו לך את המצברוח? למה צריך לשפר אותו? O: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי, היא פה לידי. אבל אם מחוץ לבית ,אז קטי. חשבת עליו? עדן התקשרת אליו? רפי נדמהלי התקשר אלייך? ניצן פגע בך? לא זוכרת כבר שימח אותך? אוראל, עדן :] היום: באיזו שעה התעוררת? 11 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? לאן אתם הולכים מה היה הדבר הראשון ששמעת? כבר 11, תקומי מה היה השיר הראשון ששמעת? where will you go/ אוונסנס מה אכלת? כל היום כאילו? מאיפה אני זוכרת? מיקום כרגע: ליד המחשב O: איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לאזוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: איימי לי
. אבל ברילייף כזה, אז המ, נראהלי ניצן יו
את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? עם אנשים שצבועים איתי את חושבת שאת קנאית? לא כזה את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? למה לא בזבזנית או חסכנית? חסכנית ^^ בנאדם ש: שונא/ת: יש כמה אוהב/ת: יש יותרמידי מתגעגע/ת אליו: יש כמה חסר לך: הממ, לא'דעת עושה לך טוב להיות איתו: ניצן
הכי מצחיק: קטי הכי דפוק: טל הקטן הכי מוזר: יש מלא הכי כיף לדבר איתו: רז, בר. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? בר איזה צלצול יש לך? של הפלאפון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של התמונת תצוגה שלי במסנג'ר ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? חחחח לא XD את רוצה להיות שחקנית? לא XD אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יותר מפעם
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: יש טונותתתת מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: everybody's fool.. אבל פחות. מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: יש מלא מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): המון מזכיר לך את הילדות: Field Of Innocence/ אוונסנס גורם לך לבכות: יש המון גורם לך לצחוק: לבדוק לך ת'מנוע של הדורבנים P: גורם לך לרצות לרקוד: יש מלא, כל הטרנסים למינהם מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: יש כלמיני. הופך אותך למאוד ישנוני: לא'דעת. שהיית רוצה לכתוב אותו: לא רוצה לכתוב. שממלא אותך באושר צרוף: יש כלמיני
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כלמיני שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: when you tell me that you love me של דיאנה רוס. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: המ, לא יכולה לחשוב על משהו כרגע. שמסכם את שנות הנעורים שלך: Field Of Innocence, לגמרי :] ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: הממ, everytime we touch נראהלי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: גניבה של היהודים. אבל זה לא עוזר לי הרבה P: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: abba. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: הרבה הרבה הרבה שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: קרן אור/ אביב גפן שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: my heart will go on/ סלין דיון שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: כל הפסקול של שיקאגו בערך P: ועוד כלמיני פסקולים 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא חושבת. רק הדלקות קצרה וגמזה לא בטוח. 2) אם כן, כמה זמן? ^ 3) ניסיתם להתחיל איתו? ^ 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? ^ 5) התנשקתם איתו? ^ 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? היו הרבה 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? היא לא טיפשית 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חבל וזהו. זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד 3) והוא, אוהב אתכם? מאוד 4) כמה זמן אתם יחד? המ... 5) איך הכרתם? דרכו :] 7) מה אתם הכי אוהבים בו? הרבה 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? שאלה טובה 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? הכל. 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? הכל. 11) אתם רבים? כבר לא כזה הרבה 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? היו כמה 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? חחחח כן 14) אתם פוחדים לאבד אותו? מאוד 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל.

אני! ../images/Emo13.gif וואו, זה שאלון ארוך...

1. מהו שמך? מושיקו הופמן 2. תאריך לידה: 22.9.89 3. מקום מגורים: חיפה 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחיות ואח... 9. צבע עיניים? ירוק-אפור-חום...
10. צבע שיער? שחור 11. משקל: 57 12. גובה: 72 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
3. התנסת בעבר בסמים? איזה? כן- חשיש...
4. אתה מסטול ברגע זה?
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן, אחרי שנפרדתי מהאקס שלי- פשוט בגלל שהוא היה הסיבה היחידה שלא ניסיתי עד אז... (ולאקס שלי- כן כן, מדובר עליך, לא על אקס אחר- אני מצטער שככה אתה שומע על זה...
) 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
5 סיגריות - חבילה ביום, תלוי במצברוח... פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: הומו...
7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה...
. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? המממ...
אני אצא שרמוטה, אבל באמת שאני לא זוכר...
יותר מ10, זה בטוח...
15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יאפ...
נחייה את הרגע? למה לא?
1. מה מתנגן עכשיו? כלום...
2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד...
3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר...
4. מה הספקת כבר לעשות היום? בעיקר לישון...
אבל גם ללכת לביכ"נ (
), לאכול, ולצאת עם חברות שלי...
5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון?
6. ישנת טוב אתמול? לא!!! הלכתי לישון בארבע וחצי, אחרי מועדון, ואבא העיר אותי לתפילה בשבע...
7. תישן טוב הלילה? אני מקווה...
מחר יש לי מתכונת בשמונה וחצי בבוקר, אז כדאי...
8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא נראה לי...
כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי...
2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני...
סתם, שייקספיר...
3. עונה אהובה של השנה: חורף...
(מה לעשות, אני אוהב מלנכוליה...
) 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אי-למידה מטעויות, וזלזול באחרים... 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הממממ... שיהיה שלום עולמי וכאלה?
8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא יודע, אבל בכללית- כל מקום חוץ מהבית שלי...
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני 4 שעות בערך...
אכלת? ב12:30 בצהריים היום...
התנשקת? ביום שני...
(החבר נסע מיום רביעי הביתה...
) התאהבת? שאלה קשה... אני לא יכול להצביע על נקודת זמן מדוייקת... אבל אני חושב שאני מאוהב בחבר שלי...
נשבר לך הלב? וואו... כמה פעמים אני צריך לדבר על האקס ההוא? כשנפרדנו...
צחקת? לפני בערך שעה... בכית? לא זוכר.... נראה לי בהופעות של קוקה קולה שהיו בחיפה...
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? בפעם האחרונה שאמרתי את זה לאקס הנ"ל...
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לא זוכר...
חיבקת מישהו/י? היום...
עישנת? לפני בערך חצי שעה...
שתית משקה אלכוהולי? אתמול בערב, לפני המועדון...
השתכרת? לא זוכר... אבל מזמן...
שכבת עם מישהו/י? ביום שני...
היית במועדון? אתמול בערב...
לבשת חצאית? מתישהו בכיתה ז' או ח', בהצגה...
קנית בגד? לפני בערך חודש...
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? זה לא אותו דבר כמו להגיד למישהו שאני אוהב אותו?! :-$ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אותו כנ"ל... הקדישו לך שיר? יום שני...
שיפרו לך את המצברוח? יום חמישי...
הייתי בבאסה כי החבר נסע, ואז חברות שלי שיפרו לי ת'מצברוח...
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? ידיד שלי ושל חברות שלי...
חשבת עליו? החבר שלי...
התקשרת אליו? |בודק בפלא'| אחת החברות שלי...
התקשר אלייך? |בודק שוב בפלא'| חברה אחרת שלי...
פגע בך? עוד חברה שלי... אבל בקטנה, לא משהו רציני...
שימח אותך? חברות שלי?
היום: באיזו שעה התעוררת? 7 בבוקר...
למה להזכיר לי את זה??? :-{
מה/מי העיר אותך? אבא... מה היה הדבר הראשון שאמרת? אין לי מושג... חזרתי לישון...
מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מושיקו, קום כבר, הערתי אותך לפני חצי שעה!"...
מה היה השיר הראשון ששמעת? "snow (hey ho(" של rhcp...
מה אכלת? עוגה...
ובצהריים סלמון מעושן, מרק עוף, עוף בתנור, קציצות, פתיתים ותפו"א...
(ארוחת שבת, מה אני אעשה?
) מיקום כרגע: בחדר בבית, בחיפה...
איזה כיתה את: י"ב... בדיחה שגרמה לך לצחוק: וואו, יש יו8תר מדי כאלה...
הבנאדם הכי יפה שראית: מישהו שעבר ברחוב שלי על אופניים לפני 4 שנים בערך... ראיתי אותו רק פעם אחת, והוא היה פשוט מושלם!!!
את חושבת שאת יפה? לא ממש... את חושבת שאת צבועה? לפעמים...
את חושבת שאת קנאית? לא...
את חושבת שאת קרצייה? לפעמים...
את חושבת שאת עקשנית? כנ"ל... את אוהבת את עצמך? לפעמים...
בזבזנית או חסכנית? בזבזן אחושרמוטה...
בנאדם ש: שונא/ת: אין כזה...
אוהב/ת: המון אנשים...
בעיקר חברות שלי...
מתגעגע/ת אליו: החבר שלי...
חסר לך: כנ"ל, נראה לי... עושה לך טוב להיות איתו: כנ"ל...
וחברות שלי...
הכי מצחיק: חברה הכי טובה שלי...
או שחר חסון, אבל אני מניח שמדובר על בן אדם שאני מכיר אישית...
הכי דפוק: כנ"ל...
הכי מוזר: מישהו שמסתובב עם הכלב שלו ברח&

המשך... ../images/Emo13.gif

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: "מחר" של אביב גפן...
מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: "עלית לי בזיכרון"- מזכיר לי כמה חברים-ידידים לשעבר, ובמיוחד אחת מהם, שהייתה חברה הכי טובה שלי...
מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: "smack that" של אמינם- זה השיר שלי ושל חברות שלי...
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): "sacrifise" של anouk...
מזכיר לך את הילדות: כל שירי ארץ ישראל למיניהם...
(היה לנו קטע כזה בבית שכשהייתי קטן היינו יושבים כל שישי בערב אחרי הארוחה, ושרים שירי ארץ ישראל...
) גורם לך לבכות: "ואולי" ו"אישה לוויתן" של עברי לידר, "כל החברה" של מוניקה סקס, "dear friend" של stacie orrico, ועוד כל מיני...
גורם לך לצחוק: "רוצה בנות"...
גורם לך לרצות לרקוד: וואו, זה כבר באמת יותר מדי שירים...
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: "מותק שלי" של גלעד שגב...
הופך אותך למאוד ישנוני: דיסק בשם "Celtic grace"', (של מוזיקה קלטית...
) שהיית רוצה לכתוב אותו: "זכיתי לאהוב" של עברי לידר...
שממלא אותך באושר צרוף: "night time" (נראה לי שככה קוראים לזה...) של Nightwish...
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כמעט כל שיר מזרחי שיצא לי לשמוע אי פעם...
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: "I promice", של Stacie Orrico...
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:
שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני לא חושב שיש כזה...
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כמעט כל מוזיקה שחורה שהיא...
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: "don't lie"...
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אין להם...
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: המון! רוב השירים שאני אוהב...
(חוץ מעברי לידר...
) שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: "מיליון כוכבים", של עמית פרקש... שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: "I'll cover you", מ Rent...
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: כנ"ל...
1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אהבתי מישהו שהפסיק לאהוב אותי, למיטב ידיעתי...
2) אם כן, כמה זמן? 9 חודשים...
3) ניסיתם להתחיל איתו? לא שזכור לי... 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן, לפני זה... 5) התנשקתם איתו?
6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? פרידה? :-$ 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הייתי אמור לחזור לאחד האקסים שלי, ואז רבנו כי ביטלתי את הפגישה בגלל ישיבה שהייתה לי בתנועת נוער שלי (נוער צמר"ת...)... אחרי זה זה התבטל...
10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? דיכאון, נראה לי...
אבל תלוי מי זה...
זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
2) אם כן, אתם אוהבים אותו? את הקשר, או את הבן אדם? :-$ את הקשר-
ף את הבנאדם- עוד לא, אבל מאוהב...
3) והוא, אוהב אתכם? לא שאני יודע על זה...
אבל גם לו יש רגשות אליי...
4) כמה זמן אתם יחד? חודש ו-9 ימים...
5) איך הכרתם? אטרף...
7) מה אתם הכי אוהבים בו? את האופי...
ואת החיוך...
8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? כנ"ל...
9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? דחיתי 3 אקסים + 2 אנשים חדשים, למרות שבכל מצב אחר הייתי לפחות מנסה עם חלק מהם?
אה, וסגרתי אתץ הכרטיס באטרף...
10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? סגר את הכרטיס באטרף, שכנע אותי לחזור הביתה אחרי שהחלטתי לברוח, הוא נפגש איתי כמעט כל יום למרות שיש לו עומס לימודים מטורף והוא בסמסטר על תנאי (הוא סטודנט בטכניון...), וגם כמה שזה נשמע טפשי- הוא יצא איתי למסעדה במרכז חיפה (במרכז הכרמל) בחודש שלנו, למרות שהוא בארון...
11) אתם רבים?
|טפו טפו טפו, דופק 3 פעמים על עץ, וכו'...
| 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? כמעט כל פעם שנפגשנו...
פשוט טוב לי איתו...
13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?
14) אתם פוחדים לאבד אותו? לא בזמן הממש קרוב, אבל אני פוחד מההשלכות שעלולות להיות אם יעיפו אותו מהטכניון (הוא בסמטסר על תנאי, כמו שאמרתי...
), ומההשלכות שעלולות להיות לזה שאני מתגייס עוד קצת יותר מחצי שנה...
15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הרבה מאוד, אבל בגבולות מסויימים...
(אני בחיים לא אתן לאף אחד לשלוט לי בחיים, לא משנה מי הוא ומה אני מרגיש כלפיו...
) יאללה ביי

FireInsaid

New member
לילה בלי שינה.

1. מהו שמך? -- 2. תאריך לידה: 1991.
3. מקום מגורים: -- 7. כמה אחים/אחיות? 1 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: -- 12. גובה: -- השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין. אבל עוד יהיה. של חרב ושל אש. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה בגבה. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? מכאב ראש. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? --- 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. אבל כ"כ באלי להתחיל. תרחיקו ממני סיגריות -.- פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: מעניין באמת. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? תלוי אם אתאהב. . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כאבראש 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד. גרמתי לעדן ללכת לישון חעח P: 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לראות מגרש בייתי וOC,ולבכות,וכאב ראש. משהו כזה. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? כבר נגמר היום. 6. ישנת טוב אתמול? כן. 7. תישן טוב הלילה? אולי. למרותש לא נראלי. אני צריכה לקום עוד 5 שעות. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן. כמה דברים יצאו לפני השטח.. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? הכל חוץ מקומותיים. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם. 3. עונה אהובה של השנה: קיץ. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנות ופחדנות בערך. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: כרגע לא נראה שיש כזאת. אבל,אני תמיד חיה בשביל לעשות מוסיקה. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ביער. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול. אכלת? היום התנשקת? פיי..הממ..6 חודשים? התאהבת? קשה לענות על זה. XD נשבר לך הלב? כמעט כל רגע. צחקת? עכשיו. בכית? לפני כמה דקות. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? סימן לב נחשב? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? ^ חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? אפעם. די,אל תפתו אותי -_- שתית משקה אלכוהולי? לאזוכרת. השתכרת? אפעם. שכבת עם מישהו/י? נאח. היית במועדון? לא אוהבת מועדונים. לבשת חצאית? חעעעעעעעעעעעעעעע. בגן. קנית בגד? חודש. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול. הקדישו לך שיר? ממזמן. שיפרו לך את המצברוח? היום. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? אחותי. התקשרת אליו? חברה.. התקשר אלייך? חברה. פגע בך? אחותי. שימח אותך? לא יודעת. היום: באיזו שעה התעוררת? 12 ככה. מה/מי העיר אותך? אני. חלום מזוויע. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "היי אמא" מה היה הדבר הראשון ששמעת?"היי חמודה" מה היה השיר הראשון ששמעת? נאפ מי זוכר. מה אכלת? לא זוכרת. מיקום כרגע: מול המחשב. O_O איזה כיתה את: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: משהו על בלונדות.. לא זוכרת. הבנאדם הכי יפה שראית: במציאות - האחת שדומה לאוון רייצ'ל ווד בבצפר שלי O_O. בטיוי וזה- אוון ואוליביה ווילד^^
את חושבת שאת יפה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את חושבת שאת צבועה? ממש לא. את חושבת שאת קנאית? קצת.
את חושבת שאת קרצייה? אהא XD את חושבת שאת עקשנית? לא ממש. את אוהבת את עצמך? אע
בזבזנית או חסכנית? באמצעץ בנאדם ש: שונא/ת: אפחד. אוהב/ת: המונים. מתגעגע/ת אליו: סבתא. או אחי הגדול. חסר לך: אח. עושה לך טוב להיות איתו: חברות. הכי מצחיק: יש הרבה. הכי דפוק: גם הרבה חח. הכי מוזר: גם הרבה. ישלי חברים מוזרים. הכי כיף לדבר איתו: נו מזה פה. יש לך פלאפון? אהא למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא? איזה צלצול יש לך? רגיל כזה.."טוטוטווו" איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אוליביה וילד
ושומר מסך? אין. את רוצה להיות זמרת? כמובן
בשביל זה אני חיה. את רוצה להיות שחקנית? שיהיה
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. איפה את רוצה פירסינג? בשפה. כזה מגניב. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אניוור של אוונסנס. מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: ל'דעת. מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: ל'דעת. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אניוור. מזכיר לך את הילדות: סו קלוז של אוונסנס. גורם לך לבכות: המונים. גורם לך לצחוק: מאיה היא XD גורם לך לרצות לרקוד: לאדעתתת מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: גררררר הופך אותך למאוד ישנוני: אעעעעעע שהיית רוצה לכתוב אותו: כל השירים של אוונסנס יו
שממלא אותך באושר צרוף: XD חע. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: כל שירי המזרחית איככככ שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אניוור ^^ שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מיי אימורטל של אוונסנס. שמסכם את שנות הנעורים שלך: הרבה של אוונסנס נו. וגם למון של קייטי רוז. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אע שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אעאע שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: ברברה סטריסנד..היא טובה ]: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: הרבה. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: מיי אימורטל. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אניוור. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: למון של קייטי רוז [מ"שלוש עשרה".] 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? בוודאי. 2) אם כן, כמה זמן? חצי שנה? 3) ניסיתם להתחיל איתו? אכן. 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. 5) התנשקתם איתו? לא. 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? פירוק קשר כשעדיין יש אהבה. 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? התערבות -_- 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "שיט כוסאמק@!#!#!" זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? - 3) והוא, אוהב אתכם? - 4) כמה זמן אתם יחד? - 5) איך הכרתם? - 7) מה אתם הכי אוהבים בו? - 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? - 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? - 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? - 11) אתם רבים?- 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? - 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? - 14) אתם פוחדים לאבד אותו? - 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? -

../images/Emo192.gif עונה

1. מהו שמך? יודית 2. תאריך לידה: 12/2 3. מקום מגורים: אשדוד 7. כמה אחים/אחיות? 1 9. צבע עיניים? ירוק כזה 10. צבע שיער? אני לא בלונידינית בכלל, נשבעת ): 11. משקל: יותר מדי. :) 12. גובה: 163-167, בכל מקום משהו אחר
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? עוד מעט בגבה 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן. וזהו 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן, זה משתנה פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנות. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יש לי את מה שאני צריכה
. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 1 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Ain't no sunshine when she's gone 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, מדיה פלייר 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להתכונן למתמטיקה בעיקר, פיכס. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? להתכונן למתמטיקה
6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? מקווה מאוד 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא, הוא משעמם! כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שקספיר 3. עונה אהובה של השנה: חורף 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגואיזם 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להגשים את עצמי 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? תלאביב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני שעתיים ככה התנשקת?אתמול
התאהבת? לפני 5 חודשים, ועד עכשיו
נשבר לך הלב? מזמן. צחקת? היום בכית? אתמול קצת. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני חצי שעה ככה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? באותו זמן חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? אתמול שתית משקה אלכוהולי? שלשום השתכרת? סוף ספטמבר ככה שכבת עם מישהו/י? אתמול :) היית במועדון? לפני שנים לבשת חצאית? בחיים לא :) קנית בגד? לפני שבועיים ככה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? נו כבר עניתי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני חצי שעה הקדישו לך שיר? 1/11? שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחי חשבת עליו? היפה שלי.. התקשרת אליו?אבא -__- התקשר אלייך? מירי פגע בך? אמ, חבר טוב שימח אותך? אחי היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? אמא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה את רוצה? מה היה הדבר הראשון ששמעת? אמא שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? אריק ברמן- המתוקות האחרונות מה אכלת? סלט וטוסט מיקום כרגע: מול המחשב? איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: חח איןליכוח הבנאדם הכי יפה שראית: היא
את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לא יותר מדי בזבזנית או חסכנית?בזבזנית נורא בנאדם ש: שונא/ת: המורה שלי לג"ג 5. ]; אוהב/ת: חברה שלי :) מתגעגע/ת אליו: החבר הכי טוב שלי.. ): חסר לך: גם כן הוא. עושה לך טוב להיות איתו: הרבה [: הכי מצחיק: סתיו הכי דפוק: בוזי הכי מוזר: אנערף הכי כיף לדבר איתו: דניה יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? ליפה שלי :) איזה צלצול יש לך? מעפן של אורנג' איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של אביתר בנאי שאני צילמתי ושומר מסך? סתם כוכבים את רוצה להיות זמרת? אם היה לי קול יפה, כן את רוצה להיות שחקנית? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג? בגבה מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Guns and Roses- Dont cry מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: קרח 9- איתו לנצח מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: עברי לידר- הכוס הכחולה מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): קורין אלאל- שיר לשירה מזכיר לך את הילדות: שולה חן- איזה יום שמח גורם לך לבכות: Radiohead- Creep גורם לך לצחוק: South Park movie- Uncle Fucker גורם לך לרצות לרקוד: אפרת גוש- מועדון ריקודים
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Damien Rice- The blower's daughter הופך אותך למאוד ישנוני: אפרת גוש- לילה טוב שהיית רוצה לכתוב אותו: Lilac wine שממלא אותך באושר צרוף: אוח נו חפר לי. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ^ שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: עידן יניב- חושב עליה
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Oasis- stop crying you heart out שמסכם את שנות הנעורים שלך:תנו לי לסיים אותן קודם ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:לא יודעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: משהו של רדיוהד בטח שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:איף כלום שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:לא יודעת.. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: Nirvana- Lithium שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: Aerosmith- I dont wanna miss a thing שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא יודעת \: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן 2) אם כן, כמה זמן? לא יותר מדי 3) ניסיתם להתחיל איתו? כן 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן 5) התנשקתם איתו? כן 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהיא שיקרה לי. /: 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחד 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חבל. זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן
2) אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד
3) והוא, אוהב אתכם? כןכן :) 4) כמה זמן אתם יחד? 5 חודשים ו4 ימים 5) איך הכרתם? איגי בעיקר 7) מה אתם הכי אוהבים בו? הכנות 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? מי ישמע איזה מבחר יש לי 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? שאלה מפגרת 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? הכל 11) אתם רבים? לא 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? הפעמים שהלכנו לאיזה גג ממש גבוה שרואים ממנו את כל העיר 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא 14) אתם פוחדים לאבד אותו? זה לא יקרה
15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? היא לא צריכה חומרים משמרים

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif זה לא קללללללללל.

1. מהו שמך? שחף יהונתן.
2. תאריך לידה: 19.6
3. מקום מגורים: חולון
7. כמה אחים/אחיות? 2 אחיות ^^
9. צבע עיניים? שחור.
10. צבע שיער? שחור.
11. משקל:
12. גובה: קצת מדי.
השחטה עצמית
1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? כן, 6 קעקועים: שני שחפים, לב, ורד, מסיכות, עיניים.
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן, 3: לשון, טראגוס,גבה.
3. התנסת בעבר בסמים? איזה? כע.
4. אתה מסטול ברגע זה? לא :O
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן, לא משנה.
8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? קופסא ליום בערך.
פרטים אינטימיים
1. העדפה מינית: גברים.
7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה.
. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? בני זוג רק? אממ 2.
15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא.
נחייה את הרגע?
1. מה מתנגן עכשיו? אוונסנס - מיי אימורטל.
2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2.
3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר ומשחק כלשהו.
4. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון ולשתות קפה?
5. מה עוד תספיק לעשות היום? כלום?
6. ישנת טוב אתמול? נראה לי.
7. תישן טוב הלילה? לא נראה לי.
8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא :O
כמה שאלות כלליות
1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי.
2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שקספיר.
3. עונה אהובה של השנה: סתיו.
6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות.
7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? שם?
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית? אתמול.
אכלת? אתמול.
התנשקת?
התאהבת?
נשבר לך הלב?
צחקת? היום.
בכית? אתמול.
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום.
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
חיבקת מישהו/י? אתמול.
עישנת? לפני שניה, ועכשיו מדליק סיגריה
שתית משקה אלכוהולי? יום חמישי.
השתכרת? יום חמישי
שכבת עם מישהו/י? פפפף
היית במועדון? יום חמישי
לבשת חצאית? חחחחחחחחחחחחחחחחח
קנית בגד? איף.
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? דאבל איף. היום.
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול.
הקדישו לך שיר? פפפף
שיפרו לך את המצברוח? אתמול.
מי הבן האדם האחרון ש..
ראית? אמא
חשבת עליו? ---
התקשרת אליו? אמנון? לא. הדס.
התקשר אלייך? אחות בלונדה.
פגע בך?
שימח אותך? ---
היום:
באיזו שעה התעוררת? 14:00
מה/מי העיר אותך? השמש.
מה היה הדבר הראשון שאמרת? סעמק. תכבו ת'שמש.
מה היה הדבר הראשון ששמעת? רטט של הפלאפון.
מה היה השיר הראשון ששמעת? בר בלפר - יומולדת.
מה אכלת? שתיתי, קפה.
מיקום כרגע: בית?
איזה כיתה את: סיימתי תודה.
בדיחה שגרמה לך לצחוק:
הבנאדם הכי יפה שראית: ---
את חושבת שאת יפה? חחחחחח לא.
את חושבת שאת צבועה? חחחחחחחחחחחחחחחח לפעמים
את חושבת שאת קנאית? מאוד.
את חושבת שאת קרצייה? כן.
את חושבת שאת עקשנית? כן.
את אוהבת את עצמך? חחחחחחחחחחחחחחח
בזבזנית או חסכנית? בזבזן.
בנאדם ש:
שונא/ת: ----
אוהב/ת: ---
מתגעגע/ת אליו: ---
חסר לך: עומר.
עושה לך טוב להיות איתו: אמנוני וצ'וצ'.
הכי מצחיק: נאני
הכי דפוק: אמממ אחות בלונדה?
הכי מוזר: אני? :O
הכי כיף לדבר איתו: נאני,אחות, צ'וצ' ואמנון.
יש לך פלאפון? רק אחד?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא מתקשר.
איזה צלצול יש לך? באחד: בגידה, בשני משהו של הפון.
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו של אוונסנס.
ושומר מסך? משפט של גאנז&רוזס.
את רוצה להיות זמרת? ל

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif המשךךךךךךךךךך

אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן.
איפה את רוצה פירסינג? אנדרגראונדד.
מה השיר ש...
מזכיר לך בן זוג לשעבר: i dont wanna miss a thing ו - נוטינג קומפרס טו יו.
מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: הימים שלנו - היהודים.
מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: ימים של שקט.
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):
מזכיר לך את הילדות: אדון שוקו, אניטה וחואן
גורם לך לבכות: לא קל - היהודים.
גורם לך לצחוק: שיק שק שוק.
גורם לך לרצות לרקוד:משהו אוחצ'תי כנראה.
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: ---
הופך אותך למאוד ישנוני: ביורק. כל השירים.
שהיית רוצה לכתוב אותו:
שממלא אותך באושר צרוף: סייב מיי סול - של עופר ניסים ועוד מישהי.
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: קוצים של פחד - המכשפות.
שמסכם את שנות הנעורים שלך:
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שירי סלין דיון.
שאתה אוהב להתעורר לצליליו: ליתיום - אוונסנס.
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: רונן קיטינג - baby can i hold you tonight
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: נוטינג קופרס טו יו.
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: כנ"ל.
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: vertical horizon - give you back
1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן.
2) אם כן, כמה זמן? הרבה.
3) ניסיתם להתחיל איתו? כן.
4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא.
5) התנשקתם איתו? כן.
6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? נראה לי..?
8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שקר.
9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? ---
10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? אני חושב שהייתי מתחרפן בהתחלה ואז הייתי צוחק.

נצל"ש ../images/Emo9.gif

שלוםם לכםם:) לא מכירה אותכם, אתם לא מכירה אותי:] אבל יש לי בקשה =] מישו מאוד מאוד חשוב לי חולה, אז אם לא אכפת לכם אז תרשמו לו החלמה מהירה נא להגיב בשרשור החלמה מהירה לאושרי לוי
(קומונת שרוטים) למרות שאתם לא מכירים אותו..בקשההההההה http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=19467&msgid=17386281 תודה מראש

למעלה