../images/Emo65.gif

1. מהו שמך? 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים: 7. כמה אחים/אחיות? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? מיקום כרגע: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? 2) אם כן, כמה זמן? 3) ניסיתם להתחיל איתו? 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? 5) התנשקתם איתו? 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? יאללה ביי

On and on

1. מהו שמך? נופר 2. תאריך לידה: 22.6.90 3. מקום מגורים: 7. כמה אחים/אחיות? 3 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 52?;[ 12. גובה: 172 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן. טבור (4), טראגוס, לשון 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? כן 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן פרטים אינטימיים העדפה מינית: באמצע. כאילו, יותר לבנות נו.]; כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Eternal Sunshine Of The Spotless Mind - Soundtrack 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן, ווינאמפ, אייסיקיו 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בביצפר, להתכונן למתכונת, ללכת עם בר לסיבוב. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת עם דבי לת"א. 6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? לא 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מאיפהלי כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני 3. עונה אהובה של השנה: קיץ 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: חוסר חוש הומור 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הצלחה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? ב-6 בערב אכלת? לפני שעה התנשקת? אתמול התאהבת? לפני שנה נשבר לך הלב? חצי שנה צחקת? היום בכית? אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום, אבל בקטנה מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? אני אשתה היום? השתכרת? שבוע שעבר או משו שכבת עם מישהו/י? חח. היית במועדון? מזמן לבשת חצאית? שלשום קנית בגד? לא מזמן הקדישו לך שיר? אני הקדשתי. שיפרו לך את המצברוח? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? בר חשבת עליו? דבורה התקשרת אליו? אורטל התקשר אלייך? דבורה פגע בך? אוהו. שימח אותך? ג'ס. היום: באיזו שעה התעוררת? 7:15 מה/מי העיר אותך? אבא מה אכלת? כלום מיקום כרגע: חדר איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחח משהו של מיטל הבנאדם הכי יפה שראית: היידי קלום את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: יש אוהב/ת: יש! מתגעגע/ת אליו: אורטל חסר לך: שירי? לא יודעת, אפחד עושה לך טוב להיות איתו: דבורה, מיטל הכי מצחיק: מיטל הכי דפוק: מיטל הכי מוזר: מיטל הכי כיף לדבר איתו: מיטל! יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין שיחות;[ אבל כשהיה הייתי מתקשרת הכי הרבה לדבורה איזה צלצול יש לך? ליטיום של אוונסנס עכשיו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? אף מקום מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: fitter happier מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: מטאל (בר) מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: enigma (את אורטל) מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): death cab for cutie טראנסלסיסטם (שירי) מזכיר לך את הילדות: עוגה עוגה גורם לך לבכות: lithium גורם לך לצחוק: הקרנות גורם לך לרצות לרקוד: טראנסים? מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שלמה ארצי
הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: תגידי שממלא אותך באושר צרוף: סקאזי שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: מזרחית שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: ליודעת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מי רוצה שישמעו שירים בהלוויה שלי שמסכם את שנות הנעורים שלך: עוד לא סיימתי אבל ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שלמה ארצי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: יומן מסע שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: לא שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: רדיוהד שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אוונסנס שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: דאת' קאב, בדלי דראון בוי שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שמש נצחית, הפסקול 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אה,כן;[ עכשיו;[ 2) אם כן, כמה זמן? שבועיים? 3) ניסיתם להתחיל איתו? לא ממש 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא 5) התנשקתם איתו? לא 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כן;[ 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? אה, הרבה 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חפיף זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? קצת 3) והוא, אוהב אתכם? כן 4) כמה זמן אתם יחד? 4 חודשים 5) איך הכרתם? ביצפר 7) מה אתם הכי אוהבים בו? טוב די אין זמן ביי
8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif רוצה לגעת בך, ואת רחוקה.

1. מהו שמך? מג. 2. תאריך לידה: 28.10.1990 3. מקום מגורים: חולון 7. כמה אחים/אחיות? 2 9. צבע עיניים? שחור חום 10. צבע שיער? שחור חום 11. משקל: נראלי 52..לא משו. 12. גובה: מזה משנה!? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? בקרוב. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 5..לוב, הליקס, טראגוס, לשון וגבה. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?
4. אתה מסטול ברגע זה? מעייפות חח 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לפעמים..לא קבוע. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:
7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה..נמאס לי מסתמיים. . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא :[ נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? סינרגיה - אשם. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת ויחידה :] 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנ. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? ללמוד, לעבוד ולישון. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון! 6. ישנת טוב אתמול? האמת שלא. 7. תישן טוב הלילה? מקווה. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כה, קיבלתי פלאפון חדש :] כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי וקומתיים
2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני. חחח 3. עונה אהובה של השנה: סתיו. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בצפון. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? היום. התנשקת? לפני שבוע..נראלי. לא זוכרת באמאש'ם.. התאהבת? חצי שנה. נשבר לך הלב? כמה חודשים. צחקת? היום. בכית? ירדו לי דמעות מהקור, נחשב? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? אתמול. שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע? השתכרת? מזמן. שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? לפני שבועיים. לבשת חצאית? בחיים לא! חח קנית בגד? ממממ לא זוכרת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שאלת את זה כבר. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום. הקדישו לך שיר? מממ לפני כמה ימים? נראלי.. שיפרו לך את המצברוח? השבוע. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חברה חשבת עליו? היא. התקשרת אליו? אמא. התקשר אלייך? חברה פגע בך? :/ שימח אותך? היא. היום: באיזו שעה התעוררת? מוקדם. מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מקולל! מה היה הדבר הראשון שאמרת? "מה כבר בוקר? :[" מה היה הדבר הראשון ששמעת? השעון? מה היה השיר הראשון ששמעת? תראי זה אני - סינרגיה. מה אכלת? שוקו
מיקום כרגע: ? איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת. הבנאדם הכי יפה שראית: אני אשמור לעצמי. את חושבת שאת יפה? יאפ. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? במידה מסויימת. את חושבת שאת קרצייה? חחחח יש מצבים שכן :] את חושבת שאת עקשנית? מאוד. יותר מדי. את אוהבת את עצמך? מאוד. [נרקיסיזם!!!] בזבזנית או חסכנית? בזבזנית לרוב. בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אפח'ד. אוהב/ת: את עצמי :] מתגעגע/ת אליו: אבא וחברה חסר לך: אבא, כל כך. עושה לך טוב להיות איתו: יש כמה. הכי מצחיק: יש כמה. הכי דפוק: וואי סתמו. הכי מוזר: ^^ הכי כיף לדבר איתו: היא. יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא. איזה צלצול יש לך? בינתיים תראי זה אני. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ים. ושומר מסך? משו מוזר של וינדוס שזז. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה כרגע פירסינג. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: כמוני - אלון דה לוקו. מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: מישל - אנוק. מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: עגלה עם סוסה חחח עזבו סיפור ארוך.. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): ג'סיקה - אתניקס. מזכיר לך את הילדות: מרקו. גורם לך לבכות: אם תלך - עידן רייכל. גורם לך לצחוק: כל קאבר מארץ נהדרת. גורם לך לרצות לרקוד: סמאקט דאמט..אין לי כוח לאנגלית. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:
הופך אותך למאוד ישנוני: לאדעת נו קרציות. שהיית רוצה לכתוב אותו: נו במת. שממלא אותך באושר צרוף: ברור. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב כל דבר שהוא מזרחית.: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: פףף. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שתקו. שמסכם את שנות הנעורים שלך: :| ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: נו מה? שאתה אוהב להתעורר לצליליו: :S שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: תמותו. חחח שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אם תלך. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אוהו שקט שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כה. 2) אם כן, כמה זמן? כמה חודשים. 3) ניסיתם להתחיל איתו? יאפ. 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. 5) התנשקתם איתו? לא. 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? אינלי מושג. 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? בגידה. 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? פחד ממחוייבות. [לא יחזור שנית.] 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה לי :/ זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?

Only Dreaming

New member
Dog new tricks.

1. מהו שמך? עומר. 2. תאריך לידה: 13/1. [עוד יומיים, נו.] 3. מקום מגורים: הבית שלי, שנמצא בחולון. 7. כמה אחים/אחיות? 3 אחיות. 9. צבע עיניים? כחול. 10. צבע שיער? שטני. 11. משקל: לא נשקלתי לאחרונה. 12. גובה: מטר שמונים? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? אפילו לא מסוכרזית. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? נופ. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: האלה עם הזין. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Tori Amos - Leather. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3, כעיקרון. 0, מעשית. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, פריסל, ומדיה פלייר. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? ביצפר, לקבל מגן 100 באנגלית, ופעולה של איגי. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לראות ורוניקה מארס ולישון. 6. ישנת טוב אתמול? לא. 7. תישן טוב הלילה? לא. 8. האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לאדע. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? קומותיים.
2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם. 3. עונה אהובה של השנה: חורף. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אטימות? 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: חסוי. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בשמה בזה עם הכזה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני רגע, הלכתי לזרוק עיתונים. אכלת? ב-10 וחצי ככה. התנשקת? יש על זה קצת זמן. התאהבת? 8/4/06. נשבר לך הלב? 14/10/06. צחקת? היום. בכית? עלו לי דמעות היום, לא משהו רציני. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? ליוסי היום.
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? יוסי.
חיבקת מישהו/י? לפני כמה דקות, כל המשפחה, ולפני זה אפרת.
עישנת? מעולם לא. שתית משקה אלכוהולי? מעולם לא. השתכרת? מעולם לא. שכבת עם מישהו/י? כי אני זוכר תאריך? היית במועדון? המסיבה הזאת בחנוכה של ועד נוער האגודה
. לבשת חצאית? כל יום, מה.
קנית בגד? לא זוכר. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הייתה כבר את השאלה הזאת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני לא נוטה לשקר בנושאים האלה. הקדישו לך שיר? לא הקדישו לי שירים מאז תקופת יובל, לדעתי. שיפרו לך את המצברוח? מאיפה לי? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא. חשבת עליו? ההוא. התקשרת אליו? המורה לאנגלית. התקשר אלייך? אחת מהכיתה שלי. פגע בך? עבור. שימח אותך? אפרת. היום: באיזו שעה התעוררת? 7 ורבע. מה/מי העיר אותך? שעון מעורר + אמא. מה היה הדבר הראשון שאמרת? כי אני זוכר? מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המעורר. מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר. נראה לי רג'ינה. מה אכלת? מספיק. מיקום כרגע: מול המחשב, כאילו שיואו כאילו דה? איזה כיתה אתה: י"א. בדיחה שגרמה לך לצחוק: כנראה משהו בשיעור תנ"ך היום. הבנאדם הכי יפה שראית: אוך, תמותו? את חושבת שאת יפה? אני לא חושבת בדרך כלל. אבל אני לא חושב שאני מכוער. את חושבת שאת צבועה? צבוע? לא. את חושבת שאת קנאית? קנאי, כלומר. אולי קצת. את חושבת שאת קרצייה? אני קצת קרצייה. את חושבת שאת עקשנית? אני עקשן לפעמים. את אוהבת את עצמך? אני אוהב את עצמי מדי פעם. בזבזנית או חסכנית? Neither, אני בזבזן. בנאדם ש: שונא/ת: רק אחד כזה. אוהב/ת: הרבה כאלה. מתגעגע/ת אליו: אני יכול לחשוב על אחד ספציפי. חסר לך: אותו אחד. עושה לך טוב להיות איתו: הייתי אומר "אותו אחד" אבל לא בטוח. ...טל, אז. הכי מצחיק: הזאת מהכיתה שלי, יו. XD הכי דפוק: אע. הכי מוזר: יש הרבה. הכי כיף לדבר איתו: כלמיני. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני לא מתקשר הרבה. איזה צלצול יש לך? עדיין היהודים - אלה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חוף מעפן כזה. ושומר מסך? אין, זה מעצבן. את רוצה להיות זמרת? גם לא זמר. את רוצה להיות שחקנית? אפילו לא שחקן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן.
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אני לא נוטה להגיד "אני אוהבת אותך" הרבה. כשאני אומר "אוהב", אני מתכוון. איפה את רוצה פירסינג? בגבה. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: המון כאלה. מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: Dandy Warholes - We Used to be Friends. מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: Alanis Morissette - Joining You מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): יוני בלוך - המשמעות של קים. [אם כי זה לא באמת רלוונטי.] מזכיר לך את הילדות: Tori Amos - Precious Things. [אושר.] גורם לך לבכות: שום כזה. גורם לך לצחוק: שירי ליזי הלאזי למיניהם.
גורם לך לרצות לרקוד: כלמיני. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: עבור. הופך אותך למאוד ישנוני: לאדע. שהיית רוצה לכתוב אותו: אבל כולם כבר כתובים. שממלא אותך באושר צרוף: Alanis Morissette - Utopia? שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: משהו מזרחי מעפן? שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: K's Choice - Favourite Adventure? שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: "מי שטוב לו ושמח"? שמסכם את שנות הנעורים שלך: Alanis Morissette - You Learn. [לא חכמה.] ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לאדע. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אני מתעורר רק לצלילי השעון המעורר. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: לאדע. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Dresden Dolls - Missed Me. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לאדע. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: עבור. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Phantom of the Opera - Masquerade? 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. 2) אם כן, כמה זמן? חצי שנה ככה. מזמן. 3) ניסיתם להתחיל איתו? בערך. 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. 5) התנשקתם איתו? לא. 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לאדע. 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? עבור. 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? תמותו. 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "באסה"?

Cant Cry

New member
I'm Sorry, Please Free Me, Free Me

1. מהו שמך? אוהד. 2. תאריך לידה: 24.4.88. 3. מקום מגורים: צפון. 7. כמה אחים/אחיות? אח ואחות. 9. צבע עיניים? חום. 10. צבע שיער? חום. 11. משקל:
12. גובה: 1.77 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? מתחת לשפה. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?
4. אתה מסטול ברגע זה?
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
מה שחסר לי עכשיו. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בעלי זין. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי. . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 1 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Garbage - Happy Home
2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אטראף ומסנ. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להבריז לשיחה לעבודה, לעבוד, לאכול מקדונלדס, להיות עם חברות. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? אשן
6. ישנת טוב אתמול? כע. 7. תישן טוב הלילה? כע. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא ממש.. אולי.. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין. 3. עונה אהובה של השנה: חורף. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: פשרנים. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אושר. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? נוח לי פה :) מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? עכשיו. התנשקת? הוו מזמן. התאהבת? גם מזמן.. נשבר לך הלב? מזמן. צחקת? היום. בכית? אתמול. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אף אחד לא אוהב אותי
חיבקת מישהו/י? היום. עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? מזמןןןןןןןן השתכרת? דיי נו
שכבת עם מישהו/י? יום שישי ה13
היית במועדון? תאטרון בסילבסטר. לבשת חצאית? מה :| קנית בגד? לא יפההההה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? עניתי על זה כבר בחיית. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הוו זה מזמן. הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח?
התלהבתי מהסמיילי. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? בר. חשבת עליו? הוא. התקשרת אליו? מיכלוש. התקשר אלייך? שירן כפרעלייה. פגע בך? אנעארף. שימח אותך? שירן כפרעלייה. היום: באיזו שעה התעוררת? וואע 11:00 מה/מי העיר אותך? המצפון יימח שמו. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אורן איפה היית?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? ילדים בחוץ. מה היה השיר הראשון ששמעת? וואלה לא זוכר. מה אכלת? יותר מדיי היום. מיקום כרגע: איזה כיתה את: לפני צבא. בדיחה שגרמה לך לצחוק: וואלה לא זוכר. הבנאדם הכי יפה שראית: הוא. את חושבת שאת יפה?
את חושבת שאת צבועה?
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?
בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת: לא יפה, הוא בטח קורא את זה. אוהב/ת: שירני
מתגעגע/ת אליו: שחף :< חסר לך: שירני. עושה לך טוב להיות איתו: רותם. הכי מצחיק: שירן הכי דפוק: שירן. הכי מוזר: שירן. הכי כיף לדבר איתו: שירן. יש לך פלאפון? יש. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא :p איזה צלצול יש לך? מארש חתונה (מותר לי לפנטזזז!!!!!11) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו יפה כזה. ושומר מסך? כוכבים באיים ווש ווש. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לרוב. איפה את רוצה פירסינג? באף. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: שירי מיימון - לאן שלא תלכי, או איך שלא קוראים לזה. מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: איף. מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: אביב גפן - מחר. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Garbage - Nobody Love You מזכיר לך את הילדות: Monaco - What Do You Want From Me? גורם לך לבכות: Garbage - Silence Is Golden גורם לך לצחוק: איזה שיר של דיקלה משעשע כזה. גורם לך לרצות לרקוד: Goldfrapp - Strict Machine (We Are Glitter Remix) מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: Garbage - Honebee הופך אותך למאוד ישנוני: Goldfrapp - Deer Stop שהיית רוצה לכתוב אותו: התקווה? שממלא אותך באושר צרוף: כרגע לא עולה לי לראש אחד כזה.. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: המממ וואלה לאיודע. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מארש חתונה נו דהההההההה. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: מארש לוויה? ;[ שמסכם את שנות הנעורים שלך: וואלה זה קשה. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא זכור. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: טוב דיי. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כע. 2) אם כן, כמה זמן? המון זמן המווווון. 3) ניסיתם להתחיל איתו? כע. 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. 5) התנשקתם איתו? איזה נו. 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא חושב. 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא לא רצה אותי. 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? מרחק? 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מנסה שוב. זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?

../images/Emo189.gif

1. מהו שמך? טל 2. תאריך לידה: 10.9.90 3. מקום מגורים: חור במרכז 7. כמה אחים/אחיות? בת יחידה 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: יותר מדי 12. גובה: 1.61 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לאא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? בטבור 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? עזבו 'תכם 4. אתה מסטול ברגע זה? מעייפות כה 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לאא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? חצי חבילה ענארף פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנות 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא :( נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Cascada - Piece Of Heaven 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? זיו 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר ואייסי 4. מה הספקת כבר לעשות היום? מבחן במתמטיקה ולחרוש את ת"אא:) 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ZZzzZZz 6. ישנת טוב אתמול? כן הלכתי לישון מוקדם:) 7. תישן טוב הלילה? לא איפה עוד 4 שעות אני קמה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא נראלי כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: קיץץ
6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אדישותתת!!!!!! 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אושר 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מיאמי:) מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? 3 וחזרתי עכשיו אכלת? 8 או משהו התנשקת? שבועיים התאהבת? שבועיים נשבר לך הלב? שלשום צחקת? היום בכית? שלשום אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום חיבקת מישהו/י? היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? שבוע השתכרת? ענארף שכבת עם מישהו/י? חודשיים היית במועדון? שבוע לבשת חצאית? שבוע קנית בגד? היום תמ'כנס באדידס שרציתי :) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אני לא אומרת בלי להתכוון הקדישו לך שיר? אני הקדשתי היום שיפרו לך את המצברוח? היום נעמול הנשמה הזאת מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? נעמול חשבת עליו? היפה שלי התקשרת אליו? היפה שלי התקשר אלייך? תומר פגע בך? היפה שלי שימח אותך? נעמול היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי מה/מי העיר אותך? המערכת סטריאו מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי אמא מה היה הדבר הראשון ששמעת? ת'מערכת סטריאו מה היה השיר הראשון ששמעת? Special D - Come with m מה אכלת? גזר :/ מיקום כרגע: בבית איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: חחח סתם הרצנו בדיחות על חנוש הבנאדם הכי יפה שראית: רותם סלע את חושבת שאת יפה? לפעמים את חושבת שאת צבועה? כה כל אחד צבוע לפעמים את חושבת שאת קנאית? כה לפעמים את חושבת שאת קרצייה? חח אתמול הצקתי ליפה שלי בטירוףףףף את חושבת שאת עקשנית? כה את אוהבת את עצמך? לא הכי בזבזנית או חסכנית? לפעמים אני מבזבזת פולל בנאדם ש: שונא/ת: עידן אוהב/ת: היפה שלי מתגעגע/ת אליו: היפה שלי חסר לך: היפה שלי עושה לך טוב להיות איתו: הבנות הכי מצחיק: דניאליק הכי דפוק: מיכל הכי מוזר: חח דנה הכי כיף לדבר איתו: דנה? לא 'דעת יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? דנה אולי איזה צלצול יש לך? Sean Paul - Temperature אבל כעקרון לכל אחד צלצול שונה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של החתול היפה שלי ושומר מסך? תמונות מתחלפות את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? בא לי בטוב אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד איפה את רוצה פירסינג? בסנטר מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אחים בדם מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: Hit and run מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: Gwen Stefani - Win It Up מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Westlife - Mandy מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: כעצוב אני בוכה מהכל גורם לך לצחוק: The sound of san francisco גורם לך לרצות לרקוד: כל הטראנסים/דאנסים/ האוסים מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: שיר פריקי אחד הופך אותך למאוד ישנוני: ממוזיקה אני בחיים לא ארדם שהיית רוצה לכתוב אותו: מה שממלא אותך באושר צרוף: Turn Around (Remix) שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: ענארף שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Your Song - Elton John שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא תיהיה שם מוזיקה שמסכם את שנות הנעורים שלך: כל הטראנסים ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין כזה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: טראנסים שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: את הדיסק של אלטון ג'ון שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: טוקיו דריפט שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: Blue שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Leann Rimes - Cant Fight The Moonlight מחופשיות על הבר 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כה עכשיו :( 2) אם כן, כמה זמן? שבועיים כזה 3) ניסיתם להתחיל איתו? היא התחילה איתי ומאז אני רודפת אחריה 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כה 5) התנשקתם איתו? כה 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כההה :((( 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? פיי הרבהה 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? חברים 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זה כבר קרה ואז היינו יחד זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?

פלסתר.

1. מהו שמך? נמרוד. 2. תאריך לידה: 17.3.91 3. מקום מגורים: חיפה. 7. כמה אחים/אחיות? 0 9. צבע עיניים? חום. 10. צבע שיער? חום. 11. משקל: 80 טון. 12. גובה: 1.80. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? לא. 2. יש לך פירסינג? לא.. 3. התנסת בעבר בסמים? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? חח לא. 7. ניסית להתאבד פעם? לא. 8. אתה מעשן? לאלאלא. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים, כרגע. 2. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה, אבל לא מחפש אותה. 3. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 4. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. נחייה את הרגע? אם אתה אומר.. :) 1. מה מתנגן עכשיו? "כוכב אחד מעז" מתי. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אמא מידי פעם. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדייה פלייר. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להתעורר, לחשוב, לרוקן את התיק, לנסוע לבית ספר, "לסכם את המחצית", לאכול קצת, לחכות לתעודה, לדבר ארבע פעמים למשך שלוש דקות עם תום, לרוץ לתחנה, להספיק לעלות על 99, לנסוע הביתה. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לקרוא באנגלית, להתחיל להתכונן למבחן בהסטוריה, לאכול ולראות עם בר את "מישהו לרוץ איתו". 6. ישנת טוב אתמול? כן! 7. תישן טוב הלילה? לא נראה לי חח. 8. האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן אני מניח, תעודות. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי או זוגית. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם, אבל אני מעריך יותר את שייקספיר. 3. עונה אהובה של השנה: חורף. 4. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותך יותר מכל דבר: יהירות, ניפוח אגו אדיר. "חשיות" חח, כשמישהו בטוח שהוא מעל מישהו אחר. 5. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: יש יותר מידי, ואין לי כוח לפרט את זה. ממ כרגע זה לסיים עם המבחנים האלה. אבל אחר כך יגיעו מתכונות ובגרויות אז אני לא בטוח שאני באמת רוצה את זה.. 6. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מקום אחר בחיפה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? הבוקר (שבע) אכלת? לפני חצי שעה - עוגייה. התנשקת? לפני הרבה זמן. התאהבת? מזמן. נשבר לך הלב? הוא שלם ותקין. :) צחקת? היום מתישהו. בכית? עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אולי היום? אם לא היום אז אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? כנ"ל. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? לפני כמה ימים. השתכרת? עוד לא. שכבת עם מישהו/י? עוד לא. היית במועדון? לאלאלא. בטח בכיתה ו' בבת מצוות האלו חח. לבשת חצאית? לא שזכור לי חח. קנית בגד? נראה לי שפעם אחרונה הייתה ביולי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד. הקדישו לך שיר? עבר זמן. שיפרו לך את המצברוח? כל יום מה. :) מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא. חשבת עליו? תום. התקשרת אליו? תום. התקשר אלייך? תום. חח פגע בך? אני - כי הרסתי לעצמי! אוף... זה אומר להתחיל מחדש. לא נורא. :) שימח אותך? סטלה שנתנה לי 95? חיח. בר, מאיה-תמר-שירן, תום. היום: באיזו שעה התעוררת? 06:30 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר יימח שמו. לאלאלאלא לא באמת. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "היי סיון". מה היה הדבר הראשון ששמעת? הצוויצים של הציפורים מחוץ לחלון שלי. מה היה השיר הראשון ששמעת? בטח סטרוואי טו האבן מהצלצול. מה אכלת? במבה! מיקום כרגע: בית. איזו כיתה אתה: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: מה אכלו היהודים בשואה? בגטו, ספגטו ושניצולים. חחח אני יודע שזה מרושע אבל זה ממש הצחיק אותי. הבנאדם הכי יפה שראית: מה, יש מלא. אתה חושב שאתה יפה? אני בסדר.. אתה חושב שאתה צבוע? משתדל שלא. אתה חושב שאתה קנאי? הוו כן. אתה חושב שאתה קרצייה? תשאלו את חברים שלי והם יגידו לכם ש... כן.
ומה אני חושב? כן, אני קרצייה. אתה חושב שאתה עקשן? זה גובל עם קרצייה חח. כן, אני עקשן. אתה אוהב את עצמך? אני יכול להסתדר עם עצמי. בזבזן או חסכן? בזבזן. בנאדם ש: שונא: לא שונא. אוהב: המון המון המון. מתגעגע אליו: גם המון. אנשים מסוימים שעולים לי בראש? צוף בעיקר, יותם, עמית, סיון, גל מ, גל א, מריה ותום. חסר לך: אלו שאני מתגעגע אליהם. עושה לך טוב להיות איתו: בר. ועוד כל מיני... ואמ. תום ו... לא יודע. הכי מצחיק: בר!! חח אבל יש עוד. :) הכי דפוק: אני מתפתה לכתוב כאן. אבל לא. הכי מוזר: הרבה, לא חסרים. שיר ואודי הם זוג מוזרים. "זה נראה לך הגיוני?" בר כבר לא מוזרה. היא הכי נורמלית בעולם הזה. חוה אלבשטיין! הכי כיף לדבר איתו: בר ותום. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא ובר. איזה צלצול יש לך? מעצבן אחד. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שמצאתי של כביש מתפתל בשדה. חביב מאוד. ושומר מסך? של XP. אתה רוצה להיות זמר? אני יכול לרצות חח. אתה רוצה להיות שחקן? יאפ. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? מה, מה זה פעם? מלא! כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוון לזה? לא שאלתם כבר 3 פעמים? כן. איפה אתה רוצה פירסינג? לא רוצה.

המשך.

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: Only Dreaming חחחח. מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: Hotel California. מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: קוקוס. חח. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): Going Under. מזכיר לך את הילדות: הורה למיניה חח. "החיטה צומחת שוב". גורם לך לבכות: מישהו לרוץ איתו, ימים של שקט. גורם לך לצחוק: קוקוס, אישה בתוך אבטיח. גורם לך לרצות לרקוד: עונות! וכל מיני הורה. מיי האמפס. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: מתי למיניו. "ברית עולם" הופך אותך למאוד ישנוני: כל מיני רגועים כשאני עייף. שהיית רוצה לכתוב אותו: ג'ינגל בלז, תחשבו על התמלוגים. שממלא אותך באושר צרוף: סינדרלה רוקפלה, אישה בתוך אבטיח, שיר נבואי קוסמי עליז. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא מצליח לחשוב על אחד כזה. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: תלבשי לבן חח. או מארש חתונה. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: המ... מארש הלוויה? going under חחח. שמסכם את שנות הנעורים שלך: מה שנות נעורים? אני עוד ילד. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שיר נבואי קוסמי עליז, אבל לא שנאתי אותו, פשוט לא אהבתי כמו היום. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שיר נבואי קוסמי עליז. :) שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שיר נבואי קוסמי עליז חחחח. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: יוווו שיר נבואי קוסמי עליז. תאכלס, רוב השירים שאני מכיר. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: כלבלב הו בידיבם בם חחח. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: the last song i'm wasting on you, that's all i ask of you. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. 2) אם כן, כמה זמן? הוו, יותר מידי. 3) ניסיתם להתחיל איתו? כן. 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. 5) התנשקתם איתו? אממ עם מישהו כן, אבל לאו דווקא. לא יודע, הסתבך לי עכשיו בראש. 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא יודע. 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שהוא לא היה מוכן לעשות משהו למען - . 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? זמן. 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מנסה שוב. זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן. 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? וואו, מאוד. 3) והוא, אוהב אתכם? אני מקווה, הוא לא מדבר יותר מידי. האמת שהוא אפילו לא אמר לי עוד "אני אוהב אותך" ואני בספק אם הוא יגיד את זה, אבל הוא לא מראה יותר מידי התנגדות. 4) כמה זמן אתם יחד? זה די טרי, עוד מעט חודש. 5) איך הכרתם? די מצחיק, הכרנו בשירותים. 7) מה אתם הכי אוהבים בו? את האורך שלו... אין לכם מושג מה יש לו. והוא גם מסמיק המון וזה חמוד לגמרי. 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? משהו משך אותי אליו.. לא יודע. 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? יום אחד הוא היה כולו מסריח ומטונף, אז רחצתי אותו שעות. אבל אני מתכנן לקחת אותו להפלגה במנו כשיהיה חודש. שמעתי שיש שם אחלה של שירותים. 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? הוא שחרר אותי לגמרי כשהכל היה מוצף. 11) אתם רבים? לפעמים, כמו כל זוג אחר. 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? אני אשמור את זה לעצמי. :) 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? היה רגע שהוא פשוט אמר שנשבר לו ה***, בהתחלה נעלבתי ולא הבנתי, אבל מהר מאוד התברר שהוא צודק ותיקנתי אותו. 14) אתם פוחדים לאבד אותו? לפעמים כן. 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל, אני אשמור על מקל הפומפה שלי מכל משמר!

עונה.

1. מהו שמך? שיר. 2. תאריך לידה: 27.12 3. מקום מגורים: ראשון. 7. כמה אחים/אחיות?2 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שחור 11. משקל: טחח. 12. גובה: 1:62 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודעת. . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? לא. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? מה הם רוצים מאביב-אביב גפן 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא מדברת. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן,תקיית מוסיקה,איסיקיו. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? ללמוד?! 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון. 6. ישנת טוב אתמול? כן. 7. תישן טוב הלילה?ברור.^^ 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן,וככה. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם דפוקים. 3. עונה אהובה של השנה: חורף. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות! 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לסיים ללמוד. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה. אכלת? בבוקר. התנשקת?פף. התאהבת? וואי. נשבר לך הלב? מזמן, צחקת?חחח היום בבציפר. בכית? אממ אממ לא זוכרת. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול. חיבקת מישהו/י? היום.^^ עישנת? מזמן שתית משקה אלכוהולי? בווקס.. השתכרת? שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? בווקס.. לבשת חצאית? חחחחח! קנית בגד? לפני כמה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא הייתהתשאלה הזו? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול.. הקדישו לך שיר? חח אנערף.. שיפרו לך את המצברוח? אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? מיכל. התקשרת אליו?רוני. התקשר אלייך?רוני. פגע בך? לא פה. שימח אותך? אממ? אלה מאתמול!! היום: באיזו שעה התעוררת? 07:01 מה/מי העיר אותך? שעון מעורר מה היה הדבר הראשון שאמרת?לא זוכרת.>< מה היה הדבר הראשון ששמעת? צלצול בציפר. מה היה השיר הראשון ששמעת? פרופיל 97-אביב גפן. מה אכלת? קורנפלקס. מיקום כרגע: איזה כיתה את: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא עולה. הבנאדם הכי יפה שראית: לא לפה :) את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? לפעמים. את חושבת שאת קרצייה? כן!חח את חושבת שאת עקשנית? זה בטוח. את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית? חסכנית לרוב^^ בנאדם ש: שונא/ת: לא לפה. אוהב/ת: המון. מתגעגע/ת אליו: יואב. כל כך. חסר לך: שירלי.. עושה לך טוב להיות איתו: עם המון.. הכי מצחיק: דניאל3> הכי דפוק: הרבה. הכי מוזר: נדב. הכי כיף לדבר איתו: קרן!חח יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאבא. איזה צלצול יש לך? שיש בפלאפון איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול רגיל. ושומר מסך? אין לי. את רוצה להיות זמרת? לא. את רוצה להיות שחקנית? לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? ברור. איפה את רוצה פירסינג?לא רוצה. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אהבנו-אביב גפן מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: לא עולה לי בראש מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: כשאתה כאן-נינט טייב מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מיס יו-בלאקפילד מזכיר לך את הילדות: הסבון בכה מאוד! גורם לך לבכות: סוף העולם כל כך. גורם לך לצחוק: מתוקות אחרונות-אריק ברמן גורם לך לרצות לרקוד: הרבה. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין. הופך אותך למאוד ישנוני? אנערף. שהיית רוצה לכתוב אותו: חח אין. שממלא אותך באושר צרוף: עלק. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אין כזה. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שש. שמסכם את שנות הנעורים שלך: אנערף. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: היהודים בעיקר. שאתה אוהב להתעורר לצליליו: בוקר טוב-דיקלה חחחחחחח שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שלמה ארצי.. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: אביב. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שש. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא. 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. 2) אם כן, כמה זמן? שש. 3) ניסיתם להתחיל איתו? 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? 5) התנשקתם איתו? לא 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חבל. זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. 2) אם כן, אתם אוהבים אותו?לא. 3) והוא, אוהב אתכם?לא. 4) כמה זמן אתם יחד? לא ביחד! 5) איך הכרתם? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?

yotem 16

New member
It's a beautiful day../images/Emo83.gif

1. מהו שמך? יותם 2. תאריך לידה: 21.5 3. מקום מגורים: 7. כמה אחים/אחיות? שניים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 12. גובה: 1.79 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? שלושה באוזניים, גבה, נזם 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לאא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אממ שום דבר . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? נדה 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אינטרנט ותיקייה 4. מה הספקת כבר לעשות היום? בעיקר לבשל 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון, לראות באפי ועוד כל מיני 6. ישנת טוב אתמול? יאפ 7. תישן טוב הלילה? חמסה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אממ לא יודע כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני 3. עונה אהובה של השנה: אביב 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אטימות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: יש כל מיני 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? מקודם אכלת? לפני חצי שעה התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? מקודם בכית? לא זוכר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? אוגוסט שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד?חודש? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? נמאס לי באמצע, משעמם תחת P: מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? מיקום כרגע: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? 2) אם כן, כמה זמן? 3) ניסיתם להתחיל איתו? 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? 5) התנשקתם איתו? 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?

Animal Instict

New member
"מסתכל לה בעיניים, בשפתיים עוצר"

1. מהו שמך? מורן 2. תאריך לידה: 22.2 3. מקום מגורים: חיפה 7. כמה אחים/אחיות? אח ואחות 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שטני בהיר 11. משקל: עניינכם? :) 12. גובה: 1.80 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הליקס ועוד כמה ימים בלשון 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? התנסיתי מספיק 4. אתה מסטול ברגע זה? לא. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? תלוי מתי.. יכול להגיע לחפיסה ביום פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנות 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? תלוי עם מי. בתכלס אני בעד שניהם . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חייב בנות זוג בשביל יחסי מין? :) 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? always on time של ג'ה רול ואשאנטי 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסי מסנג'ר ומדייה פלייר 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון ולאכול 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לצאת לסנוקר 6. ישנת טוב אתמול? כןןןן.. סוף סוף לא המיטה המסריחה של האכסנייה בטיול השנתי 7. תישן טוב הלילה? נראה :) 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כל ה4 ימים האחרונים יהיו ימים שאני לא אשכח כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? מאיפה לי? 3. עונה אהובה של השנה: אביב 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: ילדותיות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אין תקוות.. מה שיקרה יקרה :) 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? יום שני לטיול השנתי =) אכלת? עכשיו התנשקת? אתמול התאהבת? מזמן נשבר לך הלב? מזמןןןן צחקת? עכשיו בכית? מזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול לחברות שלי =) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אתמול, חברות שלי חח חיבקת מישהו/י? ממ אתמול עישנת? היום בבוקר שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? אתמול שכבת עם מישהו/י? לפני יומיים היית במועדון? שישי קודם לבשת חצאית? בחיים לא קנית בגד? ממ לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? הייתה את השאלה זאת לפני שנייה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? :| הקדישו לך שיר? לפני יומיים חחח.. היה מצחיק שיפרו לך את המצברוח? כל ה4 ימים האחרונים שיפרו לי את המצברוח :) מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? מישהי התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? חברה פגע בך? מממ לא זכור לי שימח אותך? כולםםם =) היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך? חברה התקשרה מה היה הדבר הראשון שאמרת? "הלו" מה היה הדבר הראשון ששמעת? "הערתי אותך?" חחח מה היה השיר הראשון ששמעת? עופר ניסים- כל העולם מה אכלת? שוקו מיקום כרגע: מחשב? איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: היו פול.. את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לפעמים את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? באמצע בנאדם ש: שונא/ת: לא שונאת אוהב/ת: הרבה מתגעגע/ת אליו: הרבה חסר לך: גם הרבה.. עושה לך טוב להיות איתו: כל החברות והחברים הכי מצחיק: חברה הכי טובה שלי הכי דפוק: כנ"ל הכי מוזר: ממ אני? חח הכי כיף לדבר איתו: כל החברותתת.. יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת איזה צלצול יש לך? הוא כל הזמן מתחלף איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אין לי כוח לבדוק ושומר מסך? לא זוכרת את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? ממ אני עושה בלשון בימים הקרובים ואז אני אתחיל לחשוב על הפיטמה =) מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: רעש- עכשיו מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: לא יודעת מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: הרבהההה מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): יש הרבה מזכיר לך את הילדות: השיר של הפאואר ריינג'רס גורם לך לבכות: צריך שאני אהיה במצרוח ממש זוועה כדי שאני אבכה משיר גורם לך לצחוק: לא עולה לי בראש גורם לך לרצות לרקוד: עופר ניסים, מוזיקה שחורה.. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: יש כמה.. נשאיר את זה לעצמי בינתיים הופך אותך למאוד ישנוני: לא עולה לי בראש שהיית רוצה לכתוב אותו: הפנטזיה שלי- שורטי שממלא אותך באושר צרוף: alone של עופר ניסים.. השיר הזה ממסטל אותי לא פחות מג'וינטים חח שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודעת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: better off alone חחח ממש מתאים לחתונה :) שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא יודעת 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן 2) אם כן, כמה זמן? לא זוכרת 3) ניסיתם להתחיל איתו? מן הסתם 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן 5) התנשקתם איתו? כן 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא רצתה אותי? 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? גיל 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מנסה להשיג אותה בחזרה.. אם אהבתי אותה פעם אני אוכל לאהוב אותה שוב זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. סופ"ש רגוע =)

../images/Emo189.gif

איזה תאריך לידה מגניב יש לך:) ואגב אני לא ממליצה לך לעשות בפיטמה אבל בלשון זה חזק

אני../images/Emo210.gif

1. מהו שמך?אורפז 2. תאריך לידה:21.11 3. מקום מגורים:אור עקיבא 7. כמה אחים/אחיות?2 9. צבע עיניים?חום ושחור 10. צבע שיער?חום עם פסים 11. משקל:56 12. גובה:167 או משהו השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין לי 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?הכל נסגר נשאר רק אחד באוזן שמאל ונזם 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה?לא 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא זוכרת אולי... 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:דובי פרווה 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?כלום . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף אחד 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?משהו שאחותי שומעת 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?איקיו מסנג'ר ותפוז 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לאכול..לשמוע תדובי שלי מנגן 5. מה עוד תספיק לעשות היום?בעזרת ה' מסיבת יומלדת לחברה..ולגרום לה להינות הכי שאפשר 6. ישנת טוב אתמול?כהה 7. תישן טוב הלילה?מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?אממ לא יודעת כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שירן 3. עונה אהובה של השנה:כל עונה שיש 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:אלה שמתעללים בבעלי חיים איך קוראים לזה ? 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להגשים ת'חלומות שלי...להתקדם לאנשהו 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ליד ליאור חברה שלי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היייתי במרפסת נחשב? אכלת?מקודם התנשקת?אאא...לפני שבועיים קצת יותר התאהבת?לא התאהבתי נשבר לך הלב?לא זוכרת צחקת?היום בבוקר בכית?אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לשושיאתמול נדמה לי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?לא זוכרת חיבקת מישהו/י?אתמול עישנת?אף פעם שתית משקה אלכוהולי?לא זוכרת מתי השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?לא היית במועדון?לא לבשת חצאית?כן קנית בגד?לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?כן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כן הקדישו לך שיר?כן אתמול שיפרו לך את המצברוח?כן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא ואחותי חשבת עליו?ליאור התקשרת אליו?לאחותי נדמה לי התקשר אלייך?גד פגע בך?אף אחד שימח אותך?אממ לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת?מאוחר מה/מי העיר אותך?אחותי הכפרע מה היה הדבר הראשון שאמרת?בחיים?אא.."גה גה"?סתם נו..."דיי אני רוצה לישון" מה היה הדבר הראשון ששמעת?את אחותי ואת אמא מדברות איתי מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת מה אכלת?עוגיות מיקום כרגע: איזה כיתה את:י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק:על המואים
הבנאדם הכי יפה שראית:זה היה מזמן אבל זה חסוי:X את חושבת שאת יפה?כן את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לפעמים את חושבת שאת קרצייה?מאודדדדד את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת:אף אחד אוהב/ת:מפשחה מתגעגע/ת אליו:ליאור והוא חסר לך:הוא עושה לך טוב להיות איתו:הוא הכי מצחיק:ליאור הכי דפוק:אין הכי מוזר:אין הכי כיף לדבר איתו:גד יש לך פלאפון?לא נגנב למי אתה מתקשר הכי הרבה?לאמא איזה צלצול יש לך?מעפן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך?ים ושמיים סגולים בורדו כאלה וירח דק ושקיעה את רוצה להיות זמרת?כן אבל עם הקול שלי ?
את רוצה להיות שחקנית?אולי אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?בגבה מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר"שרופה עליו לנצח" מהתקופה ששמעתי מזרחית מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר:"SALVME" מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי:"האם להיות בך מאוהב" של אביב מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):"איתי"-קרן פלס מזכיר לך את הילדות:בתי קפה -עברי לידר גורם לך לבכות:כשהקיץ יבוא או אישה לוויתן של עברי לידר גורם לך לצחוק:אין גורם לך לרצות לרקוד:שירים בערבית חחחח מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:מלאך-אביב גפן הופך אותך למאוד ישנוני:פלרמו שהיית רוצה לכתוב אותו:זכיתי לאהוב שממלא אותך באושר צרוף:משהו אמיתי שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"אש בליבי בוערת אשש" שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:משהו של ברייט אייז שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:THE END OF THE WORLDE שמסכם את שנות הנעורים שלך:אין ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:כל שיר רוק שאתה אוהב להתעורר לצליליו:ALL IS FULL OF LOVE שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:אין שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:רד הוט צ'ילי פפרס שחכתי ת'שם אבל
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:אין שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:אין שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:"בוא" 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? 2) אם כן, כמה זמן?לא 3) ניסיתם להתחיל איתו?לא 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא 5) התנשקתם איתו?לא 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?יכול להיות 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?אוףף 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?פחד 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?זה קרה לי. אכזבה גדולה זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא 2) אם כן, אתם אוהבים אותו?לא 3) והוא, אוהב אתכם?לא 4) כמה זמן אתם יחד?לא 5) איך הכרתם?מיזבלה עירונית 7) מה אתם הכי אוהבים בו?עיינים 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו?לא יודעת 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?כלום 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם?כלום 11) אתם רבים?לאא 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?לשבת ולדבר איתו 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?לא 14) אתם פוחדים לאבד אותו?כן 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?ת'אמת..כלום

BIoNdY

New member
אוההה חפרנות חחח =]

1. מהו שמך? נועם 2. תאריך לידה: 8.11.90 3. מקום מגורים: צורן 7. כמה אחים/אחיות? 2 9. צבע עיניים? פיפי 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 65 נראה לי 12. גובה: 1.70 ומשהו השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לאא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לאא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לאא 4. אתה מסטול ברגע זה? לאא 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לאא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לאא פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 00 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לאא... נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? אממ כלום הלך הקול במחשב =[ 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אי סי / מסן 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון הרבה, להיות על המחשב, לעשות תשחץ, לעשות עבודה בתיאטרון, ללכת למסעדה ולראות ארץ נהדרת =] 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לראות סרט ולראות חברים 6. ישנת טוב אתמול? כה 7. תישן טוב הלילה? מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? חחחח לא חושב כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני =] חחח סתם... שונא את שניהם 3. עונה אהובה של השנה: אביב 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אנשים שלא נותנים אמון באנשים אחרים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: פעם זה היה להיות עם גל... היום זה לשכוח אותו.. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בכל מקום אחר שהוא לא בגלקסיה הזאתי =] מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שלוש שעות אכלת? גם התנשקת? אממ בגלגול הקודם חחחח התאהבת? לפני שלוש שנים... מאז ועד היום נשבר לך הלב? לפני שנה בערך צחקת? לפני כמה שעות במסעדה בכית? בדרך למסעדה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מת ישו בזמן האחרון לא זוכר מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? מתי שו בזמן האחרון לא זוכר חיבקת מישהו/י? היום אחרי צהריים עישנת? גלגול קודם שתית משקה אלכוהולי? כנ"ל השתכרת? כנ"ל שכבת עם מישהו/י? כנ"ל היית במועדון? לפני שנה וחצי בערך לבשת חצאית? חחחחחח אולי גלגול קודם קנית בגד? אתמול =] =] אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שנה בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כנ"ל הקדישו לך שיר? אממ.. גלגול קודם או משהו שיפרו לך את המצברוח? מתי שו בזמן האחרון חחחח מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי חשבת עליו? עזבו התקשרת אליו? הילה התקשר אלייך? קיש פגע בך? תום שימח אותך? אלין היום: באיזו שעה התעוררת? 10 =] מה/מי העיר אותך? חלום מוזר ביותר מה היה הדבר הראשון שאמרת? "לא הייתי אמור להתעורר לבצפר לפני שעה וחצי?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השואב אבק מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר חחחח מה אכלת? כריות עם חלב =] מיקום כרגע: בית חחח איזה כיתה אתה: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר הבנאדם הכי יפה שראית: רן דנקר אתה חושב שאתה יפה? אמממ ככה אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי? לא אתה חושב שאתה קרצייה? אני יודע.. אבל רק לפעמים אתה חושב שאתה עקשן? כה אתה אוהב אתה עצמך? לא בדיוק בזבזן או חסכן? בזבזן =] בנאדם ש: שונא/ת: לא שונא אף אחד אוהב/ת: גל.. תפסיקו לשאול את זה! מתגעגע/ת אליו: אמא חסר לך: אמא עושה לך טוב להיות איתו: גל... גררר הכי מצחיק: איילתת!! הכי דפוק: דפוק זה גם משהו טוב =] ונופנאפ הכי מוזר: שחר חחח הכי כיף לדבר איתו: יש כמה... נופ.. קיש יש לך פלאפון? חברו הטוב ביותר של האדם למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע... לחברים איזה צלצול יש לך? "כשאת איתי" איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הכלב שלי ושומר מסך? אין לי את רוצה להיות זמרת? כה את רוצה להיות שחקנית? כה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כה איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה בכלל! מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אם זאת אהבה.. אז "האור בחיי" מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: לא יודע חחח מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: נו הזה של שרית חדד עם החבר הזה והזאת חח לא זוכר מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): טיפה טיפה מזכיר לך את הילדות: שלח לי שקט גורם לך לבכות: צליל מיתר גורם לך לצחוק: שירי ילדות כאלה =] גורם לך לרצות לרקוד: גם חחחח מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: האור בחיי.... הופך אותך למאוד ישנוני: שירי ערש למינהם שהיית רוצה לכתוב אותו: האור בחיי שממלא אותך באושר צרוף: יהיה טוב שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: האור בחיי שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: האור בחיי שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שלח לי שקט שמסכם את שנות הנעורים שלך: אם יש שיר שמספר על סיוט.. זה הוא ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לא קיים שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כשאת איתי שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: חחח צליל מיתר שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לא יודע שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אמא הו אמא שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: האור בחיי חחח די כבר! שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: אהבה יש באוויר - מלך האריות 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כה 2) אם כן, כמה זמן? עד עכשיו 3 שנים.. לכו תדעו כמה הלאה 3) ניסיתם להתחיל איתו? כה 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא 5) התנשקתם איתו? לא 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? כה 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? שגיליתי שהוא חרא של בן אדם 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?שהוא לא הומו חחחחח 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מנסה לשחזר את הרגש..

kompotos

New member
../images/Emo198.gif

1. מהו שמך? ספיר 2. תאריך לידה: 29.10 3. מקום מגורים:פ"ת 7. כמה אחים/אחיות?2 אחיות 9. צבע עיניים?חום 10. צבע שיער?שטני 11. משקל: יש דברים שלא צריכים לדעת 12. גובה:1.72 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?כן, בגבה, לאט לאט נגיע להליקס ולסייד 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה? בטבעיות:) 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:בנות 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?אכן נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?so i need you-3 doors down 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?0 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנגר ומוזיקה 4. מה הספקת כבר לעשות היום?ביה"ס, לאכול, להשתעמם וללכת לידיד שלי 5. מה עוד תספיק לעשות היום?לישון 6. ישנת טוב אתמול?יש מצב 7. תישן טוב הלילה?אני מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן היה משעמם לגמרי!! כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?אנערף 3. עונה אהובה של השנה: קיץ 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: בוגדנות? 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?לוס אנגלס מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני חצי שעה אכלת?לפני כמה שעות התנשקת?לפני יומיים התאהבת?לא זוכרת נשבר לך הלב?לפני חצי שנה צחקת?לפני שעה בערך בכית?לא זוכרת אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול נראה לי מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?גם חיבקת מישהו/י? לםני שעה עישנת?לפני חודש + שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע השתכרת?לפני מלא זמן שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית?לפני 3 שנים קנית בגד?פני 3 ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?כבר הייתה את השאלה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כשאני אומרת אני אוהבת אותך אני מתכוונת הקדישו לך שיר?לפני 3 ימים שיפרו לך את המצברוח?היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?ניב חשבת עליו? התקשרת אליו?ניב התקשר אלייך?יובל פגע בך? שימח אותך?כל החברים היום: באיזו שעה התעוררת?9 וחצי מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת?"מה? בוקר?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? ספיר תקומי!! מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת מה אכלת?ארוחת בוקר מיקום כרגע: בית איזה כיתה את:יא בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית:היום הרבה את חושבת שאת יפה?אני סבבה את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?כע את חושבת שאת קרצייה?לפעמים את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית?דיי בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת:יש כמה אוהב/ת:יש הרבה מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו:כל החברים שלי הכי מצחיק:ניב הכי דפוק:גם P: חח הכי מוזר:תומר הכי כיף לדבר איתו:דנה יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא איזה צלצול יש לך?של בוורלי הילס:) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של האודי שלי:) ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?בשפה, והליקס מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי)everything-lifehouse: מזכיר לך את הילדות:היי פייב חח גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק:מרגול-אז מה גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:here without u הופך אותך למאוד ישנוני:שלמה ארצי שהיית רוצה לכתוב אותו:here wiithout u שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אממ יש כמה כאלה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:crash the wedding שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:סופרסטאר חחח שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:נינט שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:tears dont fall שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן 2) אם כן, כמה זמן?הרבה 3) ניסיתם להתחיל איתו?כן 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא 5) התנשקתם איתו?כן 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שלא היינו ביחד? 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אממ היא הייתה סטרייטית חחח 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? תלוי אם אני עדיין אוהבת אותו או לא זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן 2) אם כן, אתם אוהבים אותו?כן 3) והוא, אוהב אתכם?אני מקוה 4) כמה זמן אתם יחד?חודש בערך 5) איך הכרתם?אטרף חחח 7) מה אתם הכי אוהבים בו?הכל:) 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו?לבחור? חחח מה זה שוק 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?עוד לא ממש הספקתי לעשות משהו 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים?בקטנה על שטויות 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? כל פעם איתה זה חוויה:) 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו?כע 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? יאללה ביי -סלאמת:)

etieti1

New member
אני:)

1. מהו שמך?אתי 2. תאריך לידה:13.8.90 3. מקום מגורים:חסוי 7. כמה אחים/אחיות?2 9. צבע עיניים?ירוקות 10. צבע שיער?חום בהיר[עוד מעט צובעת ג'ינג'י] 11. משקל:חסוי לגמרי חחח 12. גובה:מטר 61 ניראה לי השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אין,אבל רוצה!חח 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?באוזניים שתיים חחח היה לי באף): 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לאאא 4. אתה מסטול ברגע זה? לאאא 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?בכדורי לכאבי ראש:S 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?פעם באלף שנה חח פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:דנע כאילו דה@$@#^$& 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה:) . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אפאחד:S 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?יאפ:) נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?בוא-עברי ילדר:) 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?4 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אממ לא 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לאכול חחח 5. מה עוד תספיק לעשות היום?אמממ לאכול חחח 6. ישנת טוב אתמול?בערך חח 7. תישן טוב הלילה?יש מצב חח 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?את הנשיקה הראשונה שלי בכיכר ציון חח כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית חיחי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שקספיר כמובן:) 3. עונה אהובה של השנה: O.C 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:פטפטן חחחחח 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להצליח חחח 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בת"א מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול חח אכלת?לפני שעה התנשקת?לפני שבועיים חח התאהבת?עכשיו אני מאוהבת חח נשבר לך הלב?ממזמן...פווו צחקת?אתמול בכית?ממזמן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?כן:) מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?יאפ חיבקת מישהו/י? כן עישנת?התנסתי שתית משקה אלכוהולי?ממזמן,הפסקתי בעע השתכרת?פול זמן שכבת עם מישהו/י?בכלל לאS: היית במועדון?לא לבשת חצאית?יוו קנית בגד?כן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?כן,נו:) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?ברור!!! הקדישו לך שיר?כע:) שיפרו לך את המצברוח?כןןן מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?יסמין...חברה טובה.. חשבת עליו?דנה חח התקשרת אליו?דנה:) התקשר אלייך?אין לי שיחות יוצאותS: פגע בך?סתם מישהו מפגר חח שימח אותך?מיכלP: היום: באיזו שעה התעוררת9 בבוקרS: מה/מי העיר אותך?אני לבדי חח מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב חח מה היה הדבר הראשון ששמעת?בוא- עברי לידר[חורשת] מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת מה אכלת?כדור שוקולד חח מיקום כרגע: איזה כיתה את:יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית:דנה חע!:) את חושבת שאת יפה?לאS: את חושבת שאת צבועה?מאוד את חושבת שאת קנאית?אולי את חושבת שאת קרצייה?אולי את חושבת שאת עקשנית?כה את אוהבת את עצמך?ממש לא בזבזנית או חסכנית?גם וגם בנאדם ש: שונא/ת:לא יודעת אוהב/ת:דנה מתגעגע/ת אליו:דנה חסר לך:דנה עושה לך טוב להיות איתו:דנה הכי מצחיק:דנה חח הכי דפוק:מטר!D: הכי מוזר:מטר!D: הכי כיף לדבר איתו:מיכל חחח יש לך פלאפון?כן,רוצה?חחח למי אתה מתקשר הכי הרבה?לאפאחד): איזה צלצול יש לך?לא אוהבת אני אוהבת רטט איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?אולסטאר ושומר מסך?לא זוכרת חח את רוצה להיות זמרת?יאפ:) את רוצה להיות שחקנית?לא חושבת אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כןןןן איפה את רוצה פירסינג?לא יודעת,יש לכם עצות? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:אמממממממ לא יודעתS: מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר:לא יודעת מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי:לא יודעת חח מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):בחיי שאני לא זוכרתS: מזכיר לך את הילדות:המממS: גורם לך לבכות:ג'קט גורם לך לצחוק:לא יודעת גורם לך לרצות לרקוד:MY LOVE מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:"בוא":) הופך אותך למאוד ישנוני:לא יודעת חח שהיית רוצה לכתוב אותו:בוא:) שממלא אותך באושר צרוף:ג'קט ובוא חח שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:לא יודעת שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לא חושבת שיהיה חתונה חח שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:חחח אמממ קשה שמסכם את שנות הנעורים שלך:יומן מסע אולי חחח ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:לא יודעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו:תיראי זה אני-סינרגיה שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:חח יש?חחחח שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:דין דין אביב-מוכרת לי מפעם שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:יומן מסע אני חושבת שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:לא זוכרתS: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:לא יודעת 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?הרבה 2) אם כן, כמה זמן?ארבע שנים אני חושבת או יותר?S: 3) ניסיתם להתחיל איתו?לא 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא 5) התנשקתם איתו?לא 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?לא יודעת 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?לא ידועת 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?לא יודעתS: זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן 2) אם כן, אתם אוהבים אותו?ברור! 3) והוא, אוהב אתכם?כך אני חושבת 4) כמה זמן אתם יחד?פחות מחודש חח 5) איך הכרתם?בעזריאלי חח 7) מה אתם הכי אוהבים בו?עיניים RSO! 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו?כי הוא אויל מיוחד?:) 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?צעקתי ברחבי העיר ירושלים "אני אוהבתותך!!!":) 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם?גם צעקהחחחחח 11) אתם רבים?הא?XD 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?הנשיקה הראשונה בכיכר ציון חח 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?לא 14) אתם פוחדים לאבד אותו?מאוד 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?לא יודעתS:

חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי ../images/Emo6.gif

עונה אהובה של השנה: O.C
הכוונה היא לעונות כמו קיץ חורף

../images/Emo85.gifאת כל מה שנשאר

1. מהו שמך?שירן 2. תאריך לידה:9.6.88 3. מקום מגורים:קרית אתא 7. כמה אחים/אחיות?1 9. צבע עיניים?כחול 10. צבע שיער?ג'ינג'י 11. משקל:חחח 12. גובה:157 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?חח 4. אתה מסטול ברגע זה? קמתי בסטלה של השתייה מאתמול 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?חחח 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?כן חצי קופסא פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:בנים 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?סתמי ל-פנים . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?חחחחח 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא נחייה את הרגע?בכיף 1. מה מתנגן עכשיו?שבק ס 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר אייסי וסוליטר 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לאכול 5. מה עוד תספיק לעשות היום?להפגש עם כולם 6. ישנת טוב אתמול?לא 7. תישן טוב הלילה?מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?הוא רק התחיל כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שניהם..כל אחד בתחומו 3. עונה אהובה של השנה: אביב נראה לי 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות אדישות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:אושר 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?לונדון מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?היום התנשקת?אתמול...חחחח התאהבת?פייי נשבר לך הלב?פיייי צחקת?אתמול בכית?לפני כמה ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?בטח אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?כנל חיבקת מישהו/י? אתמול עישנת?תכף שתית משקה אלכוהולי?אחושילינג אתמול השתכרת?אתמול שכבת עם מישהו/י?איף היית במועדון?הייתי במסיבת קיבוץ אתמול אולי זה נחשב מועדון לבשת חצאית?שנים קנית בגד?שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?זה כבר היה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר?אנערף שיפרו לך את המצברוח?היוםםם מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אימא חשבת עליו?יסמין התקשרת אליו?נטע התקשר אלייך?עדי פגע בך?איףףף שימח אותך?נטע היום: באיזו שעה התעוררת?12 מה/מי העיר אותך?הפלאפון שלי, עדי מה היה הדבר הראשון שאמרת?הלו מה היה הדבר הראשון ששמעת?מה קורה מה היה השיר הראשון ששמעת?תראי זה אני של סינרגיה- הצלצול שלי מה אכלת?פרוסה עם קוטג' ונס קפה מיקום כרגע: חדר של אח שלי איזה כיתה את:סיימתי ללמוד..אבלמכיוון שאני מורה כרגע אז כיתה א' בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית:לא הכי יפה אל חן הוא בין היפים את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?פעמים את חושבת שאת קנאית?תלוי את חושבת שאת קרצייה?חחחחחחחח כשאני רוצה את חושבת שאת עקשנית?מאוד את אוהבת את עצמך?מנסה בזבזנית או חסכנית?בזבזנית אחושילנג בנאדם ש: שונא/ת:לא שונאת אוהב/ת:עזבוני מתגעגע/ת אליו:איףףףף חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו:חן, הילדים החברות הכי מצחיק:עדי ללא ספק הכי דפוק:עדי ללא ספק הכי מוזר:עדי ללא ספק..חחחח הכי כיף לדבר איתו:וואע וואע עם כולם כיף לדבר יש לך פלאפון?כמובן למי אתה מתקשר הכי הרבה?עדי איזה צלצול יש לך?תראי זה אני -סינרגיה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?איףף ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?חח לא את רוצה להיות שחקנית?חח לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?בדכ איפה את רוצה פירסינג?בהרבה מקומות מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:של ארוסמית' השי נושא של ארמגדון מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר:וואי לבכות לך את בן
. מצטערים וגן החטאים את עומרי מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי:המוןן מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):מכה אפורה מזכיר לך את הילדות:ילדות?שירי פינק פלויד וביטלס,שלמה ארצי גורם לך לבכות:המון המון אבל בעיקר לבכות לך לילות לבנים סוף העולם וכל זה גורם לך לצחוק:בית נבנה.. שירים של אריק ברמן גורם לך לרצות לרקוד:משינה מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:ממממ רוצה לשכב איתך...חחחח הופך אותך למאוד ישנוני:וואי וואי אהבת נעורי של שלום חנוך. שהיית רוצה לכתוב אותו:סוף העולם שממלא אותך באושר צרוף:חחח המתוקות האחרונות..חח שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:איף די שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:לילות לבנים שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:חדר קטן שמסכם את שנות הנעורים שלך:עכשיו מעונן...חחח ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:איף חדל שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:פינק פלויד שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:לבכות לך שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:אווו שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:ארמגדון נוטינג היל מישהו לרוץ איתו פיי יש המון 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן 2) אם כן, כמה זמן? 3) ניסיתם להתחיל איתו? 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? 5) התנשקתם איתו? 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?לא יודעת 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?בגידה 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?שם מעפן 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?תלוי כמה חרמנית אני..חח זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?

למעלה