C_C
מהו שמך המלא?אממ אני מעדיפה לא להגיד...רק אתי. תאריך לידה:13.8.90 מקום מגורים:חסוי כמה אחים/אחיות?2 צבע עיניים?ירוקות צבע שיער?חום בהיר משקל:לא יודעתXDDD גובה:מטר 61 אני חושבת... אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?על כלום חח השחטה עצמית יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?היה לי באףS: התנסת בעבר בסמים? איזה?בעעע אתה מסטול ברגע זה? לא זכור לי יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?נופפפ ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?אממממ....עדיף שלא תדעו מצרות. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?פעם באלף שנה... פרטים אינטימיים העדפה מינית: נשים חח סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"?הא?XD כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה

עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף אחד חח האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?יווו

איזה מגמה היית בביה"ס?ג"ג מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?זמרת חח ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?נאממ...? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?ביולוגיה נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?סינרגיה-תיראי זה אני עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אמממ.. מה הספקת כבר לעשות היום?כלוםS: מה עוד תספיק לעשות היום?לראות השיר שלנו 4?ח ישנת טוב אתמול?ממש לא תישן טוב הלילה?אולי..... למה?אין לי חשק=/ האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא יודעת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום אכלת?אממ כן.... התנשקת?כן התאהבת?כן נשבר לך הלב?אממ כן,ממזמן

צחקת?אתמול אני חושבת... בכית?היום כשפיהקתי...ח עישנת?אתמול שתית משקה אלכוהולי?לאאאX_X השתכרת?ח אין מצב... שכבת עם מישהו/י?לעעעעעעעעע היית במועדון?חח לא אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כן

מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?יוגב חשבת עליו?דנה

התקשרת אליו?אין לי שיחות יוצאותX_X התקשר אלייך?דנעעע אהובה שלי חח פגע בך?רחלי [רותחתתתתת] שימח אותך?דנה חח רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת איזה כיתה את:יא' את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?מממ...S: את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?יש בזה משהוXD את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?אולי..... את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?כןP: את/ה אוהב/ת את עצמך?אממ.. חחח יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אין לי שיחות יוצאות אבל אם יכולתי הייתי מתקשרת לדנה

איזה צלצול יש לך?תיראי זה אני הקול הכי יפה ששמעת?נו דנה חחח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שחור ושומר מסך?לא יודעת חח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?חח לאאאאאS: איפה את רוצה פירסינג?ב....XD 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?נשיקות חח הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?עצביםS: במי התאהבתי השנה?דנה כאילו דה!@$#$^$%*@$&XDDD ממי נפרדתי השנה?אף אחד מי פגע בי השנה?אף אחד במי פגעתי השנה?אף אחד לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?הרבהההה מתי צחקתי הכי הרבה השנה?לא זוכרתS: מתי בכיתי הכי הרבה השנה?בטיול מ"בראישית" מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?מתי שהו): מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?עכשיו חח איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?לא זכור לי שקיבלתי מתנות השנה איך חגגו לי יומולדת השנה?סתם בבית עם חברות.. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?לא יודעת איזה סרט הכי אהבתי השנה?לא יודעת כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?אולי חצי מהם חח איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?שאני גאהXD מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?לא יודעת חח איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?לא דעת איך תסכם את השנה במילה אחת?פסדר האם חל בך שינוי השנה?מאוד איך חחגת את תחילת השנה?דנה סמים ורוקנרול חחח ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:לצאת מהארון ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:לצאת מהארון איזה סילבסטר הכי זכור לך?זה חח איזה אדם `גילת מחדש` השנה?לא הבנתי ח איזה אירוע היית מוחק מהשנה?לא יודעת איזה אירוע עשה לך טוב השנה?לא יודעת מקום בו הכי נהנת?ת"א חח אירוע שהכי השפיע עליך?חתונה בכפר חב"ד חח אירוע שאיכזב אותך?חינה חח האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?הרבה אם כן, כמה זמן?הכי הרבה זמן זה היה כמעט בין 5 ל6 שניםS: הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לאאא התנשקתם איתו?לאאא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?סבבה... זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?אכן

אם כן, אתם אוהבים אותו?מאוד!

והוא, אוהב אתכם?כך אני חושבת לפחות חח כמה זמן אתם יחד?אממ... שלוש שבועות חח איך הכרתם?בת"א..."קסם של הילה הומולסבית" מה אתם הכי אוהבים בו?חיוך

מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אופי חמודדדדד

אתם רבים?לאאאאא חס וחלילה חס וחציל מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?טיול בת"א חח האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?אף פעם אתם פוחדים לאבד אותו?מאוד): מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?להפסיד הכל... אקסים: כמה אקסים יש לכם?3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?כן אבל בתור ידיד טוב

האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?ברור! מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?מעגל לא סגור האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?כן אבל אני כבר תפוסה חח האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא