טIcטי

New member
לב-ש| קח שבר ועוד שבר.. ../images/Emo18.gif|ט|

מהו שמך המלא? שחף יהונתן נוי תאריך לידה: 19.6 מקום מגורים: חולון ניקים אחרים באתרים אחרים: איף. יש יותר מדי כמה אחים/אחיות? פחות מדי. צבע עיניים? שחור צבע שיער? שחור משקל: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גובה: קצת אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים [: השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? כן, שישה, שני שחפים, ורד, מסיכות, לב, עיניים+סמל של תאומים. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן, ארבעה., לשון, גבה, טראגוס, סייד ליפ התנסת בעבר בסמים? איזה? שששששש אתה מסטול ברגע זה? חחחחחחחחח מרוב שינה. כן. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? כע ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כע אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? הרבה פרטים אינטימיים העדפה מינית: חזירים מעופפים [: סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? חחחח משלמים לי. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מי זוכר? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. לא נראה לי לפחות. איזה מגמה היית בביה"ס? עיצוב ואומנות. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? דראג קווין [: קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אדריכלות. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? אנוק - אבריטינג עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? כרגע סיימתי את כל השיחות. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר פוטושמוק, אייסי, מסן. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון ולקבוע שיעור נהיגה. מה עוד תספיק לעשות היום? כלום. ישנת טוב אתמול? לא. תישן טוב הלילה? לא. למה? ככה. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן. ומה אכפת לכם? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול? אכלת? אתמול? התנשקת? אתמול? התאהבת? :| נשבר לך הלב? אתמול? צחקת? אתמול? בכית? אתמול? עישנת? אתמול? שתית משקה אלכוהולי? אתמול? השתכרת? יום שישי. שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? אתמול? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמנון חשבת עליו? --- התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? אמא פגע בך? ----- שימח אותך? --- רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה כיתה את: סיימתי ביצפר את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן. מאוד. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן. את/ה אוהב/ת את עצמך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? בגידה. הקול הכי יפה ששמעת? --- איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בניין עם הסמל של HIM באמצע הים. ושומר מסך? משפט משיר של גאנז.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף? כע איפה את רוצה פירסינג? אנדרגראונג. 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? וואו. תכלס המון. [NOT] הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? :| במי התאהבתי השנה? חחח לענות על זה? XD ממי נפרדתי השנה? הוווו כפרעל שחף [:# מי פגע בי השנה? ----- במי פגעתי השנה? --- לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אוונסנס, תכלס. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אתמול? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? אתמול? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? עכשיו? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? אתמול. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? :| איך חגגו לי יומולדת השנה? עוד לא הגיע. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?איף. יותר מדי. איזה סרט הכי אהבתי השנה? - כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? רובם? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? עומר. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שקט. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? - איך תסכם את השנה במילה אחת? נגמר. האם חל בך שינוי השנה? כן. איך חחגת את תחילת השנה? באמת או חובה, ודג מלוח [:# ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: שקט? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: בלאגן? איזה סילבסטר הכי זכור לך? - איזה אדם `גילת מחדש` השנה? --- איזה אירוע היית מוחק מהשנה? - איזה אירוע עשה לך טוב השנה? - מקום בו הכי נהנת? - אירוע שהכי השפיע עליך? - אירוע שאיכזב אותך? - האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כע. אם כן, כמה זמן? הכי הרבה? שנתיים ומשהו. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא. התנשקתם איתו? כן. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? צוחקים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? - אם כן, אתם אוהבים אותו? - והוא, אוהב אתכם? - כמה זמן אתם יחד? - איך הכרתם? - מה אתם הכי אוהבים בו? - מה גרם לכם לבחור דווקא בו? - אתם רבים? - מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? - האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? - אתם פוחדים לאבד אותו? - מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? - אקסים: כמה אקסים יש לכם? 4 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לא. בד"כ. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא. בעצם.. תלוי. איף. סתמו >< מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? השלושה הראשונים כן. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן. וכן. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא.

eliormagick

New member
שלי...

מהו שמך המלא?אליאור אזולאי תאריך לידה:11.10.86 מקום מגורים:ירושלים ניקים אחרים באתרים אחרים:אין לי כוח כמה אחים/אחיות?4 צבע עיניים?חום צבע שיער?שחור משקל:56 בערך מינוס פלוס גובה:1.79 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?בגבה ומתחת לשפה התנסת בעבר בסמים? איזה?לא אתה מסטול ברגע זה? לא יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?ברור אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פרטים אינטימיים העדפה מינית:חצי בנים חצי בנות סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"?איימי לי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף אחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?מינהל מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?עיצוב נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? The World Is Not Enough עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?וינדוס פליר מנסן ואיסייקיו מה הספקת כבר לעשות היום?לישון מה עוד תספיק לעשות היום?להמשיך לישון(עייף מאתמול) ישנת טוב אתמול?לא ישנתי בכלל תישן טוב הלילה?נחיה ונראה למה?ככה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אה? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני חמש דקות אכלת?בתחנה המרכזית בתל אביב עם אוהד איתי ומשהP: התנשקת? פף מי זוכר כבר התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת?אתמול בכית?אתמול עישנת?אתמול שתית משקה אלכוהולי?אתמול השתכרת?מזמן שכבת עם מישהו/י?אף פעם היית במועדון? מזמן של סטרייטים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני חודש וקצת מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?תשכנה שלי חשבת עליו? התקשרת אליו?אמא התקשר אלייך?אחותי פגע בך? שימח אותך? רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה כיתה את: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?כן את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?כשצריך את/ה אוהב/ת את עצמך? לפעמים יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאודע איזה צלצול יש לך? מחר של אביב גפן הקול הכי יפה ששמעת? של איימי לי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?משהו עם עצים וכאלה ושומר מסך?החלון המעפן של הוינדוס אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא איפה את רוצה פירסינג? ממ לאודע איפה שרציתי יש לי כבר 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? לא פיטרו אותי XD הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה?במי שפגע בי... לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?גארבג' מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מאיפה אני זוכר מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בשבועות מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?בשבועות פסח משהו כזה... מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שהכאבתי איזה סרט הכי אהבתי השנה? מישהו לרוץ איתו כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?או הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?עם הרוב איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?שתהיה יותר טובה איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? רעה האם חל בך שינוי השנה?כן איך חחגת את תחילת השנה?ברחוב עם שחף אוהד משה הדס איתי גל אודי הורס וממ כל מי שהיה שםP: ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:מי שיודע יודע... ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:ליפול איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה?שחף איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כה התנשקתם איתו? כן אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? איך אפשר להגיב כבר... זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם?יותר מידי האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? שברון לב וזכרונות... ולאחד געגועים האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?ניסתי, לא הצליח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

saptenn

New member
../images/Emo27.gif

מהו שמך המלא? ספיר משהו תאריך לידה: 8/7 מקום מגורים: צפון ניקים אחרים באתרים אחרים: - כמה אחים/אחיות? 2 אחים צבע עיניים?חומות צבע שיער? שחור משקל: חח גובה:1.60 ומשהו אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אני רוצה גיטרה, אבל לא יוצא השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא אבל יהיה חח יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הליקס אם זה נחשב התנסת בעבר בסמים? איזה? לא אתה מסטול ברגע זה? לא יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חחח לא עדיין לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא ניסיתי אבל עבר לי בראש אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים העדפה מינית: כשאני אדע אני אגיד לכם... סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? חחחח שישלמו הם :] כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? - האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי? חח מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לאדעת.. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Nelly Furtado feat. Timbaland - Promiscuous עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ מסנג'ר וזה מה הספקת כבר לעשות היום? לישון חח מה עוד תספיק לעשות היום? ללמוד ללשון מחר ישנת טוב אתמול? בערך תישן טוב הלילה? אולי למה? כי אנחנו כאן בשבילך האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא נראלי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? מקודם אכלת? לפני שעתיים ככה התנשקת? שבועיים התאהבת? סוף שנה שעברה. נשבר לך הלב? סוף שנה שעברה? צחקת? היום בכית? אתמול עישנת? מי מעשן שתית משקה אלכוהולי? אתמול בלילה השתכרת? חודש שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חברה חשבת עליו? היא... התקשרת אליו? חברה התקשר אלייך? חברה חח פגע בך? לא זוכרת.. אבל אם משהו רציני כאילו, אז האקס שלי שימח אותך? היא :) רגע שהיית רוצה שיחזור: לא יודעת מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה כיתה את: י' את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לרוב כה את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? הכי לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? אממ די.. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? לא ממש חח את/ה אוהב/ת את עצמך? אני חייבת לאהוב את עצמי :] יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברה איזה צלצול יש לך? Blind של לייפהאוס הקול הכי יפה ששמעת? חח לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משו יפה כזה ושומר מסך? רגיל של XP חח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי איפה את רוצה פירסינג? גבה נראלי 2007: נחשוב שאתם מדברים על 2006 הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? שהספקתי לעשות כ"כ דברים, ולשכוח על הדרך הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? אממ אהבה, המלחמה במי התאהבתי השנה? אממ בה... ממי נפרדתי השנה? מהאקס מי פגע בי השנה? הרבה במי פגעתי השנה? לא יודעת לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? Lifehouse, Damien Rice, מיי כמיקל רומנס, די יש כל כך הרבה מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בסוף כיתה ט' מתי בכיתי הכי הרבה השנה? במלחמה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? לא יודעת מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? האייפוד
איך חגגו לי יומולדת השנה? חח עשו לי מסיבת הפתעה על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? אהבתי הרבה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? חלק מהם חח איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? יש כל כך הרבה דברים איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? וואלה.. בסדר האם חל בך שינוי השנה? ענק איך חחגת את תחילת השנה? מסיבה פרטית כזאת ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? של השנה חח איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? כל כך הרבה.. שנה בערך הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה חח זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן... האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? הכל בערך. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא.. נראה לי שהכל ברור. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא, היה טוב וטוב שהיה

etieti1

New member
C_C

מהו שמך המלא?אממ אני מעדיפה לא להגיד...רק אתי. תאריך לידה:13.8.90 מקום מגורים:חסוי כמה אחים/אחיות?2 צבע עיניים?ירוקות צבע שיער?חום בהיר משקל:לא יודעתXDDD גובה:מטר 61 אני חושבת... אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?על כלום חח השחטה עצמית יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?היה לי באףS: התנסת בעבר בסמים? איזה?בעעע אתה מסטול ברגע זה? לא זכור לי יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?נופפפ ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?אממממ....עדיף שלא תדעו מצרות. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?פעם באלף שנה... פרטים אינטימיים העדפה מינית: נשים חח סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"?הא?XD כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה:) עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף אחד חח האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?יווו:) איזה מגמה היית בביה"ס?ג"ג מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?זמרת חח ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?נאממ...? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?ביולוגיה נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?סינרגיה-תיראי זה אני עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?3 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אמממ.. מה הספקת כבר לעשות היום?כלוםS: מה עוד תספיק לעשות היום?לראות השיר שלנו 4?ח ישנת טוב אתמול?ממש לא תישן טוב הלילה?אולי..... למה?אין לי חשק=/ האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא יודעת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום אכלת?אממ כן.... התנשקת?כן התאהבת?כן נשבר לך הלב?אממ כן,ממזמן:) צחקת?אתמול אני חושבת... בכית?היום כשפיהקתי...ח עישנת?אתמול שתית משקה אלכוהולי?לאאאX_X השתכרת?ח אין מצב... שכבת עם מישהו/י?לעעעעעעעעע היית במועדון?חח לא אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?כן:) מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?יוגב חשבת עליו?דנה:) התקשרת אליו?אין לי שיחות יוצאותX_X התקשר אלייך?דנעעע אהובה שלי חח פגע בך?רחלי [רותחתתתתת] שימח אותך?דנה חח רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת?לא זוכרת איזה כיתה את:יא' את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?מממ...S: את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?יש בזה משהוXD את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?אולי..... את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?כןP: את/ה אוהב/ת את עצמך?אממ.. חחח יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אין לי שיחות יוצאות אבל אם יכולתי הייתי מתקשרת לדנה:) איזה צלצול יש לך?תיראי זה אני הקול הכי יפה ששמעת?נו דנה חחח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?שחור ושומר מסך?לא יודעת חח אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?חח לאאאאאS: איפה את רוצה פירסינג?ב....XD 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?נשיקות חח הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?עצביםS: במי התאהבתי השנה?דנה כאילו דה!@$#$^$%*@$&XDDD ממי נפרדתי השנה?אף אחד מי פגע בי השנה?אף אחד במי פגעתי השנה?אף אחד לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?הרבהההה מתי צחקתי הכי הרבה השנה?לא זוכרתS: מתי בכיתי הכי הרבה השנה?בטיול מ"בראישית" מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?מתי שהו): מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?עכשיו חח איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?לא זכור לי שקיבלתי מתנות השנה איך חגגו לי יומולדת השנה?סתם בבית עם חברות.. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?לא יודעת איזה סרט הכי אהבתי השנה?לא יודעת כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?אולי חצי מהם חח איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?שאני גאהXD מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?לא יודעת חח איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?לא דעת איך תסכם את השנה במילה אחת?פסדר האם חל בך שינוי השנה?מאוד איך חחגת את תחילת השנה?דנה סמים ורוקנרול חחח ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:לצאת מהארון ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:לצאת מהארון איזה סילבסטר הכי זכור לך?זה חח איזה אדם `גילת מחדש` השנה?לא הבנתי ח איזה אירוע היית מוחק מהשנה?לא יודעת איזה אירוע עשה לך טוב השנה?לא יודעת מקום בו הכי נהנת?ת"א חח אירוע שהכי השפיע עליך?חתונה בכפר חב"ד חח אירוע שאיכזב אותך?חינה חח האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?הרבה אם כן, כמה זמן?הכי הרבה זמן זה היה כמעט בין 5 ל6 שניםS: הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לאאא התנשקתם איתו?לאאא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?סבבה... זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?אכן:) אם כן, אתם אוהבים אותו?מאוד!:) והוא, אוהב אתכם?כך אני חושבת לפחות חח כמה זמן אתם יחד?אממ... שלוש שבועות חח איך הכרתם?בת"א..."קסם של הילה הומולסבית" מה אתם הכי אוהבים בו?חיוך:) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אופי חמודדדדד:) אתם רבים?לאאאאא חס וחלילה חס וחציל מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?טיול בת"א חח האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?אף פעם אתם פוחדים לאבד אותו?מאוד): מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?להפסיד הכל... אקסים: כמה אקסים יש לכם?3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?כן אבל בתור ידיד טוב:) האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?ברור! מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?מעגל לא סגור האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?כן אבל אני כבר תפוסה חח האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא

אני רוצה שתדעי, זה מכאן עד הסוף../images/Emo20.gif.

מהו שמך המלא? חן. תאריך לידה: 13.1.91 מקום מגורים: חולון. ניקים אחרים באתרים אחרים: אוח כל מיני. כמה אחים/אחיות? 2. צבע עיניים? חום. צבע שיער? ^ משקל: גובה: 1.56 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. אתה מסטול ברגע זה? לא|: יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן, ותלוי. פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנות. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? חחחחחחח כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא, כנראה. איזה מגמה היית בביה"ס? מדעי החברה, ועדיין. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? פי לא יודעת.. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? O_O קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא יודעת. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Lifehouse - Everything עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאפ מה הספקת כבר לעשות היום? ללמוד למבחן בלשון. מה עוד תספיק לעשות היום? לראות סרט אצל יעלי. ישנת טוב אתמול? פחות או יותר. תישן טוב הלילה? יאפ. למה? כי ככה. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? נופ. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר. אכלת? מקודם. התנשקת? אתמול. התאהבת?
. נשבר לך הלב? צחקת? היום. בכית? אתמול. עישנת? אתמול. שתית משקה אלכוהולי? לפני מלא זמן. השתכרת? ^ שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? יום שישי. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול בלילה. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? שרון. חשבת עליו? בובי. התקשרת אליו? אין שיחותD: התקשר אלייך? בובי. פגע בך? שימח אותך? ^ רגע שהיית רוצה שיחזור: יום שישי בלילה.. מה היה השיר הראשון ששמעת? הראשון!? איזה כיתה את: י'. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? לא. את/ה אוהב/ת את עצמך? כן. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? כשהיו שיחות, אז לבובי. איזה צלצול יש לך? Hysteria הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? איזה שחקנית אחת ושומר מסך? שחור. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא. איפה את רוצה פירסינג? בלשון. 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הקשר שלנו. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? אני חושבת שיום שישי. |: במי התאהבתי השנה?
ממי נפרדתי השנה? אף אחד. מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הרבה:) מתי צחקתי הכי הרבה השנה? לא זוכרת.. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בחודשיים האחרונים. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? לא יודעת. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל הזמן. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?
. איך חגגו לי יומולדת השנה? לא משהו מרגש האמת. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שלא הייתי מספיק אמיתית בהתחלה. איזה סרט הכי אהבתי השנה? לא יודעת. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? לא יודעתO_0 עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? ^ איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? זה סוד, לא? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שהלימודים שלי ישתפרו יותר. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? מ איך תסכם את השנה במילה אחת? מדהימה. האם חל בך שינוי השנה? כן. איך חחגת את תחילת השנה? נשיקה ומכתב, והפיצה ב11. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שמה שאני מצפה לו לא יקרה. איזה סילבסטר הכי זכור לך? שנה שעברה. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? לא יודעת. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? יום שישי בצהריים.. ובטח יהיו עוד. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? 17.6
. מקום בו הכי נהנת? לא יודעת.. אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אני חושבת. אם כן, כמה זמן? לא יודעת. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? אמ, כן? התנשקתם איתו? לא. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חבל? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? מאוד. והוא, אוהב אתכם? כן. כמה זמן אתם יחד? חצי שנה, כרגע. איך הכרתם? דרך חברה משותפת. מה אתם הכי אוהבים בו? הכל. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? העקשנות, נראה לי. אתם רבים? לא. מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 15.9. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אהא. אתם פוחדים לאבד אותו? לא. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אני מוכנה לעשות הכל. אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן, ברור. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? כלום. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? בערך. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן.

אמ,.

מהו שמך המלא? מיטל. תאריך לידה: 14.11.87 מקום מגורים: רחובות. ניקים אחרים באתרים אחרים: יש המון. כמה אחים/אחיות? 2. צבע עיניים? חום. צבע שיער? שטני. משקל: בלאט. מאיפה לי. גובה: 1.73 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא איזה, הלוואי. השחטה עצמית
פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים.
סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אף אחד. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? :) האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? ספרות ופסיכולוגיה סוציולוגיה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? וואלה לא יודעת. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? נו. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? קרימינולוגיה. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? קרן פלס - זאת שבמקומי. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? Winamp מה הספקת כבר לעשות היום? לחזור הביתה, ולישון.
מה עוד תספיק לעשות היום? כלום. ישנת טוב אתמול? כמעט ולא ישנתי מאתמול. תישן טוב הלילה? כן. למה? כי לא ישנתי כבר יומיים! האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? וואלה לא. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? ביום שני שעבר. (לצבא) אכלת? עכשיו. התנשקת? :) התאהבת? וואי. נשבר לך הלב? לא נשבר. צחקת? היום. בכית? מזמן. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? לא יודעת. השתכרת? לא קרה. שכבת עם מישהו/י? מה זה משנה. היית במועדון? לפני כמה זמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני כמה ימים. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אילן. חשבת עליו? עלייה. התקשרת אליו? רועי. התקשר אלייך? תום. פגע בך? אף אחד. שימח אותך? ענבר. רגע שהיית רוצה שיחזור: וואי,
. הוא לא יחזור אבל ;( מה היה השיר הראשון ששמעת? אה?! מתי. איזה כיתה את: צבא. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן. את/ה אוהב/ת את עצמך? כרגע, לא. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? :) איזה צלצול יש לך? מוש בן ארי - משא ומתן.
הקול הכי יפה ששמעת? אמממ... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של המחשב, HP. ושומר מסך? כנ"ל. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ברור. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה. אבל אוהבת בגבה. 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? היא. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? היא. במי התאהבתי השנה? בה. ממי נפרדתי השנה? נו :\ מי פגע בי השנה? אף אחד. במי פגעתי השנה? :\ לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? וואי, מוש בן ארי - התאהבות.
, היהודים - לא שמעתי לפני כן, מירי מסיקה - כנ"ל, בכלל - כל הסגנון שלי במוזיקה התחדש.
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אמ, וואלה לא יודעת. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לא יודעת. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? לפני כמה חודשים. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? עכשיו. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? המתנות של דנה.
איך חגגו לי יומולדת השנה? סגרתי בצבא |: אבל דנה הייתה אצלי. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? אמ... בלאט :\\ לא חשוב. איזה סרט הכי אהבתי השנה? לא היה לי זמן כ"כ לראות סרטים, אבל בעיקרון, Loving Annabelle.
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? פוווו, המון. המון. יותר מדי.
עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם כולם אני בקשר. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא יודעת. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה טוב, אחרי קק"צ, עם אנשים חדשים (וישנים
), אהבה. ואושר. :) איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? השגתי מה שרציתי. איך תסכם את השנה במילה אחת? התחילה בטוב, ונגמרה בטוב, אבל עם קשיים באמצע. האם חל בך שינוי השנה? כן. :| איך חחגת את תחילת השנה? בצבא, כמו כל חגיגה... תמיד אני סוגרת!!##%^%$Y^$%Y&
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:
. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: מעצמי. איזה סילבסטר הכי זכור לך? לא זכור לי שום סילבסטר. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? שי. אפשר להגיד. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? התקופה בחטמ"ר. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? היא, היא והיא.

המשך,

מקום בו הכי נהנת? טרבין.
אירוע שהכי השפיע עליך? טרבין. אירוע שאיכזב אותך? אמ... לא חשוב. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? וואלה לא. אם כן, כמה זמן? ... הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? נו. התנשקתם איתו? למה שאני אתנשק עם מישהו שלא אוהב אותי?! אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? באסה... :-\ זה קרה לי פעם. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אממ... לא מגדירה. אם כן, אתם אוהבים אותו? ... והוא, אוהב אתכם? ... כמה זמן אתם יחד? ... איך הכרתם? אווו. מה אתם הכי אוהבים בו? וואי. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? ... אתם רבים? ... מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? אוף. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? ... אתם פוחדים לאבד אותו? כה. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? נו. אקסים: כמה אקסים יש לכם? יותר מדי. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? נו. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? רק עם 3. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? פשש טוב שלא הכל. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? וואלה אין לי מה לסדר. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא יודעת. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? נו. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא.

פיתiש

New member
עונה...

מהו שמך המלא? אזולאי עמית תאריך לידה:11/1 מקום מגורים:חדרה ניקים אחרים באתרים אחרים:אותו השם! כמה אחים/אחיות?שני אחים גדולים ואחות אחת קטנה! צבע עיניים?כחולות צבע שיער?שחום משקל:חע גובה:1.70 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כן, פסנתר... השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?באוזן למעלה! התנסת בעבר בסמים? איזה?לא.. אתה מסטול ברגע זה? לא נראה לי חח יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?כן ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פרטים אינטימיים העדפה מינית: אין סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"?Alecia Beth Moore כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אין העדפה... עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?לא יודעת לא סופרת... האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?עוד לא הייתי מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?שחקנית ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כן נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?Pink - Family Portrai עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עצמי אני ואנוכי.. משהו כזה.. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר ואייסיקיו מה הספקת כבר לעשות היום?ללכת לבית הספר,לראות סרט,לישון... מה עוד תספיק לעשות היום?להתקלח!!!חח ישנת טוב אתמול?ככה ככה תישן טוב הלילה?מקווה למה?ככה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא יודעת.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום אכלת?אתמול.. התנשקת?שבוע התאהבת?מנסה לשמור על זה.. נשבר לך הלב?שלושה חודשים צחקת?שעה בכית?שבוע עישנת?הממ --- אין שתית משקה אלכוהולי?אתמול השתכרת?שלושה חודשים שכבת עם מישהו/י?שבועיים היית במועדון?לפני ארבעה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?חודשיים וחצי.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחי חשבת עליו?ידידה שלי התקשרת אליו?החברה הכי טובה שלי התקשר אלייך?אחי פגע בך?לא יודעת.. היו כמה לערך באותו הזמן! שימח אותך?ידידה שלי רגע שהיית רוצה שיחזור:לא רוצה ששום דבר יחזור אבל שיהיה דומה! מה היה השיר הראשון ששמעת?בני בני ילד רע איזה כיתה את:ט' את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?יכול להיות את חושבת שאת עקשנית?מאוד!! את אוהבת את עצמך?בערך.. יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?ידידה שלי איזה צלצול יש לך?שיר לי pink... הקול הכי יפה ששמעת?לא כלכך יודעת הלכתי אחרי הקול ובסוף הוא נעלם! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה של העיניים שלי (חשתי חח) ושומר מסך?אין אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?ברור!!!!!!!!!!!!!! איפה את רוצה פירסינג?באף 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?שתיהיה לי אהבה שתצליח! הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?שברו לי את הלב במי התאהבתי השנה?סוד.. ממי נפרדתי השנה?חבר שלי לשעבר.. כי הבנתי שאני לא אוהבת אותו ושאני אוהבת בנות! מי פגע בי השנה?הרבה שנשים.. במי פגעתי השנה?לא יודעת אבל אם פגעתי במישהו אז סליחה! לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?pink!!! מתי צחקתי הכי הרבה השנה?כשהייתי במצב כפית מתי בכיתי הכי הרבה השנה?כשסבא שלי נפטר.. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?כמעט כל הזמן..*רחמים* מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?כשהייתי צריכה את מי שיש לי! איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?מתנת החיים איך חגגו לי יומולדת השנה?בעוד 10 יום אז אין לי מושג עדיין על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?על כמה דברים! איזה סרט הכי אהבתי השנה?בנות בלי גבולות כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?המון!!!!!!! עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?כולם.. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?שאני אוהבת גם בנות מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?לא הרבה איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?השתנתי (לטובה! נראהל לי..) איך תסכם את השנה במילה אחת?סבבה האם חל בך שינוי השנה?כן!!! הרבה איך חחגת את תחילת השנה?מסיבה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:תמיכה כללית! ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:לתת למישהו לחדור פנימה (ללב) איזה סילבסטר הכי זכור לך?של השנה איזה אדם `גילית מחדש` השנה?חברה טובה איזה אירוע היית מוחק מהשנה?לא יודעת הכל לטובה איזה אירוע עשה לך טוב השנה?אירוע משפחתי מקום בו הכי נהנת?בחלום אירוע שהכי השפיע עליך?כשהייתי באילת לבד בלי משפחה וזה שינה אותי לגמריי אירוע שאיכזב אותך?.... האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן?הרבה הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?הייתי מתחרפנת! זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו?... והוא, אוהב אתכם?... כמה זמן אתם יחד?... איך הכרתם?... מה אתם הכי אוהבים בו?... מה גרם לכם לבחור דווקא בו? ... אתם רבים?... מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?... האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?... אתם פוחדים לאבד אותו?... מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?... אקסים: כמה אקסים יש לכם?חחח אני אמורה לדעת? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?יכול להיות האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?לא כן כן כן גם וגם האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?לא ממש האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?כן כן ולא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?כן האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן מי שרוצה: איי סי- 179776199 מסנ- [email protected]

toxicatedheart

New member
../images/Emo14.gifועכשיו תביני שזה לבד.../images/Emo18.gif

מהו שמך המלא? אמנון דוד פרץ. איתי חכה חכה!! תאריך לידה:2/11/1987 . מקום מגורים: ברארות יצחק :X. ניקים אחרים באתרים אחרים: sk8erboi. כמה אחים/אחיות?שני אחים שתי אחיות. צבע עיניים? חום כהה. צבע שיער? בלונדיני
משקל:
גובה: 1.72 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קצת על גיטרה לא יותר מזה. השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אחד-האות הלטינית למזל עקרב בעקב. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אחד באוזן שמאל. התנסת בעבר בסמים? איזה? חוץ מגז מזגנים כלום. אתה מסטול ברגע זה? חלילה. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? בערך קופסה ביום. פרטים אינטימיים העדפה מינית: ביסקסואל. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? לא משלם בשביל סקס :X. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? תקשורת ומדעי החברה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אהה?? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אלוהים שזה חפרני נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? רואה TV. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אפחד. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כלום. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון, להיות אצל שחף ולחזור הביתה. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון. ישנת טוב אתמול? מי ישן?? תישן טוב הלילה? אני מקווה... למה? כי לא ישנתי מספיק... האם היום יהיה יום שאתה תיזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אני מקווה כי היה ממש כיף. אחד הליליות היותר טובים- הייתי מוקף באנשים שאני אוהב. | מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעה אכלת? לפני שעה וחצי התנשקת? לפני חודשיים התאהבת?
נשבר לך הלב?
צחקת? אתמול בלילה בכית? מתי לא? עישנת? לפני שלוש שעות :( שתית משקה אלכוהולי? נו בלילה! השתכרת? גם בלילה... שכבת עם מישהו/י? :O ששש!! היית במועדון? אתמול. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אף פעם. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? על מי לא? התקשרת אליו? אבא התקשר אלייך? אבא פגע בך? איף. שימח אותך? שחף רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? מאיפה אני יזכור עכשיו? איזה כיתה אתה: י"ג. שתקו כולכם! את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?כן| את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?
את/ה אוהב/ת את עצמך?
יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה? לשחף איזה צלצול יש לך? ,כשאתה כאן" של נינט הקול הכי יפה ששמעת?
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הר כזה של הווינדוז. ושומר מסך? אין אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? חלילה. איפה את רוצה פירסינג? איפה לא? 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הכרתי את החברים הכי טובים לי. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? היו מספיק. במי התאהבתי השנה?
ממי נפרדתי השנה?
מי פגע בי השנה?היו מספיק במי פגעתי השנה? מי שפגעתי יודע. לא מתחרט. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? לאיזה לא? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? אתמול מתי בכיתי הכי הרבה השנה? היום
מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? היו זמנים. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? נמ. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? מתנות? מזה? איך חגגו לי יומולדת השנה? לא חגגתי. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על אנשים שהכרתי ולא הייתי צריך להתקרב. איזה סרט הכי אהבתי השנה? לא זוכר כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? להתחיל לספור? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם רובם איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? הכל גיליתי מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שנה טובה לשם שינוי-גם אהבה לא תזיק. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? עשיתי יותר מידיי טעויות. איך תסכם את השנה במילה אחת? מרמרה האם חל בך שינוי השנה? אני מקווה ששינוי טוב... איך חחגת את תחילת השנה? ב"תאטרון, ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: מוות? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: מוות? איזה סילבסטר הכי זכור לך? הזה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איף >< איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איף שאש. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? טוב חדל! מקום בו הכי נהנת? אצל שחף אירוע שהכי השפיע עליך? היו. אירוע שאיכזב אותך? לספר על כולם? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
אם כן, כמה זמן? יותר מידיי. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
התנשקתם איתו?
אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? יש אנשים שאני אחכה להם עד סוף העולם. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכל! אקסים: כמה אקסים יש לכם? אין הודגש באמצעות מדגישומטיק

Dark L

New member
[:

מהו שמך המלא? לילי......................................... תאריך לידה: 14.4.90 מקום מגורים: חולון ניקים אחרים באתרים אחרים: F_CK בהייד פארק.. כמה אחים/אחיות? 2 אח ואחות צבע עיניים? חום צבע שיער? משהו מזה לא מוגדר.. משקל: בטח 3253464758 גובה: 167-168 משו.. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? קצת גיטרה, קצת פסנתר וקצת חליל XD השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא.. יש אישור מההורים, עדיין אין אישור מעצמי.. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?כה.. בלשון, בגבה ובאף.. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא אתה מסטול ברגע זה? ממממממממממממממממממממממממממ לא יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כה כמה שיוצא.. פרטים אינטימיים העדפה מינית: לא יודעת >< סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אנג'לינה ג'ולי וג'וני דפ כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה לעזאזלללללל עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? כמה.. מלא.. לא יודעת. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? טפו טפו טפוווו איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין בקולנוע מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? במאית ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? יא זבלים, במאית קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? אמץסי מנצור - ספק המנושים עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם שי החתיייייייייייייייייייייך איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסי ומסנג'ר אבל סגרתי כרגע.. מה הספקת כבר לעשות היום? לצאת לריצה, להסתלבט עם אנשים ולישון בשיעור חח מה עוד תספיק לעשות היום? להתקלייח ולישוןןןן ישנת טוב אתמול? לא. 4 שעות זה לא טוב... תישן טוב הלילה? כההההה... [: למה? כי הרבה שעות זה כבר טוב... האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא חושבת... מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני חצי שעה, לרוץ. אכלת? לא זוכרת.. ניראה לי בננה איזה חצי שעה, שעה לפני שיצאתי.. התנשקת? בסילבסטר עם שקד השווה!!! [הוא בן.. זה מבלבל..] התאהבת? נושא כאוב, תודה. נשבר לך הלב? ושוב... צחקת? היום [: בכית? לוזוכרת עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? יומראשון השתכרת? לוזוכרת.. שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? יומראשון דאאאי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? סעמק ערסססססססססססססס מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? שחר ולירון.. חשבת עליו? משה התקשרת אליו? שי התקשר אלייך? שי פגע בך? משה שימח אותך? קרן רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? הא? מתי? איך? למה? כמה? איזה כיתה את: יא את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? גאאאד לא את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? הכי לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כשחייב.. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כשצריך את/ה אוהב/ת את עצמך? לא יודעת.. יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? לשני איזה צלצול יש לך? מלאנטלאפים הקול הכי יפה ששמעת? אני מרגישה באיזשהו שאלון שעשיתי כבר פה.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אחותי ואחי ושומר מסך? של ווינדוס.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא חושבת איפה את רוצה פירסינג? בכוס.. 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? [[[[[: הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? ]]]]]]]]: במי התאהבתי השנה? >< ממי נפרדתי השנה? T_T מי פגע בי השנה? T_T במי פגעתי השנה? אפחד לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? כלום מתי צחקתי הכי הרבה השנה? לוזוכרת מתי בכיתי הכי הרבה השנה? די נו מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? אין מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כמעט תמיד איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? חברות מדהימות ואמיתיות איך חגגו לי יומולדת השנה? וואלה לא זוכרת על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? >< איזה סרט הכי אהבתי השנה? אלכס חולה אהבה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? מלאאאא עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? מלאאאאאאא איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? נווו מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? כיף ואושר איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? צחוקיייייייייים האם חל בך שינוי השנה? כה מלאאא איך חחגת את תחילת השנה? מסיבה ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: לויודעת ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: >< איזה סילבסטר הכי זכור לך? שנה שעברה איזה אדם `גילת מחדש` השנה? שני איזה אירוע היית מוחק מהשנה? >< איזה אירוע עשה לך טוב השנה? [: מקום בו הכי נהנת? אסקייפ אירוע שהכי השפיע עליך? >< אירוע שאיכזב אותך? >< האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כהה.. אם כן, כמה זמן? הרבה הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? דאאאאאאאאאאאאאאאאאאמט זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? טפו טפו טפו 5 5 5 אם כן, אתם אוהבים אותו? [: והוא, אוהב אתכם? [: כמה זמן אתם יחד? [: איך הכרתם? [: מה אתם הכי אוהבים בו? בטן.. ופנים. והכל [: מה גרם לכם לבחור דווקא בו? [: אתם רבים? לא טפו טפו טפו 5 5 5 מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? יומשישי הזה האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? חלילההההה אתם פוחדים לאבד אותו? ....................................................................... מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכלל כמעט אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? אמאאאאא.. תצילי אותיייי האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? דה.. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כע מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כה.. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כןןןן ינעל העולםםםםםםםםםםםם האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא רוצה יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כה האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כה שנה טובהההההה

XspiritX

New member
עונהההההההההה

מהו שמך המלא?פאיז.....! תאריך לידה:26.6.1991 מקום מגורים:חיפה ניקים אחרים באתרים אחרים:אין כמה אחים/אחיות? 2 אחיות צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור משקל:70 גובה:1:74 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?PIANO השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה?לא אתה מסטול ברגע זה? חח לא יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא נוו מה כול התשובות לא :O! פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנים ובנות סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס? 5 יח ביולוגיה ו10יח מחשבים מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד:D איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? סמנגר:O מה הספקת כבר לעשות היום?רק התעוררתי מה עוד תספיק לעשות היום? לא יודע ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?כן למה?ככה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?נמ...לא יודע אם היום הזה דווקא מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני אתמול כבר יומים לא יצאתי מהדלת הראשית של הבית אכלת?אתמול בלילה התנשקת?ב3.12.2006 התאהבת? חצי שנה? נשבר לך הלב? לא נשבר צחקת? אתמול בלילה בכית? ב17.4.2006 עישנת?לא מעשן שתית משקה אלכוהולי? בערב הסילבסטר השתכרת? ללא שכבת עם מישהו/י?לא היית במועדון? הממ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? בחודש מאי ?! מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא חחח חשבת עליו? אלכס:O! התקשרת אליו?שאדי התקשר אלייך?גורג פגע בך?המ... שימח אותך? ידידה:p רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה כיתה את:י את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? רגיל את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לפעמים חח את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? מי אני ?! ממש לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?לפעמים את/ה אוהב/ת את עצמך? לא יודע:p יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אני יותר שולח הודעות כול יום 120 הודעה שולח משהו כזה:p איזה צלצול יש לך? אחד מעפן הקול הכי יפה ששמעת? שלך:p איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? יש פורמיקה ושומר מסך?תמנה של אחותי וחבר שלה:O! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא יודע:p איפה את רוצה פירסינג? בגבה 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?WTF עדיין לא התחלנו הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? נראה לי הקוונה ל2006:O?! במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? ידידה שעזבה לארצות הברית מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? בכמה מניאקים לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?אין מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? כמה פעמים הרגשתי כך מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?אף פעם:p איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? שכחתי מה קיבלתי מתנות חח איך חגגו לי יומולדת השנה?הפתעהההה על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? הבועה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה נראה לי 50 משהו כזה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? 41 משהו כזה איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? שאני דו מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שלום איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? חרא האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? עם משפחה ואז היתי קצת צבוע והלכתי לשכונה עם העבריינים שאני באמת שונא אותם חחח פצצצצנו את העיר:p ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: עוד פעם שלום ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? 2000 איזה אדם `גילת מחדש` השנה? המ..... איזה אירוע היית מוחק מהשנה?מלחמה איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? השנה ?! ה... שכחתי:p אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן? עד עכשיו הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא יודע זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 1 בחור ו 5בחורות האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? את החורות כולן ואת הבחור שונא אותון שנאת המוות האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן פעם הייתה לי X בחורה חזרנו ועזבנו 5 פעמים יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?כן

ליאלוש P

New member
עונה

מהו שמך המלא? ליאל תאריך לידה:30.3 מקום מגורים:?! ניקים אחרים באתרים אחרים: כמה אחים/אחיות?2 צבע עיניים?שחור צבע שיער?שחור חום משקל:49 גובה:לא'דעת אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כן גיטרה השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?כן באוזן התנסת בעבר בסמים? איזה?לא אתה מסטול ברגע זה?לא יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?.? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנות סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"?אף אחד אבל אם להתעקש אז שורטי חח היא מדליקה...!! כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?! האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לא חשבתי לזה... ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?למה להתפשר??! קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כע נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?שורטי - לא קל עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אימיול ומדיה פלייר מה הספקת כבר לעשות היום?לאכול לראות טלויזיה מה עוד תספיק לעשות היום?אממ? לישון ישנת טוב אתמול?יאפ תישן טוב הלילה?יאפ למה?ככה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לפני כמה שעות אכלת?לפני שעתיםם התנשקת?! התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת?לפני דקה בכית?לפני שבועיים עישנת?! שתית משקה אלכוהולי?אממ חודש השתכרת?! שכבת עם מישהו/י?!! היית במועדון? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?לא אומרת אבל מראה את זה .. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא חשבת עליו?אחי התקשרת אליו?אחי התקשר אלייך?אחי פגע בך?מישהי שימח אותך?אניייי!!! רגע שהיית רוצה שיחזור:אותו רגע מה היה השיר הראשון ששמעת?? איזה כיתה את:ט' את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?נחמדה מאוד את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?אממ במידה קטנטנה את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?מאודד את/ה אוהב/ת את עצמך?יש בררה.? יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אין מישהו ספציפי איזה צלצול יש לך?אממ לא כל-כך צילצול הקול הכי יפה ששמעת?של אנהי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?ילדה... ושומר מסך?תמונות מתחלפות אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?אממ לא נירא לי איפה את רוצה פירסינג?אין משו מיוחד 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?שגילתי שאני אוהבת בנות... הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?שגילתי שאני אוהבת בנות במי התאהבתי השנה?לא כל כך להתאהב ממי נפרדתי השנה?אפחד מי פגע בי השנה?די הרבה במי פגעתי השנה?מישו לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?אממ לא מישהו חדש מתי צחקתי הכי הרבה השנה?היום מתי בכיתי הכי הרבה השנה?! מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? תודה שזה לא קורה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?תמיד איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?אותה איך חגגו לי יומולדת השנה?אמ בולונים ושטויות על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?לא מתחרטת על כלום איזה סרט הכי אהבתי השנה?מיליון דולר ביבי כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?פיי הרבה עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?אם די הרבה איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?עדין לא סיפרתי מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?שאני יצא מהארון איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?אין משו ספציפי איך תסכם את השנה במילה אחת?נמדייי האם חל בך שינוי השנה?כן איך חחגת את תחילת השנה? ! ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:לספר שאני נמשכת לבנות ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לספר שאני נמשכת לבנות איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה?לא מוחקת כלום איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך?

למעלה