Cant Cry

New member
מאמי!

את צריכה להגיב לראשון לא לאחרון :) ואז ככה את משרשרת נכון! יווארדיקה איזה פטנט! |תמונה של נינה|

עונה =]

מהו שמך המלא? נתנאל .א תאריך לידה: 16.5 מקום מגורים: י-ם ניקים אחרים באתרים אחרים: כל מיני. כמה אחים/אחיות? 3 קופות צבע עיניים? חום צבע שיער? שחור משקל: לאדע ^^ גובה: 1.63 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? ^^ התנסת בעבר בסמים? איזה? חחח חצופים! אתה מסטול ברגע זה? לא... יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? O: ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן. קופסא ליום. פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנים סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? ניק קרטר אולי... כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יש לי חבר שלא משתין לכיוון שלי... לא בדיוק חבר. איזה מגמה היית בביה"ס? תקשורת. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות בריטני ספירס. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? איפור. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אהמ... נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? נדה. אני לא בבית. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? NOBODY איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? איסיקיו מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לבצפר ולבית הפתוח מה עוד תספיק לעשות היום? כלום. ישנת טוב אתמול? כןןןןן תישן טוב הלילה?כנראה למה? כי מחרימים לי את המודם והטלפון LOL: האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? 1 וחצי בערך אכלת? כן התנשקת? לא. התאהבת? פחחח לא. נשבר לך הלב? כל הזמן הלב שלי נשבר. צחקת? חחח כה בכית? לא. עישנת? כן שתית משקה אלכוהולי? נופ. השתכרת? ^^ שכבת עם מישהו/י? ^^ היית במועדון? ^^ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ^^ מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? פולי. חשבת עליו? דניאל. התקשרת אליו? אף אחד. התקשר אלייך? ציפי. פגע בך? דניאל. שימח אותך? פולי אולי... רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? Baby One More Time איזה כיתה את: לא זוכר... גיל 10 את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? פחחחח את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא ממש. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן. את/ה אוהב/ת את עצמך? אהמ, תן לי לחשוב... יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? פולי. איזה צלצול יש לך? סינס יו בין גון. ישן, אין לי אפשרות להוריד חדש. הקול הכי יפה ששמעת? אולי של רחלי או גור. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כל מיני, זאת תוכנה שמשנה אוטומטית. ושומר מסך? חיות, מקומות... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי. איפה את רוצה פירסינג? בטבור. 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? יום אחד שהייתי עם פן, גבות דקות, רזה וחולצה צמודה. לא בטוח אם זה היה השנה או שנה שעברה. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? דיכאון. במי התאהבתי השנה? באף אחד. ממי נפרדתי השנה? אולי מדניאל. מי פגע בי השנה? דניאל. לא ממש, טיפה. ידידות שלי יותר. במי פגעתי השנה? ידיד שלי. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אהמ ריאנה, פאריס הילטון, הקאמבק של נלי פורטדו. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? חח לפני שבועיים שלוש בערך. ישבתי עם חבר'ה בתוך הבניין של הבית הפתוח, ידיד שלי חיכה את הדיבור שלי ולא הפסקתי להקרע מצחוק. אשכרה כמה דק' של צחוק אינטנסיבי. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לא בכיתי הרבה. אני כמעט ולא בוכה, הדמעות לא רוצות לצאת. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? לא הרגשתי. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? לפני כמה חודשים. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? קיבלתי מתנה? O: לא זכור לי. איך חגגו לי יומולדת השנה? אני אפילו לא זוכר, הימי הולדת שלי עלובים. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? עישון. איזה סרט הכי אהבתי השנה? אני בקושי רואה סרטים. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? אם אני לא טועה, כולם. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? יכול להיות שפלטתי דברים שלא הייתי צריך לפלוט. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? אתם לא באמת רוצים שאני אספר... איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? שום דבר כמעט. איך תסכם את השנה במילה אחת? התקדמות. האם חל בך שינוי השנה? כן. איך חחגת את תחילת השנה? לא חגגתי בסוף. לא הסתדר לי והייתי עייף. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: to be Skinny ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: להיות עצמאי. איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנת 2000, היו זיקוקים בחוץ והייתי מאוד שמח לצפות בהם, התלהבתי משנת 2000, חשבתי שהעולם יחרב או שלא יהיו באמת חשמל. אני זוכר את וויטינג פור טו נייט של ג'ניפר לופז על הסילבסטר... איזה אדם `גילת מחדש` השנה? חברותי. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לאמוחק כלום. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כמעט שום דבר. מקום בו הכי נהנת? מפג"צ אירוע שהכי השפיע עליך? שום דבר. אירוע שאיכזב אותך? כל מיני... האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא. אם כן, כמה זמן? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא ממש. התנשקתם איתו? לא. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? החמצה גדולה, הלב פשוט נחמץ. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? בערך אם כן, אתם אוהבים אותו? לא. והוא, אוהב אתכם? חחח לא. כמה זמן אתם יחד? שבוע וחצי בערך. איך הכרתם? בית קפה לנוער. מה אתם הכי אוהבים בו? נחמדות שהיתה בו. מה גרם לכם לבחור דווקא בו? בגלל שבהתחלה היה נראה שהוא בחר בי. אתם רבים? כן. מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? המפגש הראשון. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?כן אתם פוחדים לאבד אותו? קצת. מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? מה שצריך. אקסים: כמה אקסים יש לכם? אין. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif לעקור את הכאב החוצה ../images/Emo18.gif |ט

מהו שמך המלא? נמ נמ כוכב. תאריך לידה: 18.11 מקום מגורים: בבית? ניקים אחרים באתרים אחרים: אין כמה אחים/אחיות? 3 צבע עיניים? ירוק חום צבע שיער? שחור עם פסים אדומים משקל: יותר מידי גובה: גם יותר מידי אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? תופים השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא, בנתיים לפחות יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3 - הליקס בלמעלה של האוזן, נזם באף, ובפיטמה [דסי כפרעליך] התנסת בעבר בסמים? איזה? כע אתה מסטול ברגע זה? סוג של.. לא מסמים או חומר כלשהו יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כע אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים העדפה מינית: ביסקסואלית עם העדפה לגברים סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? איימי לי , אנג'לינה ג'ולי כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? עזבו אותי נו. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? :X איזה מגמה היית בביה"ס? תאטרון ומנהל עסקים ושיווק מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שחקנית בברודווי? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? פסיכולוגית קלינית קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אדריכלות נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? הדיסק החדש של נינה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד, למרות שדיברתי בטלפון עם אמא של שחף איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר, אקספלורר, אאוטלוק מה הספקת כבר לעשות היום? לעבוד מה עוד תספיק לעשות היום? לעבוד, לראות ידיד, אולי סרט, לישון מקווה ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא למה? לא ישנתי טוב כבר כמה שנים.. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן, ככה מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום אכלת? בבוקר התנשקת? שלשום התאהבת? :| נשבר לך הלב? אתמול צחקת? שלשום בכית? אתמול עישנת? תיכון שתית משקה אלכוהולי? שלשום השתכרת? לפניחודש שכבת עם מישהו/י? :X היית במועדון? לפני שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? הבוס שלי חשבת עליו? שחף התקשרת אליו? שחף התקשר אלייך? מיכאל פגע בך? הוא שימח אותך? הוא רגע שהיית רוצה שיחזור: כשהוא היה חי מה היה השיר הראשון ששמעת? בכלל אי פעם? איזו מין שאלה זו? איזה כיתה את: אני באוניברסיטה מותק. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? כן את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן,מאוד את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן,מאוד את/ה אוהב/ת את עצמך? את הבסיס כן, סוג של יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? שחף ואמא איזה צלצול יש לך? בגידה - הנרי וניקה הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי, אני כשהייתי שרה. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של איימי לי ושומר מסך? של גארפילד אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כע איפה את רוצה פירסינג? בלשון [אוח שחף.. הכל בגללך!] 2006: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הכרתי מלא אנשים , עבדתי, המשכתי הלאה הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? :X במי התאהבתי השנה? תמימה, חשבת שיענו לך על זה? פחע. ממי נפרדתי השנה? מאקסית, מאקס וזהו נראה לי. מי פגע בי השנה? יותר מידי אנשים במי פגעתי השנה? |: לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? לא נחשפתי, חזרתי לאהוב.. אביב גפן מתי צחקתי הכי הרבה השנה? כל פעם כשהייתי עם טאטי מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בתקופה הכי עצובה שהיתה לי לפניכמה חודשים מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? עכשיו מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? לפני כמה חודשים אחרי התקופה העצובה איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? הברכה והמצלמה איך חגגו לי יומולדת השנה? מסיבההההההההההההההההה ;] על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? שהתחברתי איתה איזה סרט הכי אהבתי השנה? הבועה, מישהו לרוץ איתו, החופשה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? הרוב איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מאור. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? מזה משנה, זה גם ככה לא יקרה. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? הפנמתי ועזרתי לאנשים ולהורים איך תסכם את השנה במילה אחת? אמביוולנטיות האם חל בך שינוי השנה? כע איך חחגת את תחילת השנה? עם חברים בעזריאלי ואז בתאטרון ואז בבית ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: אהבה ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: להשאר לבד איזה סילבסטר הכי זכור לך? את האחרון איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אותו איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את היום שבו הכנסתי אותה לחיים שלי איזה אירוע עשה לך טוב השנה? ההופעה של סינרגיה וההופעה של אביב גפן מקום בו הכי נהנת? אממ לא יודעת אירוע שהכי השפיע עליך? מה שעשיתי אירוע שאיכזב אותך? מה שהוא עשה האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כע אם כן, כמה זמן? 3 שנים הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כע התנשקתם איתו? כע אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? צוחקת במבוכה? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? :X לא שאלתם את זה כבר? אם כן, אתם אוהבים אותו?- והוא, אוהב אתכם?- כמה זמן אתם יחד?- איך הכרתם?- מה אתם הכי אוהבים בו?- מה גרם לכם לבחור דווקא בו? - אתם רבים?- מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?- האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?- אתם פוחדים לאבד אותו?- מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?- אקסים: כמה אקסים יש לכם?4 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? סוג של האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כע מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן, לא, כנראה שלא. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כע האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כע, הצליח לטווח הקרוב ולא לרחוק יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? כע האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כע וואע, זה נגמר.

gooligay

New member
../images/Emo26.gif התשובון שלי...

מהו שמך המלא?
גל עופר, תזכרו את זה טוב טוב, יום אחד אני אהיה מפורסם! תאריך לידה:
23.5.1990. מקום מגורים:
מושב בלב השרון, אני שכן של מאיה רוטמן אם זה אומר למישהו משהו. ניקים אחרים באתרים אחרים:
רועי151, רועי5656, gooligal. כמה אחים/אחיות?
אח ואחות. צבע עיניים?
חום. צבע שיער?
שחור. משקל:
59. גובה:
174-5. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
על מיתרי הקול בעיקר, למדתי קצת פסנתר. השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
לא, פיכסה קישקושים על הגוף. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
לא, פיכסה חורים בגוף. התנסת בעבר בסמים? איזה?
לא, אני ככה בטבעי. אתה מסטול ברגע זה?
מסטול תמידי... יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?
לא שזכור לי... ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
אהם... לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
לא, זה יהרוס לי את מיתרי הקול! פרטים אינטימיים העדפה מינית:
הומוסקסואל. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"?
ידידיה ויטל, אביעד קיסוס, עופר שכטר, אור הרפז מגבר השנה של הזמן הורוד (למרות שהוא פרש מהתחרות) ועוד ועוד. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?
קשר, רק קשר וכמה שיותר רציני. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
שבעה או שמונה. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
לא, יש הצעות? איזה מגמה היית בביה"ס?
אני עדיין לומד, כרגע בביולוגיה וכימיה אבל איתי אי אפשר לדעת מה יהיה בהמשך. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?
להיות זמר/רקדן/שחקן/מוסיקאי מפורסם, שדרן רדיו בגלגל"צ או עורך עיתון חשוב. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?
ביוטכנולוגיה. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?
אני אדם מאוד סקרן ובעל הרבה תחומי עניין, הייתי רוצה לחזור ללמוד לנגן. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?
גלגלגלגל"צ, כל הזמן! עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?
בינתיים עם אף אחד. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?
מסנג'ר, מדיה פלייר. מה הספקת כבר לעשות היום?
לנוח, הרבה לנוח. סידרתי את החדר, שמרתי על אחותי ודיברתי עם חברים. מה עוד תספיק לעשות היום?
להשלים חומר כי לא הייתי בבית הספר 10 ימים... ויש היום חזרה של הלהקה. ישנת טוב אתמול?
חביב. תישן טוב הלילה?
אני מאוד מקווה. האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?
אם מי שאני רוצה יתחיל לדבר איתי אז אולי. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?
אתמול בערב העברתי שתי פעולות לשתי קבוצות שונות. אכלת?
לפני רגע ממש. התנשקת?
חצי שנה, תודה שהזכרתם לי... התאהבת?
התאהבות ממש קלה הייתה לפני שבועיים. נשבר לך הלב?
לפני שבועיים, אבל לא משהו גדול, גם לא בדיוק היה בינינו משהו. צחקת?
אתמול. בכית?
לפני כמה ימים. עישנת?
בכיתה ה' שחטה אחת יותר מזה לא נגעתי בסיגריות או בנרגילות. שתית משקה אלכוהולי?
מעולם לא שתיתי משקה, יותר משלוק בקידוש שבת לא שתיתי מעולם. השתכרת?
מעולם לא. שכבת עם מישהו/י?
לפני חודש, הייתם חייבים להזכיר לי? היית במועדון?
מעולם לא הייתי.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מעולם לא באמת אהבתי מישהו שהייתי איתו, היו דברים קטנים אבל שנגמרו מהר לצערי. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?
אבא. חשבת עליו?
איתי, סוג של אקס שהתחלתי לדבר איתו (ויותר מזה) בימים האחרונים. התקשרת אליו?
שניה אני בודק, ניסו - מישהו שהכרתי באטרף. התקשר אלייך?
נטע האחראית נוכחות בבית ספר וקשת החמודה. פגע בך?
יוגב, ההוא מלפני שבועיים. שימח אותך?
אהם... לא זוכר. רגע שהיית רוצה שיחזור:
התקופה "עם" יוגב. מה היה השיר הראשון ששמעת?
לא הבנתי את השאלה... איזה כיתה אתה:
יא' 8. אתה חושב שאתה יפה?
אפשר לחיות ככה... אתה חושב שאתה צבוע?
לא, אבל אני בהחלט יכול להגיד משהו ולחשוב אחרת רגע אחרי. אתה חושב שאתה קנאי?
לא יותר מדי. אתה חושב שאתה עקשן?
כן. אתה אוהב את עצמך?
הגזמתם, מסמפט +. יש לך פלאפון?
כן =). למי אתה מתקשר הכי הרבה?
אבא ומאיושקה המתוקה. איזה צלצול יש לך?
"ואת" בביצוע של הראל סקעת עם מאיה רוטמן מגמר כוכב נולד 4. הקול הכי יפה ששמעת?
הראל סקעת נראה לי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
אחרי בדיקה קצרה, אחת מהאפשרויות של ווינדוס, הגבעות. ושומר מסך?
ברירת המחדל של ווינדוס. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף?
בוודאי. איפה את רוצה פירסינג?
לא יודע, אבל שיהיה מיוחד.

gooligay

New member
../images/Emo26.gif המשך...

2006: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?
וואי, קרו הרבה. התחלתי לרקוד השנה. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?
אהבות נכזבות ושנאה עצמית. במי התאהבתי השנה?
במי לא? ממי נפרדתי השנה?
אלירן, אבירן. מי פגע בי השנה?
רועי... במי פגעתי השנה?
לא זכור לי מישהו שפגעתי בו לפחות לא ברמה גבוהה ומשהו שלא נסלח. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?
דין דין אביב, אניגמה, אביה, קרן פלס, איה כורם, התחלתי מאוד לחבב את ריטה ורמי ועוד ועוד. מתי צחקתי הכי הרבה השנה?
תמצאו זמן שאני לא צוחק, כל הכיתה מתעבת את הצחוק שלי. מתי בכיתי הכי הרבה השנה?
בתקופת הסטוצים שלי וכשהיה הקטע עם רועי. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?
אף פעם לא, תמיד היו אנשים שעזרו ותמכו. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?
כל הזמן אני אוהב את כולכם! איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?
אהם... צמיד שמאי הביאה לי מאילת. איך חגגו לי יומולדת השנה?
חברים באו הביתה אבל יום אחר כך היה המגן בהיסטוריה כך שנהרסה קצת היומולדת. על מה אני מתחרט שעשיתי השנה?
שהצטרפתי לאטרף, כמה דברים היו נמנעים... איזה סרט הכי אהבתי השנה?
אהם... הר ברוקבק? לא יודע, לא התלהבתי ממשהו כל כך השנה. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?
המונים. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?
הרבה, שינתי את כל מעגל החברים שלי השנה. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?
שאני הומו? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?
שאני אצליח בתחומים האומנותיים לצד הלימודים ולמצוא אהבה כמובן. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?
עשיתי הרבה דברים טובים... פגעתי במורה מאוד ואח"כ התנצלתי. איך תסכם את השנה במילה אחת?
נפלאה! האם חל בך שינוי השנה?
הרבה שינויים, כל היחס ללימודים, כל תחום המחול שנחשפתי אליו ובכלל ההשקעה בתחביבים לצד הזנחה בלימודים. איך חחגת את תחילת השנה?
אפשר שלא לדבר על זה? נושא כאוב... ציין דבר אחד שאתה הכי מצפה לו השנה:
כיתב יב' הנה אני בא! ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:
לימודים ובגרויות. איזה סילבסטר הכי זכור לך?
לא זכור לי, מעולם לא עשיתי משהו בסילבסטר. איזה אדם `גילת מחדש` השנה?
אותי ואני רציני לגמרי. איזה אירוע היית מוחק מהשנה?
חוויה מינית ראשונה. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?
ההצטרפות למגמת מחול. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
כן, רועי... אם כן, כמה זמן?
חצי שנה. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
לא, לצערי. התנשקתם איתו?
לא. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?
הייתי מנסה לדבר איתו ולראות אם אפשר לנסות שוב. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
לא. אקסים: כמה אקסים יש לכם?
בעיקרון אחד אבל יצאתי עם הרבה אנשים ואף פעם לא ממש הגדרנו את היחסים. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?
אהבה אמיתית לא, יש רגשות כלפי אלה שיצאתי איתם. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?
יצאתי עם אנשים וזה לא תמיד נגמר יפה. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?
כן. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?
כן, תלוי ביחסים שהיו. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?
זכרונות, גם לא הרבה או משהו גדול. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?
עם כאלה שיצאתי איתם מאוד. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?
ניסתי לצאת שוב עם כאלה שיצאתי איתם ועד היום זה לא ממש הלך. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?
כן. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?
בוודאי.

../images/Emo85.gifמזה מפריע לך?

לי דווקא כיף..חחחחחח למרות שעדיף תחתון מכנס אבל סלחתי

Cant Cry

New member
מה את חותרת נגדי חתיכת נחש

שאני לא אתחיל לדבר עלייך גם כן. פיף. וזה מפריע לי טוב!? זה בושה למדינה.

XspiritX

New member
!!! אני מתבייש להסתכל על גברים

בעירום חחח :p תמונה יפפפפפההה

2nd me

New member
אולי זה הספוג באמבטיה?

(שמעי.. אף פעם לא הבנתי את כל הקטע של הסאדו מאזו..)

את לא רואה את הכיסא תינוק מאחורה

ואת הטוסטר? נו, אני לא מדמיינת! תסתכלי טוב

למעלה