לא אכפת לי שזה בדיליי.
מהו שמך המלא? עומר, היי.

תאריך לידה: 13.1 מקום מגורים: חולון. ניקים אחרים באתרים אחרים: רק זה. כמה אחים/אחיות? 3 אחיות. צבע עיניים? כחול. צבע שיער? שטני. משקל: לא יודע. גובה: 1.80, או משהו. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. אתה מסטול ברגע זה? לא. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. פרטים אינטימיים העדפה מינית: הומוסקסואל. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? טום וולינג?
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא סגור על זה. פתוח לשתי האופציות. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? מחוננים. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אני אהיה מנכ"ל של כזה דבר עם מחשבים. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? הזה ששם את הצ'יפס בשמן במקדונלדס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לאדע. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Regina Spektor - Uh-Merica. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד, מסנג'ר סגור. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר ומשחק פריסל. מה הספקת כבר לעשות היום? ביצפר כולל מבחן, אוניברסיטה, להירשם לחדר כושר, ולרבוץ. מה עוד תספיק לעשות היום? בתקווה, אני אעבור על החומר בפיסיקה לפני השינה. :X ישנת טוב אתמול? לא. תישן טוב הלילה? כנראה. למה? כי אני אשן לילה שלם ורציף? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא ממש, לא. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? היום בערב, עוגה. התנשקת? 3 שבועות ככה, אולי חודש. התאהבת? פייי, מזמן. 9 חודשים, ככה. נשבר לך הלב? תלוי כמה. יש את אוקטובר, ויש את לפני 4 ימים. צחקת? היום. בכית? לאדע. עישנת? Never. שתית משקה אלכוהולי? נופ. השתכרת? נבר. שכבת עם מישהו/י? הרבה. היית במועדון? מאז המסיבה הזאת בווקס. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תלוי. לא-רומנטית, היום. רומנטית? חודש, חודשיים. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי, כרגע. חשבת עליו? הבנאדם שאמרתי לו רומנטית שאני אוהב אותו בפעם האחרונה. התקשרת אליו? אמא. התקשר אלייך? אור כפרעליו. פגע בך? יובל? שימח אותך? אור. רגע שהיית רוצה שיחזור: ה-8 באפריל? ה-26 ביולי? מה היה השיר הראשון ששמעת? אי פעם? משהו מטומטם של ילדים, כנראה. איזה כיתה אתה: י"א. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן. את/ה אוהב/ת את עצמך? תלוי מתי שואלים. בדרך כלל כן. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני בקושי מתקשר. איזה צלצול יש לך? היהודים - אלה. הקול הכי יפה ששמעת? נלך על לאחרונה? בר בלפר. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עדיין חוף מעפן כזה. ושומר מסך? אין לי. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איכס לא. איפה את רוצה פירסינג? גבה. 2006: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? ההוא. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? ההוא. במי התאהבתי השנה? ההוא. ממי נפרדתי השנה? ההוא. מי פגע בי השנה? ההוא. במי פגעתי השנה? ההוא שוב. [וגם עוד אחד.
] לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? רג'ינה ספקטור.
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? לאדע. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? אי שם קצת אחרי ה-14/10? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? אותו דבר. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? ספטמבר ככה? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? זה היה מזמן, אבל אני מתלבט בין פאנפיק ומחזיק מפתחות. איך חגגו לי יומולדת השנה? החבר שלי דאז בא. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? אני יכול לחשוב על מאורע. איזה סרט הכי אהבתי השנה? מישהו לרוץ איתו.
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? מלא. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? רק עם ההכי טובים. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? נהייתי יותר פתוח לגבי לספר על דברים שקרו לי. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? עוד קשר מתישהו, או משהו כזה. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? ניסיתי לעזור למישהו שלא הגיע לו? איך תסכם את השנה במילה אחת? מתחיל ב-י'. האם חל בך שינוי השנה?
!!! איך חגגת את תחילת השנה? ישבתי בבית ורבתי עד כדי ניתוק קשר עם משהו-כמו אהבת חיי עד עכשיו. Joy. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: חדר כושר. ולקחת דברים ברצינות. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: בגרויות של י"א? איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנה שעברה. [כפרעליותם.
] איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אחת מהכיתה שלי שדומה לנינט. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? הזה שקרה לא מזמן. או את הזה שגרם להשתלשלות האירועים הזאת? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כעיקרון, מה שהיה בין ה-20/4 עד ה-14/10. מקום בו הכי נהנת? ברנוער.
אירוע שהכי השפיע עליך? ה-14/10? אירוע שאיכזב אותך? רוקצ?
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן, נראה לי. זה מסובך. אם כן, כמה זמן? שנה ככה. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? מסובך שוב. התנשקתם איתו? לא. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "שיט"? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 וחצי. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא יודע. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?
. כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן. [נמרוד.
] מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? עם אחד, זכרונות, עם שני, מעגל לא סגור, זכרונות, שברון לב... You name it. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?
. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן. לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא כרגע. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? טוב, לראשון מביניהם הגיע יחס יותר טוב.