gooligay

New member
זו לא מראה...

זה החלון, וכן זה במטבח... פשוט בלילות כל המטבח משתקף ותמיד כשאני חוזר מאוחר מהסטודיו ויוצא מהמקלחת עם תחתונים כשכל הבית כבר ישן אז אני עושה פוזות, אז החלטתי פעם לצלם...

../images/Emo54.gif מיאווו חתולה

מהו שמך המלא? דנה זגרסון תאריך לידה: 28/3/92 מקום מגורים: צור הדסה ניקים אחרים באתרים אחרים: דנה-Z כמה אחים/אחיות? 2 צבע עיניים? כחול יאק צבע שיער? חום/שטני/בלונדיני משקל: לא יודעת גובה: 1.68 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה [אם אפשר לקרוא לזה לנגן השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? הלוואי יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? בגבה :) התנסת בעבר בסמים? איזה? יאפ...אקסטזי וגראס אתה מסטול ברגע זה? אם בירה אחת ממסטלת אז כן יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא נכנסת לזה -_- ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן לא אומרת אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשנת פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנות [
] סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? יש לי סלבריטית משלי זה מספיק לי
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אפחד האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יאפ אתי אני אוהבת אותך
איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדין בבצפר ואני לא במגמה :/ מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ראפ ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? ויטרינרית קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כלום לא באלי על מוזיקה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? המסן והאייסי מה הספקת כבר לעשות היום? לישון מה עוד תספיק לעשות היום? לא יודעת ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? נראלי שלא למה? כי כבר חודשיים אני לא נרדמת -_- האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא יודעת מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול לבצפר אכלת? לפני שעה התנשקת? יום ראשון
התאהבת? אני עכשיו מאוהבת...נחשב? נשבר לך הלב? לפני חצי שנה צחקת? הבוקר בכית? באזכרה של אמא שלי עישנת? בסילבסטר שתית משקה אלכוהולי? הבוקר השתכרת? בחופש הגדול שכבת עם מישהו/י? כשהייתי שיכורה -_- היית במועדון? כנזכר למעלה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני חמש שניות
אתי אני אוהבת אותך! מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי חשבת עליו? אתי התקשרת אליו? לא זוכרת התקשר אלייך? מיכל פגע בך? ענבר
שימח אותך? אתי :) רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? "הציר" של סאבלימינל והצל איזה כיתה את: ט' את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? נופ את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? לפעמים את/ה אוהב/ת את עצמך? לא ממש יש את אתי שתעשה את זה במקום
יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? אתי איזה צלצול יש לך? של נוקיה הקול הכי יפה ששמעת? אתי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? וורד ושומר מסך? לא יודעת אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יאפ איפה את רוצה פירסינג? בהמון מקומות חחחח 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הכרתי את אתי
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? לא נכנסת לזה -_- במי התאהבתי השנה? שיר, תמר, תום ואתי ממי נפרדתי השנה? הרבה אנשים מי פגע בי השנה? יותר מדי -_- במי פגעתי השנה? נראלי הרבה לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? המוןןןן מתי צחקתי הכי הרבה השנה? לא זוכרת מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לא זוכרת מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? כמעט תמיד מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? תמיד איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? הטרנינג חחח איך חגגו לי יומולדת השנה? לא חגגו על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? יצאתי מהארון o_0 איזה סרט הכי אהבתי השנה? מולאן רוז' והבועה כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? כולם איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? שאני לסבית מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה לי וואנס איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? לא יודעת איך תסכם את השנה במילה אחת? קקה האם חל בך שינוי השנה? ענקקק איך חחגת את תחילת השנה? עם אתי ועם חברות ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: לפגוש את אתי [
] ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: לא יודעת איזה סילבסטר הכי זכור לך? השנה חחח איזה אדם `גילת מחדש` השנה? הילה איזה אירוע היית מוחק מהשנה? לא נכנסת לזה -_- איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הנשיקה הראשונה שלי
מקום בו הכי נהנת? מבשרת אירוע שהכי השפיע עליך? הפגישה עם אתי אירוע שאיכזב אותך? לא זוכרת האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? חחחח כןןן אם כן, כמה זמן? לא הרבה הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? הכי לא התנשקתם איתו? כל כך לא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? כמו שהגבתי חחחח "גאד איזה דיליי מטורף יש לך" זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן
אם כן, אתם אוהבים אותו? הכי שבעולם
והוא, אוהב אתכם? יאפ
כמה זמן אתם יחד? מחר שבועיים איך הכרתם? דרך הפורום מה אתם הכי אוהבים בו? הכללל מה גרם לכם לבחור דווקא בו? מממ היה קליק כזה אתם רבים? לא מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? חחחח היו המון האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? נופ אתם פוחדים לאבד אותו? כל כך פוחדת מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? הכלל אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? נופ שתיהן זונות האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? יאפ האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? נופ מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? אולי מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? שברון לב וזכרונות האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? נופ כבר סגרנו האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא ניסיתי יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? נופ יש לי את אתי
מי צריך אקסים? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? הייתי רוצה למחוק את ענבר תמונה

Saint Marco

New member
נשברתי באמצע

מהו שמך המלא? אור תאריך לידה: 20.01.1988 מקום מגורים: גדרה.. בעעעעעע ניקים אחרים באתרים אחרים: אין.. כמה אחים/אחיות? 2 צבע עיניים? כחול צבע שיער? בלונד כהה
משקל: חחח גובה: 168.. אני קטנה.. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על כלום כרגע. השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נייט.. טרם. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 2- פיטמה וטבור. התנסת בעבר בסמים? איזה? כן, חשיש. אתה מסטול ברגע זה? לא. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חחחחחח.... לא. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? מעט מאוד...כשבא. פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנים. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אף אחד. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כלום. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? עם בן זוג?! אף אחד עדין.. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? ביו ותאטרון מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? מדריך רכיבה טיפולית ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? כנראה. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר ואייסיקיו. מה הספקת כבר לעשות היום? לעשן, לישון, להתקלח, לאכול מלא ועוד כמה.. מה עוד תספיק לעשות היום? לא יותר מידי ישנת טוב אתמול? שעה בלילה?! תישן טוב הלילה? כן למה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול אכלת? לפני כמה שעות התנשקת? ביום ראשון התאהבת? פפפ.... נשבר לך הלב? פפפפפ...... צחקת? היום בכית?היום עישנת? היום שתית משקה אלכוהולי? יש בעיה עם אלכוהול השתכרת? שכבת עם מישהו/י? פפפפפפ..... היית במועדון? יום ראשון אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? טול חשבת עליו? התקשרת אליו? אחותי התקשר אלייך? אחותי פגע בך? שימח אותך? רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכר איזה כיתה את: צבא את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? קצת את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? לא, לצערי. את/ה אוהב/ת את עצמך? לרב לא. יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודע איזה צלצול יש לך?always look on the bright side of life הקול הכי יפה ששמעת? josh groban איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של סוס ושומר מסך? כל מיני אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איפה את רוצה פירסינג? לא הוחלט..

Only Dreaming

New member
לא אכפת לי שזה בדיליי.

מהו שמך המלא? עומר, היי. :) תאריך לידה: 13.1 מקום מגורים: חולון. ניקים אחרים באתרים אחרים: רק זה. כמה אחים/אחיות? 3 אחיות. צבע עיניים? כחול. צבע שיער? שטני. משקל: לא יודע. גובה: 1.80, או משהו. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. אתה מסטול ברגע זה? לא. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. פרטים אינטימיים העדפה מינית: הומוסקסואל. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? טום וולינג?
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא סגור על זה. פתוח לשתי האופציות. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? מחוננים. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אני אהיה מנכ"ל של כזה דבר עם מחשבים. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? הזה ששם את הצ'יפס בשמן במקדונלדס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לאדע. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Regina Spektor - Uh-Merica. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד, מסנג'ר סגור. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מדיה פלייר ומשחק פריסל. מה הספקת כבר לעשות היום? ביצפר כולל מבחן, אוניברסיטה, להירשם לחדר כושר, ולרבוץ. מה עוד תספיק לעשות היום? בתקווה, אני אעבור על החומר בפיסיקה לפני השינה. :X ישנת טוב אתמול? לא. תישן טוב הלילה? כנראה. למה? כי אני אשן לילה שלם ורציף? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא ממש, לא. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. אכלת? היום בערב, עוגה. התנשקת? 3 שבועות ככה, אולי חודש. התאהבת? פייי, מזמן. 9 חודשים, ככה. נשבר לך הלב? תלוי כמה. יש את אוקטובר, ויש את לפני 4 ימים. צחקת? היום. בכית? לאדע. עישנת? Never. שתית משקה אלכוהולי? נופ. השתכרת? נבר. שכבת עם מישהו/י? הרבה. היית במועדון? מאז המסיבה הזאת בווקס. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תלוי. לא-רומנטית, היום. רומנטית? חודש, חודשיים. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי, כרגע. חשבת עליו? הבנאדם שאמרתי לו רומנטית שאני אוהב אותו בפעם האחרונה. התקשרת אליו? אמא. התקשר אלייך? אור כפרעליו. פגע בך? יובל? שימח אותך? אור. רגע שהיית רוצה שיחזור: ה-8 באפריל? ה-26 ביולי? מה היה השיר הראשון ששמעת? אי פעם? משהו מטומטם של ילדים, כנראה. איזה כיתה אתה: י"א. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן. את/ה אוהב/ת את עצמך? תלוי מתי שואלים. בדרך כלל כן. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אני בקושי מתקשר. איזה צלצול יש לך? היהודים - אלה. הקול הכי יפה ששמעת? נלך על לאחרונה? בר בלפר. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עדיין חוף מעפן כזה. ושומר מסך? אין לי. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איכס לא. איפה את רוצה פירסינג? גבה. 2006: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? ההוא. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? ההוא. במי התאהבתי השנה? ההוא. ממי נפרדתי השנה? ההוא. מי פגע בי השנה? ההוא. במי פגעתי השנה? ההוא שוב. [וגם עוד אחד.
] לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? רג'ינה ספקטור.
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? לאדע. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? אי שם קצת אחרי ה-14/10? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? אותו דבר. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? ספטמבר ככה? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? זה היה מזמן, אבל אני מתלבט בין פאנפיק ומחזיק מפתחות. איך חגגו לי יומולדת השנה? החבר שלי דאז בא. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? אני יכול לחשוב על מאורע. איזה סרט הכי אהבתי השנה? מישהו לרוץ איתו.
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? מלא. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? רק עם ההכי טובים. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? נהייתי יותר פתוח לגבי לספר על דברים שקרו לי. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? עוד קשר מתישהו, או משהו כזה. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? ניסיתי לעזור למישהו שלא הגיע לו? איך תסכם את השנה במילה אחת? מתחיל ב-י'. האם חל בך שינוי השנה?
!!! איך חגגת את תחילת השנה? ישבתי בבית ורבתי עד כדי ניתוק קשר עם משהו-כמו אהבת חיי עד עכשיו. Joy. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: חדר כושר. ולקחת דברים ברצינות. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: בגרויות של י"א? איזה סילבסטר הכי זכור לך? של שנה שעברה. [כפרעליותם.
] איזה אדם `גילת מחדש` השנה? אחת מהכיתה שלי שדומה לנינט. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? הזה שקרה לא מזמן. או את הזה שגרם להשתלשלות האירועים הזאת? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כעיקרון, מה שהיה בין ה-20/4 עד ה-14/10. מקום בו הכי נהנת? ברנוער.
אירוע שהכי השפיע עליך? ה-14/10? אירוע שאיכזב אותך? רוקצ?
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן, נראה לי. זה מסובך. אם כן, כמה זמן? שנה ככה. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? מסובך שוב. התנשקתם איתו? לא. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? "שיט"? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 2 וחצי. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא יודע. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?
. כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן. [נמרוד.
] מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? עם אחד, זכרונות, עם שני, מעגל לא סגור, זכרונות, שברון לב... You name it. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?
. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן. לא. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא כרגע. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? טוב, לראשון מביניהם הגיע יחס יותר טוב.

../images/Emo85.gif

מהו שמך המלא?שירן תאריך לידה:9.6.88 מקום מגורים:קרית אתא ניקים אחרים באתרים אחרים:איף כמה אחים/אחיות?1 צבע עיניים?כחול צבע שיער?ג'ינג'י משקל:חחח גובה:157 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה עצבים השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה?כן וממש לא אפרט אתה מסטול ברגע זה? לא יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?כן ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?מזה השאלה האדיוטית הזו אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?כן חצי קופסא פרטים אינטימיים העדפה מינית: גברים סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"?שמעון פרס כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?תלוי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?חחח האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?עיוני מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?שופטת ראש ממשלה ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?עריכת דין קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?חינוך מיוחד נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?בן המלך-משינה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מדיה פלייר..אייסי.. מה הספקת כבר לעשות היום?לעבוד מה עוד תספיק לעשות היום?לישון ישנת טוב אתמול?לא תישן טוב הלילה?מקווה למה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?האמת שכן ילדה מהכיתה שלי ספרה עד 10 והתחלתי לבכות מהתרגשות מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בוקר אכלת?1 וחצי התנשקת?שבוע שבועיים לא זוכרת התאהבת?וואאוו נשבר לך הלב?כשאחד הילדים לא רצה להתחתן איתי. צחקת?היום בכית?היום עישנת?שעה שתית משקה אלכוהולי?איף..בסילבסטר..יום ראשון נראה לי השתכרת?איףף שבועיים שכבת עם מישהו/י?חח היית במועדון?שבועיים..פאב אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אוו מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא חשבת עליו?אוהד התקשרת אליו?עדי התקשר אלייך?עדי פגע בך?חן שימח אותך?עדן רגע שהיית רוצה שיחזור:וואו מה היה השיר הראשון ששמעת?בן המלך-משינה איזה כיתה את:סיימתי.. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?משתדלת שלא..חחחח את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?כן מאוד את/ה אוהב/ת את עצמך?מנסה יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אימא איזה צלצול יש לך?שנינו שווים-אביב גפן הקול הכי יפה ששמעת?אביב גפן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?איזה חוף אנערף ושומר מסך?אין אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?קרוב לוודאי איפה את רוצה פירסינג?כל מקום אפשרי..לשון פיטמה 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?הילדים הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?בן
במי התאהבתי השנה?חחחח ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה?ממממ אפחד נראה לי מתי צחקתי הכי הרבה השנה?מפגש עם עומרי שחף ואוהד..פה עם חברות מתי בכיתי הכי הרבה השנה?בהלוויה של בן..אחרי מה שקרה עם.. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי?אחרי בן מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי?עכשיו איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי?כרטיס לאביב איך חגגו לי יומולדת השנה?פאב על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?רבתי איתה איזה סרט הכי אהבתי השנה?איף כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?המוןן עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?לא יודעת איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?חחחחחח מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?אושר איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?הילדים איך תסכם את השנה במילה אחת?קסם האם חל בך שינוי השנה?בטח איך חחגת את תחילת השנה?פאב ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:אושר ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:אכזבה איזה סילבסטר הכי זכור לך?השנה איזה אדם `גילת מחדש` השנה?אני איזה אירוע היית מוחק מהשנה?בן איזה אירוע עשה לך טוב השנה?טבריה מקום בו הכי נהנת?איף אירוע שהכי השפיע עליך?הילדים בגדול אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?כן אם כן, כמה זמן? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?לא התנשקתם איתו?לא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?חחח באסה ל-פנים זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם?1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין?לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד?כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה?לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים?לאא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור?בעיקר מעגל לא סגור האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים?כן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח?לא יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו?לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?לא

2nd me

New member
../images/Emo11.gif

מהו שמך המלא? בר (ואז שמשפחה). תאריך לידה: 2.5. מקום מגורים: חיפה. ניקים אחרים באתרים אחרים: אין ממש. כמה אחים/אחיות? שניים קטנים ואחת גדולה. צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום. משקל: 136, אבל אני בדיאטה. גובה: 1.70 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? יאפ, גיטרה. השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. אין לי. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הליקס..? התנסת בעבר בסמים? איזה? חלילה. אתה מסטול ברגע זה? תמיד. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? כן. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? מה זה עניינכם, אינעל זומזום? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? חלילה. פרטים אינטימיים העדפה מינית: לא בטוחה. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? וואע. ג'ניפר גארנר, איימי לי, אנג'לינה ג'ולי, פייפר פראבו. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 1. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? תיאטרון. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שחקנית-במאית-מחזאית, או שאולי יותר קיצוני לחלום להיות מוסיקאית. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? במאית-מחזאית/פסיכולוגית/עובדת סוציאלית. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פיזיותרפיה! נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? אביב גפן - זיגוטה. (הדיסק ממנטו מורי, בקיצור) עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שלושה. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אינטרנט, מסנג'ר, ומדיה פלייר. מה הספקת כבר לעשות היום? לנגן, להרצות בפני השכבה על "בנק הזמן", ללמוד, לשכנע את ההורים שלי לטוס למשלחת, לטייל בגשם, לנסוע בארבעה אוטובוסים ולהירטב. מה עוד תספיק לעשות היום? בטח להיות במרכז, ולישון אצל לי, ולקרוא באנגלית, ולנגן עוד, אולי. ישנת טוב אתמול? ככה. תישן טוב הלילה? לא. P: למה? כי בטח נראה סרטים כל הלילה. האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אני חושבת. כי פעם ראשונה אצל לי. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? בבוקר. אכלת? לפני חצי שעה. התנשקת? לפני שלושה ימים. התאהבת? לפני חצי שנה. נשבר לך הלב? לפני ארבעה ימים. צחקת? בדרך הבייתה. בכית? אתמול. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? שלשום. השתכרת? פעם פעם. שכבת עם מישהו/י? פעם פעם.
היית במועדון? יום חמישי, אם זה נחשב. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אח שלי. חשבת עליו? נעמה ואיילה. התקשרת אליו? אבא. התקשר אלייך? אבא. פגע בך? זה לא לפה. שימח אותך? תומר. רגע שהיית רוצה שיחזור: יום חמישי בחנוכה בלילה. מה היה השיר הראשון ששמעת? since when? איזה כיתה את: י'. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן. את/ה אוהב/ת את עצמך? לפעמים. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין לי שיחות. איזה צלצול יש לך? רטט. הקול הכי יפה ששמעת? ענת. O: איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? זריחה. ושומר מסך? אין. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי. איפה את רוצה פירסינג? שפה. 2006: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? לא יודעת. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? תקרית אבא. במי התאהבתי השנה? בנות מתוקות. ממי נפרדתי השנה? בנות מתוקות. מי פגע בי השנה? אנשים. במי פגעתי השנה? אנשים. לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? סינרגיה, היהודים. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? כשהיה הכי מצחיק.
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? כשהיה הכי עצוב. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? כשלא היה. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כשמי שיש לי היה מתוק. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? האקוסטית. איך חגגו לי יומולדת השנה? ציינו בביה"ס, ויצאנו עם המשפחה לאיזו מסעדה, וכמה חברים ישנו אצלי. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? הייתי מגעילה, אי שם לפני שנה (בדיוק). איזה סרט הכי אהבתי השנה? יש המון. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? לא מעט. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? יצאתי מהארון. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? טוב, ממצה, מוצלח. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? התמודדתי. איך תסכם את השנה במילה אחת? וואו. האם חל בך שינוי השנה? בוודאי. איך חחגת את תחילת השנה? שתיתי יין.
ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: להצליח. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: להשבר, להשאר לבד. איזה סילבסטר הכי זכור לך? שנה שעברה. איזה אדם `גילת מחדש` השנה? לי, נועה. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? מתי שהייתי חרא. איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כל פעם שהצלחתי. מקום בו הכי נהנת? רעות. אירוע שהכי השפיע עליך? תקרית אבא. אירוע שאיכזב אותך? ^ האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן. אם כן, כמה זמן? הרבה. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? חלק מאלה שזה קרה לי. התנשקתם איתו? כן, עם רובם. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? -חבל. =) זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. אם כן, אתם אוהבים אותו? . והוא, אוהב אתכם? . כמה זמן אתם יחד? . איך הכרתם? . מה אתם הכי אוהבים בו? . מה גרם לכם לבחור דווקא בו? . אתם רבים? . מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? . האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? . אתם פוחדים לאבד אותו? . מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? . אקסים: כמה אקסים יש לכם? יותר מידיי. האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? כן. האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן. האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן. מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן. מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? גם וגם וגם וגם. האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן. האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? כן. לפעמים. יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? אולי. האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן.

למעלה