you say it your birthday

noosh

New member
רק אציין -

שאני זו שהתחילה לקרוא לך רוג'ר, כן כן

RogerW

New member
../images/Emo99.gif

אחחחחחח.. התגעגענו!! נכון!! את זה לא נשכח לעולם!! (ולא נסלח?)

מזל טוב לפורום אגדות רוק הנפלא!

יש לכם פה פורום נפלא, מושקע, רציני ומעניין. שתגדלו, תצמחו, ולעולם לא תתרככו. הבה נמשיך יחד לצעוד במשעול המוזיקה האינסופי. יום הולדת שמח!- ממני, ומכל פורום 298 האוהב.

yushii

New member
מה היה קורה אם לא הייתי נתקל בפורום

בטח הייתי שומע מיינסטרים ומתלהב מאיזה חידוש של לימפ ביסקיט ללהקה לא מוכרת של זקנים. הייתי מתעצבן שמישהו יכול לשמוע את המוזיקה הדיכאונית של 88 אפ-אם. הייתי שומע את 'החומה' לפחות פעם בחודש ובטוח שלא היה ולא יהיה אלבום יותר טוב מזה. הייתי הולך בחנות דיסקים ולא מכיר כלום חוץ מהעמוד עם הדיסקים הנמכרים. הייתי חושב שג'נסיס הם להקת פופ חביבה ושפיטר גבריאל הוא זה עם הקליפים המוזרים. הייתי מכיר 10 שירים של בוב דילן ובטוח שזה כל הרפרטואר. הייתי מתפלא איך מ-40 שנות קריירה אני מכיר רק שיר אחד של ניל יאנג. הייתי שומע לראשונה על ג'טרו טל לפני שבוע, ומתפלא איך כרטיס עולה 240 שקל ומי הפראייר שיקנה אותו. הייתי בטוח שאני עוף מוזר כשאני שומע בהיחבא את לד זפלין. הייתי טוען שהשיר היפה בעולם הוא NOTHING ELSE MATTER של מטאליקה. הייתי נתקל עשרות פעמים בשירים טובים ברדיו ואומר לעצמי: "הממ, מעניין מי שר את זה". הייתי מוותר על שיר אחרי שהוא לא נקלט לי בראש בפעם הראשונה. הייתי מסתכל במבט מזלזל מהול ברחמים על כל האנשים המוזרים ששומעים מוזיקה שאף אחד לא מכיר (אבל עמוק בפנים, קצת מקנא). בקיצור, הייתי רחוק מאוד מאיפה שאני היום. מזל טוב לפורום על שנתיים מדהימות, ותודה מעומק הלב לכל באי הפורום ומנהליו!

OzzzzzY

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

זה פשוט לא יאמן כמה למדתי על הרוק בזכות הפורום הזה...ממש פורום אגדה
אין לי כ"כ הרבה מה להוסיף חוץ מזה שזה פורום מדהים , עם אנשים מדהימים , וכל שנותר לקוות שהוא ישאר כך , ואף ישתפר...זהו

קיר קמט

New member
הרגע חזרתי,

אין לי *** לקרוא הכל, אז אני אשאר בנאלי ואגיד- תודה על הכל, פורומצ'יק

Another Girl

New member
../images/Emo49.gif ענקי שיהיה לנו

וכן,אני מחשיבה את עצמי חלק מהפורום הזה,בעיקר שמכאן התחלתי ומכאן קיבלתי את ההשראה לפתוח פורום "בן" לפורום הנפלא הזה,בנוסף לאופקיי שהרחבתי.
כמו שאמרתי לא פעם, הגלישה והשהות כאן באמת היו מקור ענקי של השראה,בין אם בכמות הבלתי נדלית של המאמרים ואיכותם, רמת הדיונים הבלתי מתפשרת,חברי הפורום האיכותיים והנפלאים שכאן,המנהל (שהפך בינתיים למנהלים, שניהם נפלאים בשרכים שונות
) שהפכו את המקום הזה לכיף אחד גדול והנישה הראוייה ביותר בארץ לנושא... חזקו ואמצו,אוהבים אתכם |יד|

nik19864

New member
מזל טוב לפורום!

ושנמשיך לראות כאן הרבה קישורים ומאמרים וכל מה שרק אפשר ושיהיה רק טוב!

מזל טוב לפורומנו היקר...!!!

פורום שמצדיק את קיומו!!! גם הוא ייחשב בעתיד לאבן דרך בעולם הרוק וולא ספק ייכנס לפנתיאון המוסיקה בתור "אגדת הרוק הבלתי רשמית"! אני כבר שנה פה... אולי יותר כבר לא זוכר! החלפתי כינוי מאז... ותמיד בזמנים קשים מוצא נחמה במאמרים המקסימם שיש פה! שאת חלקם כבר קראתי לפחות יותר משלוש פעמים! סתם כדי להזכר ולצחקק... ביי דה וואי... נוש! נועה! מתברר שאת משרתת באותו בסיס של ידידה שלי, עינת! היא סיפרה לי שפגשה אותך! חחחחח... צירוף מקרים מגניב... תהני בצבא, אני יום ראשון הבא מתגייס! :( מתרגש כאילו בלעתי נחיל פרפרים!

melancholy man

New member
תשמור על עצמך

ושיעבור הכל כמו שצריך
ואל תשכח לבקר אותנו בסופי שבוע. מוזר כל הפורום מתגייס פתאום...

noosh

New member
חח כן, אמרתי לה להגיד לך

זה באמת משעשע, יש המון צירופי מקרים כאלה בצבא
שיהיה לך המון המון בהצלחה

למעלה