you say it your birthday

Tomer 123

New member
../images/Emo49.gif

המון המון מזל טוב וכל האיחולים!!!
כמי שנמצא בפוורם הזה לא מהיום ולא מאתמול, אני יכול להגיד שזה אחד הפורומים היותר מעניינים בתפוז. המאמרים, המשחקים, הדיונים והכל שנמשיך לחגוג ככה כל שנה

Boo9ie

New member
לך.

(פעם תמיד תכננתי להציע למשהו נישואין, היום אני לוזרית מדי עבור זה, אבל אציע למשהי.) זה בדיוק העניין הגדול. זה בכלל לא קל לכתוב כמה שאני אוהבת אותך. אין לי מה לומר, כי הכל כבר נאמר, וכל מה שנותר לי זה לחוש את הדברים. הייתי רוצה לבלות אתך את שארית חיי בסקוטלנד (בלי קירות ורק דיסקים). גם אם תבגדי בי (עם ערן?), עדיין לא אנטוש אותך (עם רוג'ר?). גם אם תנטשי אותי (עם רוג'ר?), לא אבגוד בך (עם גרימבל?). לא אקח לי אף-אחת אחרת לאשתי. (תקפות המשפטים נתונה לשינויים ע"י בוגית.) מכל הלב, והנשמה (והאצבעות המקלידות הכל), זה רק עבורך. רומי, האם תהיי לי לאשה, האם תקחי אותי לאשתך?
ובנימה רצינית יותר, מכל האנשים שהכרתי פחות מחודשיים, את ללא ספק האהובה עלי. אני מאוד אוהבת אותך, ושמחה מכך שהכרנו.. (וזה מה שקורה כשאני לא ישנה במשך שבוע. דאמט, שיטמאד'רפאקרפאקשיט.) וחסר לך אם תסרבי. (מקסימום, אקח את הבא בתור, גרימבל, רוג'ר, עומר, משהו מתנדב?) אומנם כבר הקדשתי לך את זה, אבל אם לא על זאת האהבה, שוב ושוב? שלך לנצח. (שוב, תקפות המשפט נתונה לשינויים של הכתובת שלהם, ע"ע אני.) Verse 1: And if you’ll see andmoreagain Then you will know andmoreagain For you can see you in her eyes Then you feel your
beating Thrum-pum-pum-pum Verse 2: And when you’ve given all you had And everything still turns out Bad, and all your secrets are your own Then you feel your
beating Thrum-pum-pum-pum Bridge: And i’m Wrapped in my armor But my things are material And i’m Lost in confusions ’cause my things are material Post-bridge: And you don’t know how much I love you Oh, oh, oh... Verse 3: And if you’ll see andmoreagain Then you might be andmoreagain For you just wish and you are here Then you feel your
beating Thrum-pum-pum-pum היום הראשון של שארית החיי המובכים בפומבי. אוהבת אותך, אנה. (גם אותך עומר, גם אותך.)

VeraLynn

New member
אוי אנה..!!!../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

מילים לא יכולות לתאר כמה אני אוהבת אותך!!!(ראי שיר למטה
) (אפילו לא אייקונים
) כמובן שאני אנשא לך! (זה בא כל כך בפתאומיות!
) נחיה לנו יחדיו בסקוטלנד ואז תהיה לשתינו אזרחות אירופאית!! והדיסקים.... אוי.. הדיסקיםםם! והטירה! תזכרי.. איך שמסיימים את הבית ספר הזה אנחנו עפות לנו מכאן יחדיו :) (ועם שירה בתנו כמובן) זה היום המאושר בחיי! אהובת חיי וליבי הציעה לי להנשא לה! ועוד ביום כל כך מיוחד של יום ההולדת לפורומינו המשותף והיקר! את אחת האנשים הכי מדהימים שפגשתי בחיי! רק רציתי להקדיש לך שיר (שיתנגן יחד עם אנמורגן בחתונתנו) (כולם מוזמנים) אנ'לא יודעת איך לומר לך מילים לא אומרות מאום אני סתם בחורה ששרה לך שירים לא יגידו כלום. אנ'לא יודעת מה זה נצח מילים לא אומרות מאום אני סתם אחת שבטח לא יודעת כלום. אולי הערב אין שום דרך יש רק פצע וכאב אנ'לא יודעת איך לומר לך כמה שאני אוהבת. לא יודעת מה קרה לי מילים לא אומרות מאום ואני לבד ורע לי ואת לא אומרת כלום אני יושבת פה מחכה לך מחכה לך וכותבת כי אנ'לא יודעת איך לומר לך כמה שאני אוהבת. מוקדש לך באהבה אהובתי היחידה!
אוהבת אותך הכי בעולם אנה (גם אותך עומר, גם אותך
)

ThePiper

New member
אני כ"כ שמחה!!

האמהות שלי סופסוף נשואות רשמית!! איזה אושר! עוברים לסקוטלנד!!!

MajorWinters

New member
אוי זה Amazing Grace...../images/Emo19.gif

אני אבוא לבקר, בין אם תרצו בכך או לא! (זה לא אתן זה הדיסקים
) מזל טוב. לחתונה אתן רוצות צ'קים או פשוט תלושים לקצת אחרת?

Boo9ie

New member
לעומת זאת, הוא..

Girl ya gotta love your man. (זה יהיה שלי.)

VeraLynn

New member
../images/Emo7.gif כל כך רוצה להיות במקומה...

איזה באסה ששניהם מתים הא..? יכל להיות אחלה לטוס אליהם בדרך לסקוטלנד הא? :) (ושוב... אוהבת אותך המון!
)

The Raver1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב לפורום ולשני המנהלים

Paranoid Y

New member
תולדות הפורום מהמבט שלי...

או תולדותיי מהמבט של הפורום.. טובבבבבבבב קוראים לא רוג'ר.. או יפיוף... או דון רוג'ריאנו (
) או פאראאאאא.. או יאפעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.... אבל בסופו של דבר זה סתם יאפע קטן ועלוב
נולדתי לפני המון שנים בכפר קטן על ההרים.. גדלתי בין העשבים באחו, בין הכבשים העזים והפרות, טיפסתי על עצים ובניתי שם בתים, רדפתי אחרי פרפרים, התבוננתי בציפורים, קטפתי ושתלתי פרחים.. אלו היו הימים המאושרים.. למדתי לחלוב עזים וראיתי איך מכינים גבינה ביתית... למדתי לקצור חיטה וראיתי איך אופים לחם ביתי.. למדתי למסוק זיתים, וראיתי את שמן הזית ממולא בבקבוקים... למדתי איך קוטפים זעתר... ואיך שעליו השומשום מוסיפים... וכל זה רק בשביל להכין למאיה אחלה לבנה עם זעתר
אז השנים חלפו, ימי הילדות והתמימות נגמרו... והנה נהייתי אדם בוגר (לא, אני לא).. ימי הפשטות הלכו.. המחשב והטלווזיה החליפו את החורש והנחל.. כמה צרורים החליפו עשרות רמוני עשן, RPG ופצמר"ים בכל חתונה..ותנובה וזוגלבק החליפו את עשרות עדרי העזים, הפררות והכבשים... הקפטליזם היכה!! ואיתו באה המוזיקה.. יש טלווזיה, יש כבלים, יש אינטרנט, יש רדיו!! ה MTV נחת!! ואיתו מוזיקת הפופ של שנת התשעים!! אז הפסקתי לצאת מהבית!! וכל זמני ביליתי מול טלווזיה, מוזיקה ואינטרנט!! אז זה התחיל בימי המחשבים הענטיקות עם המשחקים המגניבים וה BBSים.. ואז לימי האינטרנט אחרי 10 בלילה ושבת.. זה לא היה משמעותי.. כי אח שלי היה תמיד גונב את המחשב אחרי 10
ואי שם בתקופה הזאת, התקופה של המוזיקה החראית ששמעתי, אח שלי קנה דיסק מוזר בשם החומה, כי יש בו שיר מגניב!! אז הוא שמע את השיר המגניב כמה פעמים.. ואז נמאס לו, וזרק לי אותו... אבל אני שמעתי את כל השירים, כי משעמם לי בחיים!! (אין לי חיים הבאמת) אז אהבתי!! ואז האינטרנט נהיה להמונים!! ללא הגבלה.. אז חיפשתי דברים על האלבום הזה.. מצאתי... ומצאתי עוד דברים על הלהקה הזאת.. ומצאתי... ואז אחרי זה בכמה זמן.. שמעתי שהלהקה הזאת מוציאה אוסף... דבר חדש ללהקה העתיקה!! אז חסכתי קצת וקניתי.. זה היה באותו היום שהלכתי לראות את הארי פוטר הראשון בקולנוע, מגניב
... אז שמעתי את שאר השירים.. גם אהבתי!! אז הייתי הולך לפורמים בוואלה לחפש דברים מגניבים, ואח שלי אמר שזה לא שווה... הפורמים שבתפוז יותר שווים!! מה זה תפוז?! נכנסתי, היו פורמים מגניבים!! טלווזיה, סרטים דברים שאני אוהב!! היו קצת פורמי מוזיקה, רציתי לדבר איתם על אהבתיי המוזרות, אבל לא נראה לי מתאים.. ואז עוד שנה עברה.. זאת הייתה שנה קשה.. השנה שאחרי שסיימתי בית ספר, אחרי שהעיפו אותי מהצבא.. ואחרי שלא עשיתי כלום!! ממש כלום!! (עדיין לא עושה כלום
) אז כל הזמן התרוצצתי בכל מיני מקומות.. המשכתי בתפוז... ואז תפוז היה מוזר.. כל הפורמים שם היו ברשימה ארוכה מאד.. שלא נגמרת... אז פעם שוטטתי ביניהם.. וחיפשתי דברים חדשים (היה לידם - חדש ).. ופתאום אני רואה אגדות רוק!! הרי פינק פלויד ומטאליקה היו רוק!! (התקופה המטאליסטית).. אולי יהיה דברים מגניבים!! אז נכנסתי... לא היה הרבה דברים שם.. דף או שניים.. אז.. שנכנסתי מצאתי סקר.. ואז אמרתי שאני רוצה להחזיר את פרדי מרקורי לחיים.. (סליחה ג'רי, לא הכרתי אותך
).. זה היה כבר בדף השלישי... ואז מצאתי את החידון השני של הגמד שלנו .. ואז עניתי על 2!! (חיפשתי בגוגל, ממש לא היה לי מושג מי האנשים האלה..) ומאז הכל היסטוריה!! למדי על המון המון להקות, זמרים, סגנונות, ובעיקר, אנשים נפלאים!! אנשים נפלאים כמו שהכרתי כאן אין בשום מקום אחר!! ואני מוכן להתחתן עם הרבה מהם
..להכין קפה עם הל לכמה מהם.. ולטוס ליפן עם חלק מהם.. ולירות 3 צרורים בכל חתונה לכמה... להביא כנאפה אדומה לאנשים טובים... ולצייר ציורים הזויים עם כמה.. ולנגן וויפינג פוסט עם דווין כל הלילה... ובועות סבון אני מוכן לעשות בשביל כולם!! אז.. מזל טוב לפורמנו היקר!! ברכות יבואו בהמשך!! אוהב את כולם!!

RogerW

New member
יירבו?!? ../images/Emo12.gif

לא נראה לי שיש מספיק עשבים ליותר מרוג'ר אחד!! |אייקון ממוסטל|

Boo9ie

New member
אחרי ג'תרו יפן! ואז ניו-זילנד.../images/Emo42.gif

(אתה רוצה אותי בקימונו אדום או ירוק?)

ThePiper

New member
חחח אל תשכחו לקחת אותי ליפן!

החלום שלי זה לנסוע ליפן!!!

melancholy man

New member
רק זה היה שווה את השנתיים האלה

אין עלייך רוג'''''' דרך אגב, פעם היה לנו מנהג לכתוב NP בסוף ההודעה, אולי נחדש את זה? NP Traffic- many a mills to freedom

Miss CB

New member
רוג'ר תעשה לי ילד ובועות סבון

(כן, יש דרישות!!
) ולעניין: אחסוך מכם את ההתבכיינות.. אוסיף ואחזק כל מי שכתב לפני, וסביר שכל מי שיכתוב בשרשור הזה אחרי; למדתי המון, את זה אמרתי גם בשרשור הקודם בנושא; שמעתי המון דברים מעולים בזכות הפורום ופיתחתי התמכרויות קשות בגלל הפורום
מתה על האנשים, מתה על הנושאים, מתה על הגיבוש, וחיה על הביקורים היומיים
ליב לונג אנד פרוספר, 552, אחרת מה עוד אעשה בחיי הריקים
סתם אבל ברצינות, אני חושבת שזה אחד הפורומים הטובים והמעניינים והאיכותיים (וכו') בתפוז, ובכלל, שמחה שהוא קיים, רק אל תעלמו לי
אוהבת את כולכם, במיוחד את גרימבל, ניבלו, רומי, עומר, אנה, ורוג'ר
ו.. אוי, זה לא יגמר אפפעם
עמכם הסליחה

למעלה