תולדות הפורום מהמבט שלי...
או תולדותיי מהמבט של הפורום.. טובבבבבבבב קוראים לא רוג'ר.. או יפיוף... או דון רוג'ריאנו (
) או פאראאאאא.. או יאפעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.... אבל בסופו של דבר זה סתם יאפע קטן ועלוב
נולדתי לפני המון שנים בכפר קטן על ההרים.. גדלתי בין העשבים באחו, בין הכבשים העזים והפרות, טיפסתי על עצים ובניתי שם בתים, רדפתי אחרי פרפרים, התבוננתי בציפורים, קטפתי ושתלתי פרחים.. אלו היו הימים המאושרים.. למדתי לחלוב עזים וראיתי איך מכינים גבינה ביתית... למדתי לקצור חיטה וראיתי איך אופים לחם ביתי.. למדתי למסוק זיתים, וראיתי את שמן הזית ממולא בבקבוקים... למדתי איך קוטפים זעתר... ואיך שעליו השומשום מוסיפים... וכל זה רק בשביל להכין למאיה אחלה לבנה עם זעתר
אז השנים חלפו, ימי הילדות והתמימות נגמרו... והנה נהייתי אדם בוגר (לא, אני לא).. ימי הפשטות הלכו.. המחשב והטלווזיה החליפו את החורש והנחל.. כמה צרורים החליפו עשרות רמוני עשן, RPG ופצמר"ים בכל חתונה..ותנובה וזוגלבק החליפו את עשרות עדרי העזים, הפררות והכבשים... הקפטליזם היכה!! ואיתו באה המוזיקה.. יש טלווזיה, יש כבלים, יש אינטרנט, יש רדיו!! ה MTV נחת!! ואיתו מוזיקת הפופ של שנת התשעים!! אז הפסקתי לצאת מהבית!! וכל זמני ביליתי מול טלווזיה, מוזיקה ואינטרנט!! אז זה התחיל בימי המחשבים הענטיקות עם המשחקים המגניבים וה BBSים.. ואז לימי האינטרנט אחרי 10 בלילה ושבת.. זה לא היה משמעותי.. כי אח שלי היה תמיד גונב את המחשב אחרי 10
ואי שם בתקופה הזאת, התקופה של המוזיקה החראית ששמעתי, אח שלי קנה דיסק מוזר בשם החומה, כי יש בו שיר מגניב!! אז הוא שמע את השיר המגניב כמה פעמים.. ואז נמאס לו, וזרק לי אותו... אבל אני שמעתי את כל השירים, כי משעמם לי בחיים!! (אין לי חיים הבאמת) אז אהבתי!! ואז האינטרנט נהיה להמונים!! ללא הגבלה.. אז חיפשתי דברים על האלבום הזה.. מצאתי... ומצאתי עוד דברים על הלהקה הזאת.. ומצאתי... ואז אחרי זה בכמה זמן.. שמעתי שהלהקה הזאת מוציאה אוסף... דבר חדש ללהקה העתיקה!! אז חסכתי קצת וקניתי.. זה היה באותו היום שהלכתי לראות את הארי פוטר הראשון בקולנוע, מגניב
... אז שמעתי את שאר השירים.. גם אהבתי!! אז הייתי הולך לפורמים בוואלה לחפש דברים מגניבים, ואח שלי אמר שזה לא שווה... הפורמים שבתפוז יותר שווים!! מה זה תפוז?! נכנסתי, היו פורמים מגניבים!! טלווזיה, סרטים דברים שאני אוהב!! היו קצת פורמי מוזיקה, רציתי לדבר איתם על אהבתיי המוזרות, אבל לא נראה לי מתאים.. ואז עוד שנה עברה.. זאת הייתה שנה קשה.. השנה שאחרי שסיימתי בית ספר, אחרי שהעיפו אותי מהצבא.. ואחרי שלא עשיתי כלום!! ממש כלום!! (עדיין לא עושה כלום
) אז כל הזמן התרוצצתי בכל מיני מקומות.. המשכתי בתפוז... ואז תפוז היה מוזר.. כל הפורמים שם היו ברשימה ארוכה מאד.. שלא נגמרת... אז פעם שוטטתי ביניהם.. וחיפשתי דברים חדשים (היה לידם - חדש ).. ופתאום אני רואה אגדות רוק!! הרי פינק פלויד ומטאליקה היו רוק!! (התקופה המטאליסטית).. אולי יהיה דברים מגניבים!! אז נכנסתי... לא היה הרבה דברים שם.. דף או שניים.. אז.. שנכנסתי מצאתי סקר.. ואז אמרתי שאני רוצה להחזיר את
פרדי מרקורי לחיים.. (סליחה ג'רי, לא הכרתי אותך
).. זה היה כבר בדף השלישי... ואז מצאתי את החידון השני
של הגמד שלנו .. ואז עניתי על 2!! (חיפשתי בגוגל, ממש לא היה לי מושג מי האנשים האלה..) ומאז הכל היסטוריה!! למדי על המון המון להקות, זמרים, סגנונות, ובעיקר, אנשים נפלאים!! אנשים נפלאים כמו שהכרתי כאן אין בשום מקום אחר!! ואני מוכן להתחתן עם הרבה מהם
..להכין קפה עם הל לכמה מהם.. ולטוס ליפן עם חלק מהם.. ולירות 3 צרורים בכל חתונה לכמה... להביא כנאפה אדומה לאנשים טובים... ולצייר ציורים הזויים עם כמה.. ולנגן וויפינג פוסט עם דווין כל הלילה... ובועות סבון אני מוכן לעשות בשביל כולם!! אז.. מזל טוב לפורמנו היקר!! ברכות יבואו בהמשך!! אוהב את כולם!!