you say it your birthday

היום יום הולדת! (כך דווח לי)../images/Emo24.gif

הכצעקתה? הנכון הדבר? היום יום הולדת שנתיים לפורום אגדות רוק? אם כן או לא (פסטרנק אשם), שאו ברכה כל המעורבים, נחמד להכנס לכאן לקרוא ולהרחיב ידע. הלילה ב-Deja Vu ברכה רדיופונית ושיר. איזה? לא יודע, אבל עם הרבה אהבה.

Paranoid Y

New member
אכן אכן... חגיגות הלילה..

הבירות יזרמו יין, והיין כמו מים, והוויסקי בלי מים...

melancholy man

New member
../images/Emo65.gifyou say it your birthday../images/Emo41.gif

כן שנתיים..., בשנים של פורום זה כבר קצת תחילת הבגרות, השלב הזה שאתה כבר מחוץ לבית של ההורים אבל עדיין חוזר הביתה להביא כביסה לאמא ולקחת אוכל, כי כל הירקות נרקבו מזמן והאמת, חוץ מחביתה אתה לא יודע להכין כלום... אבל יום הולדת שנתיים זה הזדמנות טובה קודם כל להודות לכולם, אני לא יודע מה איתכם, אבל אני למדתי המון מהורום הזה, הכרתי אנשים מדהימים, הרחבתי ההשכלה המוסיקאלית וגם, סתם היה לי כיף לדבר. אז לכבוד השנתיים לפורום,יתקיים היום מופע הרוק הענק שאנחנו מארגנים בהשתתפות, הנדריקס, הדורס, ג'ורג' הריסון, ג'ון לנון, פראנק זאפה, ג'ניס ג'ופלין, ג'רי גארסיה, ג'ון בונהם, קית' מון ורבים אחרים (שחברים היום בלהקה הידוע: Friend of the Devil) , שיפתח בביצוע מיוחד ל knocking on haven's door, בהתחשב במיקום האפשרי היחיד למופע הזה אני מקווה שלא רכשתם כרטיסים (ואם כן, אל תשכחו מטף...), ובנוסף כמובן שרשור המזל טוב הזה, שאני מקווה שיגיע לממדי שירשורפלצת, וכן, משחק BPD שהכנו הליידי ואני לכבוד האירוע. אז מזל טוב לכולם והמון תודה לכל מי שכותב והופך את הפורום הזה לאחד המקומות הכי כיפיים ברשת. ויאללה, מתחילים עוד שנה...

Boo9ie

New member
בידיים אך, אך, אך. ../images/Emo42.gif

ברגליים טך, טך, טך. כשהייתי קטנה, הייתי רוקעת ברגליים גם כשהייתי אמורה למחוא כפיים. אכן, ילדת פלא מבריקה הייתי ונשארתי. אני מאחלת לפורום שכל אחד ימצא כאן מדי פעם אלבום שלולא הפורום הוא לא היה מכיר אותו במקום אחר. שבזכותו תהיה לו חוויה נפשית, מוזיקלית ומינית מיוחדת. שבקלות יכול היה לפספס אותה. זה קרה לי עם Love - Forever Changes זה אלבום שאני מרגישה שרק בגללו הייתי מוכנה לעשות ילד לכמה מחברי הפורום כאן שהפכו אותו למה שהוא, הפורום האהוב עלי. וכעת זאת תהיה הודעה אינפורמטיבית פלאס וידוי. לומר שאני אוהבת את הפורום יהיה כמו להתוודות על רגשותיי בפני מישהו שבכלל לא בטוח שמחזיק ברגשות גם הוא, ויכול להיות שהוא אפילו לא מודע לקיומי, זה דפוק וחסר תכלית. זה לא משהו שאני מתכוונת לעשות, שוב. לא בעתיד הקרוב למקלדת בכל אופן. אני אוהבת את הפורום. מזל-טוב, וכאלה.
בוגית, שהפורום עשה לה רק טוב. (אוי, הנוסטלגיה..) If the sun refused to shine, I would still be loving you. An inspiration is what you are to me, inspiration, look... see.

Chocoholic

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo168.gif../images/Emo42.gif

יאללה, שירשורפלצת !! אוגוסט 2002? לא הייתי מתנגד לקפוץ חזרה לשם לאיזה שבוע. אחד האוגוסטים הכי טובים שהיו לי...

../images/Emo41.gifיום הולדת לפורום ה BPD../images/Emo41.gif

לכבוד ליום ההולדת החלטנו להחזיר באופן חד פעמי, את המשחק שאם רק היה קיים לפני 40 שנה, סיד בארט לא היה לוקח אסיד, הביטלס לא היו מתפרקים ואוזי אוזבורן לא היה ניהיה זקן פאטטי (טוב את זה כנראה אי אפשר היה למנוע...): Grimble’s By Popular Demand. והנה החוקים לטובת מי ששכח: 1. בתגובה להודעה הזאת, נפרסם 10 הגדרות הקושרות לפורום עצמו. 2. יש להשיב באמצעות שליחת מסר ליוזר LadyG והניבלונגים, ולא לשום יוזר אחר, בעיקר אתם מתבקשים שלא לשלוח תשובות מעל גבי הפורום. 3. יש לבחור בתשובה שלדעתכם תזכה למספר הקולות הרב ביותר, כלומר התשובה הכי פופלרית, כך שיש לקלוע למכנה המשותף הרחב ביותר. 4. ככל שיותר אנשים ישלחו תשובות זהות לשלכם כך יגדל מספר הנקודות שתקבלו על השאלה. לדוגמא אם ההגדרה היא:" אגדת רוק ישראלית" ושמונה גולשים שלחו את התשובה "אריק איינשטיין" כל אחד מהם יקבל 8 נקודות. 5. בנוסף אנחנו נבחר שתי תשובות שלנו, מי שיבחר תשובה זהה לאחת מהתשובות הללו מספר הנקודות שלו יוכפל. 6. בסוף השבוע נכתיר מנצח, שיזכה כמקובל כאן, לחיי נצח אהבת ההמונים ותואר אצולה מטעם מלכת אנגליה. 7.ניתן להצביע פעם אחת בלבד, שינויים לא יספרו, המשחק הזה קשה לספירה גם ככה, כל תשובה משנה את כל הטבלאות וקשה לנו להתעסק עם שינויים. לא ניתן להשאיר מקום ריק לתשובה שתינתן במועד מאוחר יותר. ההגדרות בהודעה מתחת.
בהצלחה

GBPD ההגדרות

1. חבר בפורום. 2. אלבום שנבחר ב 100 האלבומים של הפורום. 3. גיטריסט שהשתתף בטורניר הגיטריסטים של הפורום. 4. זמר שהשתתף בטורניר הזמרים. 5. חבר בפורום שנעלם בזמן האחרון (לא כתב בחודשיים האחרונים או יותר) 6. ההודעה הכי הזויה שנכתבה בתולדות הפורום 7. אגדת רוק החביבה במיוחד על nosh 8. פורום בתפוז, שאפשר להתייחס אליו כקרוב משפחה של פורום אגדות רוק. 9. להקה/אמן המופיע בקישורי הפורום והופיעה בארץ 10 מנהל פורום (לא כולל מנהלי הפורום) שכותב בפורום.
בהצלחה

The Raver1

New member
הBPD הראשון שלי ../images/Emo13.gif

אבל יש פה כמה שאלות קשות
לא נורא אז אני אפסיד זה כבוד להשתתף

OzzzzzY

New member
יש לי שאלה בקשר ל-1 , ו-5:

חברי פורום רבים שינו כינוי... מה קורה במצב שבו שחלק ירשמו את הכינוי הנוכחי , וחלק את הכינוי הישן...האם התשובה תחשב לתשובה זהה או שונה?

melancholy man

New member
אם נזכור מה היה הכינוי הקודם

נתחשב, אם לא, לא נוכל כמובן להתחשב, מאחר ומדובר במשחק חד פעמי נשתדל להיות כמה שיותר הוגנים ולהתחשב כמה שיותר.

קיר קמט

New member
אמרתי לעצמי,

שום משחק GBPD לא יכול להיות בלעדיי
, אז ישר יצאתי לשישי. ואני אצא גם שבוע הבא, אז תתאפקו, אחריי זה יהיה לכם שבועיים בלעדיי.

עידכון BPD

עד עכשיו נשלחו 18 תשובות והקרב צמוד ומתוח ומשתנה עם כל מסר, עידכון משעשע (לפחות אותי) היה כש noosh שלחה את התשובות שלה, והתברר לנו שהיא לא יודעת מה היא אוהבת (רק עוד שני גולשים בחרו בתשובה שלה לשאלה 7...). ניתן לשלוח תשובות עד יום ה' הקרוב בבוקר, נשתדל לפרסם תשובות באותו יום אם לא אז ביום ו' בבוקר.

noosh

New member
חחחחח

נו מה, זה לא אשמתי שאינ לא יודעת מה אני אוהבת, זה הצבא שניוון לי את השכל
סתם, זו הייתה שאלה קשה בשבילי, זה לא היה בסדר

ThePiper

New member
זה מעלה זכרונות...

מיום ההולדת הקודם שניסינו לעבור את 100 ההודעות ורשמתי שטויות כדי שנצליח :S אין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שאני נוראאאאא אוהבת את הפורום הזה, את המוזיקה שמדברים עליה בו, את האנשים שמשתתפים בו וכל הידע העצום שהוא תרם לי (שכנראה לא יועיל לי בכלום, אבל נו טוב). מה הייתי עושה בלעדיכם?

meindelbium

New member
יומולדת שמייח../images/Emo65.gif

כתבתי משהו ארוך ומושקע שנעלם...לא כיף בכל מקרה המסר הוא שהפורום הזה הביא להרבה אנשים כולל אותי המון ושיש עוד הרבה להגיע אליהם שנזכה לעוד שנים רבות וטובות

ThE RhythM

New member
מזל טוב../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

האמת שבשרשור היכרות מלפני כמה ימים כבר כתבתי כל מה שהיה לי להגיד על הפורום, אז עכשיו אני רק אגיד לכולם פה תודה ורק שתדעו שאני אוהב אתכם (נשמות טובות) אתמול בלילה פתאום נתקלתי בקישורים של הפורום ב"שרשורי נוסטלגיה" (אפילו לא זכרתי שיש כזה דבר) וזה גרם לי להבין שאני פה ממש הרבה זמן..אמאלה. בכל אופן מומלץ לכולם להכנס לשם, זה ממש מבדר
מזל טוב אגדות רוק!
(החלטתי שגם אני בעד השם הזה)

למעלה