../images/Emo65.gifyou say it your birthday../images/Emo41.gif
כן שנתיים..., בשנים של פורום זה כבר קצת תחילת הבגרות, השלב הזה שאתה כבר מחוץ לבית של ההורים אבל עדיין חוזר הביתה להביא כביסה לאמא ולקחת אוכל, כי כל הירקות נרקבו מזמן והאמת, חוץ מחביתה אתה לא יודע להכין כלום... אבל יום הולדת שנתיים זה הזדמנות טובה קודם כל להודות לכולם, אני לא יודע מה איתכם, אבל אני למדתי המון מהורום הזה, הכרתי אנשים מדהימים, הרחבתי ההשכלה המוסיקאלית וגם, סתם היה לי כיף לדבר. אז לכבוד השנתיים לפורום,יתקיים היום מופע הרוק הענק שאנחנו מארגנים בהשתתפות, הנדריקס, הדורס, ג'ורג' הריסון, ג'ון לנון, פראנק זאפה, ג'ניס ג'ופלין, ג'רי גארסיה, ג'ון בונהם, קית' מון ורבים אחרים (שחברים היום בלהקה הידוע: Friend of the Devil) , שיפתח בביצוע מיוחד ל knocking on haven's door, בהתחשב במיקום האפשרי היחיד למופע הזה אני מקווה שלא רכשתם כרטיסים (ואם כן, אל תשכחו מטף...), ובנוסף כמובן שרשור המזל טוב הזה, שאני מקווה שיגיע לממדי שירשורפלצת, וכן, משחק BPD שהכנו הליידי ואני לכבוד האירוע. אז מזל טוב לכולם והמון תודה לכל מי שכותב והופך את הפורום הזה לאחד המקומות הכי כיפיים ברשת. ויאללה, מתחילים עוד שנה...