LadyG

New member
שחר

תודה על הברכות. מקווה שהתקופה הקרובה תעבור עליך יותר בקלות ואם משהו מעיק או מעצבן, אני תמיד מוכנה להקשיב.

ThE RhythM

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo47.gif../images/Emo77.gif../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב ליידי! בת כמה? כבר הגעת לגיל בת המצווה? אין לי הרבה מה להוסיף למה שאמרו פה..רק שאני גאה להיות אחד מהמאומצים הוריטואלים שלך ושיהיה לך רק טוב, לפחות כמו שהיה לך עד עכשיו(והרבה יותר כמובן)

LadyG

New member
עומר יקירי

פעם אמרתי שהסוד הכי שמור בפורום הוא גילי והסוד שמור בכספת ולבוס יש את המפתח. בינתיים הצטרפו לפורום כמה אנשים שמכירים אותי מהעולם האמיתי והם יודעים בדיוק בת כמה אני אז הסוד כבר לא בדיוק סוד. ואתה עומר תמיד תהיה בין המאומצים הראשונים שלי ואת הראשונים תמיד אוהבים מאד.

pasteran

New member
הו הו מיליידי

כל כך הרבה ברכות. קשה להיות גם מקורי וגם נחמד. המוח שלי הולך ונוזל. (את רוצה שאני אחשב תת קבוצה של מרחב הסתברותי לכל מספר ממשי מלא באושר בשבילך?) גם אני אפנה למקורות זרים. שיר על גברת גדולה אחרת מהאגדות (נראה לי מבוססת על ה"ליידי אוף דה לייק" של המלך ארת'ור. ואז זה מסתדר טוב כי אני האביר הגדול ביותר מאז ארת'ור ואת בהחלט הליידי הכבירה ביותר בכל הזמנים :) : גלדריאל של בארקלי ג'יימס הארווסט She comes up with the morning sun And tells me life has just begun Oh what it is to be young .........(אסור מלים מלאות)........ And if you see her you will know She's like a shadow Falling softly on the snow ................................. And in the early evening light She brings me flowers for the night Oh what it is to be young אז את ככה את עושה את כולנו צעירים יותר בכל זמן בכל יום. האמת המלים לא קשורות כל כך אבל זה שיר כל כך יפה!!!!!!

למעלה