melancholy man

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo47.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

הליידי באדום, המלכה של הפורום, חוגגת מחר יום הולדת, ומאחר ויש תחרות סמוייה לגבי פתיחת שרשור היום הולדת שלה, החלטתי להקדים את כולם בכמה שעות. אז ל LadyG: חשבתי קצת היום והגעתי והגעתי למסקנה שאם לא היית כאן כשהגעתי לפורום, כנראה לא הייתי נשאר, ושאת בחיים לא תדעי כמה יותר יפים החיים שלי בזכות זה שפגשתי אותך, וכמה אושר גורמת לי הידיעה שאני מכיר אותך ואני מקווה שאת יודעת שאת החברה הכי טובה שיש לי. אז במקום סתם מזל טוב ולהוסיף את האיקונים המקובלים, אני פשוט רוצה להגיד תודה. ולהקדיש לך שיר שגרם לך לשים לב אלי פעם וחוץ מזה, כמו שהבטחתי, זיקוקי דינור. תנו לה במזל טוב ובא לה זיקוקין, אז תוסיפו גם תמונה...

Abbe Faria

New member
רמאי ../images/Emo13.gif

אני מחכה ל0:00 כדי להיות ראשון, ואתה ככה גונב... אפילו להתלונן להנהלת הפורום אני לא יכול... אז בכל מקרה... נורית... שיהיה לך מזל טוב, כמה שרק אפשר לדמיין (ואפילו טיפה יותר), קשה לי לארגן פה ברכה ראויה, אז כמו שמישהי חשובה (כן כן, את) לימדה אותי פעם, כשאין מה להגיד, צריך ללכת לשאול את מר צימרמן, הוא בטוח ימצא משהו חיובי... There's some people that You don't forget, Even though you've only seen'm One time or two. (במקרה שלנו אפילו פחות מזה הולך) When the roses fade And I'm in the shade, I'll remember you. מזל טוב נורית!!!

LadyG

New member
טל ../images/Emo13.gif

תודה על הברכה הנהדרת. אני בעד לשאול את צימרמן תמיד.

MajorWinters

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo19.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לליידי. (זה ליריקה שמותר לפרסם?)

TheFly

New member
../images/Emo65.gifעכשיו מתחילים../images/Emo65.gif

מזל טוב נורית הרבה אושר ומוסיקה טובה, תהני ותאזרי כח להמשך השרשור שיבוא , אני בטוח שזה יהיה אחד מהארוכים שהיו פה (מאז הולדן הודיע על פרישתו המתוקשרת)

LadyG

New member
זבובי ../images/Emo13.gif

עכשיו מה שנותר זה לחכות לברכה מהולדן. חסר לו שלא יגיע

Jflyaway

New member
הכי הכי הכי

מזל טוב שאפשר... והשיר שעולה לי בראש הוא ORANGE SKYES של LOVE אז שיהיה לך רק הטוב מטוב. KEEP ON ROCKING!!

moshel

New member
קוסם ליום ההולדת ../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo47.gif

טוב אז נורית היקרה מזל טוב ליום הולדתך שרק יהיו לך תמיד כוכבים בשמים ראי אותם נופלים הביעי משאלות ושכול משאלותיך תיתגשמנה ומה הכי טוב לקבל ביום ההולדת במתנה אם לא קוסם:) אז ליום הולדך אני מגיש לך במתנה קליפ של להקת Wizzard עם roy wood בשיר see my baby jive אחד השירים היפים שהיו בשנות ה70 מה לעשות בכדי לראות את הקליפ? ליחצי על הלינק המצורף אם לא תיראי את הקליפ סמני את הלינק עם העכבר הימני ובחרי באפשרות שמור תורידי את הקליפ למחשב צפיה נעימה www.progrock.co.il/video/Wizzard.mpg וגם כל הפורום יכול כמובן להצטרף לצפיה:) שלך MosheL

LadyG

New member
יואל ../images/Emo13.gif

הטוב מטוב - למה עוד אפשר לצפות ואיזה יופי של שיר. תודה ענקית.

The Lunatic

New member
../images/Emo65.gif כמו עקרב אל עקרבית -

מזל טוב – גם ממני
נפלא לקרוא כאן את כל הברכות. כנראה שאת באמת אישה מדהימה. דייוויד

LadyG

New member
יקירי

אותך הרבה ואני מזכירה לך ששני העקרבים צריכים עוד לחגוג.

hells bells

New member
../images/Emo65.gif הרבה מזל טוב לגימל היפה|בלון

שיהיה הרבה מזל טוב לאישה הכי מדהימה בתפוז. שיתגשמו כל משאלותייך בריבוע! אין כמוך מארי קלייר!

LadyG

New member
יש לך מזל שהגעת ../images/Emo13.gif

אחרת כבר הייתי מכסחת אותך.
והרבה.

LadyG

New member
ביקשתי זיקוקים וקיבלתי

מה עוד אפשר לבקש
אתה באמת חבר אמיתי.

LadyG

New member
תודה G Force ../images/Emo13.gif

קשה לי עם שמות חדשים. תודה מכל ה-

Paranoid Y

New member
הוווווו הווווווווווו הווווווווווווו

הו ליידי!! מזל טוב!! שכל מה שתחפצי יתגשם, שכל מה שהתגשם יהיה לחפץ לעד, שכל האהבה תתאסף סביבך, ושהאוסף שלך יישאר תמיד אהוב, שהאושר ירדוף אותך כמו שכל מי שרדף אחרייך היה מאושר, ושתמיד תנעימי את זמננו, תפקחי את מוחנו, תחממי את לבנו, תדליקי את ג'וינתנו ותהיי למלכתנו... ועכשיו נפתח בשירה!! הוו ליידתנו האהובה האשה עם הכי הרבה אהבה גם בהרים, וגם בערבה כולם חוגגים, לליידי היחידה גם בזמנים הכי קשים שיש גם כשלא מספיקים להתיאש תמיד יש אור אחד שחזק מכל אש האור של הליידי שלנו, כה מרגש וכשרוצים להיות שמחים ולשכוח מהכל ולחפש חברים אז כדי לצהול, תמיד אנו מחפשים את הליידי שלנו, מנעימת הזמנים ואם אין לי עבודה עכשיו, הייתי ממשיך עוד כמה דפים מזל טוב מיי ליידי
ליידי!! אני אוהב אותך!!

LadyG

New member
רוג'ר ../images/Emo13.gif

אתה ה-
. ובזמן האחרון לא ראיתי אותך פה...והתגעגעתי.

למעלה