Chocoholic

New member
הופה, מזל עקרב...

בלעדייך הפורום הזה פשוט היה הרבה פחות טוב ומעניין... מאחל לך עוד הרבה שנים של אושר, בריאות, ופורום אגדות רוק
וכמובן, המוסיקה...
ממני,

The Raver1

New member
איזו ברכה ניבלו'...

the lady is one lucky lady:p ולענייננו קודם כל מזל טוב עד 120 וכללללל האושר שבעולם וגם תודה ממני ומכל האנשים על היותך מי שאת ועל כל המוזיקה שאת מכירה לנו יומולדת שמחח

LadyG

New member
עודד ../images/Emo13.gif

השקיע ניבלו' בברכה. מסכימה איתך. ותודה על הברכות. כייף לי.

מזל טוב ל"אישה באדום" ../images/Emo13.gif

ליידי! שתזכי לשנות אושר מתובלות במוזיקה איכותית לרוב. שתדעי להתמודד עם הדברים הקשים, ולקחת איתך הלאה את הטובים. שכל משאלותיך ורצונותיך יתגשמו. המון, המון מזל טוב! סינתיה מהפורום השכן.

LadyG

New member
ברכה מאשתו הראשונה

של ג'ון לנון...זה לא הולך ברגל. תודה רבה לסינתיה האחת והיחידה מהפורום השכן, פורום ביטלס כמובן (אם יש מישהו של יודע במקרה
).

Miss CB

New member
ל-../images/Emo47.gif של הפורום הזה

מזל טוב, יום הולדת שמח, הרבה אהבה, שמחה, ובעיקר מוסיקה טובה
ושתמשיכי להיות כה מגניבה (איזה חרוז, הפתעתי את עצמי פה)

פולי3

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif

מממ, ברכות זה ממש לא הצד החזק שלי! אבל, מזל טוב!

מזל טוב עצבני. ../images/Emo65.gif

ליידי אותך לוקחת, למקום ליד הפורום. והיא משמיעה לך קינקס וסטונס, שהגיעו כל הדרך מסיקסטיז. הייתי מאחלת לך בהצלחה וכאלה, אבל אין לי ספק שיהיה לך (ובעיקר תעשי) טוב בכל מקום שרק תגיעי אליו. אז רק כיף ומוזיקה לאמא הכי מלכה ברשת.

LadyG

New member
בלי עצבים מתוקה ../images/Emo13.gif

ותזכרי שאימצתי אותך כבר מזמן, אז מה יכול להיות רע.

ThePiper

New member
ליידיייי!!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב לאמא של הפורום!!
לזאת שתמיד שואלת מה קרה כשמישהו מוציא מילה אחת של עצבות! אין לי תמונה של זיקוקים, אבל גם בלוצ'קה שלי רצתה למסור לך יום הולדת שמח אז הוספתי תמונה שלה מנופפת לשלום ^^

jazzis

New member
כמו כבר נאמר - גם ג'אזיס!

אז כל הטוב והנהדר בעולם זה - שיהיה שלך! בחיבה, אדם

VeraLynn

New member
../images/Emo23.gifמזל טוב מיי ליידי!!

אז ככה.. חשבתי כמה זמן על מה לכתוב.. אבל לחשוב זה לא הצד החזק שלי (במיוחד לא אחרי 8 שעות רצופות של ניסוי בביוטכנולוגיה) אז זה יהיה בנאלי אבל באמת מכל הלב.. שתהיה לך את השנה הכי מוצלחת ויפה בעולם (ושתמשך לעולם) וכמובן שתהיה מלאת מוסיקה ושמחה :) (בוס אתה רמאי! האני כועס עליך!
) אוהבת המון רומי
(רר... מפחיד..)

John LennonS

New member
And she buying the stairway to"...

heaven" ליידי, מזל טוב. אני רוצה לאחל לך את מה שלדעתי הכי חשוב ואם יש אותו לא צריך כלום... (כסף, לא סתאאם) הרבה אושר ושמחת חיים. את זה אי אפשר לקנות, זה משהו שבא חינם אבל עושה לנו את החיים טובים... אז המון אושר גם בשנה הזו ובשנים שיבואו אחריה... שחר

למעלה