מצטרף לברכות מזל טוב.
D d a n i e l s 5 New member 29/4/07 #71 כפרה עלייך ))))) אז...אנחנו בעד "איחוד" ? נזכרתי בשיחה בנושא "האיחוד" ביום שישי )))))))))) תהני מותק .
כפרה עלייך ))))) אז...אנחנו בעד "איחוד" ? נזכרתי בשיחה בנושא "האיחוד" ביום שישי )))))))))) תהני מותק .
י יערית New member 29/4/07 #63 רחלוש 2../images/Emo6.gif ../images/Emo25.gif ממור שלי את ואני לאורך כל הדרך בטוב וברע ועם הרבה מרחב בינהם,אוהבת אותך מאד!!(תקפצי לי!)
רחלוש 2../images/Emo6.gif ../images/Emo25.gif ממור שלי את ואני לאורך כל הדרך בטוב וברע ועם הרבה מרחב בינהם,אוהבת אותך מאד!!(תקפצי לי!)
י יערית New member 29/4/07 #56 רחלוש../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif בלי מילים_________________________________ העיקר שהלב יודע))
רחלוש../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif בלי מילים_________________________________ העיקר שהלב יודע))
N n o g a1 New member 29/4/07 #17 ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif י ו ם ה ו ל ד ת ש מ ח כל שתבקשי - לו יהיה
י יערית New member 29/4/07 #66 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif נוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגה הקפה כבר קר קר קר!!!!!! תודה מאחלת לך גם בחזרה.
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif נוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגה הקפה כבר קר קר קר!!!!!! תודה מאחלת לך גם בחזרה.
G galia1962 New member 29/4/07 #20 ../images/Emo65.gifיומולדת שמח יערית../images/Emo65.gif מאחלת לך שתמשיכי לרקוד את ריקוד החיים בעוצמה וביופי ובאנרגיות ובאהבה כמו שרק את יודעת
../images/Emo65.gifיומולדת שמח יערית../images/Emo65.gif מאחלת לך שתמשיכי לרקוד את ריקוד החיים בעוצמה וביופי ובאנרגיות ובאהבה כמו שרק את יודעת
ג גלי10 New member 29/4/07 #21 צוואר ברבור וחיוּת של המון שמחת חיים רקדי לעולמים בתוך הקצב המטורף של החיים מזל טוב המונים
י יערית New member 29/4/07 #73 גלי../images/Emo25.gif כמה שאת מיוחדת ...תמיד שוזרת מילים לכל מיני ארועים ומלבישה אותם בול על האנשים . תודה על הכל
גלי../images/Emo25.gif כמה שאת מיוחדת ...תמיד שוזרת מילים לכל מיני ארועים ומלבישה אותם בול על האנשים . תודה על הכל