היום יומולדת

T i g e r R o n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif היום יומולדת../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif

עכשיו זה רישמי יערית שלנו חוגגת חג לאומי יש לה יומולדת נאחל לה המון בריאות וגם אושר הצלחה בכל מעשה ידייך שיביא עושר שיעטפו אותך חברים באהבה שתהיה זו שנה טובה ונפלאה מזל טוב לך יקירה

../images/Emo57.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

יערית ..מזל טוב..את העץ המתמזג לו ביער הוירטואלי(הסמל ההוא שלך עדיין על המחשב שלי) שיהיה לך מזל טוב והמון המון הצלחה ואושר. רק נחת יערית.

יערית

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif

אושר ובריאות גם לך יקירה באלפים ...בהמונים..ואת העץ שסימל אותי כ"כ לאורך כל חיי,ממשיכה לממש כי אין אחרת מבחינתי.

../images/Emo65.gif ../images/Emo20.gif מזל טוב ../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif

יערית... מה אפשר לכתוב על אישה שכולם כבר מכירים? אישה מקסימה אמא נפלאה חברה מושלמת המון מזל טוב מכל ה
שלא יגמר... יום הולדת שמח

../images/Emo65.gif מזל טוב יערית ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שתמשיכי לצמוח ולהעפיל לשיאים חדשים כל יום מחדש.. הצלחה בכל התחומים ובעיקר המון המון אושר..
מזל טוב

יערית

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

וכל הזמן רק למעלה ולמעלה...ואם לרדת זה בכדי לקחת חמצן ושוב לטפס למעלה למעלה

מצוטטת

New member
../images/Emo28.gif

א@שר א@שר לכתוב.... ככה להוסיף גם כ כה... ועוד כהנה וכהנה.... השנה מאחלת לך בקצרה להמשיך להתענג מערסל החיים להנות למצות את מתנת החיים לצ2וע להם ב23עים נוצצים ובוהקים
רק טוב
את כל הטו2
את ההכי טוב

יערית

New member
חברה שלי../images/Emo23.gif

וואלה נגעת ועוד פעם נגעת וכשאת נוגעת...אין צורך לשאול למה ומדוע, זה תמיד מכוונות טובות וטהורות, ככה זה בנשמתך.

יערונה!! ../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

יומולדת שמח יקירה!! ראיתיך אתמול במסיבה אצל הבר ההוא.... נו... של טוטאל.. ברמת-גן סיטי..... כולך זוהרת, יפה וקורנת מאושר!! מאחלת לך שתמשיכי ותיראי כך ורק תשתבחי עם הזמן והשנים!! מתאים לך בהחלט - את חמודה!! המון בריאות, פרנסה טובה, זוגיות מוצלחת ואהבה פורחת!!
ריטמי

יערית

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif

תמיד תמיד תמיד, אבל תמיד יש לך מילים חמות אליי, תמיד מפרגנת מלטפת במילותייך, אומנם לא חברות, אבל תמיד הרגיש לי שאת תמיד צופה בי מהצד ומלטפת אותי מרחוק...וזה מרגיש נעים, מרגיש מיוחד במיוחד כי לא ממש קרובות. את כל האושר שבעולם יקירה

d a n i e l s 5

New member
יומולדת שמח :)))

ג'ין דלעמאר ...... יעריתתתתתתתתת שימשיך ככה אנישאללה...... הכל מכל ....ורק הטוב שבכל .... שתמשיכי לפרטט ברחבות .... ובעיקר תפלרטטי עם החיים ביג טיים :)))))))))))

יערית

New member
ג'ינה ג'ינה ג'ינה...

פלירטטתי מפלרטטת אפלרטט תמיד, אבל תמיד עם החיים הקסומים האלו ויש לחיות אותם רק פעם אחת, אבל פעם אחת כמו שצריך!

ורד 3

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif מזל טוב ../images/Emo20.gif../images/Emo213.gif

י.........ום הולדת שמח ע........ם המון אושר שמחה וכייף...... ר.........ינה דיצה.......אור והמון אהבה..... י.........צירתיות , פריחה ....והגשמת חלומות..... ת.........הני מכאן ועכשיו......ושתזכי לחגוג עוד שנים רבות ...ויפות....... לא יודעת להגיד מזל טוב במרוקאית.... ..אמנם ...זה די דומה ....וזה הולך ..ככה..... לה מולצאן.......

יערית

New member
ורדינה../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אין אין אין עלינו כשאנחנו באותו ראש
תודה על ה-כל
מאחלת לך גם אושר והרבה....

יערית

New member
אופטימייייייי../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

איזו התחלה מסחררת "חמוד"
, הפתעת אותי בענק
.