היום יומולדת

יערית

New member
ליאה אישה מדהימה../images/Emo25.gif

יפה לך הצמיחה, יפה לך ההתפכחות, את אישה יפה נקודה! את כל הטוב שבעולם

יום הולדת שמח יערית../images/Emo24.gif

הרבה אושר ועושר בריאות שמחה והמון...אהבה. כל שתבקשי לך יערית ומוסיפה
+
אישה יקרה מזל טוב

יערית

New member
גליוש../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

שתיזכי גם את לקטוף רגעים של אושר ואהבה, כי על כל הנתינה הנפלאה שבך, יש מי שמחכה להחזיר לך בחזרה
תפקחי את העיניים תסתכלי סביב...
תודה מכל הלב.

מיKה

New member
היום יום הולדת:))

איזה כיף... אישה יפה ומקסימה אחרת ושונה לא דומה לאף אחת שאני מכירה:))) עם לב ענק ונשמה טובה... כל...אבל כל הטוב שבעולם!!!! מזל טוב

יערית

New member
מיקמיק../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

את נמנית על המעטים שלמדו להכיר אותי בבפנוכנו של הנשמה,ידעת לגעת בכל פעם ולנער כשצריך בעדינות הנפלאה שבך,גאיה ביקשה שאמסור לך באופן אישי שהיא מאד,אבל מאד מתגעגעת לימים שבהם הרצתן צחוקים על הקרשים המשובחים
תודה מכל הלב נשמה

G a v ® i e L

New member
~! מזל טוב !~

יערית, אוהב את המורכבות שבך : גרעין מגובש של יכולות אנושיות מרגשות - הנתינה האמיתית, חברות האמת, האמפתיה ,הרגישות, החמלה והרצון לעזור, כל אלה עטופים במרקם סוער של חושניות יצרית, ספונטניות, מוחצנות לוהטת של תנועה ושל מילה. המשיכי לרקוד את ריקוד החיים, המשיכי לחייך, ופזרי אושר בכל אשר תלכי. גבריאל

Lonely In Blue

New member
../images/Emo13.gif

אהבתי את יכולת הקריאה שלך בכף היד.
ממרומי מקומי הסמי-וירטואלי, נדמה לי שהאבחון שלך נכון. לחיי ריקוד החיים

יערית

New member
חבר שלי../images/Emo25.gif

ככה להרטיט לי בפומבי?כשמורכב פוגש במורכבת הם הכי טוב מבינים האחד את השנייה
עכשיו שותקת (וזה נדיר תודה..חחחח)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gifבניגוד להרגליי ../images/Emo49.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif...

יערית הצלחת לגרום לי להשתתף בשירשור יום הולדת אז... רציתי לאחל לך מזל טוב ולרגל תחילתה של השנה החדשה עבורך שתהיה השנה הטובה משאר השנים שתזכי למלא ולהשיג את כל מבוקשך הרבה אושר בריאות ונחת מילדייך ומציאת הנשמה התאומה שתסיב לך נחת סיפוק ואהבה אוהבת אותך יערית את תמיד תמיד תהיי מיוחדת עבורי המון הצלחות, בריאות מזל טוב אישה

יערית

New member
אילנה../images/Emo25.gif

תודה תודה תודה, מאחלת לך את כל שאיחלת לי בחזרה ואף יותר.... מקווה ששמחת החיים עוד מקננת בתוכך, שימרי עליה מכל משמר

יערית

New member
או! זו הפתעה נעימה../images/Emo25.gif

לך, לזוגתך היפה,מאחלת לכם עוד הרבה שנים יפות וטובות

שלי 9

New member
מזל טוב לרקדנית הסוערת..:)

יערית המקסימה , שיהיה לך המון המון מזל טוב לרגל יום הולדתך, שתמשיכי לרקוד על כל עמוד אפשרי :)) שתהיי מאושרת ושמחה, ושתמיד תמיד יהיו לך סיבות לחייך, ואם יורשה לי לומר שגבריאל כתב לך ברכה מדהימה ויפה במיוחד..

יערית

New member
שלי 9../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif

לונג טיים נו סי דארלינג, תודות על הברכות החמות, גבריאל בהחלט הגזים בברכה שלו, בסה"כ מתלהב שיש לו ידידה מפגרת על כל הראש
לחיי האושר

מזל טוב יערית ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

אושר ואהבה אין קץ שתהיה לך שנה מופלאה מאיתנו

L o v e M e1

New member
../images/Emo49.gifיערית, יום הולדת שמח../images/Emo65.gif

בריאות, אושר והצלחה בכל
, זוגיות מוצלחת, אהבה מכל הסובבים, נחת מהילדים ו
עוד הרבה ימים של ריקודים סוערים

למעלה