לינק מס' 47!!

RJlake

New member
תכופות

אם הכוונה היא לעיתים יותר קרובות אז כותבים תכופות

tkuihehr

New member
ולמען האמת אני דופק אותם הרבה

כי אני גם נוסע בכרטיסיית נוער, וגם עולה עם כרטיסים לחלק מהדרך למרות שאני נוסע את כולה [בבוקר כרטיס מנהריה לעכו, חצי דרך, אבל ממשיך באוטובוס עד הקריות. ובצהריים כרטיס בתוך הקריות וממשיך למעשה עד נהריה. ואת כל זה בכרטיסיות. כך שבמקום לשלם 11.70 לכל כיוון, אני משלם 5.85 לשני הכיוונים
] הבעיה היא כשעולה כרטיסן, ואיכשהו עדיין לא תפסו אותי מעולם. כמה פעמים ישנתי באמת וויתרו לי, כמה פעמים עשיתי את עצמי ישן וויתרו לי, כמה פעמים הכרטיסן עלה לפני האזור שאני מרמה, ככה שבשלב הזה בנסיעה עוד הייתי בסדר, פעמיים הראתי לו את הכרטיס שעליתי והכרטיסן הטיפש לא שם לב שזה לא של הדרך בכלל, כמה פעמים היתה לי כרטיסיה אחרת שכן תקנית עם אותו ניקוב והראיתי לו אותה, ופעם אחת הראיתי לו כרטיסיה שאפילו לא אותו ניקוב והוא לא הסתכל בכלל... ככה שהם לא מפחידים אותי עם הכובע הזה שלהם!! <וגם כי שמעתי שהעונש הוא מקסימום קנס של עד פי 3 ממחיר הנסיעה, וגם מזה אפשר להתחמק אם יורדים ומחכים לאוטובוס הבא>

limors2

Well-known member
אני תמיד הייתי בסדר כשנתקלתי במבקרים

אם יוצא לי לקנות כרטיסיה אני קונה נוער, ובנסיעות בינעירוניות אני משלמת נוער. למה לשלם 30 הלוך חזור אם אפשר לשלם 17?
וכן, לפעמים הם לא חכמים במיוחד
אם יש כמה ניקובים בכרטיסיה הם בד"כ לא טורחים לבדוק, הם חושבים שאם אתה מראה להם כרטיסיה זה אומר ששילמת..

tkuihehr

New member
אני סתם לא אוהב כאלה

מה הם מבקרים, הם עולם על אוטובוסים ונוסעים כל היום בחינם, ומחפשים עלי כרטיסים, וואלה יופי צבועים! פעם הבאה אני פשוט אלבש חולצה כחולה ועניבה וכובע של כרטיסן ואסע בכלל בחינם..

limors2

Well-known member
כן, משלמים להם לעשות סיבובים בכל רחבי העיר!

ולזרות אימה בציבור הנוסעים! ולהחרים כרטיסי חופשי חודשי לאנשים!

limors2

Well-known member
כן, ראיתי פעם.

אם אתה אישה עם כרטיס של גבר/גבר עם כרטיס של אישה. ואולי בעוד מקרים שלא יצא לי לראות

tkuihehr

New member
בכרטיסי חופשי חודשי יש חלוקה לגבר/אישה?

או שזה באזור הדתי של ירושלים או משהו? כי אצלנו לא שמעתי על זה

limors2

Well-known member
יש גבר, אישה, נער ונערה

אין אצלכם?
של אגד, לא דן.

tkuihehr

New member
באגד, לא דן

לדעתי לא. למה עושים חלוקה כזאת? המחירים שונים?

limors2

Well-known member
לא, הם בדיוק אותו דבר בחופשי.

אולי כדי שיהיה לאנשים יותר קשה לרמות אותם

tkuihehr

New member
כמה תמוה וטיפשי

בכלל השרשור הזה לא קשור, אנחנו רק מחזיקים אותך ערה

limors2

Well-known member
נכון../images/Emo6.gif

אבל אני צריכהל חכות למים החמים במקלחת ממילא, ואני מנצלת את הזמן כדי לעשות רשימת השמעה אינסטרומנטלית באייפוד שרציתי לעשות כבר מלא זמן וכל הזמן שכחתי.

limors2

Well-known member
ראיתי היום 2 פרקים

את החדש ששודר אתמול באמריקה, ואחד בעונה 15 שבו מגלים שמגי גאונה. שסיימון מאיידול מדבב שם

tkuihehr

New member
חחחח, אולי באמת כדאי לי לראות פרקים טובים

ולא סתם פרקים, יש הרי איזה 400 פרקים, ואני סתם רואה מה שיש כל ערב בביפ, אולי כדאי שאני אחפש ואראה את המומלצים..

למעלה