איזה שיררררר
L limors2 Well-known member 1/5/07 #15 אוו ווי! של מארק רונסון!../images/Emo2.gif ככ אהבתי תשיר הזה חבל שאין אותו. אבל הבה נשמע את זה!
L limors2 Well-known member 1/5/07 #19 אההה נכון לכן זה היה מוכר לי! וביקשתי מהתו השמיני להזמין לי את האלבום הראשון של מקסימו פארק, אבל הם לא הצליחו כנראה להשיג וחשבתי ברצינות על השני שלהם, אבל אם הוא לא טוב אז לא
אההה נכון לכן זה היה מוכר לי! וביקשתי מהתו השמיני להזמין לי את האלבום הראשון של מקסימו פארק, אבל הם לא הצליחו כנראה להשיג וחשבתי ברצינות על השני שלהם, אבל אם הוא לא טוב אז לא
T tkuihehr New member 1/5/07 #17 אני קורא עכשיו את דוח וינוגרד ואיך להגיד בעדינות, הזקנים האלו שישבו שם בועדה מ-ש-ע-מ-מ-י-ם ,אני קורא כי זה נושא מעניין וחשוב לי לדעת, אבל למה הם משעממים?!?! אני מפהק [<-- גיליתי, זה סמיילי של פיהוק, לא של בהלה]
אני קורא עכשיו את דוח וינוגרד ואיך להגיד בעדינות, הזקנים האלו שישבו שם בועדה מ-ש-ע-מ-מ-י-ם ,אני קורא כי זה נושא מעניין וחשוב לי לדעת, אבל למה הם משעממים?!?! אני מפהק [<-- גיליתי, זה סמיילי של פיהוק, לא של בהלה]
T tkuihehr New member 1/5/07 #23 אז צריך לעשות סמיילי מפהק וגם סמיילי מסמיק!! יש לכם סמיילים דפוקים כמו |סוללה| , ואין לכם |מסמיק| ^^ הביקורת שלי על תפוז
אז צריך לעשות סמיילי מפהק וגם סמיילי מסמיק!! יש לכם סמיילים דפוקים כמו |סוללה| , ואין לכם |מסמיק| ^^ הביקורת שלי על תפוז
T tkuihehr New member 1/5/07 #25 נכנסתי לזה, ונוגרד השפיע עלי בא לי לעשות עכשיו ביקורת על מלא דברים, מצאתי את ייעודי בחיים. אני רוצה להיות ביקורן! או איכשקוראימלזה..
נכנסתי לזה, ונוגרד השפיע עלי בא לי לעשות עכשיו ביקורת על מלא דברים, מצאתי את ייעודי בחיים. אני רוצה להיות ביקורן! או איכשקוראימלזה..
L limors2 Well-known member 1/5/07 #27 מבקר?../images/Emo6.gif יש כמה משרות פנויות באגד, אם אתה מעוניין...
L limors2 Well-known member 1/5/07 #31 "המחזיק בכרטיס מתחייב להציגו בפני הנהג בעלותו לאוטובוס להציגו למבקר של אגד ולהציג תעודה מזהה לפי דרישה". מבקר! *נלקח מהגב של החופשי חודשי שלי* זה לא נקרא גניבת זכויות יוצרים, לצטט משהו כזה. נכון?
"המחזיק בכרטיס מתחייב להציגו בפני הנהג בעלותו לאוטובוס להציגו למבקר של אגד ולהציג תעודה מזהה לפי דרישה". מבקר! *נלקח מהגב של החופשי חודשי שלי* זה לא נקרא גניבת זכויות יוצרים, לצטט משהו כזה. נכון?
T tkuihehr New member 1/5/07 #37 אז מי זה בעצם המבקר? כאילו, עולה מבקר, ואני צריך להציג לו את הכרטיס, איך אני מזהה אותו? הוא ילבש חולצה חולצה אדומה ויחזיק פרח?
אז מי זה בעצם המבקר? כאילו, עולה מבקר, ואני צריך להציג לו את הכרטיס, איך אני מזהה אותו? הוא ילבש חולצה חולצה אדומה ויחזיק פרח?
L limors2 Well-known member 1/5/07 #39 קרוב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש לו חולצת אגד, לפעמים עניבה, אבל סימן הזיהוי הכי בולט שלו זה הכובע על הראש. וזה שהוא אומר "להכין כרטיסים לביקורת", ועובר אחד אחד ומסתכל על הכרטיסים של כולם...
קרוב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש לו חולצת אגד, לפעמים עניבה, אבל סימן הזיהוי הכי בולט שלו זה הכובע על הראש. וזה שהוא אומר "להכין כרטיסים לביקורת", ועובר אחד אחד ומסתכל על הכרטיסים של כולם...
L limors2 Well-known member 1/5/07 #49 אבל עכשיו יכולת להמחיש לעצמך את זה! מבקרים/כרטיסנים ברכבות לא יצא לי לראות.
L limors2 Well-known member 1/5/07 #60 ה-ת' זה לא מה שהיית צריך להדגיש../images/Emo3.gif טכופות/טחופות אני לא מכירה