אז יאללה שניהם גם ככה אף אחד מהם לא תדעי פרפקט
L limors2 Well-known member 1/5/07 #90 יש לי שיר של סאבלימינל הצל ורון שובל, מי צריך מטוס? או לדעת לעוף! אבל לא אתנגד, בכלזאת
T tkuihehr New member 1/5/07 #32 מה זה השיר המוזר הזה לפעמים זאת בעיה בלינק, לא מכירים את כל השירים, אז אני מתלהב מהסיפור, אבל לא מכיר את השיר, וגם לא אשמע אותו יותר שוב, אז לא אתיימר בכלל להכיר אותו..
מה זה השיר המוזר הזה לפעמים זאת בעיה בלינק, לא מכירים את כל השירים, אז אני מתלהב מהסיפור, אבל לא מכיר את השיר, וגם לא אשמע אותו יותר שוב, אז לא אתיימר בכלל להכיר אותו..
T tkuihehr New member 1/5/07 #38 לגמרי, מה זה השיר הזה למרות שהוא נחמד [ומתאים להיות המנון רוסיה או משהו]..
L limors2 Well-known member 1/5/07 #41 וזה באמת ההמנון שלהם! ונשמע כמו ההמנון של ג'נוביה (מהסרט יומני הנסיכה)
T tkuihehr New member 1/5/07 #43 אה, זה כן היה המנון ברה"מ עד שנת 44, והוא היה ההמנון של הפועלים, ומחר הוא חג הפועלים..
T tkuihehr New member 1/5/07 #44 איזה קישור משולש וארוך היא קוראת או מספרת? כי ממש לא שומעים עליה שהיא קוראת... [ברור שהיא קוראת, מה היא מורה להסטוריה?]
איזה קישור משולש וארוך היא קוראת או מספרת? כי ממש לא שומעים עליה שהיא קוראת... [ברור שהיא קוראת, מה היא מורה להסטוריה?]
L limors2 Well-known member 1/5/07 #52 מחר צריך להגיש סיכומים../images/Emo2.gif והיא דיברה ככ הרבה שאיבדתי אותה באמצע
T tkuihehr New member 1/5/07 #48 איך נדע כשנגיע ל47? אני חושב שאנחנו בסביבה [למרות שאם השרשור ממשיך לא צריכים לסגור אותו ב47 ]