../images/Emo122.gif טוב את צודקת. קראתי את התגובה שלי
הראשונה.... הלכתי לראות פרק 1 של חנה קימי (כן אני יודעת שזה האנה וכאלה.... אבל אחרי 45 דקות צפייה באוגורי שון, זה יכול להיות גם תוכנית הבוקר עם דץ, ועדיין אני אבהה בזה בלי הכרה עד זוב דם וחוץ מזה "חנה" יותר יפה)..... ואני מתביישת נורא בתגובה הראשונה.... בחיי... אם הייתי מנהלת, הייתי מוחקת אותהמיד! ויפה שעה אחת קודם...
טוב, לא מדברים פה על חנה קימי או על הדבר המדהים הזה, שמשחק שם. אנחנו מדברים על... הינהההההההההההה!!!!! הינה הינה הינה הינה הינה הינה. ככה... קודם הגבתי קצר.... עכשיו אני רואה שזה היה קצר מדי. תרשי לי לצטט: "הינה- אה! ואז אני הגעתי משם וניסיתי לקחת את של ריו כי הייתי מבולבל... ריו ויוקו- ............. הינה- אה? משו לא בסדר? ריו ויוקו- .................. הינה- אה? למה אתם מסתכלים עלי ככה? ריו- הינה... אני חושב שאתה הגעת מהצד ההוא.... הינה- אה? אבל- יוקו- אה!!!! אני מבין את זה עכשיו!! זה היית אתה כל הזמן הזה!!! הינה- אני? אה? אבל-.. ואי נכון... באמת הגעתי מהצד הלא נכון... חה! כנראה שהתבלבלתי מהכיוונים של האולם הזה והכל... יוקו- אה?! צבוע שכמוך!!! תלמד את זה עכשיו!!! הינה- *צוחק* בסדר, בסדר אני מבין את זה עכשיו" אהההההההההההההההההההההההההה, אני רואה את הפנים של הינה, כשהוא ואמר את זה..... אמא..... |אייקון ג'ני מעולפת עם נשרים חגים מעליה|.....
.... כשהפה שלו קצת פתוח והוא מסתכל עם העיניים העגולות שלו (זהו, חיסלתי את עצמי במו פי.... אוי הלסת... למה יש לי כזה דמיון מפותח? נאנדה???!).... טוב, אני לא יודעת מה עשית לי בשרשור ההוא בקומונה על קאנג'אני, אבל בשניה אחת מיכרת אותי לגמרי ועל כך אריגאו גוזיימאס סנסיי שושקה הקטנה.... די הרגת אותי. כמה שצחקתי קודם ויצאה לי תגובה מעפנה, ככה עכשיו אני רצינית וכותבת ברצינות את הכל. טוב, אם אתם לא מבינים מה כתבתי, רק שתדעו לכם.... זאת לא אני.... זאת חנה קימי מדברת ממני.....
... נו? יש רופא בקהל???
אוף... הנשמה יצאה לי עד שמצאתי את התמונה הזאת.