מה עושים היום ?

goanin

New member
../images/Emo63.gif מה עושים היום ?

כותרת רשימת מטלות ותכנונים:
(המילה "קדימה" בתוך קווים אנכיים- ||) כותרת דברים שעשינו והספקנו:
(האות "V" בתוך קווים אנכיים- ||) כותרת טיפים ורעיונות רלוונטיים:
(המילה "נורה" בתוך קווים אנכיים- ||) אפשר לאחד כותרות להודעות מאוחדות.
טיפ חיפוש בדף הפורום: ללחוץ Ctrl+F ולשים מילת חיפוש. המילה תופיע מודגשת בדף הפורום.
יום נפלא ומועיל!

../images/Emo27.gif

לבשל ארוחת צהרים (עוף עם אורז וירקות מאודים)
להדיח כלים.
לסדר את המטבח
לכבס מצעים
לסדר את הבית מלמעלה, לטאטא.
לנקות מקרר / לסדר ארונות מטבח. (אם אספיק) שיהיה לי ולכם בהצלחה

../images/Emo127.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בישלתי.
הדחתי כלים
סידרתי את המטבח (נותרה עוד קצת עבודה)
המצעים מתכבסים.
סידרתי את הבית, טיאטתי.
גולת הכותרת- - - ניקיתי מקרר!!!
כעת הולכת להביא את פיצית מהגן. בעז"ה בערב יש מטלות נוספות. אכתוב אותם בהמשך.

../images/Emo27.gif

היום אני צריכה ללכת לקניות
עם הבנות שלי (אח....איזה כיף לכתוב "הבנות שלי"....
), כך שאין פרוייקטים מיוחדים היום, חוץ מאחד- ה כ ב י סה
שני הרי אוורסט צמחו לי ב
. אחד של כביסה שצריכה קיפול (לפחות תשע מכונות....), ואחד-של כביסה שצריכה כיבוס-תליה-הורדה-קיפול-סידור בארונות...
, ואני מקווה להשתלט על שניהם. חוץ מזה- לסדר את המטבח-סלון-פינת אוכל, שתהיה צורה של
, וכמובן ארוחות לילדודס. יותר מזה- לא נראה לי שאספיק

yafit7

New member
../images/Emo27.gif

אז מה יש לנו היום?
לקפל את הררי הכביסה (מזכירה לעצמי
: הפיתרון שכל אחד יבוא ויקח לו מהערימה את מה שהוא צריך לא עובד!!!!!)
לסדר קוסמטית
לשכנע את האיש לשטוף כלים.

../images/Emo6.gifזה בדיוק מה שקרה אצלינו בימים האחרונים....

כל אחד נובר בכביסה ושולף בגדים
, אני ממש מקווה להספיק לקפל, כי קטנטונת
דווקא חושבת שהכי כדאי שאשב ואניק אותה כל היום

yafit7

New member
המממ...

מגיע מזל טוב? (זוכרת אותך מימי תחילת הפורום, כשאני הייתי בהריון...)

yafit7

New member
../images/Emo9.gif

לפחות 3 עמוסות (מזכירה לעצמי
:להעמיס על מכונת הכביסה עד להחנק זה: א. מוציא בגדים סמרטוטיים. ב. מוציא בגדים מסריחים. ג. זה יותר ממכונה לקפל)

shelico

New member
הקטנה , באמת רציתי לשאול אותך

איך את מסתדרת עם הכביסה...לי יש רק שני ילדים ואני משתגעת...בחודשיים האחרונים הכביסה יוצאת מהחבל לארגז פלאסטיק גדול , ושם הם נשארים..הגדולה , 9.5 , מקפלת כשמתחשק לה את הבגדים שלה ,את שלי אני מקפלת ושל הקטן (אוטוטו 3) נשאר בארגז..מימילא הכל מטריקו.. עוד מעט חורף ואני לא אוכל להמשיך בהרגלים הנוחים שלי (נפח הבגדים עולה...) ולהגיד לך שאני מחזיקה ממך..7 ילדים , שיהיו בריאים , דורשים המון כוחות וזמן...הכל את עושה במקביל...? מבלגניסטית מושבעת בשיקום..

goanin

New member
מצטער שאני מתערב לכן בנות..

אבל: הרבה כביסה? הלוואי עליי! אני כל כך אוהב לעשות כביסה. אני מאוהב במכונת הכביסה שלי.. תביאו לי אני אעשה לכן.

גם אני מאוהבת במכונת הכביסה שלי ../images/Emo3.gif

פעם ,לפני הרבה שנים ,כשהתחתנתי ,האיש שלי חשב שאני לא מסתדרת עם כביסה ועשה את זה לבד (עם מכונת זוהר ישנה שעבדה כמעט 3 שעות...)זה עבר לו מהר . היום כביסה היא השריטה הפרטית שלי . מתקופת הזוהר של ה"זוהר" לקחתי איתי כמה תובנות חביבות שמלוות אותי כבר הרבה שנים (רוב התובנות הועתקו מהצ'כנות בסלמס שגרתי בו שנראה בחוץ כמו מזבלה ,אבל בבית אפשר לאכול מהרצפה של השירותים ,והן באמת מבינות בניקיון...). הכי חשוב -לא לצבור הררי כביסה . לכביסה ,כמו לאוכל של אמא פולניה ,יש נטיה לגדול .
.אם הנחת כביסה יבשה בסלון /בחדר או סתם דחפת אותה על כסא בפינה -סביר להניח שתגלו מהר ,שאיכשהו התווספה עליה עוד ערמה אחת או שתיים .... חוץ מזה שאף פעם לא זוכרים מה באמת יש למטה -את הכל צריך אח"כ לגהץ (ואני שונאת לגהץ!!!!) אני מכבסת כמעט כל יום -מכונה אחת או שתיים .לפעמים בלילה אני ממיינת,ומפעילה בבוקר מוקדם ומספיקה לתלות לפני שאני מעירה את הילדים .משתדלת לא להשאיר את הכביסה עומדת במכונה כדי לא לצור עבודה מיותרת של גיהוץ . כשהכביסה יבשה -אני מקפלת אותה על אדן החלון . אני יודעת שזה נשמע פרימיטיבי למדי ,אבל -זה מכריח אותי לשמור על משטחים נקיים כל הזמן ,הכביסה יוצאת מקופלת בגודל אחיד ,ואני ממיינת את הכביסה כבר בקיפול לערמות ,ומפזרת מיד לארון. (באופן אישי -אני מסירה את הכביסה מהחבל לפי סדר קבוע ,כך שתחילה אני מקפלת את הבגדים שהולכים לחדר השינה שלנו ,אח"כ את הבגדים של כל אחד מהילדים בנפרד ,ולפי חלוקת המדפים בארון ....) בצורה כזו אף פעם אין לי כביסה לא מקופלת בבית ,ומאחר והקיפול הוא מיד לאחר התליה -כמעט אין לי גיהוץ. לכאורה זו נראית טירחה ,והסרת הכביסה לוקחת יותר זמן -אבל זה שווה את המאמץ ,וכשמתרגלים -אי אפשר אחרת .

למעלה