מה עושים היום ?

goanin

New member
אז הנה משהו שלא ידעתן עלי:

נורא נהנתי לקרוא. להודעה שלך באמת מגיע-->
. תפרגני לעצמך. לי אין הרבה כביסה. הלוואי היו נערמים כבסים בבית שלי
אני לובש רק לבן צחור: חמישה מכנסיים לבנים ו12 חולצות לבנות.. אומרים עלי שאני נראה כמו ברסלב. לא זורק לכביסה כל יום. אני חי רק עם עוד בנאדם אחד ואין לו הרבה בגדים בכלל. אני מפעיל מקסימום ארבע מכונות בשבוע.

למה רק לבן?

ממניעים אמוניים/דתיים? כי אני מכירה אותך מהתקשורת לא הייתי מנחשת.... בכל מקרה זו היתה שאלה אישית (אולי מדי) אז עכשיו אני מבינה מאיפה כל הידע על כביסה לבנה את האמת, אני הכי אוהבת לעשות כביסה לבנה, ולקחתי את ההמלצה שלך על מיץ לימון במקום מרכך.

maybesure

New member
אנחנו 4 נפשות

עם כמויות אדירות של בגדים בכל הצבעים. אוהבת שיש מבחר, לא הייתי יכולה לחיות בתוך צבע אחד אחיד כל חיי
יחד עם זאת - עם המצעים יש אולי 5-6 מכונות בשבוע, עם המדים של הבת (או מה שנאסף לה במהלך השבוע באונ' בתקופות הלימודים). כן מחליפים בגדים כל יום, כן זורקת לכביסה מגבות מטבח בסופו של יום. משתדלת להשאיר סל כביסה ריק לקראת יום שישי כך שלא נצטרך להתעסק בכביסות בסופ"ש. בסופ"שים, אם יש חובה לכבס (מדים למשל) - נעזרת בבת. הבן עוזר במטלות אחרות.

maybesure

New member
../images/Emo45.gif לא לצבור כביסה

כשאני תולה על החבל אני ממיינת ישר לפי ארונות/מגרות של כל חדר בבית. כשאני מורידה כביסה יבשה מהחבל - מקפלת ישר לתוך קערה את הכביסה לפי השיוכים. נכנסת הביתה עם הקערה ומעלה אותה ישר לקומה שניה, שלא תישאר אפילו שניה בסלון! למעלה יש פרוזדור קטן עם מזנון עליו מניחה את הקערה. בד"כ בבוקר המחרת בזמן שמעירה את הבן נכנסת לחדרים ו"מתייקת" את הכביסות לארונות. לסיום מורידה את הקערה חזרה למקומה בפינת הכביסה - לא לפני שמסדרת מגבות מטבח/מפות בארון במטבח. החבל כביסה שלי מכיל הכי הרבה 3 כ 3 מכונות כביסה, וזה מה שנכנס לארונות לפני שמכבסת את המכונה הרביעית. גם אני לא מגהצת כלום, קיפול מיידי מהחבל חוסך לי את הצורך בכך, למעט כמה פריטי כותנה שאני בקושי משתמשת בהם בדיוק מהסיבה הזו. נחמד לקרוא שאני לא השרוטה היחידה! .

../images/Emo178.gifלפחות שלוש מכונות ביום.....

לקראת סוף ההריון התחלתי להעזר בילדודס הגדולים
בתליית הכביסה. כיוון שהקטנטונת היונקת שלי
חושבת שאני לא צריכה לעשות כלום חוץ מלהניק אותה כל היום
, אני מתקשה להתגבר על הררי הכביסה, והיא נערמת באחד מחדרי הילדודס
.... התקופה הזו לא קלה, אבל בהריון
הצלחתי למגר לגמרי את הררי הכביסה. כל בגד שירד מהחבל קופל מיד והוכנס לארון. עכשיו זה בלתי אפשרי כמעט.... הנה- היום הצלחתי לקפל רק מחצית מהכביסה, בין ההנקות והכנת ארוחת הצהריים, אח"כ נסעתי עם הבנות לקניות
בעיר, ושבנו רק בערב
, ו...נחשי מה אני עושה עכשיו
....

יקרתי את צריכה את המכונה של ה עשר קילו

תיגמר ככה מהר יותר הכביסה וכמה מתלים מתקפלים בבית וכבר יהיה קל יותר אני מבטיחה

../images/Emo27.gif היום אני צריכה

לעשות כביסת לבנים איך שאני חוזרת הביתה לקנות אבקת מרק (המלצות?) לצעוק על האיש שיסדר את חדר העבודה שלו (כי אחרת הוא לא מבין) לקחת בקבוקים למיחזור

../images/Emo127.gif מה הספקתי בבוקר:

הוצאתי חזה עוף להפשיר במקרר תקתקתי את המטבח ("קטלוג" כמו שמישהו פה אומר) השקתי עציצים עשיתי כלים

goanin

New member
../images/Emo62.gif אבקת מרק:

לא זוכר של איזו חברה, אבל אני קונה רק את ההיא שלא מכילה מונוסודיום גלוטמט.

yafit7

New member
../images/Emo18.gif כל ה"אינו מכיל"

לבדוק טוב טוב במרכיבים מה הוא כן מכיל במקום. יש חברות שלא מוסיפות מונוסודיום גלוטמט, אבל כן מוסיפות במקום מרכיב דומה מאוד, עם אותה פעולה. אגב בנושא המונוסודוים גלוטמט: ההחלטה הרשמית של ה- FDA לגבי חומר זה היא "שישנו אחוז בלתי ידוע של אוכלוסיה שיכולה להיות רגישה לחומר זה". הרגישות באה לידי ביטוי בתופעות המזכירות הרעלת קיבה.

shelico

New member
../images/Emo45.gif גם אני ,רק בתבלינים ועשבים

העשבים מהגינה (אורגנית)

מה רע באבקת מרק?

אבקת מרק זה בסך הכל עמילן, תבלינים, מעט ירק ואולי איזה צבע מאכל של גזר. אני יודעת שחוץ ממונוסודיום אין תבלינים "רעים" ואבקת מרק עוף טובה יותר מלהכין ציר עוף עם כל השומן של העור וכל האיכסה של הגידים. לא כל מוצר מדף הוא לא טבעי. חוץ מזה אני חושבת שלפני שדואגים לרק עוף צריך לדאוג למרגרינה, קולה, סוכר...

shelico

New member
טוב , אז ככה שלא חייב להיות "רע"

עם תבלינים טריים מהגינה - זה יותר טעים.. כמה דקות לפני סוף הבישול , זורקים צרור שמיר שנקטף עכשיו..תענוג..

המממ

New member
../images/Emo13.gif

קולה ומוגזים הפסקתי לשתות בערך בגיל 13... שוקולד אני גם לא אוכלת כבר כמה שנים. ולפני כמה חודשים נפרדתי לשלום מבורקסים.

למעלה