מה עושים היום ?

goanin

New member
../images/Emo27.gif אני צריך:

לקפל כביסה לעשות לבנים לסדר קצת את חדר המחשב (כי אצלי לא משנה כמה אני אצעק על האיש.. כורדי) לעשות רשימת קניות (וואי טוב שאני מזכיר לעצמי
) לשלם שכ"ד באינטרנט לצעוק על AIG שלקחו לי כסף פעמיים

goanin

New member
כן..

החוצפנים רצו ממני שאני אמציא אישור על איזשהי העברה בנקאית מהעבר... אמרתי להם תקשיבו לי ותקשיבו טוב: תחפשו אתם את הכסף שהעברתי אליכם ותחזירו לי את הכסף שלקחתם לי או שאני תובע לכם ת'תחת.
והופ: בשניה הכל הסתדר. אסור להיות נחמדים, באמא שלי. ולי נורא לא נעים מנציגי השרות המסכנים שלא עשו שום דבר רע.... מה לעשות.

goanin

New member
../images/Emo62.gif משהו חשוב:

כולנו יודעות שזה טוב לעשות את זה אבל אנחנו לא עושות: כל פעם שנגמר משהו ושמים לב: לרשום. ככה נוצרת רשימה נכונה ומדוייקת של מה צריך לקנות. רשימה שממילא נצטרך להכין בסוף. אני לא מדבר על עגבניות שתמיד קונים, אלא על דברים כמו פסטה, דבש, אבקת מרק, גומיות... ואנשים מתעצלים לתלות דף על המקרר ולרשום על המקום, אבל יותר טוב ללכת אחרי זה לסופר במיוחד..?

YULI9

New member
../images/Emo27.gifעובדת היום בערב

בתכנית לכבס ולתלות מכונת כביסה, לקפל את מה שתלוי על החבל.

../images/Emo27.gif התוכניות אצלנו היום

לכבס מכונת כביסה + לתלות
לקפל את זאת שתלויה ולהכניס לארון
לסדר את הפינת מחשב
אבק
שטיפה של הסלון

|וי|

הפעלתי מכונת כביסה ניגבתי אבק טאטתי את הסלון הכנסתי כלים של הבוקר למדיח נשאר לקפל כביסה לתלות את הכביסה כשיסתיים פינת מחשב

../images/Emo27.gif מס 2.

לצחצח כלי כסף (רק מה שצריך לשבת.)
לנקות ויטרינה (רק מה שרואים
)
להוריד אבק מהרהיטים, לנקות אותם עם סנו רהיט
לנקות חלון ענק של הסלון. (לפחות רק את הטביעת אצבעות הטריה של פיצית)
להדיח כלים ולסדר מטבח.
להכין אוכל למחר
להכין קורות חיים
להכין רשימת מאכלים לשבת ומה צריך לקנות.
לטפל בכביסה.
לנקות שירותים.
להכין "שגרת בוקר" במקום מחר (כי מחר אני יוצאת לסידורים על הבוקר ולא יהיה לי זמן לכלום) YY מלא עבודה!!! אני מתייאשת מראש... אני אצליח לעמוד בזה, רק אם : פיץ ירדם בשעה הקרובה, ובמקביל אכבה את המחשב הארור.

../images/Emo7.gif לא הצלחתי לסמן ../images/Emo127.gif

1) פיץ נרדם רק לפני זמן קצר. 2) לא כיביתי את המחשב ולכן הותקפתי בשיחה במסנג'ר. 3) הייתי נורא עצבנית מביקורת שמתחו עלי 2 אנשים בערב אחד. מה כן הספקתי? להדיח כלים. לראות שנגמר המשחה לכלי כסף. להכין תיקים למחר. לתלות כביסה.

../images/Emo27.gif../images/Emo127.gif מה עשיתי היום:

חנכתי את מצעי ושמיכות החורף שלי כביסה של שמיכות צמר ניסיתי להבין למה אני צריכה מצנם. למישהי יש רעיון? אין לי הרבה דברים מיוחדים לעשו אני תמיד מסדרת קצת פה ושם ותמיד הבית מסודר.. בנות אתן מעוררות השראה ואני מעריצה אתכן

יש לי רעיון למה את צריכה מצנם-

להכין כבד עוף ברוטב. (ההכנה פשוטה יחסית) להגיש מעל פרוסת לחם מוצנמת. יפה וטעים!

למעלה