יומני הערפד 14

ketrina

New member
../images/Emo63.gifיומני הערפד 14

פרק לא צפוי בכלל! ועצוב מדי... :)

קרניjack

New member
אני מופתעת שאין בכלל תגובות../images/Emo58.gif

פרק טוב, אבל לא היה עצוב מדיי או מפתיע מדיי לטעמי...היום ביקורת פרק תיהיה קצרה. - אז אכן אלנה ובוני נחטפו כדי שאלנה תיהיה ערובה לבוני כדי שיפתחו את הקבר. - כל מה שקורה בין קרוליין למאט לדעתי פשוט מיותר. -טיילר חזר והופיע משום מקום. לא נראה לי שמדובר באיש זאב
- עדיין לא הובהר הקטע של איך דיימן וסטפן הפכו לערפדים או קת'רין נחטפה משם...חסרה לנו תשובה
- אהבתי איך שבוני וסבתא שלה יצרו את פתיחת הקבר והתפללו יחד. האמת שמוות של הסבתא שלה היה צפוי ברגע שהיא נכנסה לבית ולא הרגישה טוב...הרי חייבת להיות דרמה בסוף הפרק
- אז אנה השיגה והוציאה את אמא שלה...מקווה שיהיה עם זה משהו בהמשך. -וגם נפתרו מהערפד שאנה יצרה, גם הוא זניח... -סוף סוף ג'רמי עולה על כל עניין הערפדים...כשהוא אמר ביער במסיבה שזה מזכיר לו מישהו שהוא הכיר אני בטוחה שהיה מדובר בויקי. אני ממש רוצה לראות את התגובה שלו כשהוא יגלה (מתישהו) שבעצם ויקי הפכה ע"י דיימן לערפד, שופדה ע"Hסטפן, ולו הזיכרון נמחק ע"י דיימן. ואלנה ידעה על הכל.
משהו שהפריע לי ולא הבנתי לגבי פתיחת הקבר: דבר ראשון בפרק הראו לנו שפתיחת הקבר היא סוג של עניין מיסטי: נכון שהערפדים נמצאים ממש מאחוריי הקיר, אבל אפשר לפתוח אותו רק באמצעות לחש...אחרת כל ערפד יוכל לבוא לשבור את הדלת ולהיכנס. והלחש הזה הוא דיי מטורף אם זה מה שקרה לסבתא של בוני...לא הבנתי בכלל איך בסוף הפרק הערפד ששתה ממעט הדם שדיימן הביא פתח את הדלת! בכלל לא מובן לי! הרי מדובר על עניין מיסטי ולא עניין פיזי! אז נכון שחזר לא מעט כוח, מה פתאום הוא יכול לצאת? איך זה נותן לא יכולת לצאת? שכשל הערפדים נכלאו שם לפני שהם התייבשו ונחלשו הם היו רבים וחזקים ואז לא הצליחו לפתוח את הדלת אז מה פיתאום עכשיו? ואם ימציאו בסידרה את התירוץ שבוני וסבתא שלה לא סגרו אותו טוב מספיק אני ממש אתאכז כי זאת חוסר אמינות של העלילה..והנה לנו, עוד ערפד מורעב שנפלט החוצה, ומי יודע מי וכמה עוד ייצאו בעקבותיו משם.
וקת'רין הייתה בחוץ...כל הזמן הזה! אני לא כ"כ יודעת איך להתייחס לגילויי הזה. מצד אחד זה שוב חוסר אמינות של הסידרה, כל 15 פרקים הבנו ונתנו לנו להאמין שהיא קבורה שם, ע"י סטפן ודיימן וע" כל הפלאשבקים...ופתאום היא לא שם? רוצים להכניס עוד קצת מתח לעלילה? זה גם לא כל כך ברור למה אם היא הייתה כל הזמן הזה בחוץ למה היא לא חיפשה את דיימן או רצתה לנקום בסטפן, ממש לא ברור...לא ברור בכלל איך סטפן או דיימן לא שמעו על קיומה משום שהם לא גרו רוב הזמן במיסטיק פאלס. כל העניין הזה ש"היא לא בקבר" נראה כמו עוד הכנסת מתח מטעם יוצרי הסידרה. מה שטוב בזה היא התגובה של דיימן שמדהים לראות איך הוא נשבר כשהוא גילה שהיא בחוץ...ומי יטודע איך מפה העלילה תתגלגל. ומשום שדיימן יודע לנקום, אני לא יודעת אם הוא ירצה לחבק את קת'רין או להרוג אותה. - גם רואים שלדיימן יש נקודת חולשה בקשר לאלנה, משום שהיא מזכירה מאוד את קת'רין...איך שהוא בטח באלנה גם כשהיא הורידה את שרשרת הוורבנה, איך שהיא חיבקה אותו בסוף והצטערה בשבילו... אני מקווה שעכשיו הוא יילך לחפש אחריי קת'רין ושאולי יצלמו קצת קטעים מחוץ לעלילה המרובעת של מיסטיק פאלס. פרק נחמד, אבל עם הרבה קצוות לא סגורים, שמקווה שהם יהיו ברורים יותר

לדעתי ../images/Emo58.gif

בוני והסבתא נתנו מספיק כוח לכך שהשער יפתח תמיד... בגלל זה הוא הצליח לצאת. אני חושבת שדיימון מחבב את אלנה, לא בגלל קתרין אלא בגלל מי שהיא. הרי חוץ ממראה חיצוני אין שום דבר משותף ביניהם, לדעתי גם הולך לקרות משהו בינו לבין בוני... וגם ממש בא לי.

קרניjack

New member
*בינו לבין אלנה אולי?

זה מה שהתכוונת? ומה זאת אומרת נתנו מספיק כוח שיהיה פתוח תמיד? הן מאוד התאמצו להשאיר אותו פתוח לזמן מוגבל מאוד ופתאום הוא נפתח לתמיד מרוב שהן התאמצו? יש בזה משהו הגיוני, אבל בתור מכשפות הן בודאי היו יודעות אם הוא לא היה נסגר...אז זה קצת מטומטם.

לא לא, ספוילר

התכוונתי בינו לבין בוני. לא יודעת למה, כבר מהפרק הקודם היה נראה לי ככה.

ketrina

New member
אנחנו הסקנו שקתרין שם כמו דיימון וסטפן

תמיד ראינו את קתרין מבעד לעיני דיימון וסטפן. דיימון היה משוכנע שהיא שם ועשה כל שביכולתו לפתוח את הקבר ..לדעתי זה פשוט מקסים שהיא לא שם!אפילו בהשערות שהעלו בפורום,אף אחד לא חשב שהיא לא שם.ברור שהאכילו אותנו שהיא כן שם,וזה הכיף של היוצרים שמותר להם להכניס 'דברים מהחוץ' שלא ידענו שיש אפשרות כזו.. העובדה שהיא לא שם מעצימה את הטראגיות של הדמות של דיימון.הוא מטיב לכסות על עצמו בציניות וביהירות ובאי אכפתיות לסביבה,ובעצם כל שהיה לו תמיד זו קתרין וסטפן.עבור קתרין נראה שהוא ויתר על סטפן [הרי עבורה כל השנאה ביניהם,אלא אם יחליטו להפתיע אותנו שוב].הוא חי בעבר, אם לא בחלומות ובציפיות להתראות עם קתרין שוב- והיא לא שם!הכל לשווא!! רק לחשוב על הציפיה העמוקה הזאת שבטח גברה מאז הופעת השביט ועל ההתנפצות שלה...וזו לא הפעם הראשונה,כי כשבוני-אמילי השמידה את הקריסטל הוא חווה שוב את אובדנה מחדש,אבל הפעם זה סופי יותר. ואז,שורת המחץ, היא בכלל בחוץ.כמה שנים דיימון ערפד?150 ומשהו?לחשוב על כל הבזבוז הזה,150 שנים של חיפוש,של ציפייה,של תקווה והכי-של אהבה חד צדדית.זו אהבה נכזבת,רק גרועה יותר משום שמעורבים בה חיים ומוות [האם הוא הסכים להשתנות לערפד בשביל לחיות עימה חיה נצח?],משום שהיא גרמה לסיכסוך בין אחים,ונמשכה על פני עשרות שנים.ותחושת הבגידה, כמובן, היא לא חיפשה אותו. עבור דיימון וסטפן קתרין היתה ..וואו.זה לא אומר שגם עבורה הם היו משהו.נכון,ראינו תשוקה ביניהם,חיבה אפילו, אבל אולי זה היה משחק עבורה,כמו שכתבו באחת ההודעות של הפרקים הקודמים.גם ראינו שעוד ערפדים מכירים את קתרין[הערפד המטרידן ההוא]והאחים סלבטורה בכלל לא ידעו מיהו,כך שעולמה כנראה היה עשיר יותר משלהם. עניין הנקמה מסקרן...אנה טוענת שקתרין יודעת שדיימון בחיים,האמנם? נניח שכן,אז באמת עולה השאלה מדוע היא לא נקמה.אולי היא לא טיפוס נקמני.אולי אם היא המשיכה הלאה, היא גם הבינה שנקמה תמיד עולה ביוקר,ולא מתחשק לה להפסיד עבור הנקמה את מה שעמלה עבורו כל אותם שנים.האמת,עכשיו כשראינו שהסדרה פתוחה להצעות שטרם נרמזו,אין גבול לאפשרויות.היא יכולה להיות בכלל ערפדית צמחונית מתחסדת שניתקה קשרים עם העבר מתוך רצון לשכוח,או שיש איזה סוד שמונע מבעדה לנקום,או שהיא עדיין אוהבת אך פגועה מפאת הבגידה של סטפן ... ועד אין סוף :) ... השחקן של דיימון הטיב לשחק בפרק הזה לדעתי.קרוליין ומאט-אפילו בתור קטעי מעבר היו מיותרים ומשעממים.אני שמחה שקרוליין מצאה מישהו שקורא לה רדודה ומשתמש בה,ונחמד שיש אושר למאט-נטל-המשפחה-עלי אבל ..למה ,למה לספר עכשיו ?למי אכפת? שילה מקסימה,וחבל על שמתה- אולי המוות שלה גרם לקסם להישבר.מי יודע.זה משאיר את בוני חשופה יותר למול שאר ערפדי הצ'כונה (ודיימון?!האם?...) אנה דמות מאוד מסתורית-היא ערפדה ותיקה, כי היא ראתה את קתרין אז בשיקגו,וגם כי כוחה משתווה לכוח של דיימון. אז מתי היא הפכה לערפד?איך יש לה אמא ערפדית?[הרי הם לא אמורים להתרבות]

../images/Emo58.gif

אני לא מבינה למה כולם אומרים שסטפן בגד בה, הוא מעולם לא סיפר שהיא ערפדית... אלא רק ביקש מאבא שלו שיהיה יותר עדין עם הערפדים. אם כבר, הוא ניסה לעשות משהו לטובתה..

ketrina

New member
../images/Emo58.gifקתרין יודעת שהוא היה

מלא בורבנה [ככה כותבים?]ולא שהוא השתדל לטובתה,אז בטח עבורה זו בגידה. אבל זה סתם תירוץ,אני חושבת שהיא יותר חכמה מלהסתכל שטחי כל כך, ומשום שהיא ידעה על הניסיונות של אביו של סטפן ללכידת הערפדים היא יכלה להניח שהיתה לאבא יד בלכידתה.סטפן היה פשוט האמצעי שדרכו היא נתפסה. 'קורבן הנסיבות' או משהו כזה.. אם כבר בעינייני אמון ובגידה,סטפן נתן אמון באביו-שבגד בו.ודיימון נתן אמון בסטפן שבגד בו ולאלנה יש קטע ממש חזק עם אמון ..כאילו ,איך שניהם שנפגעו כל כך מנתינת אמון חופשי 'נפלו' על מישהי שאמון כל כך חשוב לה..טוב,לא משנה. אני מתנצלת לגבי הספוילר-!מקווה שלא הרסתי לאף אחד...

קרניjack

New member
המ...../images/Emo58.gif

אנה ואמא שלה בטח הפכו לערפדות אחריי שאנה נולדה... ונכון שזה מדהים שקת'רין הייתה בחוץ כל הזמן הזה, וזה פאנץ/ מפתיע ומטורף בשביל דיימן אחריי עשרות-מאות השנים הללו, אבל איכשהו קיויתי שהפגישה בינהםן בקבר תיהיה מפתיע... ומכיוון שלא אני מקווה שהפגישה איפה-שזה-לא-יהיה תיהיה מפתיעה, מעניין באיזה נסיבות זה יהיה... העלת כמה שאלות טובות...יכול להיות שנגלה שקת'רין לא ידעה עליהם, אבל אז מה שאנה אמרה שלקת'רין לא היה אכפת מדיימן- לא היה נכון. יכול להיות שמשהו בקת'רין השתנה, והרעיון של "ערפדה צימחונית" הוא באמת מגניב, זה הסבר טוב להתרחקות ממנה ומדיימן, אבל אני לא מאמינה שאחריי כל מה שמספרים לנו על קת'רין היא תיהיה כזאת. אני גם מאמינה שהיא יחסית נקמנית אם היא כזאת תאבת דם ובשר, ורוצחת ללא חשבון, השאלה אם באמת הקטע האחרון שהיא הייתה במגע עם סטפן זה היה הקטע שבו "הוא חשף אותה בטעות". כמו שכתבתי בשירשור הפרק הקודם זה לא הגיוני, כי הוא עוד צריכה להספיק להפוך אותו לערפד לפניי כן. או שאחריי שהיא הצליחה לברוח מהקבר היא חזרה להפוך את דיימן וסטפן לירפדים, שינתה להם משהו בזיכרון, לגרום להם לחשוב שהיא שינתה אותם לפני שהיא נחטפה ואז ברחה. אולי בעצם כל הזמן הזה היא צפתה בדיימן באופן מזוכיסטי ונהנתה לראות אותו מתענה בחיפושים אחרייה. מקווה שלכל זה יהיו תשובות! ומאט וקרוליין בהחלט מיותרים...זה הגיע לרמה פאתטית של סרטי-דרמות-נוער (שכבודם מונח במקומם) אבל זה לא מוסיף לעלילה כאן.

Bartal j

New member
אם הסדרה תהיה נאמנה לספרים אני יודעת איפה

קתרין נמצאת ומה מעלליה בחוץ... אני ממש מקווה שקתין לא תהיה צמחונית כי אז אני אתאכזב מהסדרה נואשות שלא היו נאמנים לספר וזה ממש יאכזב אותי ויפגע בהנאה שלי מהדמות של קתרין. ובלי יותר מידי ספויילר רק נגיד שקתרין תכנס לתמונה אז זה יוסיף הרבה אקשן לעליה וכנראה זה יבוא בסוף העונה

קרניjack

New member
מקווה שכן...ואני יודעת שחפרתי בקשר לספרים

אבל יש לי שאלה....אם אני אקרא עדו מעט את הספר הראשון האם זה יהורס לי את העלילה של העונה הנוכחית? כלומר, האם העונה הזאת מתססת רק על הספר הראשון או על כל מיני דברים מכל הספרים?

Bartal j

New member
בעיקרון העלילה של העונה לא ממש קשורה לספרים

אני בטוחה שתשימי לב להבדלים... והספר הראשון לא יהרוס לך כי חלק מהאירועים שהתרחשו כבר בפרקים הראשונים של הסדרה קרו כבר והספר לפחות בחלק מהאירועים האלו עוסק.

../images/Emo58.gif

אני לא אקח את הכבוד מבטי
אבל אחרי הפרק של היום יומני הערפד הפכה להיות סדרה מספר 2 אצלי
פרק גדול
והסוף... העובדה שקתרין כל הזמן הסתובבה בעולם, ידעה איפה דיימון וסטפן ולא חיפשה אותם... שברה לי את הלב
דיימון , הפך את העולם פשוטו כמשמעו בשבילה והיא כל הזמן ידעה. ושתקה. תגידו מה שתגידו, אני ממש שמחתי שאנאבל ואמא שלה התאחדו, בסך הכל לא הייתה לה כוונה לפגוע באף אחד וכל מה שהיא רצתה הייתה להפוך את החוסר צדק שקרה לאמא שלה בגלל קתרין. סטפן היה מיותר כרגיל. אני פשוט לא מצליחה להתחבר לדמות, אבל הכימיה המטורפת בין דיימון ואלנה
אני ממש אתבאס אם סבתא של בוני באמת מתה, היא פשוט הוסיפה המון המון צבע לסדרה... וגם כאב לי קצת על האח הקטן של אלנה, שסוף סוף מצא קצת נחמה והיא הלכה לו. זוג הבלונדינים
ששכחתי את שמם היו חמודים, חיבור חביב, אבל כואב לי קצת על הבחורה שכל הזמן מרגישה שהיא צריכה להוכיח את עצמה. והערפד החדש.... מפחיד

קרניjack

New member
../images/Emo58.gif

מסכימה עם זה שזה ממש שובר את הלב מה שדיימן עכשיו יודע על קת'רין, אבל כמו שכתבתי זה לא ברור בכלל...לא ברור למה היא נעלמה ממנו. מעניין מה היא עושה עכשיו בעולם
הוא היא עם פן ונראת ממש כמו אלנה
וסביר להניח שסבתא של בוני מתה ובוני עכשיו תיקח את תפקיד המכשפה הראשית ותיכנס יותר לכישוף, רק שתישמר מהצד האפל.

../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif

האמת שכבר ראיתי את הפרק ביום שישי..אבל נזכרתי להגיב פה רק עכשיו. אז ככה: לברמן/ערפד קראו דון נכון? לא משנה. לא אהבתי אותו. לא אוהבת את השחקן..הוא גרוע וברוך שפטרנו.
אנה-אני באמת אוהבת אותה ומבינה את המניע שלה לפתיחת הקבר. היא לא באמת כלבה כמו שחשבתי,או לפחות ככה הבנתי..רק מעניין מה יקרה בהמשך עם אמא שלה.. הסצנה של דיימון וסטפן כשסטפן מבקש את עזרתו של אחיו. ..דיימון אוהב מאוד להיות הרשע והציני..אבל הדמות הזאת מתקלפת מפרק לפרק כמו שכבות של בצל. בפנים הוא רק מחפש אהבה(של מישהי שעבדה עליו בעיניים..אבל סוג של אהבה
).. וסטפן..הו סטפן מה ארשום עלייך? אתה באמת מנסה להיות האביר על הסוס הלבן(כמו שדיימון אמר)..אבל זה פשוט לוקה בחסר. מצד אחד הדמות חיובית..מצד שני לא הגיוני שערפד היא דמות חיובית. אבל איכשהו כל סוף פרק הוא הצודק..הוא החכם. ודיימון נשאר פגוע(כמו בפרק הזה..
). ועכשיו.כשדיימון יודע שקת'רין לא באמת הייתה בקבר..אלא שוטטה לה בעולם(בעיקר לא שמה זין על אף אחד..). אז סטפן כבר לא ממש "אשם". מה יקרה עכשיו?אחוות אחים או משהו?
..לא נראה לי. מאוד, מאוד, מאוד אהבתי את הקטע כשדיימון מגיע לבית של סבתה של בוני. והיא קלטה אותו מהר מאוד. באמת איך הוא לא מתבייש?..("רוחות מדברות מר סלבאטור וכך גם נכדתי"..
). היא אכן הראתה לו כשהוא שאל אם יש לה אומץ לצאת..לא רק שהיא יצאה היא גם ממש הכאיבה לו..מה שממש גרם לי לצחוק מכל העניין ההזוי הזה. ועוד קטע אהוב. כשאלנה מגיעה לדיימון ומבקשת ממנו שיבטח בה שוב. כל שורה בקטע הזה..אהבתי הכל. בעיקר כשהוא אומר לה FOOL ME ONCE-SHAME ON YOU.
וכשהיא אומרת שיש להם "חיבור"(רק גורם לי למרות שהם יהיו ביחד יותר..
). בטוח התסריטאים יעשו שיהיה ביניהם משהו.(קצת כמו הרצון של סוקי מדם אמיתי להיות עם אריק הערפד הרע..למרות שזה יצא לפועל רק בחלומות המאוד רטובים שלה..
). הכי קטע זה שדיימון תמיד נראה בהלם כשהוא לייד אלינה כי היא קוראת אותו כמו ספר. יודעת כל שורה שתצא לו מהראש ויודעת בדיוק איך להגיב. והוא פשוט נכנע ליצר המאוד רע שלו ונמס.("לא השתמשתי בכפייה עלייך באטלנטה כי היה לנו כיף. רציתי שזה יהיה אמיתי"-האומנם?). וכמובן.מיי דארלינג ג'רמי. סופסוף הבנת מי אתה באמת? יופי!
אני מתה שהוא ייזכר בויקי..ויהפוף עולמות כדי לנקום.. (ועוד כל מיני דמויות לא קשורות אבל נחמדות כמו מאט, קרוליין, וטיילר). בוני גם קצת מתחילה לעצבן..אבת היא ממש רגשה אותי בסוף, כשסבתא שלה מתה.. לסיכום,כל פרק נראה כאילו הוא הכי טוב אבל כנראה שאני אגיד את זה עד סוף העונה. ואני מתה לגלות איפה קת'רין..ולמה החותם לא נסגר שוב?!..מה יעשו עם כ"כ הרבה ערפדים לעזאזל?!..כאוס

ketrina

New member
הדמות של דיימון באמת מתקלפת מכל הציניות שלה

מפרק לפרק-לא שמתי לב לעקביות שבזה כי תמיד החזירו לנו את דיימון הרע באיזשהי דרך-כמו למשל בנסיעה לאטלנטה שהוא הורג את האקסית שלו כמו כלום.הפרק לא הביאו שום דבר לאיזון...האם כבר אין לו כח לעטות את הציניות שהוא מתעטף בה?מה בעצם הם אמרו פה? הסצינה שבה דיימון יושב ליד האש היתה מאוד טעונה לדעתי.סטפן ואלנה לא יודעים שקת'רין בכלל לא נכלאה. עבורם,היא פשוט לא בקבר-וזה אומר שהיא אבדה לתמיד באותה השריפה.עבור דיימון זה הלם כפול.האובדן הראשוני שהיא אינה בקבר,ואחרי זה הגילוי שבכלל לא אכפת לה ממנו.ראינו את האובססיה של דיימון בחיפוש אחר קתרין,גם בעבר [למשל שהאקסית שלו המכשפה ידעה על קת'רין]וזה גם דרבן והניע את הדמות שלו-ופתאום,המניע איננו,מה זה אומר? הלוואי ותהיה סוף סוף אחוות אחים ביניהם.כשדיימון בישל ארוחה בבית של אלנה,או כשבא לעזור עם הערפד המטריד של אלנה בפרק 12-זה היה כל כך טבעי ושלם.לדעתי דיימון,למרות הכל, מחפש את הקרבה.סטפן רואה בדיימון רק את השנאה, את החיה שבו ואפילו מכריז שאין בו טיפת אנושיות ודיימון מתנהג לפי מה שמצפים ממנו, אבל אם סטפן לא יפחד לרגע לראות את עולם רק בשחור או לבן,הוא יגלה את הצדדים הכנים ואמיתיים של אחיו,ודיימון יפסיק או ירפה מעט מהמסכה שהוא עוטה.

Berethor

New member
אומנם אני לא הפסיכולוג של דיימון

הנה ההסבר שלי, הצד 'הטוב' והצד 'הרע' שניהם חלק ממנו(במקרה שלו בעיקר הצד האפל), לכן בהחלט שהוא יכול אפילו להיות הרוצח הכי זדוני בעולם ובו זמנית להגן או אפילו להביע רגשות כלפי המעט אנשים שחשובים לו(באופן כללי או רק כרגע). אני לא מאמין שדיימון עוטה מסכה, הוא רוצח כי הוא רוצח(או ערפד), הוא מרושע כי הוא מרושע, דיימון הוא לא ילד מתוסבך שצריך קרבה והכל ישתנה(אשליה נשית טיפוסית). אני חושב שזה שהוא הורג אקסית, מראה שברגע שהוא לא צריך אותך יותר, הוא מחסל אותך, אבל כמובן שכל אדם חושב שהוא הוא היוצא דופן(בדומה לאשליית חסינות למוות הכללית). אם ככה אני לא חושב שיש מסכות, נהפוכו בשביל לרצוח כמו כלום לא צריך 'לשתדל' בכלל אלא להפך פשוט לתת ליצר ההרג(שחזק הרבה יותר אצל ערפדים בממוצע) 'חופש'. אל תחשבי שאני תומך בסטפן יפה הנפש בצורה מוגזמת, אבל מבין שניהם הוא זה שיותר 'מותש', הוא זה 'שלובש מסכה' וזה שנילחם/שולט ביצר שלו. אני חושב שסטפן רואה אותו בצורה הגיונית וכוללת, ואז פשוט מעביר עליו ביקורת, מה הטעם שהוא יראה תצדדים האחרים של דיימון אם הם נכונים רק כלפי אדם אחד או שניים(מה שגם עלול מהר מאוד לשתנות בעיקרון). אני לא חושב שדיימון מתנהג בגלל שמצפים ממנו לזה, אלא הוא ככה טבעי, מרושע, נותן חופש לחיה שבוא, "חסר טיפש אנושות"(לפחות כלפי רוב האנושות) ובו זמנית גם 'רגיש' ומגן על אלה שחשובים לו באופן אישי.

למעלה