../images/Emo216.gif../images/Emo58.gif
האמת שכבר ראיתי את הפרק ביום שישי..אבל נזכרתי להגיב פה רק עכשיו. אז ככה: לברמן/ערפד קראו דון נכון? לא משנה. לא אהבתי אותו. לא אוהבת את השחקן..הוא גרוע וברוך שפטרנו.
אנה-אני באמת אוהבת אותה ומבינה את המניע שלה לפתיחת הקבר. היא לא באמת כלבה כמו שחשבתי,או לפחות ככה הבנתי..רק מעניין מה יקרה בהמשך עם אמא שלה.. הסצנה של דיימון וסטפן כשסטפן מבקש את עזרתו של אחיו. ..דיימון אוהב מאוד להיות הרשע והציני..אבל הדמות הזאת מתקלפת מפרק לפרק כמו שכבות של בצל. בפנים הוא רק מחפש אהבה(של מישהי שעבדה עליו בעיניים..אבל סוג של אהבה
).. וסטפן..הו סטפן מה ארשום עלייך? אתה באמת מנסה להיות האביר על הסוס הלבן(כמו שדיימון אמר)..אבל זה פשוט לוקה בחסר. מצד אחד הדמות חיובית..מצד שני לא הגיוני שערפד היא דמות חיובית. אבל איכשהו כל סוף פרק הוא הצודק..הוא החכם. ודיימון נשאר פגוע(כמו בפרק הזה..
). ועכשיו.כשדיימון יודע שקת'רין לא באמת הייתה בקבר..אלא שוטטה לה בעולם(בעיקר לא שמה זין על אף אחד..). אז סטפן כבר לא ממש "אשם". מה יקרה עכשיו?אחוות אחים או משהו?
..לא נראה לי. מאוד, מאוד, מאוד אהבתי את הקטע כשדיימון מגיע לבית של סבתה של בוני. והיא קלטה אותו מהר מאוד. באמת איך הוא לא מתבייש?..("רוחות מדברות מר סלבאטור וכך גם נכדתי"..
). היא אכן הראתה לו כשהוא שאל אם יש לה אומץ לצאת..לא רק שהיא יצאה היא גם ממש הכאיבה לו..מה שממש גרם לי לצחוק מכל העניין ההזוי הזה. ועוד קטע אהוב. כשאלנה מגיעה לדיימון ומבקשת ממנו שיבטח בה שוב. כל שורה בקטע הזה..אהבתי הכל. בעיקר כשהוא אומר לה FOOL ME ONCE-SHAME ON YOU.
וכשהיא אומרת שיש להם "חיבור"(רק גורם לי למרות שהם יהיו ביחד יותר..
). בטוח התסריטאים יעשו שיהיה ביניהם משהו.(קצת כמו הרצון של סוקי מדם אמיתי להיות עם אריק הערפד הרע..למרות שזה יצא לפועל רק בחלומות המאוד רטובים שלה..
). הכי קטע זה שדיימון תמיד נראה בהלם כשהוא לייד אלינה כי היא קוראת אותו כמו ספר. יודעת כל שורה שתצא לו מהראש ויודעת בדיוק איך להגיב. והוא פשוט נכנע ליצר המאוד רע שלו ונמס.("לא השתמשתי בכפייה עלייך באטלנטה כי היה לנו כיף. רציתי שזה יהיה
אמיתי"-האומנם?). וכמובן.מיי דארלינג ג'רמי. סופסוף הבנת מי אתה באמת? יופי!
אני מתה שהוא ייזכר בויקי..ויהפוף עולמות כדי לנקום.. (ועוד כל מיני דמויות לא קשורות אבל נחמדות כמו מאט, קרוליין, וטיילר). בוני גם קצת מתחילה לעצבן..אבת היא ממש רגשה אותי בסוף, כשסבתא שלה מתה.. לסיכום,כל פרק נראה כאילו הוא הכי טוב אבל כנראה שאני אגיד את זה עד סוף העונה. ואני מתה לגלות איפה קת'רין..ולמה החותם לא נסגר שוב?!..מה יעשו עם כ"כ הרבה ערפדים לעזאזל?!..כאוס