shaililo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שם-שי ניק-shaililo תחביבים-להכין דוליז (כמובן) לרכב על סוסים, לשמוע מוזיקה, טלויזיה, לצאת עם חברות וחברים ובלה בלה בלה. גיל-15 מספר דוליז שעשה-משהו כמו 40 ואלו השלוש שאני הכי אוהבת מס´ 1.בגלל השיער למרות שהיא עצמה לא משהו 2.בגלל השיערהמדהים הזה... ואני יודעת שהשמלה קצת סימטרית מידי 3. בגלל שהיא מדהימההה

shaililo

New member
אה ועוד משהו...

האייסיקיו שלי זה 132810915 ואני מטורפת על חיות ואוהבת לשחק SIMS תוסיפו את זה.

the sofa city

New member
o.k

שם: אורחן שם משפחה: אורחן ניק:the sofa city תחביבים: לראות T.V לשמוע GUNS N ROSES לדבר עם חברות\חברים וכמובן לעשות דוליז דוליז שעשיתי:21 דוליז ו6 בסיסים

../images/Emo45.gif..והפרטים!!:

שם: כרמל ונהורסט[אבא הולנדי...לכו תבינו] ניק: מ י ס פ י ג י[אבא הולנדי..........לכו תבינו] תחביבים: לצלם..והרבה..את הכל... לצייר...והרבה... ורק דברים מעטים. חולה על גרפיקה ועיצוב אבל לא עושה כלום בשביל ללמודאת זה, זאת אומרת זה נראה לא מאוד נחמד
. רוצה להיות מעצבת פנים, או צלמת. רואה הרבה טלוויזיה..[מנהלת פורום "תהרוג אותי וזהו 357]...אוהבת לדבר עם חברות בימי שישי משעממים במיוחד... לכתוב הרבה שטויות שלא מובילות לכלום.. לנגן על פסנתר.. אבל פרשתי מהחוג.... וזנהו?
גיל: בנובמבר 14, אז תאתם כותבים..תכתבו 14...[לא, אני לא מנסה לגנות לי עוד חודש] מספר דוליז: 68 מתוכם נשארו 56 ושתי בייסים שאחד מהם בעל 5 ווריאצות שונות. הערות * כתוב קובץ שמור BMP.. אני בהתחלה שמרתי כקובץ GIF עם רקע שקוף ורק אז ראיתי ושמרתי BMP.. זה לא קצת טפשי? לא עדיף עם רקע שקוף? מוזר..... ** בקובץ המצורף :את הבייסים של שתי הבובות הגדולות תוכלו למצוא כאן[זכויות יוצרים] ואת האמוקיס לקחתי מהפורום, אני לא יודעת למי לתת את הזכויות יוצרים.. סורי.

Shusho

New member
../images/Emo34.gifאני ../images/Emo13.gif../images/Emo34.gif

אוקיי, שם: מיכל ניק: Shusho גיל: 14 ( 8-1-1989 ) תחביבים: לאכול עשב סגול. לא סתם, אני אוהבת גרפיקה ממוחשבת, ציור, מחשבים ותכנות וכו´. מספר דוליז: אמממ... אני מתכחשת לרוב הדוליז שלי... אני אשים את השתיים שאני אוהבת ועוד אחת שסתם נחמטה.

RinRan

New member
מק../images/Emo78.gif... ליובל../images/Emo70.gif

יובל..... אין לי הרבה דוליז שאני אוהבת אז אני רק צריכה לגמור להכין אחת ואז יהיו לי 3 אז אני מקווה שתחכי לי עם זה..

למעלה