totsade

New member
../images/Emo62.gif../images/Emo80.gif

זוכרים שענת הציעה שנעשה דף כזה לכל חבר פורום שבו יש את הניק שלו, תחביבים שלו, שם, תמונה שלו (אם זה אפשרי), שלוש דוליז מובחרות שלו יאדה יאדה? זוכרים שהתלהבתם מהרעיון ובסוף לא יצא כלום? אז בואו נעשה את זה מהתחלה! הפעם, לא נעשה מזה אתר אלה נהפוך את זה לגלריה שלמה! לא, לא דף בגלריה, אלה עוד תקיה לדשה שם למעלה שהשם שלה יהיה "קצת יותר על חברי פורום דולז" או משהו כזה! (אם זה אפשרי מנהלות..) לשרשור הזה כל אחד יוסיף בהודעה שלו את הדברים הבאים: נושא: או
למסכימים ותומכים ברעיון או
לאלה שלא חושבים שזה רעיון טוב לעשות את זה ונימוק מפורט בתוכן ההודעה. תוכן ההודעה למסכימים: שם- ניק- תחביבים- גיל- מספר דוליז שעשה- ולהוסיף בתמונה שלוש דוליז מובחרות שהוא עשה לבד ושכולן יהיו בקובץ אחד, בשמירה של BMP ובלי אקסטרה רקע. מה דעתכם?

totsade

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

את אמורה לכתוב את הפרטים שלך..

totsade

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

שם- יובל רוזנר הופמן ניק- totsade תחביבים- אני אוהבת לצייר בכל דבר שהו (מחשב, פחם, פסטל, דיו ועוד..), אני לומדת במגמת תאטרון מה שהופך אותי ל"שחקנית"
והמגמה זה בעצם החיים שלי
אני מנסה להישאר בחיים בתיכון "עירוני א´" שבו אני לומדת (לא זה לא תחביב!) ואני גם מנגנת סקסופון ושרה במקהלה מקצועית
גיל-בדצמבר 13
(כולם לפתוח יומנים!) מספר דוליז שעשיתי- 10+2 בייסים והנה השלוש דולז האהובות עלי
#ככה עושים את זה#

totsade

New member
אז את טועה חביבתי.../images/Emo80.gif

כי תאמיני לי שאני יודעת טוב מאוד מה אני עשיתי.

BIG wannabe

New member
טוב סליחה..

תהרגו אותי וזהו! (בעצם עדיף שאני לא אציע רעיונות
)

totsade

New member
לא התנפלנו עליך..../images/Emo80.gif

פשוט את החרזת בכל כך הרבה ביטחון שאני משקרת ושעשיתי יותר ומה זה בכלל משנה????? תבדקי מצדי בהיסטורי שלי- פירסמתי רת כ-ל מה שעשיתי אי פעם.

BIG wannabe

New member
המפ..

אני לא ממש יודעת מה חשבתי. זה בגלל שאני לא רגילה לחשוב
אבל בגלל הרמה הגבוהה שלך *מרגישה אובר חנפנית* היה נדמה לי כאילו עשית יותר. זה הכל.

BliNky

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שם: מיכל כרמי ניק: Blinky תחביבים- לשחק (דרמה)- אני משחקת בבוסתן, לציר (גם קריקטורות וגם בשמן-קסט עדה) אני גם מנגנת בגיטרה ואני אוהבת לראות טלוויזיה וסרטים (קומדיות, רומנטי ונעורים) גיל: ב-10 בדצמבר יומולדת 14
(כן כן אני מתגאה בגיל שלי ולא מתביישת שאני יותר קטנה מכל החברות שלי...
) דבר שאני במיוחד לא טובה בו: להשתמש באייקונים...
מספר דוליז שעשיתי: הרבה- 144 + 11 בייסים... השלוש דוליז אהובות עלי- האמת הן לא אבל לא היה לי כח לחפש בין כולן אבל אלה בן האהובות עלי...

totsade

New member
אני בכיתה ח´..../images/Emo80.gif

אצלנו (עירוני א´) המגמות מתחילות מכיתה ז´

למעלה