Jelly Beans

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

שם: שיר ניק: Jelly Beans תחביבים: ג´אז, טלוויזיה ומחשב (כמובןןןןןן) גיל: 15 מספר דוליז: 25 והמועדפות ------> (הקטן פשוט היה כל כך חמודדדדד
אז שמתי אותו)

הברבי

New member
ברור ../images/Emo45.gif

שם: איטם ניק: הברבי תחביבים: ג´אז טלוויזיה ומחשב...... מספר דוליז: 41

ronit330

New member
תיקון!!

עשיתי 26 דוליז..חח... וחוץ מזה..תיקון לדוליז שלי.. באחת עם החלוק הזה..אז שכחתי לעשות רשת בין הרגליים.. אז עכשיו הוספתי..וזהוווו תודה:)

שלי

קוראים לי זהר אני בת 13 יהיה לי יום הולדת 14 ב 15.1 אני אוהבת לרקוד לשחק במחשב לבלות עם חברות וכמובן הכי חשוב "שופינג" ו"המורדים" אני עד עכשיו עשיתי 16 דוליז ואלה ה-3 הנבחרות... 2 מהן הם הראשונות שלי ואני אוהבת אותן אז על תתיחסו... ולמי שרוצה האי מייל שלי הוא [email protected]

אמממ שמעי...

תאמת אני לא רואה את המורדים וטלנובלות וכל זה ואני ממש נגד זה וכמדברים על זה אז אני מתחפפת, ובפעם הראשונה שראיתי את השם שלך חשבתי שזה כאילו מריצה (כמו שיש בגינה, אני מושבניקית לכו תבינו...) מגניבה (יענתי היא מגניביישן?) זהו :)

totsade

New member
../images/Emo41.gifכנסו!../images/Emo41.gif../images/Emo80.gif

פרסמו שלוש דוליז ושלוש דוליז בלבד בשביל שלא יגרם מצב שאנחנו נצתרך למחוק לכן ונשאיר כאלה שאתן לא אוהבות.
תחביבים זה לא "אני אוהבת לשחק במחשב ולרקוד" תפרטו קצת יותר, אני יודעת שזה דבילי אבל זה יהיה הרבה יותר מעניין בסוף. סתכלו לדוגמה את מה שאני כתבתי..

../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

טוב, למרות שאף אחד לא יקרא את זה במילא...
קוראים לי זוהר וייס, אני עוד מעט בת 13, אני מכרמיאל....
הניק שלי: טווידלדי (דה
)
אוקיי, אני הכי אוהבת בעולם לשמוע את ברי סחרוף, האלילי שלי!
, וכמובן לשמוע עוד שירי רוק ישראלי אחרים, של פורטיס, חמי רודנר, רוקפור, מוש בן ארי, יאדה יאדה יאדה... ו... אני גם אוהבת לשמוע מוסיקת רוק ישראלית ישנה, כמו שלום חנוך, אריק איינשטיין, ובעיקר- "שבלוווול". טוב די לבלבל ת´שכל
אני מאוד אוהבת לצייר ולשחק (תיאטרון).
אני מתה על הכלבה שלי- ג´ינג´ה, או יותר עדיף: גוזה... (לך[ו] תבין[ו]...).
אני אוהבת לבלות עם החברים שלי.
להיות שקועה במחשב 24/7.
לא, אני לא אוהבת לעשות "שופינג
".
מס´ דוליז שעשיתי: המממ.... רגע, אנ מעלה את האקספל´.... רגע.... רגע... אהה! 23 דולי, בנים ובנות + 4 בייסים...
אני משתתפת מאז כיתה ד´ בתנועת נוער קטנה שכמעט אף אחד לא מכיר- אתגר
וזייהו! אלה
שלוש הדוליז האהובים עליי, -אוף
הסתבכתי עם המילים...
- אבל כצפוי- האיכות הרסה די הכל
, ומשהו קרה לזיפ שלי...
יאללה תחפפו

../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif ברור../images/Emo70.gif

שם- שי (חסוי- אתם תתפוצצו מצחוק
).
ניק- שיוש החמודה.
תחביבים- דוליז, שופינג, חברות, ספינינג, כדורעף, טלביזיה ומחשב.
גיל- 13 וחודשיים.
מספר דוליז- 30 פלוס מינוס.
דוליז מובחרות

the rock girl

New member
אמממ הנה

קחו את הפרטים שלי משרשור "פטנטים" בבקשה...כי שמתי שם אותם בטעות ואני לא רוצה לשים אותם פעמיים...כדי לא להעמיס על הפורום
תודה תום

The Charmd One

New member
הנה המחודש המפורט ומהצומצם../images/Emo9.gif

שם: ענת
ניק: The charmd one (שונאאאתתת אוותווו)
תחביבים: טוב רציתן פירוט אז הנה... ההירדמות היא על אחריות הקורא בלבד
אז אני לומדת בכיתה ח´ בחטיבה ב´ בנשר (אל תאמינו לסטיגמות- אנחנו לא רק ערסים ופרחות
) אני אוהתב לרקוד, ורוקדת בלהקה של ביה"ס משנה שעברה, ואני רוקדת בכלל כבר..אממ...7 שנים(
) אני אוהבת לעשות שופינג (
) , ולבלות עם חברים (עדיף בשופינג
) אני אוהבת לשמוע מוזיקה- בעיקר את letters to cleo -(להקה מדהימה שכמעט אף אחד לא מכיר
) וגם את L5 (להקה צרפתייה) מטאליקה, מאריה קארי וג´ול
וכמובן גם לעצב בגדים ולהכין דוליז
) מספר דוליז: 50 בולללל יובל
והנה ה-3 האהובות שלי לאחר סלקציה קורעת לב שעשיתי בעל-כורחי (טחח מאיפה הבאתי את זה
)אה ואני יודעת שהן לא ממש טובות אבל אני אוהבת אותן בעיקר בגלל זה

made in china

New member
אני אני!

שם: אלה ניק: made in china תחביבים: לצייר, לשמוע מוסיקה, להשתגע גיל: 14 וקצת מספר דוליז שעשיתי: 14

Alexis14

New member
|מנורה|/|רעיון|

אפשר שיהיה את כל הפרטים האלה בקובץ תמונה.. ואפשר גם להכין דולי של עצמך...

totsade

New member
בלי להעליב..../images/Emo80.gif

זה נדוש העניין של להכין לעצמך דול. אני לא רוצה שבשביל זה יצתרכו להכין דוליז חדשות (אם לא רוצים). מתי שאתה בוחר את השלוש דוליז האהובות שלך זה גם מראה את הטעם שלך וגם את הרמה שלך. זאת דעתי בכל מקרה

למעלה