Mooa-Numi

New member
ואיך בדיוק זה יקרה?

אחלה רעיון, אבל תיקיה למעלה? הבנתי בערך מה את רוצה בערך (כמו שיש סקר, גלריות, קישורים-יהיה-קצת עלינו) אבל-אני אל חושבת שזה אפשרי לעשות דבר כזה. אם תמצאי משו אחר תודיעי לי. אבל אחלה רעיון.

totsade

New member
אפשר לעשות משהו כזה../images/Emo80.gif

אני בטוחה. אני יברר טוף?

צו צאנג

New member
הפרטים:

שם: דליה כינוי: צו צאנג סה"כ דוליז: 66, חלק מהם אני צריכה למחוק, חלק לא גמורות וחלק לא פירסמתי...תחביבים: להכין דוליז, לגלוש באינטרנט, לרקאות טלוייזיה, לקרוא *לא ללמוד*, לרקוד, ספורט וכאלה....... גיל: 13 וחצי! והדולי האהובות אלי בקובץ מצורף...

צו צאנג

New member
אחרי ספירה מדוייקת יתר,

מסתבר שיש לי הרבה דוליז שהן פעמיים, ועוד יותר דוליז שאין להן שיער, סה"כ של הדוליז הגמורות שעשיתי יוצא 37, ולא 66........

אני../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif

שם: ענבר ניק: בובה מגניבה תחביבים: לצייר, לקרוא, טלוויזיה, מחשב, שופינג מספר דוליז שעשיתי: סביבות 70

Nitsניץ

New member
../images/Emo45.gif

שם: שיר ניצן ניק: Nitsניץ תחביבים - לקרוא, לשחק בבובות (לא, אני לא תינוקת), לעצב בגדים, לשחק במחשב, לחשוב ולהמציא את הדברים *הכי* לא הגיוניים
. חוץ מזה, אני מנגנת בפסנתר, לומדת, ונוסעת לאורנים כל יום רביעי, אלה לא בדיוק תחביבים
. גיל: 10 מספר דוליז שעשיתי: 14 שאהבתי, את כל השאר מחקתי
. היה קשה אבל בחרתי אותן

טוב אממ...

אז ככככככהה, הנה אני: שם : ע-ת-ל-י-ה (ולא הטליה, אטליה, אתליה, עטליה ושגיאות כתיב מפגרות אחרות!!!
) ניק : מורטישה אדמס.. (דהה?!) גיל: עוד -אממ..- 20 יום בדיוק יש לי יומולדת 13!!! ייפייייי ייי!! מה עוד היה? אה כן, תחביבים: מחשבים ואינטרנט, לראות טלויזיה, לקרוא (--סקלרט פימפרנל-- שולט.. חי חי..), פעם הייתי משחקת טניס, לשחק כדורגל שולחן (ולהביס את אבא שלי.. מוהאהאהאאאאא..
), לשמוע מוסיקה ואממ.. זהו.. מספר דוליז: נראה לי שעברתי את ה-100 אבל רוב הדוליז שלי היו ברמה נמוכה מוות (יחסית לעכשיו) אז מחקתי מלא מלא מלא מלא מהן.. נראה לי שעכשיו נשארו לי משהו כמו 60 או 70.. אאאאההההה... זהו.. יוו בטח כבר כולכם שכחתם אותי.. אני פשוט לא כותבת כמעט שום דבר בפורום ורק לפעמים יש לי כוח להגיד משהו או להגיב.. לא נורא תתרגלו, כי אח שלי התקין אקס פי ופוטושופ במחשב שלו אז אני מבלה הרבה מאוד זמן בלעשות דוליז בפוטושופ שלו אחרי הפסקה של משהו כמו חודשיים או אפילו יותר של יובש..

Nitsניץ

New member
תיקון ../images/Emo163.gif

שנו את המספר דוליז מ-14 לסביבות 20 בסדר? זה פשוט נראה לי יותר הגיוני כי נוספות עוד....

PrinseC

New member
../images/Emo68.gif

שם: צופית (סופייה) אפל ניק: PrinseC תחביבים: טלויזיה, אניטרנט, דוליז, ציור, ריקוד,קניות כמובן גיל: 14+ מספר דוליז:47+בייס אחד= 48 והדוליז האהובות עליי הן אלה שמצורפות

The Charmd One

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif

שם: ענת ניק: The charmd one (שונאאאתתת אוותווו) תחביבים: ריקוד, לעצב בגדים, שופינג, דוליז כמובן, לשמוע מוזיקה (זה בא ביחד...
) ולבלות עם חברים גיל: עוד 25 יום -14 (
) מספר דוליז: *סופרת* 50 בולללל
יובל
והנה הן..אני ממש ממש מצטערת שיש יותר מ-3 פשוט הן הכי אהובות..אם זה ממש הורס לכן תמחקו את זה ואני אעשה הודעה חדשה...

totsade

New member
אוקי..../images/Emo80.gif

קודם כל באמת ביקשנו 3 דוליז אז אם את יכולה לצמצם אותם זה יהיה עדיף מאשר שאנחנו נעשה את זה (סורי). פרסמו דוליז שעשיתם ל-ב-ד לגמרי. אני זוכרת שהיה ריב גדול על השיער של הזאתי עם השימה הכחולה החצי שקופה ואני לא יודעת אם את עשית אותה או מישהי אחרת- מומלץ לא להשאיר אותה בשביל שלא יבצרו ריבים. תודה. סורי על האדישות שלי עכשיו אבל גיליתי שאני מקוללת. סליחה מראש.

The Charmd One

New member
../images/Emo12.gif

מה את רומזת שאני לא עשיתי מפה משו
!| תצמצמו אתם לי אין לב..אל רק לא את האדומה עם השער בלונדיני...

totsade

New member
לא רמזתי כלום.../images/Emo80.gif

אני רק לא רוצה שיתחילו ריבים של "גנבת לי!" "זכויות יוצרים" יאדה יאדה... את בטוחה שאת רוצה שאנחנו נצמצם?

The Charmd One

New member
אמממ

טוב אני אצמצם אבל כברמחר אוקיי? ושאני יבין..את עוד לא בת 13 ובתיכון
לכי לראות מה כתבתי לך בבנוט על ה"קללה" שלך
1:1

totsade

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

וראיתי מה כתבת וגם בגלל מה שקורה לי אני לא נמצאת הרבה זמן אבל אני יגיב מחר טוף? אני פשוט עיפה..

ronit330

New member
../images/Emo45.gifברווור

לא שהבנתי למה לא להסכים..טוב נו.. אזזזזז קוראים לי רונית
והנייק שלי (בפורום..) ronit330 תחביבים-קודם כל-החשוב מכל...להכין דולייייייז!
וחוץ מדוליז..חברווות,ומחשב וווווטלוויזיה! גיל-15וחודשיים(כן אני סופרת..) מס´ דוליז שעשיתי-24!!!!כן כן.. וזהווווווווווווו

למעלה